Nyári tábor 2004 - felhívás

Hivatalos felhívás

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2004. évi Nyári tábor koncepciójának és fő szervezőinek kiválasztására. A rövid tábori koncepciót, és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást a vezetoseg@tolkien.hu címre várjuk 2004. február 1. éjfélig .

A keretek:
A tábort 2004 július-augusztusában kell lebonyolítani 10 napos időtartamban max 150 fős létszámmal, lehetőség szerint a tavalyi helyszínen (Velemben). A tábort a tavalyihoz hasonlóan 100 %-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni.

A kijelölt táborvezetőnek és a 2-3 fő szervezőknek kell előkészíteni a tábor alapfeltételeit (szállás, étkezés), kidolgozni a programot, kialakítani a keretjátékot, megszervezni a jelentkezéseket és a befizetéseket, rendezni a tábor pénzügyeit, kiválasztani és a tábor helyszínén irányítani a legalább 10 fős táborvezetőség tagjait.

Túljelentkezés esetén biztosítani kell, hogy első körben az MTT regisztrált, tagdíjhátralékkal nem rendelkező tagjai, második körben a www.tolkien.hu fórumának regisztrált résztvevői előnyt élvezzenek.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére