Kedves Vásárlónk!

Üdvözlünk a 2023-as Tolkien Naphoz kapcsolódó Vásár előrendelési felületén!

A gyártó betegsége miatt a pólók, pulóverek, vászontáskák májusi átvétellel készülnek majd el!
Kérjük, hogy a rendelés végén azt az átvételi módot add meg, amelyik májusban megfelelő lesz (három budapesti átvételi pontunk van, és a Foxpost is választható)!
Ha helyszíni belépőjegyet vettél, és más termékeket is rendeltél, utóbbiakat már átveheted a Tolkien Napon is, a választott átvételi módtól függetlenül.
Amennyiben csak videótár jegyet vettél, és rendeltél pólót, pulóvert vagy vászontáskát, alapértelmezeten a ezek elkészülte után készítjük össze a csomagodat. Amennyiben a többi terméket hamarabb szeretnéd megkapni, jelezd a "Megjegyzés" mezőben!

A webshop a Tolkien  Nap rendezvényhez kapcsolódó előrendelési felület, így csak érvényes rendezvény regisztrációval vagy videótár jeggyel rendelkezők, illetve a Magyar Tolkien Társaság egyesületi tagjai számára nyitott. Azokat a megrendelésket, amelyekhez március 20-án 20 óráig nem kapcsolódik jegyvásárlás, töröljük!

A megrendelt termékeket személyesen, a Tolkien Napon lehet majd átvenni (2023. március 25., Derkovits Gyula Általános Iskola). A rendezvényről bővebb információk itt találhatóak: https://tolkien.hu/mtt/item/3342-tolkien-nap-2023

Ha további kérdésetek van, írjatok nekünk a rendeles@tolkien.hu email-címre.

 

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja. A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatkezelési Tájékoztatója ide kattintva érhető el.

 

 

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére