Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Angwen írta:
Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!
Hogy ki lehetnék? 8O
Az időpont nekem teljesen okés, meg egyébként is, tehát elvállalom szíves-örömest, csak tessék elmesélni, kit is játszom
icke
Icke: láttad az előadást a táborban, nem? (UGYE igen? ) Dzsakil az üvöltözős kivégzendő.
Cue, meg mindenki: és mit szóltok ahhoz, hogy szerepet cseréljek Artemisszel?
Icke: az, aki Felagund volt táborban!
Szerezz be egy Weöres: színművek kötetet
Angwen: nekem mindegy
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!
Hogy ki lehetnék? 8O
Az időpont nekem teljesen okés, meg egyébként is, tehát elvállalom szíves-örömest, csak tessék elmesélni, kit is játszom
icke
Icke: láttad az előadást a táborban, nem? (UGYE igen? ) Dzsakil az üvöltözős kivégzendő.
Cue, meg mindenki: és mit szóltok ahhoz, hogy szerepet cseréljek Artemisszel?
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Laurelen írta: ne haragudj siss, hogy beleszólok a részletekbe, de amíg nincs meg a pontos koreográfia, addig nem mondhatjuk hogy sokan vagyunk vagy nem. Eddig összesen 8 ember jelentkezett, ami ideális létszám ( tekintve hogy elhullási aránnyal is számolni kell )- szerintem ebben a jelenetben. másrészről teljesen felesleges lenne, hogy más emberek jelenítsenek meg azonos karaktereket.
Rendben, akkor még gondolkodunk rajta - én arra alapoztam, hogy Ring és Esgal is max 5-6 emberre akart koreográfiát csinálni. Táncosok, akkor (még) nem kell privizni
Cue, oké, vállalom.
- icke
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Cueddo
- Nem elérhető
Siss, esetleg te lehetnél Onnapu. úgyis ez volt a legelső terv. válllnád? te úgyis ottleszel mindenhol.
Felagund, légyszíves válaszolj sebesen, hogy belefér-e neked mind3(!) próba. ha nem, akkor
icke lehetne Dzsakil. vállalod?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Dae/siss
- Nem elérhető
Sokan vagytok, gyerekek. Nem fogok kitolni senkit, úgyhogy annak érdekében, hogy mindannyian táncolni tudjatok, felbontjuk a táncokat és egy ember csak egyben fog szerepelni.
Mindenki, aki jelentkezett (tehát Rayan, Mag, Adelard, Minerva, Agatha, Galadh, Kincső, Mírrand) jelezze nekem priviben, hogy melyik táncban akar inkább részt venni: Aredhel és Eol táncában (amit Ring csinál), vagy Moriel (Lómiel sindául ) sámántáncában (amit Esgal koreografál)!
Csak hogy meg ne könnyebbüljetek: a faként való ácsorgás élményétől senki nem fosztatik meg :evil3:
- Kincső
- Nem elérhető
Cueddo írta: a próbákat péntek du. kettőtől tartanánk az Ajtósin, tehát az Aredhel-próba előtt, mondjuk 3-ig. három alkalmunk lesz: okt29, nov12, nov19(főpróba). tegyétek meg, hogy eljöttök, inézzétek úgy a programotokat, mindössze háromszor 1-1,5 óráról van szó, nem nagy ügy.
Csak azt nem tudom, hogy repüljek -25 perc alatt oda nemtudomhova Pesterzsébetről, a suliból... na jó, a tanulásmódszertanról lehet, hogy elkéredzkedhetek, de akkor is csak +25 percem marad (és akkor még az ebédelést kihagytam a számításból)...
Amúgy Cue:
Beleg Cúthalion írta: Nekem sajnos nem jo, nem erek ra sem aznap sem a probakon.
Pedig amugy akartam enekelni is Estellel, de az sem fog menni, kozbejottek fellepesek. Bocsi Estel
De ha az összes többiek vállalnák, nem lehetne találni +1 embert? Onnapunak egyszerű a szövege... De akár én vagy Artemisz beugorhatnánk, és akkor csak egy Bebe vagy rabszolga kellene...
- Dae/siss
- Nem elérhető
Jövő héttől teljes darab-próbák lesznek. Ez elsősorban az első szereposztás embereire vonatkozik, érdemben a LEPig csak velük fogunk próbálni- persze ettől függetlenül jöhetnek okosodni az árnyékok is
(A második szereposztással nagy valószínűség szerint február-március környékén lesz még egy előadás, de ez egyenlőre még nem publikus )
És még valami: a mainál pár fokkal fegyelmezettebb viselkedést tanúsítsanak ezentúl a tisztelt résztvevők.
- Cueddo
- Nem elérhető
SZKÍTÁSOK! Figyelem!
mint tudjátok,musicalesten (=nov20) szeretnénk újra előadni a SzkítákatEddig jelzett Angwen, Artemisz, Kincső, Peredhil, Esgal, Estel.
Felagund
Beleg
Ladislas
>> ti is vállaljátok? szóljatok gyorsan légyszi!
két-három intenzív próbát kéne tartanunk novemberben, és bele szeretném tenni azt a meglepetés-effektet, ami időhiány miatt kimaradt az elsőből
a próbákat péntek du. kettőtől tartanánk az Ajtósin, tehát az Aredhel-próba előtt, mondjuk 3-ig. három alkalmunk lesz: okt29, nov12, nov19(főpróba). tegyétek meg, hogy eljöttök, inézzétek úgy a programotokat, mindössze háromszor 1-1,5 óráról van szó, nem nagy ügy.
nagyon köszönöm előre is:)
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Ery írta: A tegnapi Beren próba remekül sikerült! Minden elismerésem!
A következő próba jövőhét csütörtökön 14.30-kor a Corvinban lesz
A 2-3 as képek próbáival.
Annyi módosítással, hogy 14:45-től
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Kincső
- Nem elérhető
Dae/siss írta: Tehát akkor jelentkezett táncosnak: Rayan, Mag, Adelard, Minerva, és Ring meg Agatha + Esgal, akik a koreográfiát csinálják. Több embert sajna nem bír el a színpad De lesz még hasonló, ne aggódjatok
Hát ez tökjó...
permí okt. 16-án írta: Siss: én szívesen táncolnék! *csizmáskandúrszemek*
Meg Lau táncos topicbeli felhívására, amiben az állt, hogy nála kell jelkezni priviben, is jelentkeztem, és azt írta vissza ok...
Ha jól láttam, akkor többen itt a topicban utánam jelentkeztek, úgyhogy ne tessék már kiszúrni velem!
- Dae/siss
- Nem elérhető
- bea/mag
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Angwen írta: Az meg ki??? 8O
Estel botja!! (mi végül Eiácska kabalája lett)
Artemisz: felőlem shimán! Bár nem tagadom, hogy élvezetes dolog ez a karóbahuzatósdi...
Dejódejódejó!!!! Télleg? Cue, mit szólsz?
Fela: :bawling:
Ne izéjjé má, mer mérges leszek!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Angwen
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Részemről vállalom Gyél-Ozdut megint, de azzal a feltétellel, hogy valaki elhozza Gerzsont Esgalmarból...
Az meg ki??? 8O
Artemisz: felőlem shimán! Bár nem tagadom, hogy élvezetes dolog ez a karóbahuzatósdi...
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Nim
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kicsit régen jártam errefelé; hiába, vége a gondtalan egyetemi éveknek... immár a nagybetűs életet kóstolgatom... (vagy ő engem )
Hallom, felvetődött a Szkíták ismételt előadásának terve ,ezúttal akár becses személyemmel Küngisz szerepében. Tök jó lenne, de attól tartok, részemről nem fognak menni a próbák időhiány miatt. Dolgozom, mellette németet korrepetálok és elkezdtem a színisulit is. Dehát Királynő Kollégám, Angwen gondolom hajlandó még egyszer karóba huzatni a gaz lázadókat. :evil3:
Off: Kincső, szerintem Neked a régi számom van meg.
Az új (tavaly november óta ): 0620-245-8608
Sok sikert a Szkítákhoz, s Angwen, csak keményen a főurakkal!
Üdv
Nim
"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Pedig amugy akartam enekelni is Estellel, de az sem fog menni, kozbejottek fellepesek. Bocsi Estel
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Adelard
- Nem elérhető
Dae/siss írta: Köszönjük a tegnapi próbát, ügyik voltatok!
Jövő héten:
4-5-6-7. jelenet
Fél 3 -ra kérem, minden szereplő (elsősorban a fők) jelenjen meg az Ajtósin!
FELHÍVÁS!Szükségünk van táncosokra!
A munkakörbe beletartozik: két tánc, és félórás ácsorgás, faként a színpadon.
Aki érez rá affinitást, szívesen látjuk!
én érzek:) ha még nem késtem le róla meg iylenek.. akkor szivesen:)
pussz
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Kincső
- Nem elérhető
Felagund írta:
Cueddo írta:
én abszolút támogatom, hogy legyen újra szkíták!
szkítások, megcsináljuk újra? légyszi jelezzetek!
Ömm...
Muszáj itt és most? :confused2:
Momentán nemigen van rá időm...
Ugyan, szerintem csak pár frissítő próba kell...
Naa, lécciléccilécci!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Vénia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
[size=9:2nq6yp36]nincs szükség véletlenül +1 statisztára, vagy a próbákon kibicelő emberre?[/size]
"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"
- Ery
- Nem elérhető
Dae/siss írta: Köszönjük a tegnapi próbát, ügyik voltatok!
Jövő héten:
4-5-6-7. jelenet
Fél 3 -ra kérem, minden szereplő (elsősorban a fők) jelenjen meg az Ajtósin!
FELHÍVÁS!Szükségünk van táncosokra!
A munkakörbe beletartozik: két tánc, és félórás ácsorgás, faként a színpadon.
Aki érez rá affinitást, szívesen látjuk!
Tekintve, hogy akkor lesz az iskolai megemlékezés (13:30kor kezdődik) így tutibiztos késni fogok, de megpróbálok 15:15-re odaérni. Márpersze ha a 14:15-ös vonatot elérem
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Kincső
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
Angwen írta: Amennyiben Nim átveszi Küngiszt, szívesen beállok +1 rabszolgának.
"No babám, csorog a nyálad utánam?"
:görény:
Angwen, cserélünk? Te leszel rabszolga, én Küngisz! Még tudom a szöveget!
Miért van olyan érzésem, hogy Nim jó eséllyel igen ritkán néz fórumot?
Nem tudja valaki, hogy változott-e a tel.száma? Mert múltkorjában küldtem volna neki egy sms-t, de nem tudta kézbesíteni a telcsim...
Amúgy: írjak egy köremailt/privit a Szkítáknak? Mert néhány emberről úgy tűnik, ritká(bba)n néz ide.
- Artemisz
- Nem elérhető
Angwen írta: Amennyiben Nim átveszi Küngiszt, szívesen beállok +1 rabszolgának.
"No babám, csorog a nyálad utánam?"
:görény:
Angwen, cserélünk? Te leszel rabszolga, én Küngisz! Még tudom a szöveget!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
Angwen írta:
Ugyan már, Kincső, max. rádadunk egy Bebe-s pólót!Kincső írta: (Ugyan a Bebe-ruhám jelen pillanatban fogalmam sincs hol van, de biztos valahol a lakásban... elvileg...
Hát, én nyilván benne vagyok. Amennyiben Nim átveszi Küngiszt, szívesen beállok +1 rabszolgának.
Azt majd a paródiaváltozatban (Amúgy az van )
[size=9:3nd7ascd]Hát ez közel áll az OFF-hoz... [/size]