Emlékek tánca
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!
"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"A mosoly a leger
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Laurelen
- Nem elérhető
nem fog. és nagoyn szívesen!(én és a bokám, most úgy sem vagyunk beszélő viszonyban, mert ki kellett miatta hagynom a vívótábort...hörr)Milendoria írta: Lau: ha szeptemberig nem kerül elő (még reménykedek...) akkor lehet hogy igényt tartanék rá, természetesen csak abban az esetben, ha 100% hogy neked nem fog hiányozni... szóval előre is köszönöm!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Laurelen
- Nem elérhető
Milendoria írta: PÁNIIIIK
Nem találkozott valaki véletlenül a kék bokarögzítőmmel??? Valahová sikerült elkavarodnia, és nagyon nagy szükségem lenne rá, tekintve hogy anélkül nem nagyon táncolhatok...
léciléci mindenki picit gondolkodjon el, nem látta-e esetleg valahol...
köszi
tudom, hogy nem nagy megoldás, de addig is amíg nem kerül joe meg tudok adni ilyen gagyibb fajta bokarögzítőt - ilyen gumis cucc, elég jól tart. kell ilyen?
- Milendoria
- Nem elérhető
Nem találkozott valaki véletlenül a kék bokarögzítőmmel??? Valahová sikerült elkavarodnia, és nagyon nagy szükségem lenne rá, tekintve hogy anélkül nem nagyon táncolhatok...
léciléci mindenki picit gondolkodjon el, nem látta-e esetleg valahol...
köszi
- Celebrom
- Nem elérhető
Angwen: igen az éééén fáklyám!!!
Fea: ugyehogy a cintányéros a legjobb rész...........
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Laurelen
- Nem elérhető
...és mondd Mazsi, drága, ezt mikor álmodtad? ...Celebrom írta: Ez lehetne a táncos rend jövő évi mesterdarabja, ezt próbáltuk Remzyvel elmagyarázni (kalapostánc után simán:)):
brandir, feanor, rodarth és ratz kifejezetten esztétikus lenne miniszoknyában...
- Angwen
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Imádom az idióta kreatív fejeteket!!!
Szuper volt veletek együtt alkotni!
Ginny-Hermione fan-slash-illusztráció forever! (És emlékezzünk két perces csönddel a röplabdapálya-jelző gyanánt felhasogatott mesterdarab-anyagunkra. Ne félj, Narb, bosszút álltam érte: másnap jól beleépítettem a csapatom tüzében Celebrom fáklyáját! )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Celebrom
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Szuper volt veletek együtt alkotni!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Milendoria
- Nem elérhető
hát énis nagyon köszönöm, Lau szerintem zseniális órákat tartottál (Julccsal és Narbbal együtt) és személy szerint minden percét élveztem... azt sajnáltam csak hogy a végén alig volt, mert hiányzott az intenzív 2*3 órák után...
kösziiii
- Summer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nagyon nagyon jól éreztem magam a rendi foglalkozásokon! Tetszettek a feladatok, mert sok kreativitás is kellett hozzá. Azért izomlázam is lett rendesen:)
Mindenkinek köszönöm, hogy ilyen jól eltáncoltuk az időt!
in another world i'm a fairy♥
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Niph
- Nem elérhető
Örülök hogy tagja lehettem a táncos rendnek, mind a két bal lábammal. :biggrin2:
Köszönöm hogy elviseltetek. , és hogy abban a pár napban jópár mozgásformával ismerkedhettem meg,hogy kiprobálhattam magam valami újban. Ha kicsit bátrabb lennék, akkor nem ugy mozogtam volna mint egy félig ember-félig gép.
Köszönet minden táncosnak, jó volt veletek, és külön köszönet Launak hogy végtelenül türelmes volt a mezei táncosokkal, mint pl. velem. :bounce:
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Különösen hálás vagyok a mozgásszínzház-blokkért, mert rájöttem, hogy ha kicsit rugdosnak, akkor képes lehetek ilyesmire.
Köszönöm minden táncosnak, nagyon jó csapat voltunk!
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Örültem a szerencsének, hogy egy ilyen jó csapat tagja lehettem egy pár napig. Nem is hittem volna, hogy én is képes vagyok ilyen formán kifejezni magam. Köszönöm
"A mosoly a leger
- Viki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél!"
- Julcsi_
- Nem elérhető
nagyonnagyonnagyon jó volt
Vewy írta: nyul!
a polifoamodat mi hoztuk haza. julcsinál van.
cupp
Öö Vewy én azt bennehagytam Ancy autójában, hogy majd Te kiveszed! Szóval ha nincs nálad, akkor az még mindig a Mondeoban üdül...
argh
- Laurelen
- Nem elérhető
Köszönök mindent nektek! Úgy éreztem, hogy mindenkinek sikerült megmozgatia kicsit a fantáziáját, kreativitását no meg az izmait:)
Szívvel-lélekkel és odafigyeléssel dolgoztátok végig ezt a három és fél napot és remek, ötletes produkciókat alkottatok. Percről percre újra megleptetek, hogy így együtt tudtok dolgozni, ennyi ötlet van bennetek és így ki tudjátok fejezni magatokat a tánccal és hogy tudtok lélekből táncolni. pláne úgy, hogy többen közületek alig foglalkozott tánccal, nemhogy ezzel a fajta furcsa-kortárs formával.
Bátrak voltatok, merészek és nyitottak az újra és a többi emberre.
A kurzus célja az volt, hogy kicsit megtanítson a tánc nyelvén beszélni, kifejezni. Az órák alatt úgy láttam (az etüdökből amiket összeraktatok, a gyakorlatokból) hogy a kurzus sikerrel járt, és remélem elindított titeket egy újfajta kifejezésmód megismerése felé.
Nagyon köszönöm a figyelmet és a szívet-lelket amivel végigdolgoztátok a rendi napokat! Jó volt veletek. Nagyon.
Lau
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
a polifoamodat mi hoztuk haza. julcsinál van.
cupp
- Gandalf
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Találtunk ma egy polifoamot, amit a raktárba vittünk a többi talált tárggyal együtt, nem tudom, a Tiéd volt-e. Ilyen lilás árnyalatú volt asszem.Narbeleth írta:
Laurelen írta: ne felejtsetek el POLIFOAM-t hozni!! (vagy akármit amit lerakhatunk a kőpadlóra a földezéshez)
CSók! Holnapután találkozunk:D
(most rohanok mert lekésem a vonatom)
Megtaláltátok a polifoam-om?
Az enyém kékbolyhos volt zöld aljjal.
A raktár innentől Csepelen?
- Gandalf
- Nem elérhető
Találtunk ma egy polifoamot, amit a raktárba vittünk a többi talált tárggyal együtt, nem tudom, a Tiéd volt-e. Ilyen lilás árnyalatú volt asszem.Narbeleth írta:
Laurelen írta: ne felejtsetek el POLIFOAM-t hozni!! (vagy akármit amit lerakhatunk a kőpadlóra a földezéshez)
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Stara
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Nekem vasárnap haza kell utaznom (hétfő reggel8kor már dolgozom, ergo esélytelen hogy hétfőig tudjak maradni és első munkanapom lesz, szóval nemigazán bekkelhetem ki).
A problémám az, hogy kaptam csoportos jegyet, retúrt, viszont ugye dátumra szól a jegy, tehát nekem van egy fölösleges hétfői visszaút diákjegyem.
Van-e valaki, aki ezt tőlem meg tudná venni, mert nem kért csoportos jegyet, de hétfőn megy haza?
Tartok tőle, hogy a pénztárosnénikbácsik esetleg nem váltják vissza/cserélik ki.