holtaktanca banner

Örömmel adjuk hírül, hogy az évszázados hagyományainkhoz híven ezen év februárjában is megrendezésre kerül a vámpírok éves farsangi mulatsága. Várunk minden vérszívót közel, s távol, hogy csatlakozzon a hajnalig tartó mulatsághoz, ki-ki a magának tetsző ruhában, legyen bár egyedi, klasszikus vagy csillogó. Lévén az év e szakaszában könnyebben vegyülhetünk a jelmezes halandók közé, bárki visszaidézheti magának a kort, mikor még ő is egy volt közülük, és ha kedve tartja, a mulatságon ki-ki maga szájíze szerint rophatja hajnalig, beszélgethet a régmúlt időkről, s a közelmúltról vagy ha gondolja, csak betérhet egy harapásra. Az eseményre a vérszopókat familiárisaikkal együtt szívesen várjuk! Bár biztosítunk nekik egy külön sarkot, a familiárisok épségéért felelősséget nem vállalunk, így ajánljuk, hogy néha-néha tekintsenek rájuk, hogy biztosan nem váltak-e még valaki vacsorájává.

Érdekel, hogy hány fokos naptej kell a vámpíroknak, hogy ne égjenek le? Mennyi vért kell elfogyasztania egy kifejlett vámpírnak? Mindig is érdekeltek a vámpírhistóriák, de sosem vetted őket komolyan?
Nos itt az idő hinni bennük, merthogy ez is egy história. Ugyanis február 11-én megrendezésre kerül a Magyar Tolkien Társaság idei Farsangi Bálja.

A facebook eseményt ezen a linken megtekintheted: https://fb.me/e/eVcn2H4l0

Helyszín: Africafé Club Kinizsi, Budapest, Kinizsi u. 2, 1092. Bejárat a kollégium ajtaján belépve rögtön balra. (ugyanaz a helyszín, ahol az 2022-es MTT karácsony is volt)

Program*:

17:30 - 18:30 – megérkezés, felöltözés

18:30 - Megnyitó

18:30 - 19:00 - MTT díjak átadása 

19:00 - Nyitótánc + Első Keringő blokk

20:00 - Vámpír Kvíz + bálkirály-bálkirálynő kihirdetése

20:30 - Második Keringő blokk, kapuzárás

21:15 – Jelmezverseny eredményhirdetés, tombola

21:30 (- 02:00) – Fergeteges Buli hajnalig.

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Fizetési módok:

  • Online fizetés
  • Helyszíni fizetés, felár ellenében (készpénzben) 

Jegyárak:

  Nem tag

2000 Ft

  Közreműködő/támogató tag

2000 Ft

  Szervezeti/adományozó tag

1600 Ft

  Helyszíni felár +300 Ft

MTT tagdíj kedvezmények:

A szervezeti tagok tagdíjbefizetése - és így a kedvezmény - március végéig érvényes. A többi tagságtípus esetén (közreműködő vagy támogató tagok, akik tagi adományt fizetnek) viszont a naptári év szerint érvényes a kedvezmény, így a farsang belépődíj kedvezményhez csak az idei befizetéseket tudjuk elfogadni.

Támogatás:

Nem lepünk meg azzal senkit, hogy az elmúlt évekhez képest jelentősen megemelkedtek a rendezvény költségei. Arra kérünk, hogy ha megteheted, támogasd a Farsangot! 

A jelentkezési lapon találod meg támogató jegyet, amivel a belépőjegy árán felül 3000 forinttal tudod támogatni a rendezvényt, mi pedig cserébe felajánljuk az első tíz támogatónak, hogy választhat egy keringőt a bálra vagy egy számot az esti buliba. Előre is nagyon köszönünk minden támogatást!

Tekintettel arra, hogy hamarosan véglegesítjük a táncrendet, a támogatással hétfőtől már sajnos csak a buliba lehet zenét kérni, a keringőhöz már nem.


Az online jegyvásárlás lezárult, jegyvétel a helyszínen lehetséges.

 

Étel, ital:

Míg a helyszín biztosítja nekünk az ital kínálatot, az éhség csillapításáról mi fogunk gondoskodni. A célra csodálatos zsíros és margarinos kenyerek állnak majd szolgálatunkra, amit pedig ízlés szerint lilahagymával lehet feldobni. A vérszomj kielégítését javasoljuk előzetesen megoldani.

Mindenkit szeretettel várunk a síron innen és túl!

wwdits

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére