A KÖMT 2017 szervezői

Kik lesznek azok az arcok, akiket keresned kell, ha bármi problémád, kérdésed merülne fel az őszi találkozón? Kik azok, akik hetek, hónapok óta azon dolgoznak, hogy egy király rendezvényt hozzanak össze, és abban bíznak, hogy mindenki nagyon jól fogja érezni magát? Bemutatkoznak a 2017-es Kreatív Őszi Művészeti Találkozó szervezői. 

Melkor Szeme (Idhren/Kutassy Zsófia - Vezetőszervező)

Idhren melkorsz

Csak suttogva merik nevét kiejteni, oly nagy a hatalma. Melkor egyik legnagyobb bizalmasa, minden tervének tudója Ő. Mesélik, hogy a Fekete Úr gondolatait és vágyait is ismeri, és irányítja szeszélyes kedve szerint. A Változottak szerint Ő törődik velük egyedül, a Fekete Szívnek csak játékszerek csupán, ezért hűek hozzá, és teljesítik parancsait. Vigyázó tekintete előtt se gondolat, se tett rejtve nem marad. Elég egy óvatlan mozdulat, egy sóvárgó emlékfoszlány, vagy csupán a puszta ábrándja annak, hogy szembe mehetsz az ő akaratával, és máris lecsap. Ismeri legbelsőbb vágyaidat, de vigyázz mit kívánsz. Mert ha egyszer ő adja meg, amit vágyva vágysz, már nem biztos, hogy Önmagad maradsz. Szembesít legbelső valóddal, legsötétebb félelmeiddel, és ugyan ki állja ki a végső próbát? Akit egyszer Angband alagútjainak vésztől terhes félhomálya magába zárt, nincs számára menekvés Melkor mindent látó szolgája elől.
 
Szonja, a Hírhozó (Selmeczi Szonja - PR, Kommunikáció és Infopult, Vezetőszervező helyettes)

Szonja update

Ő az, aki mindent tud. Tudja, ki lesz a következő. Tudja, kit rángatnak ki sötét cellájából a még sötétebb homályba, ahol nincs más, csak a kiszámíthatatlan fájdalom. Tudja, ki tör meg legközelebb, ki adja fel hamarosan a küzdelmet. Pontosan tudja, kinek mivel lehet a legelviselhetetlenebb kínokat okozni - és ez nem mindig a test gyötrése, az elme kínzása erősebb fegyver. Amire még nem is gondoltál, ő már azt is sejti. Nincs hát céltalan büntetés - csak megelőzés.

Banshee (Szilágyi Melinda - Kreatív Programok főszervező)

Banshee upd

A sötétségben sok a fájdalmas emlék. A múlt foszlányai olykor alakot ölteni látszanak, és vigasztalást nyújtanak, azok szívének, akiket csupán a zöld mezők, végtelen erdők, meleg otthon, és szeretteik felidézése választ el attól, hogy megtörjenek. A fáklyák fényénél, sóvár alakok próbálják falra festve megőrizni e szép emlékeket. Alkotó kezük remegését pedig ő, az elfeledett boldogság árnya csillapítja csupán.

gillz (Fábián Ágnes - Hangulat főszervező)

gillz upd

Nem tudni mit csinál, csak suttogják, hogy időtlen, torz lélekből táplálkozó rettenetes hatalommal irányít a háttérből, mások meg azt, hogy árnyakból szőtt csalárdságokkal egyszerűen elbújik minionjai tettei mögé. Ez utóbbi suttogókból többnyire nem marad sok - hogy ő maga, vagy kultuszának hívői tépik szét, és hasznosítják újra a széttépettek szerveit, kérdés marad.

Az tény, hogy túláradó, förtelmesen kakofón hang Melkor Igaz Hangzatában. Figyel, hogy ez a hangzat méltó legyen a Sötét Úrhoz, s a rettenetes tárnák vendégei a megfelelő formába idomítsák hajlékony lelküket.

Luca (Kiss Luca - Infrastruktúra főszervező)

Luca upd

Ő az, aki miatt minden a helyén van. Nem lesznek a falakon rések, nem lesz barlangomlás, és nem jut be semmi az ő tudta nélkül. Ha menekülnél, és zárt ajtó állja utad, az miatta van. Ha nincs elég élelem, hogy minden fogolynak jusson, ő akarta így. Ha az előregedett láncok, és rozsdás lakatok menekvést jelenthetnek a számodra, az azért van, mert ő így akarta. De nem kell félned, mert úgyis tudja, merre próbálsz majd menekülni. Ő akarta így...

Dorwinion (Bartalos Nikoletta – Infrastruktúra – Pénzügy, raktár, adminisztráció)

dorw update

Ha netán vértekre, fegyverekre, hasznos vagy épp haszontalan holmikra lenne szükséged, ő tudja mi a megoldás. Bőszen őrzi a sötétség győzedelmes hadai által megkaparintott fakó tündelobogókat, és a magukat szabadnak valló népektől zsákmányolt egyéb különös tárgyakat. Gondoskodik róla, hogy mindenki megkapja, ami neki jár - legyen az fizetség, vagy egy kiadós ütleg, az őneki járó fizetség elmulasztásáért.

Sötétben vár, sosem látod

Minden mi csengő, arany

kezén fut át, számtalan

Úgyis eljő, ha nem várod

Elszámolja a halálod 

 Fqqdk, "patkány, aki felzabálja a szineket" (Simon Csaba Péter – Infrastruktúra – informatika, rendek, adminisztráció)

fqqdk upd

Nienna tanitványa volt, de nem tanulta meg, vagy nem értette meg, hogy hogyan születhet a szomorúságból remény. Érdeklik a tragikus történetek, élvezettel hallgatja a foglyok dalait - hogy még többet megtudjon arról, hogy hogyan kell végletekig felszítani az elkeseredést puszta szavakkal a rá bízott rabokban. Mondják, hogy még soha nem kínzott meg senkit - a szó fizikai értelmében... Mégis rettegnek, különösen az Elsőszülöttek, hogy mikor teszi fel nekik az ártatlannak tűnő kérdést: "Hogy vagy?"

Kalliopé, a Szépszavú (Navia/Zódor Ildi - Infrastruktúra, helyszíni segítők, raktár)

Zódor upd

Kalliopé az, kitől senki sem fél igazán, kedves szavaival, bátorító mosolyával könnyedén éri el, hogy a kedves és jó "vendégek", utolsó erejüket is arra használják, hogy teljesítsék az ő parancsait... mármint hogy segítsék egymást a rabok...*gyors javítás*... vendégek. Mindenki gyámolítónak és iránymutatónak, reményhozónak találja aki keveset kér, ám éjszakánként, mikor az üres cellák vasrácsai nyikorgását hallani csupán, mintha arról suttogna a sötétség meséket, mi történt azokkal, akik nem tettek az ő kedvére és nem teljesítették kéréseit, s hogy a Szépszavú ajkairól elhangzottak hogyan taszították a mélységes kétségbeesésbe a nem elég gyorsan engedelmeskedőeket. Persze ezt igen nehezen hinni még akkor is, mikor már csak néhány fáklya fénye pislákol, hiszen Kalliopé kedves... S mégis... Hátborzongató érzés keríti hatalmába mindazokat, akik eljátszadoznak az engedetlenség gondolatával. Ő az, aki mindenütt ott van és sehol sincs igazán...

Alyr, A Névtelen (Tóth Gergely – Hangulat – Dekor, látvány, hangulat)

Alyr update

Mesélik, hogy egykor volt neve. Volt családja és otthona egy távoli, kies vidéken.

Aztán történt valami, és ő felajánlotta lelkét a Sötét Úrnak. Mára - időtlen idők óta - Angband szolgálatának él, ő a kinyújtott kéz, a mindent látó szem.

Hivatalosan a trófeaterem őre, de aki a szemébe néz, érzi a nagyobb hatalom jelenlétét.

Firion, az Árnyak Őre (Marácz Attila - Hangulat - Végjáték)

Attila upd

Melkor egyik legalattomosabb szolgája, kinek fő kedvtelése megtörni a fogvatartottak lelkét, azáltal, hogy a kijutás hamis reményével kecsegteti őket. Kétely és viszály táplálják terveit, melyek révén egymás, és végső soron akár önmaguk ellen fordítja a meggyötört foglyokat. Ezért, ha netán a menekvés lehetőségét őrző csalárd nyomokra lelnél Angband sötétjében, meglehet, ő intézte úgy, hogy megtaláld azokat.

Laerthel (Tóth-Palásthy Luca - Hangulat - Bemutatóest és Buli)

Laer upd

 

Az éjszakában nincs más hang, csupán a száraz levelekkel játszadozó szél surrogása, és társaid fojtott lélegzetvétele a priccsen. Még álmotokban is mintha rejtőzködnétek...
Te felkelsz, mint minden éjjel - ha nem bíznál saját szellemi épségedben, azt mondanád, kényszeresen -, és lopva kinézel a rácsok között. Hát persze, hogy megint ott ül... egy kicsi alak, vastag köpenybe burkolózva. Írótáblára támaszkodik; tolla hegyéből szertelenül rajzanak elő a betűk, a hátadon pedig néma figyelmeztetésként fut végig a hideg.

Szökni készülsz, és nem vallhatsz kudarcot. Pontosan megterveztél mindent... de ahogy kitágult szemekkel, dübörgő szívvel meredsz az írnok alakjára, feltolul benned a kétség. A szálakat te mozgatod - de vajon te írod a saját történeted?

Mekron, a lázmester (Morandini Miklós - Hangulat -"Szombat Esti Láz")

Miki

Mind olyan törekvőek és felszínesek. Azzal akarnak kitűnni, hogy erővel kínoznak. Ütnek, korbácsolnak, éheztetnek... Pedig a gyötrelemnek vannak szebb formái, amik belülről gyötörnek. A ragályok, kórok, és egyéb belső förtelmek olyan dolgokra késztetik áldozataikat, amiket talán sose tennének. És amikor a rabok láztól gyötörve értelmetlen dalra fakadnak, nem létező kockákat dobálnak, rémképeiket mesélik egymásnak, vagy azt hiszik még mindig a rég elvesztett csatákban harcolnak én ott leszek, és örvendezek majd képzelt szabadságukon.

MorDorka (Bélteki Dorka - Hangulat - Gálaest és Bál)

Dorka upd

A Gunyoros Árny, aki abba a hitbe ringatja az újonnan érkezett foglyokat, hogy elegendő lélekjelenlétük van a remény megőrzésére és elegendő tehetségük van a szabaduláshoz. Próbálkozásaikat egyfajta látványosságként mutogatja önmaga és Melkor összes igaz hívének mulattatására Angband földalatti csarnokaiban.

Réka (Sőreg Réka – Kreatív Programok – Eszközök, beosztás)

Réka upd

Ki vigyáz kire? nem tudja Ő sem, Te sem. Néha ő áll a korbács másik végén, néha ő adja a kezedbe az ecsetet. de nem is számít semmi igazán…Csak a vége. A vége számít...

 

 

Utoljára frissítve: csütörtök, 19 október 2017 10:57

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére