MTT Tábor Öregdomb 2020

Bővebben a keretjátékról

Öt év után - ahogy az mindig is szokás volt a Megyében - ismét összegyűlnek a hobbitok, hogy énekkel, tánccal, nevetéssel, friss sütemények illatával, és persze, családi perpatvarral töltsék meg Öregdomb elhagyatott szmiáljait. A hegyeken túl az Esthajnal-tó és a Kriálypupok csalogatják a kalandra éheseket, de miért is éhezne bárki kalandra, mikor Öregdomb ilyenkor tele van meggyes lepénnyel, fasírozottal, mákos kaláccsal, sörrel, és vakondtortával. Eljön a Megye apraja és nagyja, Hobbitfalváról a Zsákosok, a Morotva mellől a Nagyszikládiak, az északi erdők Rönkösei, Hurkák és Turkák, Gombák és Csülökök, Tukok és Páfrányok, de még a különc Borbakok is Bakföldéről, hogy néhány napra élő, eleven, nyüzsgő faluvá változassák a máskor kihalt települést - és hogy pokollá tegyék a csöndes magányra vágyó Hurka Bengedúz életét. Csakhogy akad néhány fiatal, világot látott, izgága hobbit, akinek az ünnepségen túl is tervei vannak - egyesek a Megye legnagyobb és legemlékezetesebb csínytevéseire készülnek, mások szerelmi életüket akarják végre egyenesbe hozni, és akadnak, akiknek Öregdombbal kapcsolatban vannak elképzelései, és egész évre, állandóra be akarják lakni az üres dombházakat.

Csatlakozz te is hozzájuk, találkozz régi ismerősökkel, lesd meg, hogy alakult az életük az elmúlt öt évben, és ismerkedj meg Öregdomb új lakóival, akik nagyra törő tervei talán újra felrajzolják a Megye térképére az Északi Fertály egyik legrégebbi települését, vagy tönkreteszik saját gyerekeik családi békéjét. Figyeld meg, hogy bír Matilda és Tóni a gyerekneveléssel, hogy alakul Rolló és Mandula románca, hogy végre igazi kocsmáros lesz-e Mirabellából, és hogy békén hagyják-e végre Hurka bácsit. Légy te is részese az ünnepségeknek, malacfuttatásoknak, labdajátékoknak, tábortüzeknek, táncházaknak, kirakodó vásároknak, rönkhajításoknak, szerenádoknak, hordólopásoknak, és a Nagy Megyei Sütibajnokságnak. Igazi békebeli hobbit-hangulattal várunk, itt nem kell tartanod a koboldoktól és orkoktól, a tünde urak családi bosszúhadjárataitól, az ember-királyok birodalomépítésétől, sem holmi bukott ékszerészek ármányaitól. De ki mondta, hogy nem ugyanakkora balsors egy szökött malac, vagy egy odaégett pite, mint valami messzi sziget elsüllyedése? Járt ott bárki, akit ismersz? Na ugye.

Nincs történet szereplők nélkül, és a fő- és mellékszereplők mellett te is csatlakozhatsz a történet személyes alakításához. Nem csak a hobbit-tömeg tagjaként vehetsz részt az eseményekben, hanem magad is nevesített szereplővé válhatsz egy-egy este erejére, célokkal, vágyakkal, félelmekkel, és titkokkal. Segítünk kialakítani a hobbit-énedet, hogy olyan élményben lehessen részed ami nem csak neked, hanem az egész tábornak emlékezetes, amivel közösen építjük a történetet. Hozz magaddal néhány jelmezet, vagy válogass a tábor jelmezes dobozából, válj külsőségekben is hobbittá! Ha pedig a szereplés nem is vonz, számos módon bekapcsolódhatsz Öregdomb életébe - nevezz be a Sütibajnokságra, mutasd be saját játékodat, táncolj hajnalig a csűrben, ültess krumplit, kézbesíts leveleket, gyűjts meséket, toborozz sportcsapatot, vagy egyszerűen csak ülj ki a szmiálod elé, és nézd a falu nyüzsgését.

 

Utoljára frissítve: vasárnap, 12 április 2020 22:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére