Jelentkezz fellépőnek és/vagy foglalkozásvezetőnek a KÖMT-re!

Jelentkezzetek a Kreatív Őszi Művészeti Találkozó foglalkozásvezetőjének és/vagy fellépőjének a hobbitfalvi Lakomához!

 

 

Tedd felejthetetlenné Te is a Gyűrűnapot!

Elevenítsd fel a feledékeny hobbitoknak, milyen történetekről mesél nekünk a Nyugatvégi Piros Könyv! Szerezz örömet az öreg Csavardi Samunak azzal, hogy még emlékszel Zsákos Bilbó és Zsákos Frodó urak kalandjaira!

Hogy is történtek a jeles események annak idején? Mutasd be, add elő! Emeld produkcióddal a Lakoma fényét!

Az idei Kreatív Őszi Művészeti Fesztivál a negyedkori Hobbitfalvára vezet el bennünket, ahol is a hatszoros polgármester és sokszoros örömapa, az öreg Csavardi Samu különleges ünnepséget rendez a Gyűrűnap (Cormare) alkalmából, mely Bilbó és Frodó születésnapi ünnepsége is egyben – már ha valaki még emlékszik rájuk a Megyében.

Az ünnepség utolsó estéjén nagyszabású Lakomára kerül sor, melyen nem csak a foglalkozások alatt tanultakat mutathatják be a résztvevők, de előre elkészült előadásokkal is szórakoztathatják a jelenlévőket, és mondhatnak hálát vele Samunak.

Már most jelentkezhettek bármilyen produkcióval, melynek a formája kötetlen, szabadon választható, azonban tematikája előre adott:

A Nyugatvégi Piros Könyv történetei, azaz A Hobbit és A Gyűrűk Ura.


Ezekből tetszőlegesen választható bármilyen párbeszéd, esemény, jelenet, gondolat, érzés, szín, forma, hang, eszme.

Kápráztasd hát el a vendégsereget, hogy azt mondhassák: ezért már megérte eljönni!


 De a KÖMTök élete nemcsak játék és keretmese!

Várjuk továbbá azok jelentkezését is, akik szívesen osztanák meg tudásukat mindannyiunkkal.

A Kreatív Őszi Művészeti Találkozó foglalkozásainak vezetésére bárki jelentkezhet, aki érez magában erőt és kedvet ahhoz, hogy átadja tudását az arra érdeklődőknek. A foglalkozások elsődleges célja, hogy a résztvevők számára megteremtsük a lehetőséget minél több kreatív tevékenység kipróbálására.

Hogy a változatos tevékenységválasztás lehetőségét megvalósíthassuk, kérünk benneteket, elsősorban másfél órás foglalkozástervekkel készüljetek. Ha több alkalommal szeretnétek foglalkozást tartani, akkor a foglalkozások külön-külön téma köré épüljenek. Így a találkozó résztvevőinek módjában áll

1. összeállítani egy a saját igényeit legjobban kielégítő 'órarendet';
2. becsatlakozni a foglalkozásotokra, anélkül, hogy hátrányban szenvednének az előző foglalkozásotokról való távolmaradás miatt.

A levezényelt foglalkozások tetszőleges tematikájúak lehetnek – a technika, a témakör megválasztása-kitalálása rád vár ;) (természetesen, ha igény van rá, segítünk ötletelni)

Előre meg kell említenünk a rendezvény záró eseményét, a Lakomát, melynek színesebbé tétele részben és választhatóan a ti feladatok is lesz. Egyetlen foglalkozásnak sem kell kötelező jelleggel készülnie rá, de minden egyes alkotás, előadás nagyban hozzá járulhat ahhoz, hogy egy élménydús programot tudjunk kialakítani.

A Lakoma 'alapprogramját' oly módon szeretnénk kialakítani, hogy az elkövetkezendő időszakban veletek, potenciális foglalkozásvezetőkkel is egyeztetve projekteket hirdetünk meg. (nyitótánc, záróének, díszítőelemek készítése, ilyesmik.)

Mind foglalkozásvezetők jelentkezését, mind az önálló produkciókkal előrukkolást a komt2010 kukac gmail pont com email címre várjuk.


A kreatív foglalkozásokkal kapcsolatban BigFooT (bigfoot001 kukac gmail pont com) tud felvilágosítást adni, az önálló alkotásokkal való jelentkezésről pedig Felagund (felagund kukac tolkien pont hu) tud információkkal szolgálni.

 

 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére