Vezetőségi megbeszélés jegyzőkönyve 2007 április

Készült: 2007. április 2. hétfő 18:50-20:52
Helyszín: "Gandalf-rezidencia" (cím nem publikus)
Jelen voltak: Füzessy Tamás (Ankalimon), Barna Bálint (Gandalf), Ürmössy Zsuzsanna (Angwen), Kaszab Zsuzsanna (Melian), Molnár Gyula (Ery), Becze Ádám (Leguánember)
Jegyzőkönyv-vezető: Csuzdi Gerda (mogy)

Napirendi pontok:
1. MTT születésnap
1.1. A rendezvény időpontja: 2007. június 16.
1.2. Az elnökség nem ír ki pályázatot a szervezésre, szervezőnek Csávás Viktóriát (Cicafül) és Szöllősi Líviát (Áfi) kéri fel.
1.3. A rendezvénynek nem kötelező több naposnak lennie (helyszínként többek között Szeged is felmerült, ekkor azonban elkerülhetetlen, hogy a rendezvény egy napot és egy éjszakát vegyen igénybe)
1.4. Mivel ez a Társaság fennállásának ötödik évfordulója, az elnökség nem teszi kötelezővé a tagságot a részvételhez.
2. A Társaság kiadványának (Lassi) legkésőbb a születésnapra meg kell, hogy jelenjen, lapzárta: április 8. A Tördelést Csávás Viktória (Cicafül) végzi.
3. Az Őszi Konferenciát a Társaság Piliscsabán, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karán kívánja rendezni, az ezzel kapcsolatos tárgyalások folyamatban vannak.
4. Az új tagsági formák tájékoztatójának, illetve az új belépési nyilatkozatok postára adásának határideje 2007. április 10-e.
5. Az őszi közgyűlésen (2006. november) módosított Alapszabály még nem készült el teljesen, így azt még nem sikerült benyújtani a bíróságon.
6. A Művészetek Völgye fesztiválon a Társaság továbbra is részt kíván venni, Becze Ádám (Leguánember) vállalta, hogy utánanéz a lehetőségeknek.
7. Az NCA pótpályázatán benyújtott pályázatra még nem érkezett visszajelzés, Vass Rózsa (RÓZSA), Molnár Gyula (Ery), Füzessy Tamás (Ankalimon) és Királyné Kiss Tünde (Remzymama) együtt készítik a 2007-es pályaművet, amelynek leadási határideje Április 25.
8. A Tolkien Levelező Verseny szervezőitől az elnökség várja a költségvetési tervezetet, illetve a költségigényeket (mivel a versenyre a regisztrációs díj a postaköltséget hivatott fedezni, a díjakat a Társaság vagyonából kell finanszírozni)
9. A novemberben megrendezésre kerülő Művészeti Est rendezésére és lebonyolítására az Elnökség pályázatot ír ki.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére