Tolkien Tábor 2014. - Rendi bemutatkozások

A 2014. évi nagy nyári Tolkien Tábor (Gondor dicsősége) rendjeinek bemutatkozása.

 

[A táborról részletesen >>>]

 

Táncos rend (Szabó Nóra - Andariel)
Sok szeretettel várunk minden táncolni kedvelőt, vagy táncolást kedvelni kívánót, idén újra folytatódik az Andariel-féle táncosrend! Amit várhattok: színpad, festett arcok, jókedv, móka, egy-két-há, melyik a bal láb, jampiláz és izomláz, jé-én-ilyet-is-tudok? és egyéb nyalánkságok. Megtanuljuk a táncolás minden fortélyát, majd előadjuk a közönségnek, ami tapasztalatok szerint osztatlan sikert szokott aratni (még tündék és törpök közt is). Egy szó mint száz, gyertek jó sokan és táncoljunk egy jót!

Kalandozó rend (Grátz Márk)
Ezernyi emléket őriz minden fűcsomó és megannyi rejtélyt leplez... Feltárni, és megismerni pedig nem veszélytelen. De kalandos, tanulságos és szórakoztató. Ha vonz az izgalom, kipróbálnád a határaidat, és feledhetetlen emlékeket akarsz gyűjteni, várunk téged a kalandozók rendjébe! (+1000 Ft részvételi díj)

Főzős és Életmód Rend (Bahidszki Vanda)
Mindazokat nagy szeretettel várjuk ebbe a rendbe, akik szeretnének különleges, korhű ételeket elkészíteni es érdeklődnek a gyógynövények gyógyító es szépítő hatásai iránt. Ezen kívül tanulunk öngyógyító technikákat, amelyeket majd otthon is biztonsággal tudtok alkalmazni. (+1000 Ft részvételi díj)

Író rend (Sági Kiss Dániel - Alew)
Az emberi közlés és a képzelet felfedezésének egyik legegyszerűbb és mégis legkifejezőbb formája a beszéd, a szó, és ennek rögzített alakja, az írás. Páratlan részletgazdagsággal és változatossággal rendelkezik, mégis, mindannyiunk számára könnyen és készen hozzáférhető. Ezért az írórend célja az, hogy a beszélt és írott szöveg elemzésén, (újra)alkotásán és átélésén keresztül közelebb hozza az érdeklődőket a teremtés erejéhez és a képzelet világához. A foglalkozások elsősorban szabad, közös elemzésekre és egyszerű eszközökre építenek, az írott szöveg megalkotása és felfedezése ezekre alapul. A rend célja elsősorban nem egy késztermékként bemutatható írott anyag létrehozása, hanem az írás folyamatának felfedezése és az ebből eredő élmények megélése.

Kreatív rend (Szilágyi Melinda - Banshee)
Minden, ami képzőművészet, iparművészet, absztrakt, alternatív és jól néz ki! Itt nem az a fontos, hogy mennyire tudsz rajzolni, festeni, alkotni, hanem hogy van-e merszed kipróbálni magadat benne! Testfestés, modern művészetek, street art, asszociáció más művészeti ágakkal. Halmozzuk az élvezeteket! :) Akárcsak Leonardo, mi is lehetünk polihisztorok. :) (+1000 Ft részvételi díj)

Kiránduló rend (Sebestyén Csaba - sebcsaba)
Csendben és nyugalomban pihennéd ki az esti keretjáték drámai eseményeit? Nem vágysz rá, hogy izgága NPC-k zaklassanak nap közben? Kiszakadnál néha a tábor hajtós légköréből? Jelentkezz kószának! Csodálatos természet, nyugalom és kellemes társaság, és garantáltan marad energiád akkor is, amikor mindenki más már a haját tépi. Legyél te a csapatod legkiegyensúlyozottabb tagja!
 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: péntek, 04 április 2014 16:57

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére