Előkészületek

Több
15 éve 5 hónapja #380658 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Előkészületek
Hello Kitty-s nazgúlköpenyt akarooook! :D
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380633 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Előkészületek
Olyan dolgok kellenének, melyek többé-kevésbé beépültek a közös (pop)kultúrába, és ilyen módon erős képzettársítások kapcsolhatóak hozzájuk, és jól "idézhetőek". Például híres filmek zenéi, ismert festők művei, ismert zeneszámok, ikonikus tárgyak.

Direkt példákat mondva, mondjuk Csillagok Háborúja vonalon zene lehet az Imperial March, vagy a Rebelt Theme, hang mondjuk Darth Vader szuszogása, tárgy egy csillagromboló-makett, kép pedig mondjuk a Tatooine tájképe.

Bulvár-pop témában kép lehet egy ismert hollywoodi színész bulvárfotója, zene egy divatos pop-szám, tárgy egy HelloKitty-s kulcstartó, hang pedig mondjuk a négyeshatos megállójelző csengője.

Segítettem?

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380590 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Előkészületek
Kérlek mondj, absztrakciós képességeim épp a negatív rekordjukat készülnek megdönteni!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380464 Írta: Alew
Julcsi azt ígérte, hogy az övét használhatjuk rendi célokra.

Igen, elég pen-drive-on. A tárgy pedig ne legyen túl nagy, olyan egy (maximum két) kézbe fogható. A lényeg az, hogy legyen elég komoly tartalmi jelentése. Ugyanis - és itt lelövöm a poént, hogy jó legyen - intertextelni kell majd vele. Úgyhogy olyan dolgokat (zene, szöveg, hang, kép, tárgy) hozzatok, amik idézhetőek.

Még mindig ködös, mondjak példát?

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380317 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előkészületek

Alew írta: Szintén kérek minden leendő rendtagot, hogy minél többen hozzátok el a rendbe kedvenc zenéteket, kedvenc képeteket, kedvenc (kisméretű) tárgyatokat, és kedvenc hangotokat, hangeffekteteket. Ezekkel egy kicsit majd játszunk.
[...]
Utolsó a kéréseim hosszú sorában az, hogy hozzátok el táborba a kedvenc idézeteteket.

Gondolom, a tárgy kivételével ezek közül mindegyik jöhet pendrive-on, nem kell feltétlen kinyomtatni, CD-re kiírni satöbbi, ugye?

Akkor lesz rendi laptopunk, hogy ezekkel dolgozni tudjunk?
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380233 Írta: Alew
Jó tudni, hogy mindenünk az MTT-é.

alewyan at gmail dot com

Alew

Hozzáadva 06.21.2009 21:49:22:
Jó tudni, hogy mindenünk az MTT-é.

alewyan at gmail dot com

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380227 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Előkészületek

Alew írta: ...(vagy ha nem akarjátok közzé tenni, akkor nekem e-mailben) egy-két jól sikerült írásműveteket, legyen az vers, novella vagy akár csak egy töredék.

Dobnál egy e-mail címet is? Van olyan írásom, amit szívesen megmutatnék, de a fórumra feltett anyagok minden jogával az MTT rendelkezik, én meg nem akarok megválni tőlük. :) Terveim vannak.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380053 Írta: Alew
Nem nyitok, mert nem tudok, úgyhogy akkor ide.

Tavalyi bölcs mesterdarab nem lesz jó Zsodoo. :D De majdnem. :) Hú, de szerettem azt. Nagyon jó volt.

Oh, és persze lesz idén is mesterdarab és mesteravatás. Úgyhogy lélekben készülhettek rá.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Téma zárolva.
  • Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380047 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Előkészületek

Alew írta: És cseppet sem bánnám azt, ha minél többen a táborig hátralévő időben elküldenétek ide a fórumra (vagy ha nem akarjátok közzé tenni, akkor nekem e-mailben) egy-két jól sikerült írásműveteket, legyen az vers, novella vagy akár csak egy töredék. Nyitok ezek számára külön topic-ot.
Alew

Tavalyi bölcs mesterdarab jó lesz? :)
Utolsó szerkesztés: 15 éve 5 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380030 Írta: Alew
Üdvözletem!

Én fogom idén a rendet vezetni, és ellátni titeket kreatív és nyomasztó feladatok özönével a három irodalmi műnem szerinti - bár elég szabadon kezelt - felosztásban. Annyit ígérhetek, hogy viszonylag sok közös, kis csoportos és páros munka lesz az egyéni feladatok mellett, és természetesen tevékenységünk főleg az írott anyag körül fog csoportosulni. Ezért arra kérek mindenkit, hogy ízlése szerinti íróeszközt (és a szükséges muníciót) hozzon magával a táborba, valamint, akinek lehetősége van erre, valami olyan kemény felületet, amin kényelmesen tud dolgozni, ugyanis ha jó idő lesz, akkor nem fogunk szobában kuksolni, hanem a fűben heverve élvezzük, amint az irodalom visszavág.

Szintén kérek minden leendő rendtagot, hogy minél többen hozzátok el a rendbe kedvenc zenéteket, kedvenc képeteket, kedvenc (kisméretű) tárgyatokat, és kedvenc hangotokat, hangeffekteteket. Ezekkel egy kicsit majd játszunk.

És cseppet sem bánnám azt, ha minél többen a táborig hátralévő időben elküldenétek ide a fórumra (vagy ha nem akarjátok közzé tenni, akkor nekem e-mailben) egy-két jól sikerült írásműveteket, legyen az vers, novella vagy akár csak egy töredék. Nyitok ezek számára külön topic-ot.

Utolsó a kéréseim hosszú sorában az, hogy hozzátok el táborba a kedvenc idézeteteket.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #379921 Írta: Ulmo
Előkészületek téma létrehozva Ulmo által
2009-es évi tábor topicja
Téma zárolva.