2005. novemberi közgyűlés jegyzőkönyve

77 szavazóképes tagból 41 jelent meg, a Közgyűlés határozatképes és alapszabály-módosításról dönthet.

A Közgyűlés egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül, (2 fő nem szavazott) elfogadta a levezető elnökök személyét (Molnár Gyula, Kaszás Péter, Füzessy Tamás és Királyházi Csaba napirendi pontonként váltják egymást).További egyhangúgyhangú szavazás szerint a jegyzőkönyv elkészíttetéséért Fazakas Anna felel. Jegyzőkönyv-hitelesítők egyhangú szavazás értelmében: Füzessy Tamás, Fazakas Anna, Molnár Gyula. Szavazatszámláló bizottsági tagnak 2 tartózkodással Kovács Gábort és Kiss Kincsőt választották meg a jelenlévők.

Napirend egyhangúlag elfogadva :
1. Beszámolók
2. Alapszabály- módosítás
3. a Lassi Laurie megjelenéséről szóló közgyűlési határozat
4. Egyéb

1. Beszámolók
Füzessy Tamás, elnök beszámolt a legutóbbi közgyűlés óta eltelt eseményekről, szervezeti és személyi változásokról; megrendezett és tervezett programokról (tudományos és kreatív tevékenységek, közösségi élet jövőbeni lehetőségei). A beszámoló alapján felemerült hozzászólások az Egyéb napirendi pont alatt kerülnek megvitatásra.
Molnár Gyula, a logisztikáért felelős elnökségi tag beszámolója tevékenységéről (raktár: Budapest 19. ker., Bercsényi u. 82.)
Kaszás Péter, az ismeretterjesztésért felelős elnökségi tag beszámolója a rendezett és tervezett tevékenységekről (a Gyűrűk Ura megjelenésének 50. évfordulója, Tolkien Születésnap, olvasókör vagy Tolkien Klub, ha lesz rá igény).
Sándor Éva, kommunikációért felelős elnökségi tag beszámolója (InfoCsoport, hírlevelek, TolkienHU).

2. Alapszabály-módosítás
A napirendi pont megvitatásának kezdetekor +1 szavazóképes tag érkezett és a további szavazásokon résztvett. A tagdíjfizetés rendjének változtatási javaslatát beterjesztette Füzessy Tamás. A beterjeszett szövegben Vass Rózsa változtatást javasolt, az önálló keresettel nem rendelkezők tagdíkedvezménye ne 60, hanem 50% legyen. Az erről szóló szavazáson +32, -1 tart0 nem szavazott 9 döntés született. Királyházi Csaba javaslatára (a belépés negyedévében nem kell tagdíjat fizetni) 19, Vass Rózsa javaslatára (a belépés negyedévében időarányosan fizet, a következő negyedévben rendesen fizet) 5 szavazat érkezett, tartózkodott 4 fő, nem szavazott 14 .Az alapszabály 6. pontjának módosítása +34, -0, tart., nem szavazott 7. A 20. pont változtatását +36, -0 tartózkodott 0, nem szavazott 6 fő arányban megszavazta.
Közgyűlési határozat: a tagdíjfizetés új rendje 2006. január 1-jétől lép érvénybe és a tagság felfüggesztéséről ill. megszüntetéséről szóló értesítések is az ekkori állapot alapján születnek +35, -0 tartózkodott 1, nem szavazott 6 szavazati arányban.
A 2006-os költségvetés elfogadása
Vass Rózsa elkészítette a 2006. évi költségvetést, melyet írott formában minden résztvevő megkapott. A közgyűlés arányban +35, -0 tart 1, nem szavazott a többi megszavazta a költségvetést.

3. Közgyűlési határozat a Lassi Laurie folyóirat megjelenéséről
A Magyar Tolkien Társaság folyóiratának, a Lassi Laurienek évente két száma jelenik meg +36, -0 tart. 0, nem szavazott 6.

4. Egyéb
A 2006-os tábor főszervezője, Füzessy Tamás elmondta, meddig jutott a tábor szervezői csapata a helyszín- és programtervezéssel.
Az MTT csoportjai jelenlegi helyzetének áttekintése és a jövőre vonatkozó elképzelések felsorakoztatása.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére