Jelentkezés a 2009. évi tábor szervezői csapatába

A Magyar Tolkien Társaság 2009. évi Nagy Nyári Táborának főszervezői csapata felvételt hirdet a tábori szervezői csapatba, annak leendő további 25 tagját toborozandó.
Akinek a jelentkezését elfogadjuk, az biztosan benne lesz a szervezői csapatban, de hogy pontosan milyen pozícióban, azt csak a felkészülési időszak végén, közösen döntjük el. Előreláthatóan még a 25+5 szervezői létszám is kevés, hogy minden posztot külön emberrel töltsünk fel, ezért a szervezői csapat tagjai jelentős részének vélhetően több funkciót is vállalnia kell (a megfelelő inkompatibilitások figyelembe vételével).

A következő posztokra lehet jelentkezni, kérjük, minden számotokra elfogadhatót jelöljetek meg!

Családfő (kiscsoport),
nemzetségfő (nagycsapat),
művészeti ill. szakaszvezető (rend),
keretjáték-bonyolító, (Non-Playing Character - NPC, keretjáték-esemény szereplő, mesélő)
egyéb közreműködő (logisztikai csapattag, sajtó)


A jelentkezésben meg kell jelölni, hogy a fenti pozíciók közül melyeket tudnátok elvállalni. Azt javasoljuk, hogy minden jelentkező legalább 2 funkciót jelöljön meg, hogy ne legyen probléma a pozíciók véglegesítésekor májusban. Kérjük még a jelentkezőket, hogy írják le 10 mondatban, miért szeretnének pont olyan szervezőként jönni a táborba - az okokat és célokat egyaránt. Emellett jelezzék a korábbi, ezzel összefüggő tapasztalataitokat is.

Természetesen a korábbi MTT-s szervezői tapasztalat előny, de mindenképpen szeretnénk a szervezői csapatban új arcokat is látni.

A pályázat egyben jelentkezés is a táborszervezők rendszeres összejöveteleire, mely novembertől júniusig havonta egy hétvégi fél napot, valamint - feladatkörtől függően - ezen felül márciustól heti egyszer néhány órás felkészülési alkalmat jelent. Ez alól csak kivételes esetben, egyedi elbírálásban adnak felmentést a főszervezők. Aki ezt nem tudja vállalni, az ne is jelentkezzen...

(Első alkalmak:
2008. október 23/24. csüt/pént, a KÖMT kezdőnapján
2008. november 22. szombat, a KGY napján)

A pályázókkal az MTT szabályos munkaszerződést köt (az önkéntes munka szabályai szerint). Ez természetesen fizetést nem jelent, csak a nagyon indokolt költségek térítését, illetve a részvételi díjra vonatkozó kedvezményt. Munkavégzési kötelezettségeket viszont annál inkább...

A jelentkezések leadásának módja:
e-mailben, csatolt word fájlként a leguanember "kukac" tolkien.hu címre
A beérkezés határideje:
2008. október 21. még éjfél előtt


Várjuk a jelentkezéseket e-mailben, a kérdéseiteket pedig a fórumban. -->

 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére