Mióta látogatod a Tolkien HU-t?
Szavazás: Mióta látogatod a Tolkien HU-t? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Már a 'Mondd, jóbarát, és lépj be' oldalt is látogattam (4-5 éve) |
|
6 | 6.2% |
Mióta a www.tolkien.hu cím alatt fut (kb 3.5 éve) |
|
10 | 10.3% |
Már az első film elött is ide jártam (kb 3 éve) |
|
20 | 20.6% |
Az első film óta (kb 2.5 éve) |
|
22 | 22.7% |
Az MTT megalakulása óta (kb 2 éve) |
|
7 | 7.2% |
Az első LEP óta (kb 1 éve) |
|
13 | 13.4% |
A 2003-as velemi tábor óta (még nincs 1 éve) |
|
6 | 6.2% |
A harmadik rész bemutatója óta (lassan fél éve) |
|
9 | 9.3% |
A második LEP óta (pár hónapja) |
|
4 | 4.1% |
Szavazók száma: 11 ( Well-of-Souls, Konyhatünde, Ranamarth (Endóriel), Leeluu_rage, Argeleb ) Bővebben | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Nefadar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léli
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Brisa írta: Nosztizás rulzik. (Léli a szülinapra frissíthetnétek az előadásotokat...)
Hát, én nem valószínű, hogy tudok vele majd foglalkozni... egyelőre nem ígérem meg, hogy igen, majd talán az írásbelik után mondok biztosabbat... de jó lenne, ha idén más csinálná, hátha ő mást emelne ki.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sesy
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Hát igen, a Humor topic meg az első humoros írások olyanok voltak, amilyenek... elég legyen annyi, hogy ha ma ilyet írna valaki a Humor topicba, törlés lenne a vége...
jaj a szegény kis dámonnak, asmonak akkor minden alkotását törölnék, ha most írna
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Brisa
- Nem elérhető
Nosztizás rulzik. (Léli a szülinapra frissíthetnétek az előadásotokat...)
Brisa
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Érzem a fórumon
Érzem a chaten
Érzem a Tolkien.hu-n.
Sok minden elveszett aminek sohasem lett volna szabad,
mert senki sincs aki emlékezne rá...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Valamint a régi fórumot ami még él, ugyan elég lassan, de még mindig az Elijah topic a legnépszerűbb (hála hobbitjainknak). és a régi fórumon még megtalálhatóak azok a hozzászólások amik ide már nem kerültek át, mivel az áttelepítés alatt keletkeztek. (pl. Humor locsolóversek)Alyr Arkhon írta: Ajánlom mindenkinek az Archívum nézegetését aki noszatlgiázni akar...
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
Tegyük hozzá,hogy Gergő javaslatára.. persze akkoriban még télleg olyan volt a humor... és ha nem haragszanak meg a kedves moderátornénikbácsik, akkor beraknám ide az első bejegyzéseket:Alyr Arkhon írta: Én meg a Humor Topicot nyitottam...
Gergő (jelen kontextusban)= Lamorak...
Hát igen, a Humor topic meg az első humoros írások olyanok voltak, amilyenek... elég legyen annyi, hogy ha ma ilyet írna valaki a Humor topicba, törlés lenne a vége...
Ajánlom mindenkinek az Archívum nézegetését aki noszatlgiázni akar...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Léli
- Nem elérhető
És annyira örülök (még mindig), hogy Brisa elrántgatott annó az MTT alakulóülésére! Nagyonnagyon fájna, ha nem lettem volna ott....
Perme ezt a tavalyi születésnap után óta tudja Amikor is megcsináltuk Eiával az "MTT Múltja" előadást (uramég, de jó volt ott emlékezni/emlékeztetni), akkor James-ként voltál emlegetve, mert csak utána szóltál, hogy az te voltál (perme büszke Fiára = ) No meg az MTT topic első hozzászólásai... Akit érdekel, nézze meg, itt a Fórumon, érdemes (Lam bejegyzése akkor is RÚLZIK ) )Dínchamion írta: De én nyitottam az MTT-topicot! :buszke: (Dínchamion a.k.a. Skarlát James)
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tegyük hozzá,hogy Gergő javaslatára.. persze akkoriban még télleg olyan volt a humor... és ha nem haragszanak meg a kedves moderátornénikbácsik, akkor beraknám ide az első bejegyzéseket:Alyr Arkhon írta: Én meg a Humor Topicot nyitottam...
A Humor topic eleje írta:
Alyr 2001. szept. 18-án 15:37-kor írta: megnyitottam most mennem kell...
Asmo 2001. szept. 18-án 20:52-kor írta: Jézusom...ezt nem hittem volna...
Lamoraknak ez maga a POKOL:)Alyr 2001. szept. 19-én 15:19-kor írta: Ha nem teccik neki, ne jöjjön ide... És ne fennkölt legyen, hanem értelmes... )
Ennyit a régiekről [size=9:27u0x1rv](kicsit érdekesen mutat a Humor topic eleje írta, de mind1)[/size]
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Perme is régi csirke, dejjó is vót a ződ... Az átalakulás körül én éreccségiztem miegymás, meg rendes netem se volt, úgyhogy késtem...
De én nyitottam az MTT-topicot! :buszke: (Dínchamion a.k.a. Skarlát James)
Nekem most is ződ, mer az szép...
Én meg a Humor Topicot nyitottam... (meg a 2. részt)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Már két éve lenne?
:számol:
És tényleg...
Huhh, de megy az idő...
Our knees do not bend easily
- Dínchamion
- Nem elérhető
De én nyitottam az MTT-topicot! :buszke: (Dínchamion a.k.a. Skarlát James)
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Julcsi_
- Nem elérhető
Érdekes, mert ahogy a regisztrációs időpontomból is látszik, én kb. első LEP óta járok ide, de ez teljességgel véletlen, mert nem is voltam LEP-en, sőt, egészen novemberig valójában azt se tudtam, hogy volt ilyen tavaly is... Szóval /me a fiatalabb generáció tagja...
argh
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ryana
- Nem elérhető
De a fórumra csak később kezdtem járni...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Drowse
- Nem elérhető
Azóta persze beszereztem a könyveket, + a Szilmarilokat, és állandóan olvasom.
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Én szeptemberbe érem el az oviskort bár még ezzel is viszonylag idősnek számítok... annyira jó látni, h a régiek közül is sokan vannak itt... :crying:Ery írta: Gyarapítottam a kb. 3,5 éves tábort.
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Szvóal az úgy volt, hogy rákerestem a neten arra, hogy Tolkien és kidobta ezt az oldalt
Permí a Gyűrűk Urára keresett rá. Vicces, hogy ha azon a májusi héten épp nem lettem volna beteg, most nem lennék itt. De hál'Istennek itt vagyok.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
Szvóal az úgy volt, hogy rákerestem a neten arra, hogy Tolkien és kidobta ezt az oldalt (akkor még nagyon kezdetelges volt) és el is felejtekeztem róla. (pedig még a fórumra is felnéztem).
Aztánmegismertem Dodiet és mondta, hogy lesz LEp (akkormár egy éve ismertemmajdnem) és eljöttem a LEPre és baromira tetszett aztán Farsang majd Várgesztes majd az első (számomra) KGY és immáron több mint egy éve itt vagyok!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
hajh, régi szép idők
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- Sesy
- Nem elérhető
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"