Felhívás szabad rendi foglalkozás vezetésére a 2011. évi Tolkien Táborban

A 2011. évi tábor szervezői idén is foglalkozásvezetőket keresnek a táborozók körében ún. Szabad Rendi Órák tartására. Van egy jó ötleted, amiből nem lett idén hivatalos rend? Értesz valamihez, amit megtanítanál másoknak? Hiányolsz valamit a rendi kínálatból? Kipróbálnád magad foglalkozásvezetőként? Szeretnéd színesíteni a többiek kreatív vagy közösségi programját? Akkor Rád van szükségünk!

Vezess Te is Szabad Rendi Órát!

A Programos-Logisztikus Összevont Munkacsoport a következő feltételekkel várja foglalkozásvezetők jelentkezését:

- A jelentkező vállalja, hogy a 2011-es Tábor során a programbeosztás szerinti időben 90 perc keretben, legalább két alkalommal (tartalmában megegyező) Szabad Rendi Órát tart.
- A Szabad Rendi Óra témája lehet kreatív tárgyi vagy eszmei alkotás, a tolkien-i életművel és világgal kapcsolatos ismeretterjesztés, a tolkien-i életműhöz kapcsolódó közösségi tevékenység, hagyományőrző tevékenység, természetjáró- és megismerő tevékenység, tánc, ének, zene, harci bemutató vagy harci oktatás stb.
- A jelentkező Szabad Rendi Órájának tervezett programját, esetleges létszámkeretét, hely- és eszközigényét a PLÖM-nek 2011. június 30-ig bemutatja. A foglalkozás kellékigényét alapvetően a jelentkező biztosítja, de különleges esetekben a Raktár készletét is használhatja.
- A jelentkező a saját Szabad Rendi Órája hirdetését (plakátját) legkésőbb a tábor 1. napjáig elkészíti, a PLÖM-mel egyeztetve.
- Ideális esetben a Szabad Rendi Óra témája nincs átfedésben a Rendek tevékenységével, attól különböző ismereteket ad át.

Idén - a programbeosztásból és a Szabad Rend Órák alapelvéből kiindulva - a széles, szétaprózott kínálat helyett a minőségi, változatos és szélesebb érdeklődésre számot tartó kínálatot kívánunk biztosítani, ennek érdekében a jelentkezők között válogatni fogunk, illetve egyes esetekben szükséges lehet a hasonló témakörű Szabad Rendi Órákat vállalók közötti egyeztetés, és az érdeklődés előzetes felmérése vagy mérlegelése.

A kérdéseket és jelentkezéseket a PLÖM a plom2011 _ féreg _ googlegroups _ pötty _ com címre várjuk.


Bármilyen, akár csak halvány ötleted van, jelentkezz, és megbeszéljük, mit tudunk belőle kihozni! 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére