Humor
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Következzék a folytatás:
Kaland valahol, valamikor és valahogyan
Hol is hagytam abba?
Hmmm...
Na mindegy, folytatom valahonnan...
(a folyó partján áll Frodó, kissé tágult pupillákkal és a Gyűrűt nézi. Igazából persze azt hallgatja, elmenetk-e már az rokok, és utánuk a többiek, mert volt egypár dolog amit szívesen kölcsönvett volna a csomagjukból. Ekkor azonban felbukkan Samu)
S: Gazdi! Gaazdiii!
F: Nem, Samu, te nem jössz! Egyedül megyek Mordorba!
(gyorsan betol egy csónakot a vízbe, és beleugrik. )
S: És én veled! Lééééciiii! Naaaaa! Haaaad!
F: Nem! Elegem van ebből az állandó férfitársaságból! Egyedül megyek!
(valahonnan a csónak alól): Na persze, egyedül? Ész én isz veled, Drágaszágom!
S: Én utánad úszom!
F: Még ha tudnál is! Ebben a folyóban piranhák vannak!
S: Piranhák?
G: jesszusz! Piranhák?
Krokodil: Piranhák?
Cápák: piranhák?
K&C: Akkor tűnés!
Piranhák: Mi piranhák vagyunk? Akkor eddig mért hínárt ettünk?
S: Nem érdekel semmi! Én akkor is utánad megyek!
F: Nem tudsz úszni!
S De tudok! Látod, tudok! Lá....
F: Látom! Na, Mordor erre...
(ekkor a háta mögött felbukkan Samu, egy élénkrózsaszín úszógumival a dereka körül. Az arcán a meglepetés a harag és az undor vív harcot, ám jön a döbbenet és mindhármat kigáncsolja, így ő lesz az uralkodó a következő 2-3 részben)
S: Azt hiszem, valakiével összecseréltem.
F: (titokan fuldoklik a nevetéstől, de próbál komoly arcot vágni): Talán Lego... las...é.. val...
S: Itt senki sem nevet rajtad kívül!
(szinte ezt cáfolandó szinte felforr a csónak körül a víz, hasukat fogó halak jönnek a felszínre, és a csónak alól furcsa buborékok bukkannak fel)
F: Senki?
Piranhák: Senki? Hát mi senkik vagyunk? Olyan gyorsan megeszünk, hogy mire felfognád, addigra már nem is leszel.
S: Engem? Soha!
(rövid versenyúszás következik, melynek során eltűnik az úszógumi, de Samu végül is eléri a csónakot, felkapaszkodik, és mérgesen kotorászni kezd a hátizsákjában. Aztán elővesz egy dobozt és egy villaszerű tárgyat. )
F: Az mi, Samu?
S: hehehe... most kapnak a kis halacskák... Ez itt, Csavardi Tata sajátkészítésű merülőforralója! Főtt hal lesz mindegyikből! Hehehehe!
F: Samu! Az egész folyót fel akarod forralni? Egy használt mana-akkumulátorral, és egy innen nézve is életveszélyes merülőforralóval?
S: Talán valami kifogásod van ellene?
F: Samu! Lehet, hogy nem jutott még eszedbe, de ez nem fog sikerülni!
S: Mondod te, te hitetlen!
F: Ez nem hit kérdése!
(ezalatt azonban átérnek a túlpartra, a csónak alján valami halkan felkiált, mert nem vette észre a partot, és fájdalmasan közelről találkozott vele)
F: Gyere, menjünk Mordorba!
S: Jó, menjünk!
és mennek
Eközben az innenső parton
A: Meghalt Boromir!
L: Meghalt Boromir!
Gi: Enyém lehet a pajzsa?
L: Nekem kell! Olyan jól tükröz a közepe!
A: Jó, de enyém az alkarvédője, mert azon rajta van a fa, ami az én jelem, mert én Király vagyok!
(és hirtelen mintha kimagasodna közülük és az arca fennköltté válna, mi több átszellemültté.... aztán Gilmli lelép a lábáról és a jelenés szertefoszlik)
L: Menjünk Frodóék után! Elvitték a fele hajápolókészletemet!
Gi: Meg az é fejszém... ja izé, ezt máskor kell mondani...
A: De végre van kardom! Íme Andúril, Nyugat Lángja!
L: Boromir azt mondta, hogy ez egy közönséges...
A: Ő azt mondta! Kit érdekel mit mondott?! Én Király vagyok ő meg egy kis senki! Az is múlt időben!
Gi: És akkor mivel temetjük őt?
A: Mivel meghalt! Jaaa... fegyverre gondolsz... (felemeli Lurtz kardját, jól megnézi, majd becsukja a szemét)
Ha így nézzük, majdnem olyan mint a sajátja volt, nem? NEM?!
L: Háááát....
Gi: Izé....
A: Na mindegy, a ti szavatok úgy sem számít.
(eltemetik Boromirt, aztán nem is gondolva Frodóék felől, ekindulnak Rohan messzről hívogató fényreklámjai felé)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Titkos®
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Gollam az egyik kedvenc szereplőm!
- Adelard
- Nem elérhető
Mindenki üljön le, kapaszkodjon meg, stb..
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/919507.pict
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/713787.pict
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/713788.pict
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Mória by Area
Kis csapatunk Mória kapuja előtt áll. Gandalfék épp a jelszón gondolkodnak, amikor Samu Aragorn segítségével elengedi Bugát:
- Szegény Buga.
- A bánya nem póninak való hely.
- Tudom.
- Hát akkor?
- Mért nem lehet olyan mint Gandalf lova? Mindig jön a fütyre. Mint a bodrikutya!
Ekkor Gandalf földhöz vágja a botját, durcásan leül egy kőre, és elkezd nyafogni:
- Hülye kapu! Nekem mért nem sikerül semmi?Mond jóbarát, s lépj be! Mondtam.
Boromirnak betelt a pohár, és kissé idegesen beszól neki:
-Akkor mond más nyelven!)
- MELLON
A kapu kicsílik, és mindenki gyorsan befut, mert valami ronda izé a tóból nagyon durván a Gyűrű felől érdeklődik.
gimli: - Íme őseim otthona!
Pippin éppen egy aszott törpét elemez:
- Nagyon ősi rokonaid vannak!
- Neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.: - Akkor ugye mehetünk, olyan sötét van, még bebarnul a hajam. Pedig 3 hete szivattam ki belőle az összes festéket.
Ga.:- Nem , tovább megyünk. Így legalább nem kell senkire sem ügyelnünk.
Pár hét múlva, elérnek Balin sírjához. Ott Gimli bőg egy sort, és Gandalf addig olvasni való után néz:
- Áh ez jó vastag, talán elég lesz. Valaki firkált bele:
" Ma elég rossz napunk volt. Balina meghallt, és mi meg faraghattunk még egy koporsót. Aztán jöttek az orkok, és volt valami izéjük, aminek vörösen izzó fénykardja volt Lemészároltak minket, és ....."
Ekkor hatalmas csörrenéssel leszédül egy törp az emeletről. Mindenki negyon megijedt, és Gandalf az egészet Pippinre ken. Aztán dobolni kezdenek az orkok.
L.: - De nagy buli lehet náluk....
Ekkor petárdákkal, hi-fivel, kajával, szilveszteri trombitákkal, és csúcsos sipkákkal feszerelkezve orkok rontanak rájuk. Beveszik őket a buliban, de a szövetség meglóg, mielőt észreveszik, hogy ők nem orkok. Frodót elkapják, és belediktálnak 10 üveg unikumossört. Erre a hobit halk puffanással a földre kerül. A többiek mérgesek lesznek, és enyhén szólva lefujják a bulit. Mikor végeznek, mindenki Frodóhoz csődül
F.: - Élek, egyben vagyok.
A.: - Ennyi még egy vadkant is leterített volma.
Ekkor Frodó lenyúl a torkán és előhúz egy ezüst színü valamit.
Gi.:
- Mitril műgyomor! Az úrfi csupa meglepetés!
Nem olyan jó, ge ha úgy gondoljátok, fojtathatom...
'Is there anybody out there?'
- Adelard
- Nem elérhető
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Bementem a barlangba
S ütköztem falakba
Áttörtem a falaka'
Rám dőlt a hegy, hogy az a' !
Ez nagyon tetszett, Alyr!
SÚ: elfogyott a pozitívjelző-szókincsem
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Törd a sziklát, üsd a követ
Alatta a tünde követ
Rég yártam erre, és alig birom pótolni... :heu:
Yoooook vagytok! Hayrá mindenkinek, további sok sikert!!! :hello: :hello: :hello:
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Telumehtar
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Egyszerújen mindenki nagyszerű! ALyr, tőled már megszoktam a minőséget, ami most sem maradt az elvárások alatt, inkább valamelyest felette. Troll vers rewlz!
De az igazi ütős meglepi M.sieur Poirot volt - ez egyszerűen venomenális! ;o)
Mindenkinek drakulálok!
Gandalf abbahagyta a kántálást, és elemelte a türkizt a törmelék fölül, de a barnás-iszapos tócsák tovább folytatták szokatlan táncukat. Iszapcseppecskék igyekeztek a nagyobb tócsák felé, végül egyetlen zavaros löttyé egyesülve.
- Egy Terminátor? - kérdezte döbbenten Legolas, idegességében újabb és újabb hajtincseit tekergetve. Most jött ki rajta a feszültség. Egy tünde fura dolgokra képes, amikor kijön belőle a feszültség...
- Egy Terminátor! - hüledezett Círdan, támadásra készen tartva a gyűrűjét.
- Ugyan, ez csak egy kátyú! - mondta Celeborn, és legyintett.
Nem valószínű, hogy a legyintésnek bármi köze lett volna az ezután történtekhez, de az tény, hogy ebben a pillanatban több fura dolog is bekövetkezett.
Lothlórienben hatalmas felhőszakadás tört ki, ami elmosta a készülő plaza alapját, hónapokkal késleltetve az átadást.
A Megyében, a Zöld Sárkány pincéjében az egyik hordó sör megposhadt. Ez kisebb verekedést okozott, és Bögyös Fredegár órákra a mellékhelyiségbe szorult.
Bríben, a Pajkos Póni egyik, hobbitoknak fenntartott vendégszobájában sötét köpönyeges alakok jelentek meg, kitakarítottak, rendet raktak, és megfoltozták az ágyneműt.
Elessar Telcontar király megfeledkezett magáról, és az "én király vagyok!" helyett azt kijelentést tette, hogy "de éhes vagyok!" Diplomáciai elemzők szerint ez súlyos belpolitikai válsághoz vezetett, mert a royalisták egysége megbomlott, és Gondorban hirtelen megalakult a szociális érzékenységéről híres Népjólét Párt, és haladéktalanul meghirdette "Egységben a kétség", illetve "Sokan vagyunk, de nem vagyunk királyok" című programját. A párt élére Faramirt választották, aki a "Mindenki hozzon magával még egy királyt" jelmondatot tűzte zászlajára, és haladéktalanul Angmarba utazott, ahol megnézte az orkfej-rugó bajnokságot, majd kivárta az ismétlését is.
Frodó egy hatalmas pillangónak látta Celebornt, amely lassan lengeti a szárnyát, tomboló hurrikánt bocsátva a nagyon távoli helyekre. - Jé, egy kvantum-viharlepke! - suttogta.
Legolas ősz szálat talált a hajában, amitől még idegesebben tekergette a tincseit.
Carphiol fogadótermében megremegett a padló, és a középen álló asztal alatt apró hegyvonulat emelkedett ki.
Az iszaptócsa arcot öltött, és egy emberszerű alak emelkedett ki belőle, mereven és lassan, mint valami hatásvadász akciófilmben. De nem ember volt. Alacsonyabb volt, fekete, és hegyes füle volt. Azonkívül vörösen izzó szeme és fehér haja. De a vonásait mindenki felismerte, és a tünde rendfenntartók rémülten húzódtak hátrébb. Nem más állt előttük, mint rettegett őrmesterük, személyesen.
- Celeborn, légy szíves, máskor ne legyintgess! - fakadt ki Gimli. - Hol van itt egy mellékhelyiség? Alsóneműt kell váltanom.
- Hova lett a gyanúsított? - szólalt meg Zizz Do'Urden. - Megmondtam neki, hogy le van tartóztatva!
- Elfogták az emberei, és biztos helyre zárták. - csavart egyet az igazságon Gandalf, és eltette a függőt.
- Mitől lett ilyen az őrmester? - súgta Gimli Galadrielnek.
- Folyékony állapotában szennyeződés kerülhetett bele. Amilyen IQ-negatív volt, az most a színén is meglátszik.
Gandalf fáradtan magához intette a rendfenntartókat.
- Fogják meg Carphiolt, és Radírt, és vigyék valami nyugodt helyre. Pihenniük kell, mégpedig sokat, és zavartalanul. És ránk is ránk fér a pihenés. Egy tünde hívjon ide valakit, aki helyettesíteni tudja Barangolt, és gondoskodjon a szállásunkról. Ha Carphiol magához tért, kiderítjük, mit lehetne a titkára érdekében csinálni. Most menjünk, nagyon fáradt vagyok. Itt már nincs mit tenni.
Gimli döbbenten bámulta Legolast: - Mi történt a hajaddal?
Legolas még mindig a tincseivel babrálva értetlenül nézett vissza: - Mi történt vele?
- Hát, jó tündém, kerüld a tükröket! - kacagott a törp. Legolas értetlenül vonta meg a vállát, a többieknek pedig más dolguk volt, nem törődtek velük.
Két-két tünde felkapta Carphiol és Radír testét, és kivitték őket a teremből, a többiek pedig követték őket. A lépcső tetejénél álló szobor hiába várta a simogatást, nem törődtek vele - csak egy afro-frizurás tünde a menet végén, aki megpaskolta a vállát, de nem szólt egy szót sem. Hatalmas, göndör szőke hajzata, mint valami idegen test, zavarta az összképet, de a szobor nem tudta, hogy miért. Nem is érdekelte különösebben - a szobrok már csak ilyenek.
[size=9:1b6mr54i]Nos, mostanra ennyi. De még mindig nem hagyom abba! Kezdhettek csüggedni! ;o)[/size]
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Móriában sötét van
De legalább nincs hideg
És az embert nem figyelik Szemek
Csak itt ez az ellenszenves démon,
és hidd el nekem nem Pokémon!
ezek milyenek?
Ez halálos!!!
'Is there anybody out there?'
- Augustíne
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Rayan: Király!!!! Nehogy leálj
- Lord Desann
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Járom az utam veled vagy nélküled
nem féltem magam, létem a küzdelem
Skinhead vagyok, nem alkuszom..."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Leestem a Homályba
Egyenest a pofámra
És jött még ráadásul
Egy szakállas mágus
Ez a legjobb! :itscool:
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Leestem a Homályba
Egyenest a pofámra
És jött még ráadásul
Egy szakállas mágus
Küzdeni akart mindenáron
Reménykedtem: majd lerázom
Most a hóban ázom-fázom
Ha ez így megy, felmegy a lázom.
Korunk troll irodalma: szintén nincs már, de archaikus források fennmaradtak a troll és ork irodalomból, ebből szemezgetünk most:
Troll irodalom:
Bementem a barlangba
S ütköztem falakba
Áttörtem a falaka'
Rám dőlt a hegy, hogy az a' !
Ork irodalom:
Lakhelyem Mordor
Csak egy baj van vele
Bedugul a jó orr
Mert porral megy tele
Minas Morgul kicsit veszélyes
Bár nem látszik
De mérgekkel terhes
S a fű kékben játszik.
Móriában sötét van
De legalább nincs hideg
És az embert nem figyelik Szemek
Csak itt ez az ellenszenves démon,
és hidd el nekem nem Pokémon!
ezek milyenek?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Alyr: Jóóóóóóóó!
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Erről jut eszembe: meg kéne írnunk korunk líráját, ami Középföldét illeti, afféle Így írtok ti szerűen...
Pl:
Korunk ork irodalma:
Ez az ami már nem létezik...
Korunk tünde irodalma:
Szürkerévben vár a hajó
Fel, tündék, fel, fel!
Valinorban lenni oly jó
Ha a nap kisüt reggel
S sarkunkban száz szolga, ó
S mondja: vár a reggel-
i.
Korunk törp lírája:
Alatta a tünde követ.
Eljött békét kérni
Mi mondtuk: Nem kell félni
De ő reszketett,
mint nyárfának levele
S mikor igaza neki lett,
Mi mondtuk: Le vele!
Alatta a tünde követ
Nem volt könnyű szegényke
De úgy hisszük, megérte
Korunk ember irodalma:
A tündék elmennek
A törpök maradnak
Az emberek esznek
A hobbitok meg falnak
Mikor már nem lesznek
Csak emberek, akkor
Az emberek még többet esznek
Vackor.
Na milyen?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Itt egy újabb adag hülyeség
(Majd szóljatok, ha elég.)
[size=9:3cvurnsn]Gandalf és Szarumán Vasudvardban
Sz: Csatlakoznunk kell hozzájuk, Gandalf. Csatlakoznunk kell Szauronhoz.
G: Mér?
Sz: Mer.
G: Nem látom értelmét.
Sz: Én sem, de Szauron azt mondja, ha vállalunk heti 40 óra közmunkát, megemeli a pipafűadagunkat.
G: Király!
Aragorn és Legolas az Anduin partján
L: Engem nem a túlpart aggaszt. Egy árnyék s egy fenyegetés kezd úrrá lenni a gondolataimon.
A: Különös, az enyéimen is.
L: Na ne hülyíts. Kettőnk közül én vagyok a tünde.
A: Oszt? Nekem is lehet hatodik érzékem.
L: Felejtsd el! Az a mi kiváltságunk.
A: Ha továbbra is okoskodsz, megkérem Boromirt, hogy fésülje meg a hajad.
L:...Parancsolj, tiéd a pálya.
Frodó és Samu útban Mordor felé
F: Örülök, hogy velem vagy, Samu.
S:...
F: Samu? SAMU! Maradj velem!!![/size]
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Kedvenc Dzedink újra itt van…
Egy hét múlva
Megint eljöttek a félszerzetek, de most jött velük egy harmadik is, azt hiszem, Hamunak hívják. Úgy látszik, náluk a pipázás még a névválasztásban is szerepet játszik. Ez utóbbi, aki még a többieknél is zsírosabb, magával hozta az egész családját is (bár lehet, hogy ez csak a fele). Pippi mesélt arról, hogy ő is benne volt egy ilyen Vala… nem, Valinor…ő, szóval egy ilyen sóban. A megyeit úgy hívják, hogy Tanya, de ő sajnos pár hét után kiesett, ezért nem vihette el a fődíjként kitűzött birkanyájat. Az volt a gond, hogy répát kellett volna szedniük. Ő meg nosztalgiából, vagy ki tudja, miért, néhány darabbal a kezében elkezdett rohanni a répaföld széle felé, és véletlenül magával rántott három további hobbitot is. Ez valahogy nem tetszett a többieknek. Trufa mondta is, hogy „pedig milyen egyenes lába volt azelőtt szegény mocsolyaszegi Gödrös-Hurka-Sonka Gyuszkónak…”. Egyenes láb, ilyen névvel?!
Más nap
Ó, Marie Juana! Még egy slukkot, ó-óó! Fű…a réten…fűűűű. Repülööök! Fűűű…fűűűstöl. Én vagyok a rozmárr óóó. Legsi in the Sky with Dwarves*… Füvecske!
Ma
Mi volt velem tegnap? Ez az izé engem mindig kiüt. Bezzeg a félemberek már reggelire is ezt fogyasztják. Apropó, reggeli! Ha a kedves Pippin, Tufa, Saru és kedves családjaik így folytatják tovább, holnaptól akár az utcán kéregethetek ennivalót. A mai nap során elfogyasztottak: két sült ökröt, öt kiló répát, brokkolit, karlábét, paradicsomot, meg ami még a királyi éléskamrában volt. Na meg a gyerekek. Némelyikük alig beszél jobban, mint egy vuki. A vacsoránál fater segíteni akart az egyik kicsinek, Banyafürtnek felvágni a sültet, mire Kamu rákiáltott, hogy megöli, ha bármivel próbálkozik. Én ismerem a fatert (aki még mindig Király), de azért ez már egy kicsit paranoia.
Jaj!
Három szőröstalpú…izé, szőröslábú kisördög most dönti romokba a szobámat! Tisztára, mint egy ewok falu, komolyan. Szerencsére a fénykardomat sikerült kiszednem a mancsaikból, de utána fél óráig zárlatos volt. Őrülten örülnék, ha ezek az őrültek nem élveznék annyira a Város híres vendégszeretetét.
Csütörtök
Dühömben írtam egy verset:
Hüjje félszerzetek
Nyamvadt buta hobbitok
Tök ronda a lábatok!
Állandóan zabáltok,
meg folyton kiabáltok.
El kellene mennetek,
nem mindig csak ennetek.
Csúnyán nézek rátok le,
fussatok hazafele!
Azt hiszem, ez a költemény forradalmasítani fogja korunk líráját. Végre egy vers, ami nem a sörről, a Tengerről vagy a szomorú tündékről meg a hajukról szól!
(folytasszuk)
[size=9:1usycmw4]*Legsi az égben törpökkel[/size]
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
L: Kapd el a pajzsom!
A: De...hhhöö.... mért a nyakammal?
(Lurtz ördögi mosollyal közeleg, a flakont lóbálva. Aragorn ijedtségében végre kiszabadul és vadul csapdosva kiveri az ork kezéből a dezodort. Az csalódott arccal kardot húz, és vadul vívni kezdenek)
A: Megöllek!
L: Nem! Én öllek meg!
A: De én Király vagyok!
L: Én meg vad uruk-hai harci ork!
A: Nagy cucc... (és ily módon fölényét kimutatva vegyesfelvágottat csinál az orkból... aztán zöldre vált az arca, megtántorodik...)
A: Nem bírom a vért... nem... bírom...
(és Boromir mellé esik)
L: Hát az embereknek befellegzett
Gi: Meg a hobbitoknak is...
L: Hiába, az ősi fajok a nyerők...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Theát következzék a folytatás!
Kaland, vagy amit akartok...
T&P: Mesteer! Még nem vagyunk dzsedik! Nem hagyhatsz el!
L: A félszerzetet! A félszerz...
(ekkor ugrik be Aragorn, vadul csapdosva Lurtz mögött a levegőt, majd meglepett arccal megáll, kinyitja a szemét)
A: Bocsi, elnézést...
(megfordul, és harci kiáltással az orkra támad. Az eldobja az íjat és elővesz egy különleges fiolát, amelyen a következő felirat áll: Axe, a hatás nem marad el )
A: Jaj! Törp dezodor!*
L: Heheheheheee!
A: De én nem félek! Nem félek... Vagy mégis?
L: Most elkaplak...
(körbkergeti Aragornt, és majd még folytatom...
*= lsd FOTR angol, a Gimli mondja: And my axe...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Délután még jövök, ész elhoszom Eldariont, úgyhogy reszkesszetek!
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Mindenki a lehető legjobb formáját hozza! Éljen minden paródia író!
Van egy flopim amin egy dokomentum leledzik a szerintem legjobb paródiákkal körbejár az osztályban!
:smokin: :pimp: :biggrin2: :itscool: :sungl: :bounce: :hello:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ennyire tetszett?
Akkor reszkessetek, mert nemsokára folytatom!
Apropó: Nem tudja valaki kölcsönadni nekem a Kalandozások Középföldén-t?
Kíváncsi lennék rá...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/