MTT Piac 2024

Várjuk együtt az adventet 2024-ben is! Az advent előtti utolsó szombaton idén is az MTT kézműveseié lesz a főszerep, a vásár mellett pedig már a hagyományos módon kisebb programokkal is várunk. 

Várjuk együtt az adventet 2024-ben is! Az advent előtti utolsó szombaton idén is az MTT kézműveseié lesz a főszerep, a vásár mellett pedig már a hagyományos módon kisebb programokkal is várunk. 

Időpont: 2024. november 30. 14:00-19:00 

Helyszín: Derkovits Gyula Általános Iskola (1068 Budapest, Városligeti fasor 4-6.) 

A Piacról 

A Piacon az MTT kézművesei hozzák el munkáikat, hogy kedvünkre válogathassunk közöttük akár ajándékba, akár a magunk számára. 

Várunk téged is az árusok között, ha MTT-s (hivatalos tag, vagy visszajáró rendezvénylátogató) vagy, és van olyan terméked, aminek szívesen találsz új, szerető gazdát. Nem kell komplett standdal készülnöd, akár 2-3 tárggyal is jöhetsz! 

>>> Jelentkezem árusnak! <<< 

Idén is megnyitjuk tematikus csereasztalainkat is. Ezalkalommal az alábbi tárgyakat várjuk: 

  • Tolkiennal kapcsolatos bármi 
  • Könyv 
  • Kreatív alapanyag 
  • LARP-hoz kapcsolódó holmi (jelmez, kiegészítő, stb.) 

Hogyan működik a csereasztalok rendszere? 

1. A továbbadni kívánt tárgyat címkézd fel egyértelműen a neveddel és az árral, amit kérni szeretnél! Ha az ár alkuképes, akkor azt is jelezd rajta! Ha valamit ingyen adnál, azt is elhozhatod, erre elég annyit írni, hogy ingyenes, a nevedet nem kell. 

2. Érkezéskor tedd le a megfelelő asztalra, amit egy önkéntes vezet majd. Innen szabadon szemezgethet bárki. 

3. Hazaindulás előtt vedd fel az asztalnál az eladott tárgyaid árát és az el nem adott tárgyakat. 

Fontos! A csereasztalokra csak olyan dolgokat hozz, ami másnak érdekes lehet! Valószínű, hogy az 1980-as kiadású angolszótár, vagy a Lenin élete kötet nem itt fog új gazdára találni, de a rossz állapotú ékszerek, kreatív alapanyagok sem ide valók. A LARP asztalra kérjük, hogy csak jelmeznek való ruhát hozz, minden egyéb ruhaneműt az önkéntesek el fognak küldeni. 

Az otthagyott, tovább nem adott tárgyak esetén nem nyomozzuk, kié volt, így kérjük ne hagyjatok hátra semmit! 

Programok 

Az MTT Piac nem csak a vásárlásra jó, hanem közösségi esemény is. A vásározás mellett immár hagyományos tombolával és kvízzel várunk. 

Készülünk kézműves foglalkozással is! A Piacon lehetőség lesz mécsestartók készítésére, illetve ünnepi hangulatban mézeskalács díszítéssel is várunk. A kézműves programokon a részvétel ingyenes és regisztrálni sem szükséges. 

A beszélgetés mellé jól esik egy kis inni- vagy harapnivaló, épp ezért alakítjuk ki az becsületkasszás büféasztalunkat, ahol kávéval, teával, kakaóval, forralt borral és süteménnyel szolgálhatjátok ki magatokat. Ne felejts el saját bögrével készülni ;) 

A vásár vége után pedig ismét a Pótkulcs vár minket, ahol csak a kedvünk vethet véget a beszélgetésnek. 

Regisztráció 

A rendezvény látogatása ingyenes, és regisztrálni sem szükséges. Amennyiben szeretnéd segíteni a szervezők munkáját (például, hogy tudjuk, mennyi forró csokival készüljünk), a Facebook-eseményben állítsd be, hogy „Ott leszek”. 

Érdemes bekapcsolni az esemény értesítéseit is, hogy már jó előre válogathass a kézművesek munkáiból ? 

 >>> Facebook-esemény <<< 

Kérdés esetén keress minket az alábbi elérhetőségeken: 

  • Általános kérdésekkel, vagy ha jelentkeznél a rendezvénynapjára segítőnek Starát (stara@tolkien.hu

Utoljára frissítve: csütörtök, 03 október 2024 23:21

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére