Telumehtar: Na az még nincsen...sztorim eleje...

Nos, mivel Brisa nagyon csunyán tud nézni ha nincs fenn valami a kószás sztoribol...ugyhogy muszály begépelnem :)

3019 január 23

Egy sólyom köröz Mória felett, a magasból lenézve igen furcsa dolgokat lát..Orkokat, akik a lenyugvó nap sugarai ellenére már kimerészkedtek a bánya biztonságos sötétjéből és szitkozodva ugrálnak.Továbbá látott egy kószát is.Aki nem elég figyelmes az könnyen összetévesztheti a kószát egy fekete lovassal, fekete köpenye, arcába huzott csukjája és és sötétszürke majdnem fekete szörü lova miatt. A valóságban azomban ő egy északi kósza Ithilion.Bár arcára van húzva a csukja közelebről látni lehet szelid női vonásait.Igen, Ithilion egy női kósza.A sólyom lejjebb száll és a kósza kinyujtott karjára telepszik.
-Mit hoztál nekem Gwai?-kérdezte Ithilion miközben a sólyom csöréből egy papirdarabot huzott ki.-Hm...Egy levél ....-tól (ide majd valami kószát tennék be.-a szerk.)
Ithilon elolvassa majd a zsebébe gyüri a levelet.A távolból furcsa zajokat hallott.Hirtelen megállitotta a lovát Falodot.
-Csak csendesen-gondolta Ithilion-el kell jutnom minnél elöbb Lothlórienbe.
Majd valamit Falod fülébe súgott.Falod megindult, de olyan nesztelenül hogy azt senkisem hallotta meg.Gwait a kósza felreptette és elöre küldte.A bozót között Ithilion tisztán látta az orkokat és hallotta szavaikat.Ovatosan tovább mentek majd a bozótos végén megálltak.
-Csak észre ne vegyenek- ez a gondolat futott végig a lány agyán miközben vágtatásra szólitotta fel Falodot...

Folyt.köv.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére