Humor

Több
19 éve 11 hónapja #231173 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Humor

Ancalima Anarórë írta: OFF

Akkor télleg fogalmam sincs, hol lehet az első része... Hmmm... Juj bcs, Alyr, ez kopirájt! :P PP (ez is csak ez by me and Elenath)

ON

Arathorn fia Aragorn Titkos Naplója - fordította: Olórin
Arathorn fia Aragorn Nagyon Titkos Naplója II. - fordította: Áfonya

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #231138 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
Áfonya fordította, Gwathmir:

Arathorn fia Aragorn Titkos Naplója

1. nap

Futottam 40 mérföldet Rohanon keresztül. Közel-távol nincs ehet

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #231127 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Humor
De rég jártam itt!
Iszonyat királyokat írtatok!

Több
19 éve 11 hónapja #230993 Írta: Gwathmir
Gwathmir válaszolt a következő témában: Humor
Cijasztok:)
Csupán azt kérném tőletek, hogy legyetek szívesek és rekjátok ide a Aragor titjos naplóját, tudjátok oan humoros verzióban. Nem találtam meg.. lehet, hogy én vótam béna.... Plíííz!!!! Tökre tetszett és szeretném az egészet elolvasni, mert csak egy részét sikerült...

Mikor a felkelő nap megérinti a hideg éjszakával mártott földet -mondta Frodó.-Fényben úszó tündöklő gyémánt..

Több
19 éve 11 hónapja #230989 Írta: Lutrz hadnagy
Lutrz hadnagy válaszolt a következő témában: Humor
Levagyok maradva.

Niéla: Tényleg nagyon jó! ÉN nem találok rá se jelzőt se emotikont. Talán majd ha visszaülök a székre.

"Amit írtam megírtam!"

Több
19 éve 11 hónapja #230929 Írta: Idhren/Ryelnya
Idhren/Ryelnya válaszolt a következő témában: Humor
Niéla: jaj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini

Több
19 éve 11 hónapja #230924 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Humor
Niéla: ez már egész tetszetős :lol:

Amúgy Eärendil ;)

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 11 hónapja #230916 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Akkor... tovább...

/lelkesen dolgoznak. Feanor épp egy kardot kovácsol/
F: Majd... én.. megmutatom... annak a... sötétnek! Én is tudok olyant, mint a Gurthang!
B: Főnök, nem kéne megpróbálkozni a Szapphóval? Azt írják, hogy abban mindenféle finom kaja volt, és sose fogyott ki...
D: Paradicsom is volt?
B: Biztos az is...
D: Óóó.. csináljuk meg... lécci, mester...
F: Mindig csak az irodalom!!! Mormog, legalább helyesen kiejteni tanuld meg: azt az izét SZAMPÓnak hívták...
B+D: Készítsünk ilyet...
F: Ó, tiii... irodalommániás, Keating-hívő, lusta...
B+D: Mi nem is!
B: Ó, kapitány, kapitányom...
F: /felragad egy lobogó fáklyát/ EZT imádjátok! Ez az istenetek!
F+D+B: TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F: Egye fene, megcsináljuk a szampót! Vagyok én is olyan kovács, mint Ilmarinen, úgy ám, Drá... upsz. Miket mondok én itten?
/nekilátnak felszítani a szent TÜZET,és Feanor elkezdi válogatni az anyagot a szampóhoz. Mindezt persze alliteráló versben, legalább három teljes rúnón keresztül kell elképzelni, csak az írnok lusta vala./
B: helytartó uram!
D: Mormog, hányszor mondjam, hogy nem helytartó, hanem Helytartó?
B: Én nem csak szavalni tudok ám! hanem énekelni is!
F: Ha elénekled az Elbereth Gilthonielt, beolvasztlak, teee...
B: Nem, nem azt! Sokkal szebbeket! Például: /énekel/
Mint száháműzött ki váháááháándorol a sűrű éjen át, s a förgehetegben nem lelé vezérlő csihillagááát... Aiya Erendiiiiiil...
F: /szeme vérben forog, kezével görcsösen markol egy hatalmas buzogányt, és közben azt hajtogatja:/ Nem szabad felidegesítenem magam! nem szabad!
D: Nagyon szép volt, de szerintem ez nem a te hangfajod.
B: Nem? Tudok mást is! *koloratúrszoprán hangon* "Caro nome che il mio cor... festi primo palpitar..."
F: /zokogva omlik az üllőre/
D: /rajongva/ Gyönyörű...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 11 hónapja #230885 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
Köszönöm Felagund.

Úgy nézem, hála Istennek, kezd visszajönni a jó hangulatom.

És még egy kis humorral bélelt bánatförgeteg- avagy Galadriel iszonyatosan titkos naplója, amiből kiderül valamire, amire sokan még legvadabb rémálmaikban sem hgondolnának:

www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=1514

Niéla: egy régebbi fejezben Galadriel picit becsípett :oops:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 11 hónapja #230877 Írta: Felagund
Namarië: na EZ ott van! :itscool:

Több
19 éve 11 hónapja #230856 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Humor
Idhren: sztem mg van egy kevés javítani való, de min a kettő nagyon jó!!!!! ha én ilyet tudnék írni.... :roll:

más: emotikonmennyiség....... csak szólok. nem szeretem a szóbeli verekedést.

Niéla: ha még nem mondtam volna: Szilmaril.

Ancalima: ezek sirályok!!!!!! :lol: a csőfogós az rulz!

Phaedra: naggyon ok!!!!!!! de én aszittem, Galadrielnek pálinkás vödre van.... :? ezekszerint zuhanyozásra használja. mert én mondjuk csináltattam volna a helyében egy szilárd halmazállapotú tükröt, és beleraktam volna abba a faragott keretbe... az úgy tuti, h működik..... szerintem. :twisted:

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
19 éve 11 hónapja #230841 Írta: Idhren/Ryelnya
Nem kaptam visszajelzéseket, tehát folytatom... :twisted: Ha tecc, akkor örüljetek, ha meg nem, akkor Alyr törli...

The Middle-Earth Times (továbbiakban: M-E Times)

3019. január 14.

Hó a Caradhrason

Január 12-én hatalmas hóvihart észleltek meteorológusaink a Caradhrason. Ishtakh, az ork időjárás-figyelő elmondása szerint ekkora vihar sosem volt még a Caradhrason. Hatalmas hótömbök omlottak le, betemetve a meteorológiai figyelőbázist. Egy nevét titkolni szándékozó, hidrogénezett hajú, képzett stylist tünde elmondta, hogy messziről mágushangot hozott a szél. Hozátette még, hogy "Pfuj, mágusok". Érdekes, hogy a vihar másnapján vargok üvöltése hallatszott, és számos ork tért vissza, hogy "Bejutottak Móriába! Pedig az őr is mindent megpróbált! Jaj, mégsem mindent, ha összekócolta volna a tünc haját....". A vihar és az orkok híreiből megismert szereplők vándorlása között feltehetőleg nincs összefüggés. Amikor riportereink interjút kértek a Caradhrastól, a hegy újabb viharral válaszolt. 10 riporter közül csak egy tért vissza, és csak ennyit mondott: "A Caradhras kegyetlen.... Mondta a hegy, hogy HÜLYE FIRKÁSZOK! És röhögött rajtunk..." Gondoskodtunk róla, hogy a riporter minél hamarabb a Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotályba kerüljön.

Várom a véleményeket.

Több
19 éve 11 hónapja #230791 Írta: Namarie
Angwen ötelete volt a legutóbbi TK-n, hogy meg kéne írni Celeborn és Galadriel másodkori levelezését.

Hát íme az első levélváltás:

Celeborn levele Galadrielhez:

Drága Úrnőm!

Halálos fájdalommal szívemben visleem távolléted. Miért is nem tudtalak én megmenteni Téged Mandos jóslatától és rokonod ármánykodásától...
ne bánkódj Curufin vislekedésén, gondolj arra, hogy látszik, kinek a vére...

Oly régen vagy távol, lassan már azt se tudom, milyen volt szőkeséged. 8Erről jut eszembe: pontosítom az előző mondatot: Feanorra és Curufinra gondolok.) Visszatérve: hajad gyönyörű sugárától megfosztva tengetem itt napjaimat, üldögélek a sarokban (régi szokás szerint) és utasításodnak megfelelően szervezem az ellenállást. és megpróbálok úgy csinálni, mint aki nagyon boldog nélküled. Mondja is mindenki: "ugye miylen jó anélkül az erőszakos némber nélkül? Végre azt csinálsz, amit akarsz, kiélheted magadat.". Majd visszasírnak ők még téged... mint ahogy én is..

Most nincs kedvem többet írni. A gyerekek jól vannak? Várom leveledet..

Ui.:Nagyon okosan tetted, hogy összehaverkodtál még annak idején a nandákkal. Legalább volt hova menned.. te pont Mórián keresztül kellett???

Ölel: szerető férjed....

Válasz:

Egyetlen, drága, türelmes , törputáló Celebornom!

Köszönöm, a gyerekek jól vannak. Amroth kezd kivirulni, mert összeismerkedett egy Nimrodel nevű leányzóval, aki a vízesés közelében lakik egy fán. (Nem is tudom, hogy a fiunk kitől örökölte a vízimádatot. Na meg az úszni nem tudást...) Azt, hogy a sarokban ülsz, nagyon jól teszed, ne is próbálj meg fontosnak látszani.

Azon gondolkodtam, kéne pár álcalevelet írni, hogy mi mennyire nem bírjuk már egymást, és soha többé látni nem akarjuk a másikat.. és mindezt Celebrimbor kezébe juttatni. Az, hogy nem akarlak látni, TERMÉSZETESEN NEM IGAZ, még mielőtt arra jutsz, hogy bizonyára összejöttem valami noldával, vagy változatosság gyönyörködtete alapon, nandával.

Annatarra, ha még ott eszi a fene, mosloyogj bájosan, és csinálj úgy, mint akit nagyon érdekel, mit mond. Tudom, legszívesebben kinyomnád azt a gülü szemét, hidd el én is. Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben vele, amikor kigúvadt szemekkel bámulta a hajam.

Más: a Tükröt- tudod, amit lavórnak hittél- továbbfejleszetettem. Erről most nem írok többet.
Lassan mennem kell, mert lembast kell sütnöm. az itteniek hírést se hallották, de nagyon ízlik nekik. Thranduilt is ezzel szelídítetetm meg. Ugyanis hallani se akart róla, hogy mint mondta- egy szőke boszorkány legyen a tőszomszédja. De már minden rendben...

Na, most már tényleg megyek, legyél jól, és ha üzenj álomban!

Iluvatar, Elbereth és a Valák áldjanak, és vigyázzák lépteidet!!!

Szerető feleséged: Galadriel

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #230741 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
Ha már a Beszélgetős topicban akkora sikert aratott az a teszt, akkor ide beszúrom ezt:

.:.:Agresszivitás teszt:.:.

1. Mit teszel ha egy öreg rőzsehordó anyókával találkoztol az erdőben?

Öreganyéámnak szólitom és elveszem a rőzséjét-1 pont

Nem szólitom öreganyámnak, és elveszem a rőzséjét-2 pont

Felrugom mint a döggombát!-3 pont

2. Mit csinálsz ha fehér botos embert látsz a zebra előtt?

Oda se bagózok-1 pont

Odabagózok-2 pont

Mit tennék? semmit!-3 pont

3. Mit csinálsz ha egy tolvajt látsz akcióban?

Rendőrt hívok-1 pont

Megpróbálom elfogni-2 pont

Vérszemet kapok :P -3 pont

4. Milyen reakcióid vannak a parlamenti Tv-közvetítés alatt?

Ökölbe szorított kézzel verem a falat-1 pont

A fejszével kikapcsolom a TV-t :P -2 pont

A fejszével elindulok a Parlamentbe-3 pont

5. Mit teszel ha nemi tevékenység közben rátok dől az állólámpa?

Megpróbálom visszaállítani-1 pont

3 db kétszázas szeggel a vedomagnóhoz szegezem-2 pont

Olyat teszek...-3 pont

6. Mit teszel, ha a tehén már megint lezabálta az ablakból a muskátlit?

Elvonom tőle a silót-1 pont

Kaktuszt teszek az ablakba, vagy megmérgezem a muskátlit-2 pont

Csőfogóval fejem meg este-3 pont

6-10 pontig: te alapvetően tutyi-mutyi vagy. Ne csodálkozz ha a tyúkjaid bojtokkálják a tojást! Vigyázz a húsevő növényekre, mert könnyen a fejedre nőhet! Ne vásároljon kóbor macskáknak minduntalan párizsit, próbálkozz a fokhagymás kolbásszal!

11-14 pontig: Kiegyensúlyozott vagy, de ne bízd el magad! Ha a szomszéd kutyája ujra összepiszkolta a lábtörlődet, könnyen elbújhat belőled az állat...fejszéjét legalább két lakat alatt tartsa!

15-18 pontig: Te meglehetősen agresszív vagy. Evésre, és ugy egyáltalán is csak műanyag kést használj! A társadalom érdekében ne szégyeld a szájkosárt! Ha érdekel a kertészkedés csak zuzmók ridegkertészkedésével foglalkozz! Ha békében akarsz lenni az emberekkel, menj el remetének! :D (De vigyázz az öreg anyókákkal!!!)

[/b]

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #230716 Írta: Idhren/Ryelnya
Niéla: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Több
19 éve 11 hónapja #230675 Írta: Noredhel
*nyihog* :P :P :P

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #230656 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Humor
jjjjjaaaaaaaaaaahjjjajaj! ezek itt fájnak, de nagyon! :lol:
nem lehet iden egy statisztikát beszúrni? :?
_
_
_
_
_
_
_
_
________

na vhogy így nézne ki, csak kicsit sokkal folyamatosabban, mert így kb olyan, mint amikor az ember a tv-ben a hangyafocit nézi.... :(

éééééés most egy bénázás:

ezt gondolja Boromir lelke, miután már meghalt:

nanananananneneneneeeeeeeeeee.....
ez a btuska Aragorn, miután lenyalta az orkvért a kardjáról összenyálaz, és aztán... ne... ne... ne.... ne.....
Legolassal fogja a szép és daliás testemet, és nem királyi módom elvisznek... na pár száz mérfölddel lejjebb kell ereszkednem...
áááh! kitisztult a kép!... de miez a fekete röpködő palantír?!?!?! 8O
jjah h ez a HP nyomtató virtuális filmje! aha! már leestem! (aúúúúú)
ez az! ezt a szőke fejet nem felejtem el sohasem! teledobáltak egy szurokkal bekent ládát mindenféle szeméttel, amit összecsöveztek. nna ez már megint rossz viccc........... :? és most beletesznek! ENEGM!!!! aztán a kardomat rámteszik (nem tudtam, h ilyen nehéz, amikor még éltem, föl se tűnt) és aztán nagy nyögések közepette fölemelik az egészet, és a folyóhoz visznek. vajon... 8O !!!!!!!!!!!!!!!! 8O EZEK LE FOGNAK ERESZTENI A FOLYÓN!!!!!!!!!PALAN... PALACSINTÁVÁ ZÚZÓDOM... ja az a pép. affene ezt már pici koromtól fölcserélem! szóval... SEGÍTSENEK SZEGÉNY TESTEMEN!!!!!!!!!
Pár órával később...

Megúsztam!! jejejeje! csk mostmár tökre tele van vízzel a ladikom... :( mi lesz belőlem....

naa? topicgazda törlésre jogosult! :wink: (ööö mondtam vkinek vmi újat?)

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
19 éve 11 hónapja #230645 Írta: Noredhel
Pyromania No. nemtomhány:

/Feanor, miután többszöri súlyos tettleges felpofozásban részesítette Eolt, a sötét tünde hátsó felével csizmáját érintkezésbe hozván, kiröpítendi vala azt az műhelyből/
F: Na, mára ez is megvolt... hol is tartottunk?
B: Nézd, Főnök, milyen jó fodrász vagyok! Na, Helytartó uram... jöjj elő...
D: /pirulva elősunnyog, miután a hajfonás után tükörbe nézett, és ez erősen lerombolta az önbecsülését/
F: ÚrERU! Mit csináltál a hajaddal???
D: Nem én... ő... /int a balrog felé/
B: /lelkesen/ Igen ÉN! Hát nem csini??? Szerintem be kéne festeni szőkére, akkor teljesen tündének néznél ki...
D: Szőkére??? Én??? Sose voltam szőke!
E: De akkor hogy a szent TŰZbe lettek a fiaid azok?
D: /megáll benne az ütő/ TUDTAM!!! A postás!!!
B: /vigasztalóan megveregeti a vállát, mire a ruhája még megpörköltebb állapotba kerül/ Aki mindig kétszer csenget...
Mind3an /fanatikusan ordítva/ TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F: Elég! Munkára, de serényen...
D: Azt hiszem, át kéne öltöznöm valaki kevésbé kényes cuccba...
F: Itt van például ez a direkt TŰZálló, lenge kovácscucc...
D /fogja, elbújik a kandalló mögé, átöltözik. Kijön, lenge kovácscuccban, tündésre font hajjal/
F+B /eldobják magukat/
D: Most mit kell röhögni? Á... /lemondóan legyint/
/Nekiállnak szítani a TÜZet/
B: /rázendít Siegfried Kovácsdalára/

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #230552 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: :D :D :D
Niéla: piromániások rulez! :P :D Az idézetek beillesztése nagyon jó ötlet! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 11 hónapja #230513 Írta: Idhren/Ryelnya
Már sejtem, hogy tanulták meg a kis tündegyerekek az ábécét.....Alyr, ez sirály! : :) :D :lol: :lol: :lol:

Több
19 éve 11 hónapja #230501 Írta: Felagund
Beteg humor rúlz... :lol:
Csak így tovább! :itscool:

Több
19 éve 11 hónapja #230497 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Új műfaj: (csak megalkottam)

Mindentudás Egyeteme* Középföldén

Első előadás:

A valák családi kapcsolatai a tünde dalok szemszögéből
Előadó: Vinegond Fonror, Gondorból

Kedves hallgatók, rögtön bele is kezdenék. Középföldén a legnagyobb írott dalkincs a tündéké. A daloknak több értelmezése lehet, vegyünk egy ismert példát:

Á Elbereth, Bé Elbereth
Cé Elbereth, Dé Elbereth!

Igen, a tisztelt hallgatók rájöttek, hogy ez nem a ma ismert szövegváltozat, amelynek egy többé-kevésbé hiteles fordítása a Piros Könyvben is megtalálható. Ez egy régebbi, nolda szövegváltozat, jelentése, hogy Elbereth négy alakban jelenik meg, mind a négy igen csábos és igen kevés ruhával rendelkezik, de mind a négy egyformán felpofoz, ha kikezdesz vele.

A következő szövegváltozat már változásról tanúskodik:

"A Elbereth, Ö... Gilthoniel
Szija épp most megyek el..."

Ugyanis itt már Elbereth férjhez ment egy Gilthoniel nevű illetőhöz, aki éppen betoppant, amikor az énekes Elberethnek énekelt. Ez olyan sokakkal megesett, hogy a dal hamarosan népdallá vált.

Következzen az ismert változat:

"Fehér királynőnk, asszonyunk,
Tünde fiúk mi vagyunk..."

Habár burkoltan, de benne van az Elbereth esküvőjén való kesergés, főleg, hogy a házasság példamutatóan jónak bizonyult, egyes elméletek szerint erre alapozva fogják megteremteni Új Ardát. (a tündék legnagyobb bánatára)

"A Elbereth, Gilthoniel,
Szivárványszín pennád Míriel,
Irigylem tőled nagyon
Gilthoniel, A Elbereth
Nekem is vegyetek ilyeth..."

Amint láthatjuk ebben a mai változatban már kiüresedett a valákról szóló rész, csupán keret jellege van.
Ahogy Valinor távolodott, úgy felejtődtek el a valák, mivel a tündék saját bevallásuk szerint is csak önmagukról szeretnek írni.

milyen?

*=helyesen írva 1&M, tünde cukorka, az M&Mhez hasonló csak nem olyan finom

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #230495 Írta: Idhren/Ryelnya
The Middle-Earth Times

3018. október 25.

Különös baleset a Bruinen gázlójánál

Október 21-én érdekes baleset történt a Bruinen (Zubogó) gázlójánál. Riportereink elmondták, hogy a Gázlón átlovagolt egy hatalmas tünde-lovon ülő hobbit(!), akit fekete lovakon ülő, szintén fekete mosogatórongyba csavart, fegyveres (feltehetőleg nazgúl) terroristák üldöztek. Amint a főterrorista a vízbe lovagolt, WC-lehúzáshoz hasonlatos zúgó ár keletkezett, és a hullámok ló vagy szamár alakot öltöttek. Később, miután az összes terroristát elmosta a víz, átvágott a Gázlón még három hobbit, egy szakadt hajléktalan, és egy feltehetőleg férfi nemű tünde. Ők megkersték az előző hobbitot, és azonnal (pár Vészhelyzetes doki utasítására) Imladris felé vették útjukat, hogy a fehér lovas hobbitot meggyógyítsák.
Későbbi napokban sikerült beszélnünk a baleset tanúival és az áldozattal is, viszont a terroristáknak csak a mosogatórongyait és fekete lovait találták meg.
Az áldozat csak ennyit nyilatkozott: "Höööö.....fáj a vállam..., nem tudok beszélni...." Egyik hobbit társa viszont elmondta, hogy enni van ereje, sőt kedve is a tisztelt hobbitnak, és hogyha az evés nem okoz neki gondot, akkor igazán beszélhetne is. Viszont, egy nem Perszill Pávör Perlszt használó mágus elmondta, hogy ezt a napilapot mordori merénylők is olvassák, ebből kifolyólag egész Imladrist titoktartásra szólította fel.

Nyogodtan szóljatok le, ha nem lett jó, viszont ha tecc mindenkinek, akkor folytatom!
Niéla: Ez megint nagyon Helytartó lett. Bocs, ezt az előbb elfelejtettem mondani....

Több
19 éve 11 hónapja #230474 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humor
Üdvözletem!

Mírlen: sikerült a lehető legelcsépeltebb flamebujtó mondattal válaszolnod, de ebbe én nem megyek bele. Tudtommal szólásszabadság van, és arról sem hallottam, hogy csak a topicgazda nyilváníthat negatív véleményt.
Az új művedről annyit: a színvonal örvendetesen javul, és valahogy sikerült elkerülnöd a csillagok, illetve az őket igénylő kifejezések használatát is. Egyetlen határeset mutatkozik, de jószívű vagyok.
Na ugye, senki nem mondta, hogy nem vagytok fejlődőképesek...

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 11 hónapja #230468 Írta: Idhren/Ryelnya
Mirlen ez nagyon tecc!!! :D :D :wink:

Több
19 éve 11 hónapja #230407 Írta: Noredhel

Phaedra/Namarie írta:
Off:
Maedhros volt a drága. A görög filozófiát is ismerve, követte egy neves filozófus példáját. (Remélem, nem mondok ökörséget: Empedoklész ismeret meg közelebbről az Etnát. És a legenda szerint Empedoklész eltűnt a vulkánba, de a fél saruja ott fityegett egy, a kráter szélén növő bokron...)

Empedoklész, Gollam, Maedhros, Anakin Skywalker... 8)
Ezek szerint a dalos pacsirta Maglor volt az, aki a tengerpart bús mezején sétálgatott a végén...

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #230406 Írta: Noredhel
Végre valami, ami nem a film szerint megy...

Látom, nem csak én szálltam rá a gondoriakra. :boromir2: :faramir1: :denethor1:

(Tudom off, de: minek alapján készült egyik-másik emotikon? Nem emlékszem, hogy Dencsi valaha is ilyen kék ruhát hordott volna. A könyvben sem.)

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #230383 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Humor
Yigge, én nem mondok semmit, csak azt ajánlom, hogy előbb írjál is valamit, azután kritizálj!
Az rendben, ha Alyrtól megkapom, mert ez az ő topikja, teljesen jogos, ha a színvonal érdekében szól.
Csúnya szavak: a jövőben mellőzöm őket.

Boromir naplója

110. nap az indulásom óta

Völgyzugolyban vagyok sok pesszimista tünde között, akik olyan világfájdalommal telt képet vágnak, mintha most hurcolnák őket a vágóhídra.
Ma tanácskoztunk valami gyűrűről. A félszerzetek nagyon bunkók! Frodó oké, de Bilbó és ez a Samu nevű beiratkozhatna illemtanra. Bilbó annyit képes pofázni az ostoba találós kérdéseiről, hogy az már sértő, Samu pedig, amikor a gazdája (ez Frodó) közli, hogy elmegy Mordorba (erről egy kicsit később bővebb megjegyzés), akkor Samu beront és közli, hogy ő is menni akar. Ja, amúgy Elrond azt mondta, hogy a Gyűrűt el kell vinni Mordorba, a Végzet Hegyéhez és bele kell dobni. Ez nagyon eszes! Jó, hogy nem hívja meg Szauront teára és beszélik meg a dolgot a Gyűrűről, mert ez kb. olyan. Bilbó folyton védte a Tanácson Isildur örökösét, ezt a szakadt ruhákba öltözött pasast, akit Aragornnak hívnak. De most komolyan, ha ő Isildur örököse, akkor én mi vagyok? Ilúvatar?

2 hónappal később

Elrond kirúgott minket Völgyzugolyból karácsonykor! Normális embernek ehhez nincs szíve! Ráadásul rámszólt, amikor megfújtam Gondor kürtjét. Szemét tünde! A minket alatt kilenc embert értek: jóságos jómagamat, Aragornt, Isildur örökösét - jó vicc -, négy félszerzetet - Frodót (+ a Gyűrűt), Samut, aki remélhetőleg beleásta magát a protokollal foglalkozó könyvekbe, végül Pippint és Trufát, aki nagyon jó fejek, ahhoz képest, hogy félszerzetek -, Gandalfot, akit apu utál (ez nem csodálom), Legolast, egy tündét, aki a legújabb sminkekkel foglalkozó könyvek nélkül egy lépést sem tesz, és végül egy törpöt, Gimlit, aki nem állja meg, hogy ne áradozzon ezekről a lehetetlen nevű hegyekről.
Az út eddig rohadt unalmas. Folyton fúj a keleti szél és fázom, mint az állat. Azt hiszem Elrond vagy szadista, vagy már elege lett abból, hogy ott rontjuk a levegőt két hónapja, és valaki minden éjjel kifosztja a konyhát.

2. feljegyzés az indulás óta

Fúj a szél, hideg van, Gandalf és Aragorn veszekedtek éjszaka.
Nem tisztességes, hogy nem hagynak aludni! Szegény kicsi Pippin másnap reggel úgy nézett ki, mint akinek behúzott egy jól fejlett hegyi troll.

3. feljegyzés

A Caradhrason átmegyünk. Gimli állati idegesítő. Folyton azzal hülyít, hogy a Caradhras kegyetlen. Na, ez biztos sokszor látta a Holnaputánt. Ez a legjobb vicc az Isildur örököse után.

4. feljegyzés

Gimlinek igaza volt. A Caradhras kegyetlen hideg. Ha ezek után amputálni kell a keményre fagyott lábujjaimat, Gandalfnak a fejét fogom amputálni.
Szerencsére hoztunk rőzsét - persze, hogy miattam. Gandalf meggyújtotta őket valami varázslattal. Elmentem hókotrót játszani Aragornnal. Legolas elment megkeresni a napot. Ez még a Caradhrasnál is jobb vicc.

5. feljegyzés

Lementünk a Caradhrasról és Mórián át folytatjuk az utat. Ekkora nagy büdös baromságot életemben nem hallottam. Ez már olyan szánalmas, hogy dührohamot sem tudok tőle kapni. Ott van Rohan Kapuja! Ha az a pancser Szauron még eddig nem kapta el Frodót, aki egy béna félszerzet, akkor kérdem én, Szarumán, hogy a francba kaphatna el minket, amikor 2× olyan béna, mint Szauron! Na mindegy! Remélem Aragorn lerágja a körmét félelmében és a tünde barátnője otthagyja emiatt, mivel az egész az ő ötlete volt. Mondjuk Gandalf se jobb a mirelit megoldásaival.

6. feljegyzés

Farkasok az éjszaka kellős közepén! Gandalf nagy mázlija, hogy Pippin és Trufa megúszta egy karcolás nélkül. Máskülönben igen súlyos testi sértés érné.

7. feljegyzés

Magyalföld. Béna hely. Régen tündék laktak itt, mufurc törpök társaságában. Azok se bővelkedtek az észben. Én egy törppel is alig bírom, hát akkor ők hogyan?
Legolas is elkezdett sajnálkozni. Ki kíváncsi rá?

8. feljegyzés

Gandalf megtalálta az utat Mória Kapujához. Marha okos, mágus létére! A kapuban rengeteget vártunk, mire Gandalf kinyögte a jelszót. Totál szenilis! Aztán ráktámadt valami vízi kígyó. Trufa és Pippin nagy mázlisták, Gandalf még nagyobb. Frodót felkapta az a sokkarú szarság. Samu megmentette. Úgy látszik Samu tudja a protokollt, csak lusta használni, ha nem "Frodó úrról" van szó (talán anyagi okok). Levágtam a kígyóról pár lábat. Senki sem méltányolta - durci! Bementünk a kapun, erre a vízi kígyó leomlasztotta. Marha illedelmes! Rohadt kígyó! Sötét van. Tele van az egész törp meg ork hullákkal.
Kérdés: Ha Rohan Kapujánál kipurcantunk volna, akkor itt mi lesz?

9. feljegyzés

Gandalf elfelejtette az utat - kárörvend. Tudtam, hogy szenilis, mint a nagypapám, Echtelion, aki echteszenilis volt. Volt ott valami kút, ahol Gandalf memóriája bemondta az unalmast. Pippin beledobott egy követ. Gandalf eddig is lelki terrornak vetette alá szegényt, de ami most kapott, azt még nézni is rossz volt. Hülye Gandalf! Jönnek az orkok? Na és! Kit érdekel! Szegény Pippin fél éjjel őrködhetett. Gandalf egy rémes, pichapata vénember!

10. feljegyzés

Gandalf rájött az útra. Egy éjszaka elég volt hozzá. Gratulálok. Tovább mentünk. Eljutottunk Mazarbul termébe, ahol Gandalf talált valami könyvet. Haláli béna volt. Ja, majd' elfelejtem, a teremben volt Gimli valamelyik rokonának sírja. Nem sirattam meg. Hát igen, a szőrösszívű gondori. Jöttek az orkok. Most se dicsértek meg - dupla durci! Frodót leszúrta az egyik ork. Nem lett semmi baja. Komolyan, egyesek bőre.... Fogadok, hogy Frodó nem látott vizet kb. húsz éve. Kimentünk a teremből és jött egy balrog. Utána elmentek Gandalffal randizni Khazad-dúm hídja alá. Gandalf imádja a szado-mazo módszereket. A balrog is. Gandalf jól megégette a balrogot, az meg rácsapott Gandalfra az ostorával. Jó kis kapcsolat. A híd leszakadt. A lángoló szenvedély...
Bőgtünk egy sort kint. Trufa és Pippin nem engem öleltek meg, hanem Frodót! Disznóság!
Aragorn tovább hajtott minket. Szadista! Mit gondol, mi ő? Rabszolgahajcsár?

11. feljegyzés

A Nimrodel mellett. Volt néhány piti elintéznivalónk. Frodó bőre nem vastag, csak mithrilpáncél volt rajta. Úgy könnyű! Legolas kornyikált egy sort és lábat mostunk. Csoda, hogy a víz nem lett veszélyesen szennyezett.

12. feljegyzés

Tündék találtak ránk. Ezek bunkók, de nem pesszimisták. Gimlin nagyon kiakadtak. Haha! Megszívta! Ma éjjel valami padlón aludtunk. Kényelmetlen volt.

13. feljegyzés

Tovább mentünk. Gimli kivágta a balhét, hogy minek kötik be a szemét, Legolas pedig kivágta a balhét a nyakára tett megjegyzés miatt. Még egy ilyen kényes, humorérzéketlen alakot keresve se találhatnék. Képes fél órán keresztül a nyaka miatt rinyálni.
Gimli pedig végül annyit morgott, a megkülönböztetések, meg a miegymások miatt, hogy mindannyiunknak bekötötték a szemét. Kösz szépen, Gimli. Legolas éppen újra el akarta kezdeni a hisztit, amikor egy enyhe mozdulattal elhallgattattuk.

14. feljegyzés

Galadriel azt üzente, hogy szálljanak le Gimliről. Ez se normális. Viszont kikötötték a szemünket. Galadriel egész jó csaj.
Megszívatott a szemével. És, hogy ő nem gonosz? Na, ehhez is lesz egy-két szavam.

15. feljegyzés

Galadriel kirúgott minket! Milyen szemét! Már holtversenyben vannak Elronddal, ha nagyon igyekszik, legyőzheti.
Ráadásul ilyen kis béna csónakokon rúgott ki. Az egyetlen jó ebben az, hogy Trufa és Pippin velem utaznak.

16. feljegyzés

Samu elkezdett Frodónak dumálni valami szemes tuskóról. Gondolom vagy harmincszor látta a Harry Potter és az azkabani foglyot. Minden átalakul, mi?
Legolas lelőtt valami sötét izét az égről. Ajándéktárgyat ilyen csúnyán felavatni! Én a helyében Gimlivel kezdtem volna.

17. feljegyzés

Megpróbáltam elvenni a Gyűrűt Frodótól. Nem sikerült.
Lelőttek az orkok, Aragorn pedig összenyálazta a homlokomat.
Hülye orkok, hülye Aragorn.

Több
19 éve 11 hónapja #230340 Írta: Namarie

Niéla Alondriel írta: Én már olvasztam, Drágaszág, úgy ám! Izibe' mikor megjelent vala.

Bár az se rossz, amiket JA ír a drága Mamáról a Kései siratóban...
Meg Hasek, aki szépen kiírja /no csillag/ hogy mit csináltak a legyek Ferenc Jóska képével...

Egyébként lehet kreatívnak lenni. Kedvencem a káromkodós partizán:
"Fel kell robbantanunk valami nyomdafestéket nem tűrő hidat, és húznunk kell a megnevezhetetlenségbe erről a helyről..." /Hemingway rulez!/

OFF vége

Úgy megszerettem a piromániásokat. Egyébként, melyik is volt az a Feanor-fi, aki start fejest dobott a vulkánba? Mint noldaszakértőt kérdezlek, mert a neveiket eléggé keverem... hiába, el kéne olvasni megint.

Off:
Maedhros volt a drága. A görög filozófiát is ismerve, követte egy neves filozófus példáját. (Remélem, nem mondok ökörséget: Empedoklész ismeret meg közelebbről az Etnát. És a legenda szerint Empedoklész eltűnt a vulkánba, de a fél saruja ott fityegett egy, a kráter szélén növő bokron...)

Több
19 éve 11 hónapja #230338 Írta: Noredhel
Én már olvasztam, Drágaszág, úgy ám! Izibe' mikor megjelent vala.

Bár az se rossz, amiket JA ír a drága Mamáról a Kései siratóban...
Meg Hasek, aki szépen kiírja /no csillag/ hogy mit csináltak a legyek Ferenc Jóska képével...

Egyébként lehet kreatívnak lenni. Kedvencem a káromkodós partizán:
"Fel kell robbantanunk valami nyomdafestéket nem tűrő hidat, és húznunk kell a megnevezhetetlenségbe erről a helyről..." /Hemingway rulez!/

OFF vége

Úgy megszerettem a piromániásokat. Egyébként, melyik is volt az a Feanor-fi, aki start fejest dobott a vulkánba? Mint noldaszakértőt kérdezlek, mert a neveiket eléggé keverem... hiába, el kéne olvasni megint.

Toujours pur

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.374 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére