Művészeti pályázat 2022

A Magyar Tolkien Társaság 20. születésnapja alkalmából művészeti pályázatot hirdet, melynek központi témája az egyesület 20 éve, Tolkien életműve és hatása a mindennapi életre.

A pályázatra az alábbi kategóriákban lehet nevezni: 

Az egyes kategóriák részletes kiírása a linkeken érhető el. 

A pályázat elsődleges célja, hogy a Magyar Tolkien Társaság működéséhez kapcsolódó pályaművek szülessenek, de általánosabb értelemben J.R.R. Tolkien teljes életműve és az annak nyomán kialakult közösségek is alkothatják a pályázatok fő témáját.

Jelentkezési lap
(minden pályázati kategóriára vonatkozóan kötelező) 

Jelentkezési határidő: 2022. június 12. éjfél 

Minden pályázati területhez kötelező kitölteni a jelentkezési lapot! Hiányos pályamunkákat a zsűrinek nem áll módjában értékelni. 

A Magyar Tolkien Társaság meghirdetőként a beküldött pályamunkák nem kizárólagos felhasználási, nyilvános előadási, illetve a Tolkien.hu oldalon történő publikálási jogát - a készítő(k) és előadó(k) nevének feltüntetésével - fenntartja. 

Pályázatok értékelése

A beérkezett pályaműveket a Magyar Tolkien Társaság képviselőiből álló független szakmai zsűri fogja elbírálni. Az arra alkalmas műveknek (előzetes egyeztetés után) a 2022. június 23-26. között tartandó MTT 20. születésnapon is megjelenést biztosítunk. Erről a pályázókat e-mailben értesítjük. A kategóriák legjobbjait (a nevezők számával összhangban) értékes nyereményekkel díjazzuk. 

Díjátadás 

A pályázat eredményhirdetését 2022. június 15-én online hirdetjük ki. A díjak ünnepélyes átadására élőben, a 20. MTT születésnapi ünnepségen kerül majd sor.

 

A pályázati felhívással és annak módjával bővebb felvilágosítást a muveszetipalyazat@tolkien.hu e-mail címen lehet kérni. 

Utoljára frissítve: vasárnap, 24 április 2022 13:57

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére