Humor

Több
19 éve 11 hónapja #227782 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Kik legyenek a következő levelezőpáros?

Szavazatokat kérek!!!

Be at peace, Steward of Gondor & King of Rohan...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #227772 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Humor
Asszem ez a kép idetartozik....
Amúgy a hétvégén Dekoráltuk a Csepel-Plázát és akkor készült ez a kép....a középen szereplő táblát a helyszinen találtuk a régi dekoráció darabjai között....a kompozíció pedig a képen szereplő egyedek sajátja ::::)

www.leplap.hu/ftp/zj.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #227755 Írta: ::Ald@::
::Ald@:: válaszolt a következő témában: Humor
Mirlen Mírdain kőszőnőm! :D :D :D :D :D :D :D
És a mégmindigfontos: Niéla Alondriel VISSZA VISSZA VISSZA VISSZA VISSZA!!! 8) 8) 8)

[size=9:1cmu9isn]Topicgazdai bejegyzés: A hozzászólás eleje törölve. Indok: A hozzászóló nem olvasta végig figyelmesen a hozzászólást amelyre válaszolt. [/size]

Azt mondják, hogy elmebajban szenvedek, de én nem szenvedek: Élvezem minden percét!!!

Több
19 éve 11 hónapja #227752 Írta: Idhren/Ryelnya
Idhren/Ryelnya válaszolt a következő témában: Humor
Niéla, most is nagyot alkottál....
Megint ki kéne találnom valamit, de alkotói válságban vagyok ( :crying: :bawling: :dead: ) és nem jut semmi se eszembe. :hein: Ötletet szeretnék................ :o h:

it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini

Több
19 éve 11 hónapja #227737 Írta: Mirlen Mírdain
Mirlen Mírdain válaszolt a következő témában: Humor
Na, úgy látszik Csernus se maradhatott ki a GyU paródiákból. Marha jó ötlet! Tetszik! és halálra röhögöm magam!
Levél rulz!

Több
19 éve 11 hónapja #227726 Írta: Noredhel
És most
az utolsó
LEVÉL

Címzés: Théoden
, Thengel fia, Lovasvég királya, valahol útközben (a lován!)

Drága Teddym!

Utolszor ragadok tollat, s csak azért, hogy tőled búcsút vegyek, barátom... már fél napja depizek :crying: :crying: :crying: egyfolytában, míg végre kitaláltam valami igazán kreatívat. A tehervonat az snassz. Viszont kicsit belemélyedtem a prágai tavasz történelmi hátterébe, és megihletődtem!!!

Na de kezdjük az elején. Mikor úgy-ahogy elmúlt a szédülésem (el ne felejtsem Gandalfot kinyírni, mielőtt meghalok!) akkor nekiálltam szegény gyermekem mellett virrasztani. Közben sírtam, hogy "hogy engedhettelek el így, áldásom nélkül, rossz apa voltam, stb stb". Majd kirugdaltam Pippint , aki kérdezte, hogy nem hallgatok-e rádiókabarét, Gollam :gollum2: és Fikusz Kukisz van műsoron [a középföldei Hacsek és Sajó megfelelője - a szerk.]. Érzéketlen állat! Nem látja, hogy épp megszakad a szívem, meg minden ilyesmi? :bawling: :bawling: :bawling:

Igaz is, felmentem a toronyba, felhívtam Szauront , és szakítottam vele. Teljesen kiakadt, és kérdezte, hogy most Szarumán miatt? Mondom, nem, csak épp megyek meghalni, és gondoltam, lerendezem a kapcsolataimat. Ebből aztán kölcsönös bőgés :bawling: :bawling: :bawling: lett, és nekiállt bizonygatni, hogy szeret :oops: :cry: , és hogy sose szeretett mást.

Na, mindegy! Bekeményítettem! Semmi érzékenykedés!
Szóltam a fiúknak , hogy hozzanak már egy kis tűzifát, mert elcs*szettül hideg van így márciusban, pláne a Mauzóleumban. Ja, meg olajat is akkor már.
Nincs.
Akkor vodkát , ti barmok, és ne álljatok itt már!
Komolyan, bekattanok ezektől. Bár Pippin szerint már most is be vagyok.
Nem tudom... talán el kéne mennem a pszichológusomhoz?

Eldöntöttem, Faramir se ússza meg. Bár szvsz neki már úgyis mindegy. Én nem értem, hogy lehet valaki ilyen tápos, hogy kifeküdjön két nyamvadt nyíltól??? Meg attól, hogy az egyik nazgúl , segítő szándékkal fel akarta rakni a lovára, csak hát kicsit elbaltázta a dolgot?
Na mindegy. Szóval itt heverészik nekem negyvenfokos lázzal. Komolyan, kár a tüzelőért, elég ez magától is... na jó, azért nem leszek ilyen. Most már nem törődöm semmivel! Na, végre, VAN vodka... ááá, de finom... ez nem is vodka, hanem Becherovka! Nem baj, megy a "cseh lázadó" imidzshez!

Na most itt állok egy halom fa tetején, és nagyon unatkozom, mivel gyengeelméjű szolgáimnál még egy rohadt gyufa sincs.
Fél óra múlva valakinek leesett:
-De hiszen vannak fáklyák a falon!
Nobel-díjat kéne adni ennek is.
-Na ne tökölődjetek már... - sóhajtottam fel, végül türelmetlenül kikaptam az egyik kezéből a fáklyát, mert mire ennek eljut valami az agyáig, addig egy tünde is megőszül.

Erre persze ki vágtat be, a kapun, amire szabad szemmel is kitűnően olvasható, vörös betűkkel ki van írva, hogy

"Belépés csak gyalogosan, poggyászt, élőállatot csak külön engedélllyel..."?

Természetesen Mithrandir [img]http] ! Akinek ugye muszáj tönkretenni az ember nagyjelenetét. -Na állítsd le magad v*zze! - szólt udvariasan. Azért is meggyújtom. Izéld meg. Áááá! Mit löködsz, te kis h*lye? Nem gondoltam, hogy Pippin [img]http://www.members.shaw.ca/korinchan/adoptee/lotr/pippin6.gif[/img] távolugró világbajnok.
Azt se, hogy vizespólózott Beregond kisfiával, alig tíz perce.
Azt meg még kevésbé, hogy Fari drágát egyáltalán elbírja.
-Nem veheted el a fiamat, Gandalf! - kezdtem bőgni. - Jogom van... ááá...
Rohadt Gandalf , rohadt Keselyüstök , rohadt... EZ FÁÁÁÁÁÁÁJ! De NAGYON!!! Segítséééééég! Na jó, asszem ideje Dugovics Tituszt játszani...
/a levél itt megszakad. Kissé megpörkölődött a papír, de azért olvasható alább még ennyi, Gandalf kézírásával:

Így múlt el Denethor , Ecthelion fia...

Toujours pur

Több
19 éve 11 hónapja #227689 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Könyörögve kérem az ide írókat, most különösképpen az alább látható ::Ald@::-t hogy az ún. szalonképtelen kifejezéseknek még a lehetőségét is igyekezzenek elkerülni, vagy amennyiben elkerülhetetlen, helyettesítsék más szóval, elég nagy a magyar szókincs ilyen tekintetben, ne kelljen már csillagoznom.

Más:

Felmerült bennem a jómultkorában a Humor Csoport alapítása ami bár némileg kicsi visszhangra, de visszhangra talált. Ezértaztánhát:
Mindenkit aki az alkotók és olvasók közül úgy gondolja, hogy érdeklni a dolog (semmi több, csak érdeklődés egyelőre) az írjon nekem egy privit. (a hozzászólás bal alsó sarkában található "privát üzenet" gombbal) Ebben legyen benne az, hogy - lehetőleg hétköznapokon - melyik nap és hány órától hány óráig ér rá. Ennek tekintetében várhatóak folytatások.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #227622 Írta: ::Ald@::
::Ald@:: válaszolt a következő témában: Humor
Hahhó MIndenki! Először is szeretnék sorry-t kérni Idhren-től, -hogy "kölcsönkértem tőle-, de egyszerűen megihletett a dr.Cs.-os nyúl v. galamb kezdete! Szóval itt van egy kis szösszenet, aminek még folytatása következik! (mival nincs befejezbe :lol: )

Dr. Csernus: Bevállalja? IGEN vagy NEM?

Első beszélgetésem egy Frodó nevű "kisemberrel" fog végbemenni, aki üldözési mániában szenved. Lássuk!

F: Jónapot! Zsákos Frodó! *kéznyújtás, kézfogás*
dr.Cs: Csernus Imre! Foglaljon helyet!
Miért keresett meg kedves Froló?
F: Őőő, nem Froló, hanem F R O D Ó!
dr.Cs: Ne problémázzon itt nekem! Nyögje már ki mibaja!
F: Jólvan, jólvan! Nem kell azonnal fölkapni a vizet!
dr.Cs: Nyögje már ki! Tudja milyen drága a műsoridő???
F: Jó, jó! Elmondom! *arca elkomorul, elsápad, majd kisvártatva kezdi* Tudja, Imre, figyel! Mindig engem néz! Már nappal is! Nem tudok elbújni előle! Ő mindig lát...
dr.Cs:SZÓVAL ISZOL, V*ZZEG? ISZOL?
F: Nem! Dehogy is! Hova gondolsz?
dr.Cs: Szóval tagadod, ki ****? Tagadod? Hát nem szégyelled a pofádat???

Hirtelen beront Samu, és kardját Csernus dr.-ra szegezi:

S: Tudod mi ez, kis ****? Fullánk! Már találkoztál vele!
F: Samu! Ez az én szövegem vóóólt! *görcsös sírásba kezd*
S: *egyböl otthagyja dr.Cs.-t és vígasztalni kezdi* Jajj, Frodó Úr! Ne sírj! Tudod, hogy csak jót akarok! Ez a Csernus! Ez tehet mindenről! Húzzá el Vakarék!
F: Nem Samu! Te menj!
dr.Cs: Nem Frodó! Neked kell menned!
S: Hát, felőlem rendben!
F: *odamegy az ajtóhoz* EZ IS AZ ÉN SZÖVEGEM VOLT! *Frodó sírógörcsöt kap, és kirohan a szobából*

dr.Cs: Jólvan Samu, kezdjük! *eközben a hajában turkál* Miért jött el hozzám?
S: Hááát, tudod Imi, mostanság olyan "furcsa" érzéseim vannak. Már a Szövetségben is úgy éreztem, hogy más voltam, mint a többi.
dr.Cs: *csúnyán néz* Mire gondolsz?
S: *erősen elpirul* Háát, tudod! Frodó Úr.
dr.Cs: *kikerekedett szemekkel bámul S.-ra* SZÓVAL TE IS ISZOL, TE KIS ****???

Elnézést, ha kicsit pikáns, erősen cenzúrázni kellett nekem is!

Azt mondják, hogy elmebajban szenvedek, de én nem szenvedek: Élvezem minden percét!!!

Több
19 éve 11 hónapja #227587 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Humor
Na hát én nem saját magam kreatívkodtam, de azthiszem érdemes beszúrni ide ezt a képet, én hatalmasat röhögtem rajta, nagyonLOL! :lol: :lol: :lol: :lol:

home.no.net/lovisem1/Bilder/aafl ... nazgul.jpg

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 13 órája #227515 Írta: Idhren/Ryelnya
Köcike mindenkinek.
További GALAMB VAGY NYÚL??

Galadriel :celebrian1: :Öhh... a nyuszikáknak ártatlanul a fejébe beszélhetek.... Nyúl!!
Bilbó :bilbo1: :A Vén Toby... a Déli fertály legjobb pipafüve... ott nyulak vagy galambok vannak?
Elrond :elrond1: : A galambok ideje lejárt. Elszállnak nyugatra. A nyulak pedig meg fogják tapasztalni a halandóság keserűségét...
Szarumán: :sarumane1: Egy új hatalom van születőben! A gyáva nyulak ideje lejárt! Hopp... a galamb a béke jelképe. Tehát az urukháj :urukhai1: orkok RULES!!!
Arwen: :arwen2: a galambok elszállnak.... A nyulakat választom!
Bombadil: :bombadil1: Lallala, hobbitok és pónik! Nyulacskák! Galambok! Folyó-asszony lánya! :goldberry1: Most akkor mi van???
Buga :bill1: : Én nem tudok beszélni!! Vagy igen?? Sorry, akkor pónik. :bill1: :bill1: :bill1:

Több
20 éve 1 napja #227435 Írta: Heníriel
Heníriel válaszolt a következő témában: Humor
Sirályok vagytok!
Alyr, Mirlen, Idhren, Lemilien, ARAGORN! :mrgreen: :clown: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :dance: :dance: :cheers: :up: :up: :D

Több
20 éve 1 napja #227431 Írta: Mirlen Mírdain
Körkérdés: miben vagy nappal legszíveseben, a filmtől eltekintve?

Frodó: pizsiben
Gandalf: fogd már fel, hülye firkász! ha akarnám, megváltoztatnám a ruháimat, mivel mágus vagyok! és egy mágus pontosan abban van, amiben akar! Vágod, vazze'?
Samu: kertészgatyóan, munkáspólóban, az öregem kerti, 70 éves tornacsukájában.
Pippin: kommandós szerkóban, hogy Zsizsik gazda ne láson meg a kukoricásban.
Trufa: kommandó rulz!
Szauron: régen imádtam a fekete, nazgúl-dizájnos punk-rocker ruhatáramat
Szarumán: fehér szaténkombinéban.
Denethor: Csincsillabundában és lilára festett nerc sálban.
Théoden: fürdőköpenyben
Arwen: midig másban. egy nap kb. hatszor váltok ruhát, mert egyben nem vagyok sokáig partiképes
Elrond: lila szerkóban
Aragorn: tündecuccban, csillaggal a homlokomon
Galadriel: Morgoth rulz feliratú topban és tűzpiros farmerban
Celebon: szellős cuccokban
Éowyn: mindegy, csak fújja a szél
Boromir: Nike mlegítőben, karddal az oldalamon, kürttel a nyakamban

Több
20 éve 1 napja #227428 Írta: Lemilien
Lemilien válaszolt a következő témában: Humor
sza h mindenki tudja, h mi az ábra, bemásolom ezt ide:

Gekko:

Kedvesz Drágaszág!
Moszt itt vagyunk délen. Jöttek erre orkockák, ész elkaptuk az egyiket, hogy megegyük a húszát! A halackák ugyanisz túl gyorszak nekünk, haccász év ücörgész után még mi isz lelasszultunk ety kicit! Nade az orkocka könyörgött, hoty ne öljük mek, erre mi azt montuk, hoty nem öljük mek ha at szört. Erre elővette a butykoszát, és ittunk jó szokat, meg az orkocka isz, ész el isz árulta, hoty hol van a szörbázisz. Mi meg asztán szépen felfaltuk, az alkoholiszta orkockáknak natyon finom a húszuk! Eszt moszt tanultuk, ész ha neattyiszten orkhúszra fanyalotnátok Drágaszág, hát mi mindenképpen az alkesz orkockákat ajánljuk! Szóval ő meg tiltakoszott, te köszöltük vele, hoty curiban volt a kezünk, ész íty nem ért a nevünk. Útyhoty íty járt. Asztán letöltünk emészteni, ész aszt álmottuk, hoty fejeszkáposzták vagyunk. Mind, ahányan mi vatyunk, kitettünk ety kisszebb ültetvényt! Na persze nem kannapiszt, ne reményketty, Drágaszág, hanem fejeszkáposztát. Rájöttünk, hoty nem akarunk fejeszkáposzták lenni, cak ha szörrel öntöszik, de szajna aszért ennyire mék nem fejlett itt a meszőgaszdaszág... Szóval szörről jutott eszünkpe, mekkeresztük a szörpásziszt, ész ittunk isz terekaszan... Na, asztán arra éprettünk, hoty valaki kikötöszött, miellen ety szavunk sze lenne, te nem atnak szört, plusz kiterült, hoty szatomaszok! Tuttam! Pszicológuszok! Szegíccég!!!...

én:

asztán bejött egy hüje barom, valami Elront, ész egy hínárt akasztott a nyakackánkba. asztán egy benyomott képű Kill-galamb nevű hülye szellem és asztán egy kisz pónin egy nattyonkétesz nemű kipirult arcú Letolász. akkor asztán netyon elképedtem, mert belépett ety szőke liba, ész köszölte Elronttal, hoty a pálinkász vödrében aszt látta, hty én ety gonosz kisz életveszélyesz szunnyogósz hobbit vatyok. először isz: MI mászodszor: NEM VATYUNK HOBBITTTTTTOK harmatszor: HA ITT VALAKI SZUNNYOG AKKOR AZ NEM MI VATYUNK ÉS UTTÁLOM ESZT A SZÓT! MI NEM SZUNNYUGUNK!!!!!!4 na akkor letéptem a nyakunkból aszt a hínárt, és kiugrottam asz ablakon.*

*a hínár, kedvesz Drágaszág, kiderült, hoty egy 220-asz tötöccégű villanypásztor volt, asz ablak pedig cak ety illúzió volt, szóval nem volt. úttyhoty eszek a tündékék fokva tartanak minket, ész ráadászul Letolász szobályában. aszthiszem esz a lehető legrösszabb. nála isz van ety comó álaplak (meg minden nap valami 30 tüne cajszi) amik erdetileg igasziak voltak, cak miután etyszer rajtakapták, hoty ety biszonyosz Árgen társzaszágában kiszüsztit ivott, befalaztatta aszt összeset, ész moszt mindjárt mekfulladok!!!!! rosszabb, mint a pszihomókusz!!!!!!!! drága DRÁGASZÁG, SZEGÍTCCCC!!!!!!!!!!!!!!!

Gekko:

Utálunk itt lenni! Köszöltük aszzal a leg olaszappal (innentől cak szimán digó), hoty cináljon már valamit a pűsz ellen, mire esz asz állat befújt valamifel... Hosszú mászodoercekig nem tértem makamhosz... Szajnosz a szikítósz trükk nem fált pe a digónál... Nem tudjuk, faty annyira hülye (ami lehetszégesz), hoty enm tuttya, mit kéne cinálnia, vagy nem olvasz orkockakrónikákat, vaty a forkatókönyvét vesztette el! Elekünk fan, mek akarunk szökni! Pűszösz paculiszak fan. Írtunk ety pallatát:
Ó, trákaszák...
Natyon naty a hiány
Melyet szífünkpen hatytál,
Tyere fissza már!
Cillogászoddal vakicc el,
sz mi leszünk a lekhívebb fanjaid.
Sz ha randevúra mész
ety szép visz tyűrűfel...
majd tartyuk a tyertyát.

A mászik verszemnek címe isz van:
Ety törp szenvedészei

Ha az orkockákkal szört ihatnánk, asz lenne ety jó puli!
Pár nem szokáik, mert asz orkször cak rövidtávon fotyasztható.
Eszért inkápp mennénk a vilák végére, törp komákhosz úty piszony!
A szaklószerfünk nempirja a paculitündeszakot.
Ha törp a törppel jót ihatna, asz lenne a beszt,
De esz a hülye tikó tyerek minygyá mektökleszt.
Eru sze gondolhatta komolyan, hoty tündéket teremt,
Mert ety igkaszi tört ki nem állhatja őkeszt!
Na, cak fégre mekszapatulhatnánk
Mert a májam már türelmetlen...
Le a tüntékkel, éjjenek a törp tesztvérek!

Mekhallotta eszt falami Klóin fia Kimli, te nem hiszszük, hoty van törp, akinek cak ennyi a neveckéje, tehát szerintünk (kétharmadosz töppszékkel mekszavasztuk) Gimolájnnak híjják, úty ám trákaszák!
Aszt montta, hogy hallotta asz énekünket, ész hoty aki a törpöket tesztvérének tartya, asz neki isz tesztvére, mek ő is utájja a tünteszakot, és amúty isz el akart lókni, hát mennyek vele. Nem értettük, miért peszél velünk kapcolatpan etyesz számpan, te mintegy. Pisztosz rossz hatásszal vannak rá a tündék.
Szóval elmentünk ety kocmápa. Ránk atott egy köntöszt, ami alá mintahányan pefértünk, ész husszasz tyaloklász után moszt a kocmápan fagyunk. Kimolájn énekel, mi mek hamaroszan catlakoszunk, meg catlakoszik a tyomrunkban még 4 felesz és 3 liter sírbuckai arany, asz ettik lekörtített kommerszekhesz, ész borbuggyani ászokhosz!

én:

nosz miután mekittunk három hordónyi szört, a szemembe ötlött ety cupa gond arszú ember (innentől böszme), aki ety szarokban ült. cak szíítta a büdösz pipáját, ész nézett valamerre... nem tutyuk hofa. de akkor odaszétált hosszá ety cinosz féltünde, akinek a fenekéig ért a cinosz etyenes hajackája, ész szinte elfesztek etymászban. akkor a mászik irányba nésztem, ész majd mekhülyültem!!!!!!!!!!!az a rohadék Digó isz itt volt, ész a mászik szarokban pontoszan uttyanaszt cinálta, amit a böszme vele szemben, cak egy szőkével! asz ajtó előtt pedig megállt egy Honda moci, ész bejött egy fekete cuccba öltöszött sár(m)os cávó. asszondják, ő Orrgaszda Bumm!, szófal lényeg ami lényeg tejjelszen meguntuk asz egészet, ész Gimolájnt otthatyfa elhúsztuk a cíkot (mek a honda mocit ) na asztán asz úton beleütkösztünk egy útépítőbe, aki Kandalf volt. na, mondom, esz már szokk! és áthajtottm rajta. na asz kúl vót!!! asztán visszazúztam Zöldhuholyba, mert a cuccaimat otthatytam, mire a részek Elront ütvözölt, hogy: "Jó estét Gondor Királya, az emberek reménye, Telcontar!" mondtam neki, hoty asz nem én fatyok, mire ő elindult felém, ész amikor félreugrottam, Arcagondot láttam. mekráztuk a fejünket, ész eliszkoltunk cuccosztul, mindenesztül, de hoty hovva mentünk, nem tuttyunk... na illyen napot sze akarok többet, kedvesz Drágaszág!

és most az új:

másznap amikor makunghosz tértünk, aszt vettük észre, hoty a cini kisz honda mocin elnyúlva alszunk. egy erdőben voltunk, cak etyedül, semmi tyanúsz szaj. ciripeltek a madarckák, és cobogott a vísz. .. 8O .. víííííííííííííísz!!!!!! :dance: :hello: tyorszan leukrottunk a szkérről, és a patakba gászoltunk. jajj de jó volt! :roll: miután mekfrisszültünk, elkesztük kémlelni a fizet, hoty van e benne halacka. frisszen ész capkodószan... :twisted: volt. de mék hoty mekkora!!!!!!! 8O na akkor mekfogtuk, ész bár ne tettük volna! :cry: asz angolna nem tyerekjáték, főlek físzben. na erre már megint ráfásztunk, potoszabban ráráztunk. a hülye áram!!!!!! hattyon már minket békén! anyucimat ész asz ütyvédemet akarom!!!! (te?????? 8O neked nincenek ütyvédeid :twisted: )
kusssz! sza akkor. a forgatókönyfírót beperelni, ész kirúgatni! :x tyorszan, hopp, hopp! ész hoty a reggelt jól fejesszük be, fölültünk asz emberek által cak mocinak nefezett codára. ész fölbőgtettük a motort. eszeket a kifejezészeket a villámnyelftanfolyamon tanultam, hoty meg tuttyuk magunkat értetni a böszme féle lényekkel. :D a benszin isz most fogy ki!!!!!! :evil: teljesen hobbitok által erőszen kedvelt, a pipafű élfezészére használt tárgy vatyok! :!: így asztán otthatytuk a macit a málnászban, ész tyalok útra kerekedtünk.(matyarul legurultunk a domboldali 25,5 %-osz lejtőn)

ez nem lett akkora kreatúra, szinte szégyellem. :oops: de azért már nattyon OFF voltam... :lol:

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
20 éve 1 napja #227421 Írta: Lemilien
Alyr: te nem az vagy. te a legrendesebb rendszeres jelentést író topicmoderátor vagy. persze minegyik nagy kezdőbetűvel... :roll:
Mirlen: kir.... Aragorn! :D
akkor nekem sem kéne lemaradni. csak lököm itten a fölös rizsát, ahelyett, h végre beszólnák vmi Gollamosat. akkor áttekintem az ezelőttieket, és kreálok! 8)

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan."

Több
20 éve 1 napja #227419 Írta: Mirlen Mírdain

Alyr Arkhon írta:

Lemilien írta: Idhren: az jó lesz!!!!!!!

Niéla: rossz címet adtam neked. az új:
Hivatalos zsírúj ikonokkal dúsított természetes levélíró.

És én? Én nem is vagyok?

Dehogynem vagy! Sztem nagyon aragorn lett a műved! :hello: :hello: :hello: Mint mindig :lol:

Idhren: dr. Csernus rulz! :itscool: :up: :hello:
Lemilien: majd írok én is!

Több
20 éve 1 napja #227414 Írta: Alyr Arkhon

Lemilien írta: Idhren: az jó lesz!!!!!!!

És én? Én nem is vagyok?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 1 napja #227410 Írta: Lemilien
Idhren: az jó lesz!!!!!!!

Több
20 éve 2 napja #227273 Írta: Idhren/Ryelnya
Dr. Csernus: Bevállalja?

Frodó :frodo4: :
Dr.Cs:Nos, öhm, :mrfrodo: Frodó úr... Mi is a baja pontosan?
F:Mindig engem figyel.... Nem lehet előle elbújni... Akar engem...
Dr. Cs: Kicsoda?
F:Hát ő... Ön nem látja?
Dr. Cs: VÁLASSZON: GALAMB, VAGY NYÚL?
F: Nyúlpörkölt Samu módra... Kolompérral.....

GALAMB VAGY NYÚL?
Gollam: :gollum2: Drágaszágom, felfognád végre, hogy mi a halackát szeresszük, nyerszen, capkodószan???
Samu: :sam2: Hát... talán egy kis nyúlpaprikás kolompérral, ahogy Frodó úr szereti..
Pippin: :pippin8: Gombaaa!! Nem galamb, nem nyúl, hanem GOMBAAA!!!
Trufa: :merry6: Detto Pip :pippin7: !!
Gandalf: :gandalf2: Egy mágus azt eszik, amit akar.
Aragorn: :aragorn3: Én Khirály vagyok! Tehát.... Nyúl... mert Arwen :arwen1: is egy cuki nyuszi... Vagy most kajáról van szó? Akkor mókus!
Gimli :gimliaxe: Omló hús, a csontjáról...
Legolas: :legolas3: Nekem a lembas is megfelel.
Boromir: :boromir1: Én a Gyűrűt akarom! Az egy ajándék! Vagyis nyúlgyűrű.... galambgyűrű....
Szauron: :sauron1: Nekem csak szemem van, nem látod, hogy nem tudok enni????
Denethor: :denethor1: Paradicsom... paradicsooom!!!!
Éowyn: :eowyn2: Én harcolni akarok és csatában meghalni, úgyis mindegy már!

Öhm...majd még kitalálok ilyeneket... <(^˛^)>

Több
20 éve 2 napja #227272 Írta: Alyr Arkhon

Jelentés

Címzett: Szauron, a Sötét Úr.
Feladó: Grashur, ork felderítő és papírnehezék*
Cím: Lugbúrz, "Szemesnek áll a világ" iroda, Szem-re vételező alosztály
Jelentés tárgya: A Fangorn-erdei csata kárfelmérése.

Jelentés: A 3019/01/21/153 különleges utasítás kézhezvétele után a helyszínre indultunk. A helyszínt megközelítve megerősítve láttuk azon híreket melyek szerint ellentétek feszülhettek az eltűnt osztag különböző származású tagjai között. Szemrevételezésre került egy eldobott pajzs amelyre egy - valószínűleg korlátozott iskolázottságú személy által felírva - északi kollégákat becsmérlő volt olvasható. Szó szerint idézve: "Hüje északki ork kukaccok! Eloovadtok a napp fényében mint a marccipáncukkorfigura!" A felirat alatt egy fehér kéz jele díszelgett, valószínűleg csak stilizált kép, mivel az anatómiai szakértő szerint fel van cserélve a mutató- és a gyűrűsujja. (a pajzs 1. számú mellékletként csatolva)
Továbbhaladva a terepen nagy lovascsapat nyomait fedeztük fel, a lovak jól láthatóan lábujjhegyen haladva közelítették meg a csapat táborát, az elővéd a nyomszakértő szerint harci mamuszt is viselt a lovak patáira húzva a csendesebb haladás érdekében. Az élen haladó nyomot hosszas vizsgálatoknak vetettük alá, végül összehasonlító elemzés kimutatta, hogy a vezér lova nyuszis mamuszt viselhetett. ( a nyom gipszöntvénye és a szakértő írásos véleménye 2. számú mellékletként csatolva)
Kétségetelenné vált, hogy míg a csapat a parancs ( BDL 28796935)** szerint az erdő szélén tábrozott le, a lovas emberek lopva körülvették őket. Bizonyos Mauhúr hadnagy korábbi nyomait megtaláltuk az erdőszéli fák között, a csapata valószínűleg a többiek sorsára juthatott. Szintén rajtaütés áldozatai lettek, ezt bizonyítja az egyik fán olvasható felirat: "Uttálom az errdőket. Uttálom a fákat. Uttálom a rohhir..." A befejezetlenség bántóan figyelmeztet Rohan népének kegyetlenségére. Magát a tábort hosszasan vizsgáltuk, bár a lovasok mindent összetapostak, a a következő tények derültek ki:
- A kollégák lándzsás-kidobóst játszottak a rajtaütés előtt.
- A kollégák foglyokkal rendelkeztek, nagy valószínűséggel a BDL 28796937 iktatószámú jelentésben említett félszerzeményekkel.
- A lándzsás kidobós játék tétje valószínűleg a foglyok birtoklása volt, a helyszínen észrevételeztünk erre utaló nyomokat, illetve egy zászlót mely a kollégáké lehetett, és amelyen a következő piktogramokat vélte felfedezni a szakértő: Egy darab Vörös Szem, a legeslegfőbb Úr jelképe, egy darab fehér kéz amely kitolja a Vörös Szemet, valamint egy darab lovas harcos stilizált képe, amelyen a lovas széles vigyorral lándzsát szúr mindkettőbe.
- A rajtaütés során a kollégák hősiesen védekeztek, ám az összecsapást nem nyerhették meg, mivel a lovasok számbeli, helyzeti fölénnyel és borsmenta tartalmú tüsszentőporral rendelkeztek. Utóbbit végső fegyverként vethették be, mivel a kollégák a Katonai Szabályzat szerint kötelesek a másik szemébe nézve elnézést kérni, ha két lépéses körzetében tüsszentenek. A rohírok bizonnyal ezt használták ki, és rövid kézitusa után a kollégákat fejetlenség miatti életképtelenségre kényszerítették. Ezek után tüzet raktak, hogy elfogyasszák a legyőzötteket, ám valami vagy valaki megzavarhatta őket, mert a bográcsokat felborítva a helyszínen hagyták.
A helyszínen észrevételeztük a félszerzemények nyomait is, amint az erdő felé távoznak. Bár egy lelkiismeretes kolléga utánuk eredt, hogy a Szabályzat szerint eljuthassanak a Kihallgató- és Feldolgozóhivatalba, egy gerely a kedvét szegte. Az erdőben eljutottunk egy dombra a nyomokat követve, ahol a félszerzemények egy ismeretlen nyomokat hagyó lénnyel találkoztak. A nyomszakértő szerint valószínűleg egy gigantikus cickány lehetett, de az is lehet, hogy nem.
Itt kell szót ejtenünk a frisebb nyomokról. Három lény érkezett a lovasok távozása után a csata helyszínére, egy törp, egy tünde és egy ember. Valószínűleg kincsek után kutattaka félig elégett kollégáknál, majd miután az ember belerúgott egy sisakba és fél lábon ugrált egy ideig, behatoltak az erdőbe a félszerzemények nyomán, és ott ahol azok a titokzatos lénnyel találkoztak, ők összefutottak egy másik emberrel. A korábban fel lábon ugárló emberünk itt térdre esett a köves talajon, a nyomszakértő szerint ezt nem bírta túl jól, és a többiekre támaszkodva távozott. Fentebbi helyszínen találtunk még egy törött törp fejszét és egy tünde nyílvesszőt.
Összefoglalva a terepet felderítettük, a helyszínelés során kiderült, hogy a félszerzemények megszöktek, valamint, hogy a vasudvardi illetőségű harcosokban nem lehet megbízni mert etnikai ellentéteket generálnak.

Grashur, ork felderítő

Jelentés vége.

*= A papírnehezék szintén ork hivatali beosztás, majdnem a legalsó szint. Csak a lábtörlő és a selejtpapír található alatta.
**= Barad-dúr Levéltár, a szám a dokumentum iktatószáma

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 napja #227223 Írta: Mirlen Mírdain
Niéla: imádom ezeket a levélkéket! már várom a választ!

Több
20 éve 2 napja #227192 Írta: Lemilien

Mirlen Mírdain írta: Myrafelle: Aragorn! :)
Niéla: Aragorn! :)
Lemilien: Khirálynő. és köszi

[/quote]
szííííívesen. :wink: Niéla: kitüntetlek: elsőszámú topicröhögtető. nagyon Ász!!!!!!(ok)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 2 napja #227186 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Humor

Niéla Alondriel írta: Már látom a vezérorkot! Szólni kéne neki, hogy kicsit felemás a feje. Hogy lehet így kinézni? A moziban zsenge gyermekek is ülnek, akik csupán a kedves, szolid Freddy Krueger bácsin szocializálódtak. Ezeknek egy ilyen ork valóságos esztétikai sokk

.

jajjj :lol: :lol: :lol: :mrgreen: nem bíroom... :lol: :lol: :lol: ez iszonyatjó... :D :D :lol:

Több
20 éve 2 napja #227169 Írta: Noredhel
Phaedra! Méééééééééég Nerwenkét!!! Rulez!!!!!!!!!!4

Toujours pur

Több
20 éve 2 napja #227165 Írta: Noredhel
Na, akkor megint egy LEVÉL...

Címzés: Denethor
, Ecthelion fia, Gondor helytartója, 9400 Gondor, Minas Tirith, Fellegvár, félemelet, balra

Kedves barátom!

Nem szabad ennyire elcsüggedni! :cry: Különben is JÖVÜNK, és segítünk! Nehogy valami őrültséget csinálj nekem!!! :nono:
Kiderült ám, hogy a csuklyás kószab*zi tünc maga Elrond úr , aki adott egy csini kardot a Csövesnek . Inkább hozott volna magával pár harcost! :legolas1: :celeborn1: :haldir1: :glorfindel1: :thranduil1: Ráadásul Aragorn, meg a tünc selyemfiú , meg a pázsitdísz leléptek a Holtak Ösvényén át. Ezek se normálisak! Sóhajtva leírtam őket a seregből... Mégis mit gondolnak, majd pont az a rakás zölden foszforeszkáló zombi fog nekik segíteni?

Éowyn úgy csinált, mintha belenyugodna az itthonmaradásba, én meg úgy csinálok, mintha nem tudnám, hogy kicsoda Dernhelm... ha neki az jó, hogy lekaszabolják és megerőszakolják az orkok (ebben a sorrendben!) hát felőlem...

Vonulunk. Nagyon izgalmas. Hamarosan megérkezünk. Ja, amúgy akartam kérdezni, ugye nincsenek olifántok a seregben? Valahogy a lovaink :bill1: nem lelkesednek értük. (Bocs, hogy ilyen rondán írok, de hát nyeregben nem megy másképp.)

Ja, persze a kettes számú bajkeverő félszerzet is velünk tart inkognitóban. Én nem tom, ezek hülyének :quasi: néznek engem? Remélem, lesz valami hasznuk is... *nem túlságosan van meggyőződve*

Szóval jövünk, az úttörő ahol tud, segít, és eszedbe ne jusson a tehervonat! :itscool:

Csókol: hű barátod, Teddy

Toujours pur

Több
20 éve 3 napja #227086 Írta: Mirlen Mírdain
Myrafelle: Aragorn! :)
Niéla: Aragorn! :)
Lemilien: Khirálynő. és köszi

Több
20 éve 3 napja #227074 Írta: Idhren/Ryelnya
Myrafelle, Khirály vagy.... (bocs, Aragorn! :aragorn3: :wink: )

Több
20 éve 3 napja #227062 Írta: Myräfelle
Myräfelle válaszolt a következő témában: Humor
Nagyon-nagyon rég voltam ilyen vidám a gép előtt, iszonyat jó volt a termés, kivétel nélkül mindenkinek KÖSZÖNÖM.

Hoztam valamit:
Mindent Elrondasz, ne te írd! Majd a Borom ír. Vagy a Faram ír.
Here you are, when I'm not here.

Tudom, nem valami jók, én nem tudok írni.
Viszont mikor harmadszorra olvastam a könyvet, igen sok kétértelmű (sőt, enyhén perverz) mondatot találtam. Össze is írtam őket, ha szeretnétek, berakom. Kérek szépen visszajelzést!

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 3 napja #227058 Írta: Myräfelle
Myräfelle válaszolt a következő témában: Humor
Kedves Minden Topiclakó és Író:
:D :wink: :mrgreen: :clown: :bounce: :hello: :P :) :look: :smokin: :cheers: :up: :agree: :cooljump: :cooljump: :cooljump: :evil3: :itscool: :bounce: :bounce: :pimp: :hello: :cooljump: :cooljump: :cooljump: :clown: :D

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 3 napja #227040 Írta: Noredhel
Na, megint egy kis komolytalankodás...

Faramir
szuper titkos naplója a 3. részhez

1. nap
Kellett nekem elengedni azokat a kis csavargókat . Amíg itt voltak, legalább közösen szívattuk Samuval a szkizofrént .

2. nap
Na, végre, valami kis akció... potom 600 ezer ork (600.000x ) jött át a folyón. Vagdalkozom, nyilazok és elszánt arcot vágok. Megpróbáltam lelőni egy ork :urukhai2: fejéről egy almát. Fogadtam hű, ősz kísérőmmel , hogy sikerül. Azt mondta, álljon bele egy ork balta, ha nem.
Nem sikerült... Nyugodj békében, ősz statiszta! Csak tudnám, hogy a búsba hívtak...
Fiúk, asszem, jó lesz elhúzni. Csak azért mondom, mert megjöttek a Bergman-rajongó sötétrockerek.
Damrod kérdezi, miért Bergman rajongók. Mire Beregond benyögi, hogy: hát mert a Suttogások és sikolyok... áááááááááá!
Rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban. Ja, pardon, az egy másik film szlogenje. *rohamtempóban sipirc*
Ezek UTÁNUNK JÖNNEK! Ez így nagyon nem lesz jó!!!
Futás!
Gandalf megragadta az alkalmat, hogy megijessze a szegény, orvoskomplexusos nazgúlokat a vakító fehér köpenyével... Most persze a hős megmentő szerepében tetszeleg.

3. nap
Gandi is hozott magával egy cuki félszerzetet ! Jessz!!!
Francba, atyám hívat. Van egy olyan érzésem, hogy itt most lecseszés jön.
Jól sejtettem.
Szokás szerint nagyon kedvesen, közvetlenül megkérdezte, hogy ugyan mér' nem nyiffantam ki, majd visszazavart Osgiliathba, hátha az orkok :urukhai1: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai2: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai1: :urukhai2: segítenek ezen.
Még egy kávéra sincs időm, máris mennem kell... ő bezzeg vedelte a vodkát, és zabálta a paradicsomot. Hát igen... konfliktusunk fő oka, hogy ő vegetáriánus, én meg leginkább a Gimli :gimliaxe: -féle menüt kedvelem... (gy. k.: omló hús, a csontjáról!)
Felöltöttem csini páncélomat. Csak én érzem úgy, hogy a gondori sisakban hülyén nézek ki?
A NÉP virágot szór elénk. Milyen kedvesek! A nők mind bőgtek. Hát igen, népszerű vagyok...
Gandalf persze nem állta meg, hogy ne rohanjon oda hozzám, és ne közölje velem az egész város előtt, hogy apám szeret. Ja, és hogy ne dobjam oda az életem... szerintem se kell, az orkok úgyis simán elintéznek. Nem kell fáradnom...
Vágtatunk.
Még mindig.
Az orkok (600.000x )vigyorogva várnak minket.
Már látom a vezérorkot! Szólni kéne neki, hogy kicsit felemás a feje. Hogy lehet így kinézni? A moziban zsenge gyermekek is ülnek, akik csupán a kedves, szolid Freddy Krueger bácsin szocializálódtak. Ezeknek egy ilyen ork valóságos esztétikai sokk.
Eltaláltak! Asszem, most le kéne esni a lóról... egyelőre gondolkodom...
Megint eltaláltak. Döntöttem! Leesek!
Még leesni se tudok rendesen! Beakadtam segítsééééég... *filmszakadás*
...
...
...
...
Látom a fényt az alagút végén!
Ja, az a mordori IC...
...
...
...
Ki az az állat, aki pofán öntött egy flakon gázolajjal? Azt hiszik, nem érzem??? Ennyire azért nem vagyok bekómálva. Ha az ember beájult, mindjárt akármit lehet vele csinálni?
Mindegy... alszom tovább...
...
...
NA!!! Valaki leráncigált a földre! Biztos, hogy eltört valamim! Ettől kicsit fel is ébredtem, de a látványtól jobbnak láttam sürgősen visszaájulni.
...
...
Felébredtem, mert megitattak valami rémes főzettel. Honnan tudta ez a hülye nővérke, hogy allergiás vagyok az athelasra?!
Aragorn ? Hogy kerülsz te ide? *pirul* Ja, hogy semmi vész? Nem tudják, hogy úgy tizenöt évvel ezelőtt...? Akkor jó! Ó, Khirályom! Megmentettél!

Nemtomhányadik nap
Nem szabad felkelnem, ezért az összes csini nővérke körülöttem nyüzsög... nem is olyan rossz itt!

Másnap
Ioreth idevezette ketteskét a hatosból, merthogy panasza van. Ketteske egész szexi szőke leány! Kérdezte, hogy nem kaphatna-e másik szobát, mert ami most van, az nem keletre néz, és ráadásul hármaska, a szomszédja egész éjjel playboyt olvas.
-Esetleg ideköltözhetnél... - ajánlottam lelkesen.
-De aztán semmi szex!
-Oh, hová gondolsz, én úriember vagyok!

Következő nap
Kaptam egy frászt, mert túl közel mentem ketteskéhez. Amúgy Éowynnak hívják.

Másnap
Andalogtunk a kertben, és néztük Mordort. Még mindig nem hagyja magát. Legközelebb felveszek egy mélyütésvédőt...

Következő nap
Hagyta, hogy megfogjam a kezét! Sínen vagyunk, mint József Attila!

Másnap
Végleg kiszeretett Aragornból :fight: . Kicsit dumáltam neki, aztán smároltunk.

Néhány nappal később
Egymás mellett állunk a koronázáson , ártatlanul mosolygunk Aragornra, és alig várjuk, hogy kettesben maradjunk...

Éjjel...
*cenzúrázva*

Emberek! Itt vki írt régebben Babó paródiát. Elérhető az vhol egészben? Vagy el tudná vki küldeni?

Toujours pur

Több
20 éve 3 napja #227035 Írta: Lemilien

Mirlen Mírdain írta: Körkérdés: Mi a kedvenc ételed és italod?

Frodó: Fű! *De étel és ital?* Jó, akkor kokain és whisky!
Bilbó: Nekem a vén toby mindent pótol.
Gollam: Halacka! Frisszen ész capkodószan, úgy ám drágaszágom!
Gandalf: Csak teát kérek!
Pippin: Sózott disznóhús!
Trufa: Gomba.
Galadriel: Unicum Nite és Smash Tequila.
Celeborn: Saláta és minerál vótör.
Legolas: Lembas és Cola light, vitaminpótlókkal megspékelve.
Gimli: Omló hús a csontjáról!
Aragorn: Móókuska!
Boszorkányúr: Ha lenne szám, úgy ennék egy kis pacalt kisüstivel.
Szarumán: Darált lóhús és pálinka.
Gríma: tömény alkohol.
Boromir: Hamburger és fanta kéxőlő.
Denethor: Paradicsom és Red Bull.
Éowyn: Száraz kenyér és víz.
Samu: Kolompér!
Szauron: Ó, a régi szép időkben, úgy szerettem anyu sütijét kakaóval!
Éomer: Széna és víz.
Théoden: Aszpirin, penicilin, antibiotikum, C-vitamin tabletta, E-vitamin tabletta és Powerade.

[/quote]

jajjjj.... asszittem, megfulladok!jahhajjjjjj!!!!! méééééééééégggggggggg illlyeneket!!!!!!!!király vagy! 8O izé királynő. vagy mégis Khirály? :crap: :eek4: min1. :thranduil1: nagyon ott van a szeren.

Niéla: szvsz kiválaszthatnál még két szereplőt, és írhatnál még ilyeneket! nagyon jól csinálod! aassszzeeem ez a TE műfajod!!!!!!! :D emotikonozás minden fölött... :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.433 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére