MTT Tábor 2004 - felhívás

A Magyar Tolkien Társaság 2004. július 16-25. között nyári tábort szervez Velemben (Vas megye). A táborba várjuk az MTT tagjait, a Tolkien.hu regisztrált felhasználóit illetve mindenki mást, aki érdeklődik a Tolkien által megalkotott világ iránt, és szeretne hasonló érdeklődésű emberek között eltölteni tíz felejthetetlen napot.

A helyszín Magyarország egyik legszebb területe, kis hegyi falu a Kőszegi hegységben, az Alpok lábánál - sok-sok kirándulási lehetőséggel, gyönyörű természeti tájakkal. Velem község az "Irottkő Naturpark" része.
http://www.naturpark.hu/nevezet/velem/velem.html
http://www.koszeg.hu/a_varos/a_kornyek/velem.php
http://www.ace.hu/VELEM/

A tábor a velemi Gyermeküdülőben kerül megrendezésre, egy természetes környezetben fekvő kőházban, és a körülötte elterülő zárt parkban. Az elhelyezés 10-20 ágyas nagy szobákban, illetve sátrakban történik. A kőházban 70 személy elhelyezésére nyílik lehetőség, és ezen kívül mintegy 70 fő lakhat a ház körül sátrakban. A sátoros elhelyezés esetén a sátorról és egyéb szükséges felszerelésről (matrac, hálózsák, stb.) a résztvevőnek kell gondoskodnia.

Jelentkezni lehet az alábbi formanyomtatvány kitöltésével és visszaküldésével.
http://www.tolkien.hu/mtttabor2004/jelentkezesilap2004.doc
A tábori jelentkezéseket vagy kinyomtatva hagyományos postai levélként várjuk a 1701, Budapest, Pf. 79. címre (a borítékra írjátok rá: MTT Nyári Tábor), vagy word fájlként kitöltve e-mail-ben az mtttabor@tolkien.hu címre (a tárgy mezőbe írjátok bele: MTT Nyári Tábor jelentkezés). A jelentkezés határideje 2004. április 30. (E-mail-ben csak a 18 év felettiek küldhetik be a jelentkezést, mivel 18 év alatt a szülői beleegyezést is igazolni kell.)

A jelentkezések elbírálásakor túljelentkezés esetén figyelembe vesszük az MTT tagságot (március 15. előtti belépett, és tagdíjfizetési hátralékkal nem rendelkező tagok esetében), a Tolkien.hu fórumában való aktivitást, és lehetőségek szerint a tolkieni mitológiában való elmélyültséget is.
A jelentkezések elfogadásáról 2004. május 15-ig értesítünk mindenkit.

A tábor részvételi díja MTT tagoknak kőházas elhelyezés esetén 23 000 Ft , nem MTT tagoknak 27 000 Ft . Sátorozás esetén MTT tagoknak 19 500 Ft , nem MTT tagoknak 23 500 Ft .
A részvételi díj tartalmazza a szállás és a teljes ellátás (napi 3 étkezés) teljes díját, valamint a tábori szabadidős programokkal kapcsolatos valamennyi költséget, de nem tartalmazza az utazás költségét.

A részvételi díjat három részletben kell befizetni:
MTT tagoknak (március 15. előtti belépett, és tagdíjfizetési hátralékkal nem rendelkező tagok esetében):
I. részlet: május 31. - 9000 HUF/sátor: 5500 Ft (átutalás)
II. részlet: június 30. - 7000 HUF (átutalás)
III. részlet: július 16. - 7000 HUF (helyszíni befizetés a tábor kezdetén)

Nem tagok részére:
I. részlet: május 31. - kőház: 11000 HUF/sátor: 7500 Ft (átutalás)
II. részlet: június 30. - 9000 HUF (átutalás)
III. részlet: július 16. - 7000 HUF (helyszíni befizetés a tábor kezdetén)

Velembe vonattal, autóbusszal, autóval egyénileg is könnyen el lehet jutni, de a javasolt forma egy közös utazás lenne, Budapest-Szombathely között csoportos kedvezményű vonatozással, illetve Szombathely-Velem között különbusszal.

A tábor programját rövidesen részletesen ismertetni fogjuk, addig előzetesen a legfontosabb programpontok:

- ismerkedés a természettel
- kirándulások, túrák
- kézműves foglalkozások
- kreatív munka (rajzolás, festés, vers és novella írás)
- előadások
- csoportos játékok, társasjátékok, számháború
- előadások, beszélgetések Középföldéről
- Tünde nyelv és írás tanulás
- versmondás, közös éneklés
- Tábortűz és minden más, amit egy nyári táborozás kínálhat.

Az egész tábori program egy egységes keretjátékba fog beilleszkedni, amely az összes programpontnak sajátos, Középföldei hátteret fog biztosítani.
A tábor közelében strandolásra nincs lehetőség, viszont az Alpokalja speciális "szubalpin" klímája általában a nyári időszakban is kellemes, kánikulától mentes környezetet biztosít.

Kedvcsinálóként beszámolók és képek a tavalyi táborról:
http://www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?t=139
http://www.tolkien.hu/galeria.php?mode=list&from=0&mnu=123

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére