Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
20 éve 1 hónapja #224268 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Angwen írta:

Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!

Hogy ki lehetnék? :roll: 8O
Az időpont nekem teljesen okés, meg egyébként is, tehát elvállalom szíves-örömest, csak tessék elmesélni, kit is játszom :wink: :)

icke

Icke: láttad az előadást a táborban, nem? (UGYE igen? :twisted: ) Dzsakil az üvöltözős kivégzendő.

Cue, meg mindenki: és mit szóltok ahhoz, hogy szerepet cseréljek Artemisszel?

Icke: az, aki Felagund volt táborban!
Szerezz be egy Weöres: színművek kötetet :wink:

Angwen: nekem mindegy :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #224249 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Színművek

Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!

Az időpont nekem teljesen okés, meg egyébként is, tehát elvállalom szíves-örömest, csak tessék elmesélni, kit is játszom :wink: :)

icke

Icke: láttad az előadást a táborban, nem? (UGYE igen? :twisted: ) Dzsakil az üvöltözős kivégzendő.

Cue, meg mindenki: és mit szóltok ahhoz, hogy szerepet cseréljek Artemisszel?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #224240 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Színművek

Laurelen írta: ne haragudj siss, hogy beleszólok a részletekbe, de amíg nincs meg a pontos koreográfia, addig nem mondhatjuk hogy sokan vagyunk vagy nem. Eddig összesen 8 ember jelentkezett, ami ideális létszám ( tekintve hogy elhullási aránnyal is számolni kell )- szerintem ebben a jelenetben. másrészről teljesen felesleges lenne, hogy más emberek jelenítsenek meg azonos karaktereket.

Rendben, akkor még gondolkodunk rajta - én arra alapoztam, hogy Ring és Esgal is max 5-6 emberre akart koreográfiát csinálni. Táncosok, akkor (még) nem kell privizni ;)

Cue, oké, vállalom.

Több
20 éve 1 hónapja #224232 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 1 hónapja #224226 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Színművek
ne haragudj siss, hogy beleszólok a részletekbe, de amíg nincs meg a pontos koreográfia, addig nem mondhatjuk hogy sokan vagyunk vagy nem. Eddig összesen 8 ember jelentkezett, ami ideális létszám ( tekintve hogy elhullási aránnyal is számolni kell )- szerintem ebben a jelenetben. másrészről teljesen felesleges lenne, hogy más emberek jelenítsenek meg azonos karaktereket.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 1 hónapja #224217 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Siss, esetleg te lehetnél Onnapu. úgyis ez volt a legelső terv. válllnád? te úgyis ottleszel mindenhol.

Felagund, légyszíves válaszolj sebesen, hogy belefér-e neked mind3(!) próba. ha nem, akkor
:arrow: icke lehetne Dzsakil. vállalod?

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #224201 Írta: Dae/siss
Aredhel-táncosok!
Sokan vagytok, gyerekek. Nem fogok kitolni senkit, úgyhogy annak érdekében, hogy mindannyian táncolni tudjatok, felbontjuk a táncokat és egy ember csak egyben fog szerepelni.
Mindenki, aki jelentkezett (tehát Rayan, Mag, Adelard, Minerva, Agatha, Galadh, Kincső, Mírrand) jelezze nekem priviben, hogy melyik táncban akar inkább részt venni: Aredhel és Eol táncában (amit Ring csinál), vagy Moriel (Lómiel sindául :P ) sámántáncában (amit Esgal koreografál)!

Csak hogy meg ne könnyebbüljetek: a faként való ácsorgás élményétől senki nem fosztatik meg :evil3:

Több
20 éve 1 hónapja #224193 Írta: Kincső

Cueddo írta: a próbákat péntek du. kettőtől tartanánk az Ajtósin, tehát az Aredhel-próba előtt, mondjuk 3-ig. három alkalmunk lesz: okt29, nov12, nov19(főpróba). tegyétek meg, hogy eljöttök, inézzétek úgy a programotokat, mindössze háromszor 1-1,5 óráról van szó, nem nagy ügy.

Csak azt nem tudom, hogy repüljek -25 perc alatt oda nemtudomhova Pesterzsébetről, a suliból... na jó, a tanulásmódszertanról lehet, hogy elkéredzkedhetek, de akkor is csak +25 percem marad (és akkor még az ebédelést kihagytam a számításból)... :roll:

Amúgy Cue:

Beleg Cúthalion írta: Nekem sajnos nem jo, nem erek ra :( sem aznap sem a probakon.
Pedig amugy akartam enekelni is Estellel, de az sem fog menni, kozbejottek fellepesek. Bocsi Estel :cry:

De ha az összes többiek vállalnák, nem lehetne találni +1 embert? Onnapunak egyszerű a szövege... De akár én vagy Artemisz beugorhatnánk, és akkor csak egy Bebe vagy rabszolga kellene... :oops: :idea:

Több
20 éve 1 hónapja #224111 Írta: Dae/siss
Aredhelesek!

Jövő héttől teljes darab-próbák lesznek. Ez elsősorban az első szereposztás embereire vonatkozik, érdemben a LEPig csak velük fogunk próbálni- persze ettől függetlenül jöhetnek okosodni az árnyékok is ;)

(A második szereposztással nagy valószínűség szerint február-március környékén lesz még egy előadás, de ez egyenlőre még nem publikus ;) )

És még valami: a mainál pár fokkal fegyelmezettebb viselkedést tanúsítsanak ezentúl a tisztelt résztvevők.

Több
20 éve 1 hónapja #224100 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

SZKÍTÁSOK! Figyelem!

mint tudjátok,musicalesten (=nov20) szeretnénk újra előadni a SzkítákatEddig jelzett Angwen, Artemisz, Kincső, Peredhil, Esgal, Estel.

Felagund
Beleg
Ladislas

>> ti is vállaljátok? szóljatok gyorsan légyszi!

két-három intenzív próbát kéne tartanunk novemberben, és bele szeretném tenni azt a meglepetés-effektet, ami időhiány miatt kimaradt az elsőből :twisted:

a próbákat péntek du. kettőtől tartanánk az Ajtósin, tehát az Aredhel-próba előtt, mondjuk 3-ig. három alkalmunk lesz: okt29, nov12, nov19(főpróba). tegyétek meg, hogy eljöttök, inézzétek úgy a programotokat, mindössze háromszor 1-1,5 óráról van szó, nem nagy ügy.

nagyon köszönöm előre is:)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 1 hónapja #223887 Írta: Dae/siss

Kincső írta: Siss: köszi :wink:
Mikor lehet tudni, hogy pontosabban hol-mikor :?:

Pénteken Ringgel és Esgallal megbeszéljüka táncokat, legkésőbb két hét múlva megmondom a frankót. Vagyis a tudnivalókat. ;)

Több
20 éve 1 hónapja #223867 Írta: Kincső
Siss: köszi :wink:
Mikor lehet tudni, hogy pontosabban hol-mikor :?:

Több
20 éve 1 hónapja #223478 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Csupán emlékeztetőül:

Ery írta: A tegnapi Beren próba remekül sikerült! Minden elismerésem!

A következő próba jövőhét csütörtökön 14.30-kor a Corvinban lesz
A 2-3 as képek próbáival.

Annyi módosítással, hogy 14:45-től

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 1 hónapja #223410 Írta: Kincső

Dae/siss írta: Tehát akkor jelentkezett táncosnak: Rayan, Mag, Adelard, Minerva, és Ring meg Agatha + Esgal, akik a koreográfiát csinálják. Több embert sajna nem bír el a színpad :( De lesz még hasonló, ne aggódjatok ;)

Hát ez tökjó... :roll:

permí okt. 16-án írta: Siss: én szívesen táncolnék! *csizmáskandúrszemek*

Meg Lau táncos topicbeli felhívására, amiben az állt, hogy nála kell jelkezni priviben, is jelentkeztem, és azt írta vissza ok...
Ha jól láttam, akkor többen itt a topicban utánam jelentkeztek, úgyhogy ne tessék már kiszúrni velem! :? :!:

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #223336 Írta: Dae/siss
Tehát akkor jelentkezett táncosnak: Rayan, Mag, Adelard, Minerva, Kincső és Ring meg Agatha + Esgal, akik a koreográfiát csinálják. Több embert sajna nem bír el a színpad :( De lesz még hasonló, ne aggódjatok ;)

Több
20 éve 1 hónapja #223333 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Színművek
tudom, hogy én nem vagyok nagy multú táncos, de esetleg, ha gondoljátok....

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 1 hónapja #223322 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek

Dae/siss írta: FELHÍVÁS!Szükségünk van táncosokra!

CSÁP-CSÁP

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 1 hónapja #223314 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek

Angwen írta: Az meg ki??? 8O

Estel botja!! :P (mi végül Eiácska kabalája lett) :wink:

Artemisz: felőlem shimán! 8) Bár nem tagadom, hogy élvezetes dolog ez a karóbahuzatósdi... :twisted:

Dejódejódejó!!!! Télleg? Cue, mit szólsz? ;)

Fela: :bawling:
Ne izéjjé má, mer mérges leszek!!! :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #223298 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Színművek

Estel Adániel írta: Részemről vállalom Gyél-Ozdut megint, de azzal a feltétellel, hogy valaki elhozza Gerzsont Esgalmarból... ;)

Az meg ki??? 8O
Artemisz: felőlem shimán! 8) Bár nem tagadom, hogy élvezetes dolog ez a karóbahuzatósdi... :twisted:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 1 hónapja #223260 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Kicsit régen jártam errefelé; hiába, vége a gondtalan egyetemi éveknek... immár a nagybetűs életet kóstolgatom... (vagy ő engem :) )
Hallom, felvetődött a Szkíták ismételt előadásának terve ,ezúttal akár becses személyemmel Küngisz szerepében. Tök jó lenne, de attól tartok, részemről nem fognak menni a próbák időhiány miatt. Dolgozom, mellette németet korrepetálok és elkezdtem a színisulit is. Dehát Királynő Kollégám, Angwen gondolom hajlandó még egyszer karóba huzatni a gaz lázadókat. :evil3:

Off: Kincső, szerintem Neked a régi számom van meg.
Az új (tavaly november óta :wink: ): 0620-245-8608

Sok sikert a Szkítákhoz, s Angwen, csak keményen a főurakkal! :lol:

Üdv
Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
20 éve 1 hónapja #223255 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem sajnos nem jo, nem erek ra :( sem aznap sem a probakon.
Pedig amugy akartam enekelni is Estellel, de az sem fog menni, kozbejottek fellepesek. Bocsi Estel :cry:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 1 hónapja #223225 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Színművek

Dae/siss írta: Köszönjük a tegnapi próbát, ügyik voltatok! ;)

Jövő héten:
4-5-6-7. jelenet
Fél 3 -ra kérem, minden szereplő (elsősorban a fők) jelenjen meg az Ajtósin!

FELHÍVÁS!Szükségünk van táncosokra!
A munkakörbe beletartozik: két tánc, és félórás ácsorgás, faként a színpadon. :twisted:
Aki érez rá affinitást, szívesen látjuk!

én érzek:) ha még nem késtem le róla meg iylenek.. akkor szivesen:)
pussz

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 1 hónapja #223157 Írta: Kincső

Felagund írta:

Cueddo írta:
én abszolút támogatom, hogy legyen újra szkíták! ;)
szkítások, megcsináljuk újra? légyszi jelezzetek! :)

Ömm... :?

Muszáj itt és most? :confused2:
Momentán nemigen van rá időm...

Ugyan, szerintem csak pár frissítő próba kell...
Naa, lécciléccilécci! :wink:

Több
20 éve 1 hónapja #223137 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Részemről vállalom Gyél-Ozdut megint, de azzal a feltétellel, hogy valaki elhozza Gerzsont Esgalmarból... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 1 hónapja #223111 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső: tudtommal, nem változott a száma, de már rég nem hallottam felőle :cry: Lehet, hogy tönkrement a telcsije.

[size=9:2nq6yp36]nincs szükség véletlenül +1 statisztára, vagy a próbákon kibicelő emberre?[/size] :oops: :D :oops:

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"

Több
20 éve 1 hónapja #223087 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek

Dae/siss írta: Köszönjük a tegnapi próbát, ügyik voltatok! ;)

Jövő héten:
4-5-6-7. jelenet
Fél 3 -ra kérem, minden szereplő (elsősorban a fők) jelenjen meg az Ajtósin!

FELHÍVÁS!Szükségünk van táncosokra!
A munkakörbe beletartozik: két tánc, és félórás ácsorgás, faként a színpadon. :twisted:
Aki érez rá affinitást, szívesen látjuk!

Tekintve, hogy akkor lesz az iskolai megemlékezés (13:30kor kezdődik) így tutibiztos késni fogok, de megpróbálok 15:15-re odaérni. Márpersze ha a 14:15-ös vonatot elérem

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 1 hónapja #223038 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
én abszolút támogatom, hogy legyen újra szkíták! ;)
szkítások, megcsináljuk újra? légyszi jelezzetek! :)

Ömm... :?

Muszáj itt és most? :confused2:
Momentán nemigen van rá időm...

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 1 hónapja #222997 Írta: Kincső

Artemisz (Erenya) írta:

Angwen írta: Amennyiben Nim átveszi Küngiszt, szívesen beállok +1 rabszolgának.

"No babám, csorog a nyálad utánam?"

:lol: :P

:görény:

Angwen, cserélünk? Te leszel rabszolga, én Küngisz! Még tudom a szöveget! ;)

Miért van olyan érzésem, hogy Nim jó eséllyel igen ritkán néz fórumot? :roll:
Nem tudja valaki, hogy változott-e a tel.száma? Mert múltkorjában küldtem volna neki egy sms-t, de nem tudta kézbesíteni a telcsim... :roll:
Amúgy: írjak egy köremailt/privit a Szkítáknak? :idea: Mert néhány emberről úgy tűnik, ritká(bba)n néz ide.

Több
20 éve 1 hónapja #222994 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek

Angwen írta: Amennyiben Nim átveszi Küngiszt, szívesen beállok +1 rabszolgának.

"No babám, csorog a nyálad utánam?"

:lol: :P

:görény:

Angwen, cserélünk? Te leszel rabszolga, én Küngisz! Még tudom a szöveget! ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #222990 Írta: Kincső

Angwen írta:

Kincső írta: (Ugyan a Bebe-ruhám jelen pillanatban fogalmam sincs hol van, de biztos valahol a lakásban... elvileg... :P

Ugyan már, Kincső, max. rádadunk egy Bebe-s pólót! :twisted: :mrgreen:
Hát, én nyilván benne vagyok. Amennyiben Nim átveszi Küngiszt, szívesen beállok +1 rabszolgának.

Azt majd a paródiaváltozatban :twisted: :wink: (Amúgy az van 8) :) )
[size=9:3nd7ascd]Hát ez közel áll az OFF-hoz... :roll: [/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.143 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére