tohu header TN 02

 

Tarts velünk január 3-án este a Tolkien Nap záró fáklyás felvonulásán, majd ennek betetőzéseképpen a Professzor tiszteletére tartandó koccintáson a Múzeumkertben. Öltözz jelmezbe, hozz saját mécsestartót vagy törp-lámpást és add át magad az egyszeri és megismételhetetlen hangulatnak. Minden Tolkien-kedvelőt szeretettel várunk a világ minden tájáról, hogy velünk együtt emlékezzen meg a világirodalom egyik legkiemelkedőbb eposzának írójáról. A felvonulás az Uránia Nemzeti Filmszínházból indul, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében közös megemlékezéssel és koccintással ér véget.

Kérünk téged, hogy ha tudsz, hozz magaddal saját lámpást vagy mécsestartót. Lehetőség szerint érkezz jelmezben, így is emelve az esemény fényét és hangulatát. Természetesen ha lámpás és jelmez nélkül érkezel, akkor is nagyon szívesen látunk!

to hu regisztracio ad 01

A felvonuláson és a rövid megemlékezésen való részvétel ingyenes. A Múzeumkertben minden résztvevő a vendégünk vérmérsékletétől függően egy pohár kézműves sörre vagy üdítőre.

      Gyülekező: 18:30 Uránia Nemzeti Filmszínház aulája
      Várható indulás: 18:45
      Útvonal: Rákóczi út – Múzeum körút – Bródy Sándor utca (a Múzeumkert oldalsó bejárata)
      Várható érkezés: 19:15 és 19:30 között

 

TN-Elves in the Woody End

 

Ha nem múltál még el 12 éves, arra kérünk, semmiképpen se érkezz szülő vagy egyéb felnőtt kísérete nélkül, és e kísérő jelenléte nélkül ne gyújts mécsest vagy lámpást. Kérjük továbbá a szülőket, hogy 6 éven aluli gyermek kezébe felügyelettel se adjanak mécsest vagy lámpást.

Ha még nincs mécsestartód, de szeretnél egyet a felvonulásra, gyere el december 13-án a Tolkien Klubra a Világcsücsökbe és készíts egyet sajátkezűleg! Lehetőség szerint hozz magaddal egy vagy több befőttes üveget attól függően, hány mécsestartót szeretnél készíteni – lekváros vagy nagyobb bébiételes üveg is megfelel, legfeljebb fél liter űrmértékű. Minden mást – üvegfestéket, ecsetet, mintákat és persze segítséget - mi biztosítunk!

 

 unnamed

 

<< Egy Rég Várt Utazás 2015

 

onkentes felirat 01

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére