Előkészületek
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Alew
- Nem elérhető
Direkt példákat mondva, mondjuk Csillagok Háborúja vonalon zene lehet az Imperial March, vagy a Rebelt Theme, hang mondjuk Darth Vader szuszogása, tárgy egy csillagromboló-makett, kép pedig mondjuk a Tatooine tájképe.
Bulvár-pop témában kép lehet egy ismert hollywoodi színész bulvárfotója, zene egy divatos pop-szám, tárgy egy HelloKitty-s kulcstartó, hang pedig mondjuk a négyeshatos megállójelző csengője.
Segítettem?
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Angwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Alew
- Nem elérhető
Igen, elég pen-drive-on. A tárgy pedig ne legyen túl nagy, olyan egy (maximum két) kézbe fogható. A lényeg az, hogy legyen elég komoly tartalmi jelentése. Ugyanis - és itt lelövöm a poént, hogy jó legyen - intertextelni kell majd vele. Úgyhogy olyan dolgokat (zene, szöveg, hang, kép, tárgy) hozzatok, amik idézhetőek.
Még mindig ködös, mondjak példát?
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Gandalf
- Nem elérhető
Gondolom, a tárgy kivételével ezek közül mindegyik jöhet pendrive-on, nem kell feltétlen kinyomtatni, CD-re kiírni satöbbi, ugye?Alew írta: Szintén kérek minden leendő rendtagot, hogy minél többen hozzátok el a rendbe kedvenc zenéteket, kedvenc képeteket, kedvenc (kisméretű) tárgyatokat, és kedvenc hangotokat, hangeffekteteket. Ezekkel egy kicsit majd játszunk.
[...]
Utolsó a kéréseim hosszú sorában az, hogy hozzátok el táborba a kedvenc idézeteteket.
Akkor lesz rendi laptopunk, hogy ezekkel dolgozni tudjunk?
- Alew
- Nem elérhető
alewyan at gmail dot com
Alew
Hozzáadva 06.21.2009 21:49:22:
Jó tudni, hogy mindenünk az MTT-é.
alewyan at gmail dot com
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Dobnál egy e-mail címet is? Van olyan írásom, amit szívesen megmutatnék, de a fórumra feltett anyagok minden jogával az MTT rendelkezik, én meg nem akarok megválni tőlük. Terveim vannak.Alew írta: ...(vagy ha nem akarjátok közzé tenni, akkor nekem e-mailben) egy-két jól sikerült írásműveteket, legyen az vers, novella vagy akár csak egy töredék.
- Alew
- Nem elérhető
Tavalyi bölcs mesterdarab nem lesz jó Zsodoo. De majdnem. Hú, de szerettem azt. Nagyon jó volt.
Oh, és persze lesz idén is mesterdarab és mesteravatás. Úgyhogy lélekben készülhettek rá.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Zsodoo
- Látogató
Tavalyi bölcs mesterdarab jó lesz?Alew írta: És cseppet sem bánnám azt, ha minél többen a táborig hátralévő időben elküldenétek ide a fórumra (vagy ha nem akarjátok közzé tenni, akkor nekem e-mailben) egy-két jól sikerült írásműveteket, legyen az vers, novella vagy akár csak egy töredék. Nyitok ezek számára külön topic-ot.
Alew
- Alew
- Nem elérhető
Én fogom idén a rendet vezetni, és ellátni titeket kreatív és nyomasztó feladatok özönével a három irodalmi műnem szerinti - bár elég szabadon kezelt - felosztásban. Annyit ígérhetek, hogy viszonylag sok közös, kis csoportos és páros munka lesz az egyéni feladatok mellett, és természetesen tevékenységünk főleg az írott anyag körül fog csoportosulni. Ezért arra kérek mindenkit, hogy ízlése szerinti íróeszközt (és a szükséges muníciót) hozzon magával a táborba, valamint, akinek lehetősége van erre, valami olyan kemény felületet, amin kényelmesen tud dolgozni, ugyanis ha jó idő lesz, akkor nem fogunk szobában kuksolni, hanem a fűben heverve élvezzük, amint az irodalom visszavág.
Szintén kérek minden leendő rendtagot, hogy minél többen hozzátok el a rendbe kedvenc zenéteket, kedvenc képeteket, kedvenc (kisméretű) tárgyatokat, és kedvenc hangotokat, hangeffekteteket. Ezekkel egy kicsit majd játszunk.
És cseppet sem bánnám azt, ha minél többen a táborig hátralévő időben elküldenétek ide a fórumra (vagy ha nem akarjátok közzé tenni, akkor nekem e-mailben) egy-két jól sikerült írásműveteket, legyen az vers, novella vagy akár csak egy töredék. Nyitok ezek számára külön topic-ot.
Utolsó a kéréseim hosszú sorában az, hogy hozzátok el táborba a kedvenc idézeteteket.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0