MTT Piac 2023

Közeledik az adventi időszak, aminek kezdetén idén is megrendezzük az MTT Piacot! A Piacon az MTT kézművesei mutatják be a termékeiket, a csereasztalainkon pedig mindenki túladhat felesleges könyvein, kreatív alapanyagain.

Lassan, de biztosan közeledik az adventi időszak, aminek kezdetén - már a Karácsonyra is készülődve - idén is megrendezzük az MTT Piacot! A Piacon az MTT kézművesei mutatják be a termékeiket, a csereasztalainkon pedig mindenki túladhat felesleges könyvein, kreatív alapanyagain.

Dátum: 2023. november 26. 15:00-19:00

Helyszín: Derkovits Gyula Általános Iskola (1068 Budapest, Városligeti fasor 4-6.)

A Piacról

A Piacon az MTT tagjai és aktív önkéntesei mutathatják be kézműves hobbijaik termékeit. Ha te is szeretnéd bemutatni a saját alkotásaidat (akár csak néhány dolgot), jelentkezz november 19-ig!

Ha pedig szívesen szemezgetnél már előre a kézműveseink termékeiből, keresd fel a Facebook-eseményünket, ahol november folyamán bemutatjuk a résztvevőket, és egy-két képet is.

Természetesen idén sem maradhatnak el a Piacról az MTT hivatalos termékei sem!

Idén is készülünk tematikus csereasztalokkal, ahová minden résztvevő tehet le olyasmiket, amire nincs szüksége otthon. Az alábbi asztalokra várjuk a tárgyaitokat:

  • Tolkiennal kapcsolatos bármi
  • könyv
  • kreatív alapanyag

Hogyan működik a csereasztalok rendszere?

1. A továbbadni kívánt tárgyat címkézd fel egyértelműen a neveddel és az árral, amit kérni szeretnél! Ha az ár alkuképes, akkor azt is jelezd rajta! Ha valamit ingyen adnál, azt is elhozhatod, erre elég annyit írni, hogy ingyenes, a nevedet nem kell.

2. Érkezéskor tedd le a megfelelő asztalra, amit egy önkéntes vezet majd. Innen szabadon szemezgethet bárki.

3. Hazaindulás előtt vedd fel az asztalnál az eladott tárgyaid árát és az el nem adott tárgyakat.

Fontos! A csereasztalokra csak olyan dolgokat hozz, ami másnak érdekes lehet! Valószínű, hogy az 1980-as kiadású angolszótár, vagy a Lenin élete kötet nem itt fog új gazdára találni, de a rossz állapotú ékszerek, kreatív alapanyagok sem ide valók.

Az otthagyott, tovább nem adott tárgyak esetén nem nyomozzuk, kié volt, így kérjük ne hagyjatok hátra semmit!

Programok

Az MTT Piac nem csak a vásárlásra jó, hanem közösségi esemény is.

A vásározás mellett immár hagyományos tombolával készülünk, de lesz kvíz és kézműves foglalkozás is.

A Piac teljes ideje alatt (az alapanyag erejéig) méhviasz gyertyát készíthet bárki, akinek kedve van. Ezek a gyertyák egyszerűek, szépek, és ami a legszuperebb, kellemes illatuk van.

Aki pedig már az adventre készülne, elkészítheti remek társaságban a Piacon az idei adventi koszorúját! A koszorúkészítésen csak korlátozott számban tudnak részt venni, ezért érdemes regisztrálni: https://tolkien.hu/mtt-piac-koszoru-2023

Regisztráció nélkül csak akkor lehet csatlakozni, ha a helyek nem fogynak el.

Fontos! A koszorú alapról és a gyertyákról alapvetően mindenki maga gondoskodik, de amennyiben nincs időd-energiád beszerezni, a regisztrációs űrlapon ezt jelezheted, és beszerezzük helyetted!

A vásározás után pedig ismét továbbmegyünk egy közeli beülős helyre, a Pótkulcsba, ahol csak a kedvünk vethet véget a beszélgetésnek.

Büfé

A beszélgetés mellé jól esik egy kis inni- vagy harapnivaló, épp ezért alakítjuk ki az önkiszolgáló büféasztalunkat, ahol kávéval, teával, forró kakaóval és süteménnyel szolgálhatjátok ki magatokat.

Süteményt szívesen látunk!

Regisztráció

A rendezvény látogatása ingyenes, és regisztrálni sem szükséges. Amennyiben szeretnéd segíteni a szervezők munkáját (például hogy tudjuk, mennyi forró csokival készüljünk), a Facebook-eseményben állítsd be, hogy „Ott leszek”.



Utoljára frissítve: csütörtök, 23 november 2023 12:03

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére