Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 9 hónapja #93065 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szerintem inkább a függelékekben írhat róluk, mert én ilyennel a történetben nem talákoztam... mármint az ologokkal.

mîr

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93056 Írta: Penngaladiel
Nem tudom :oops: A Tolkien enciklopédiában néztem meg, és az csak annyit ad meg, hogy a GYU 3. kötetében van szó róluk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93051 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Az olog-hai trollokról melyik könyveb ír? Melyik részben? A Fangornál?

Több
21 éve 9 hónapja #93047 Írta: Penngaladiel
A VOX-ban Olog-hai trollokat írtak, és ilyen van, Szauron tenyésztette ki őket, képesek elviselni a napot. A Tolkien.hu-n ezek szerint rosszul írták :roll: Tehát: uruk-hai orkok, olog-hai trollok 8)

Több
21 éve 9 hónapja #93040 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tényleg az van ott, de az biztos nem igaz. Lehet, hogy a Vox magazinban is emiatt írtak Uruk-Hai trollokat orkok helyett?

Több
21 éve 9 hónapja #93013 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
www.tolkien.hu -> főoldal -> A filmről -> A sztori -> Középfölde teremtméyei (pont így leírva) -> Trollok

www.tolkien.hu/film/teremtmenyek.html

Nyugtassatok meg, hogy ez nem csak szerintem nincs így......... :(

mîr

Több
21 éve 9 hónapja #92973 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Kedves Mír!
Hol olvastál ilyet?

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #92966 Írta: mîr
ANYÁM!!!!!!
Most olvastam el a Középfölde teremtményei című kis összefoglalót, és mit ne mondjak, leesett az állam!
KI az a **********, aki szerint az Uruk-Hai-ok trollok???????

Azért az ilyenekre figyelni kellene, mert ez szégyen ezen az oldalon... :-( ((

:cry: 8O :x :!: :?: :confused2: :crying: :down: :cross: :mad2:

mîr

Több
21 éve 9 hónapja #92906 Írta: ÉSzAH

Brisa írta: Csak vicceltem, ÉSzAH. És főleg Svinnek szólt... :wink: Időnként túl alaposan végzi a munkáját. :D

Oké, reméltem, csak én a vizsgaidőszak feszültségei miatt most egy hónapig hajlamos vagyok mindent magamra venni. :-) Bírjatok ki valahogy! :look:

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 9 hónapja #92896 Írta: Nuwanda
"S ki őrzi az őröket.." :D bocsi, rossz volt :roll: :)

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 9 hónapja #92849 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Csak vicceltem, ÉSzAH. És főleg Svinnek szólt... :wink: Időnként túl alaposan végzi a munkáját. :D

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #92848 Írta: ÉSzAH

Brisa írta: Hát igen, a moderátoraink és túlkapások... :roll: De azért szeretjük őket. :wink: :D

Szerencsére én elmentettem az oldalt: budavarishop.freeweb.hu/ . [size=9:2sp180ny](Én is erősen gondolkozom a Gyűrűn, pedig nem szeretem az ékszereket...)[/size]

Na, ez azért egy kicsit túlzás. Már szinte csak a csetteket és a "sziasztok, itt vagyok" jellegű dolgokat moderáljuk ki. Az offokat is néha, de akkor mindig teszünk rá javaslatot, hogy az illető a megkezdett gondolatát melyik rovatban folytathatja kimoderálás terhétől mentesen.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
21 éve 9 hónapja #92828 Írta: Mike
Szívesen, ha tudok segítek. 5 perc alatt megtaláltam. :)

Több
21 éve 9 hónapja #92827 Írta: Cicaful
Mike: nagyon khirályul Aragorn vagy! Köszi a forg.könyveket! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
21 éve 9 hónapja #92792 Írta: Mike
www.moviecentre.net Itt van csomó forgatókönyv. Mondjuk a TTT pont nem , de a FOTRé igen

Több
21 éve 9 hónapja #92785 Írta: Brisa

Elrond írta: Kedves moderátorok! Sajnos elküldtem véletlenül egy hozzászólást a Nyelvek, írások c. topicba, és sajnos nem tudom törölni! Légysi segítsetek!

Menj a hozzászólásod jobb felső sarkában található Szerkeszt gombra. Javítsd ki, illetve töröld ki az írásodat.

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #92766 Írta: Mike
Nory és mindenki akit érdekel:

www.seatofkings.cjb.net/

Itt fent van a TTT forgatókönyve

Több
21 éve 9 hónapja #92761 Írta: Elrond
Kedves moderátorok! Sajnos elküldtem véletlenül egy hozzászólást a Nyelvek, írások c. topicba, és sajnos nem tudom törölni! Légysi segítsetek!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 9 hónapja #92718 Írta: Anduin
Lehet, hogy ez nem ide való kérdés, de nem tudja valaki, hogy hogy kell a Gy.U. PC játékban a megyét megoldani?

Kösz! :cheers:

u.i.: A legnagyobb gáz azzal van, hogy nem to'm meggongatni azt e harangot. :oops:

Last night, with many cares and toils oppress'd
Weary, I laid me on a couch to rest.
(Poe)

Több
21 éve 9 hónapja #92524 Írta: Brisa
Hát igen, a moderátoraink és túlkapások... :roll: De azért szeretjük őket. :wink: :D

Szerencsére én elmentettem az oldalt: budavarishop.freeweb.hu/ . [size=9:1oq7iucy](Én is erősen gondolkozom a Gyűrűn, pedig nem szeretem az ékszereket...)[/size]

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #92503 Írta: Ragoran
Lara:Pontos cím nem volt +adva csak a honlap és,hogy a Várban van..de az oldalt most én sem találom...

Több
21 éve 9 hónapja #92466 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Valaki leírt ide egy gyűrű reklámot,hogy a Várban(azthiszem)lehet venni,annyira moderálva lett az illető hozzászólása,hogy nem találom sehol.Valaki be tudná szúrni annak a honlapnak a címét?Köszönöm!(Vagy hogy pontosan holis van ez a bolt?)

I make my own luck.

Több
21 éve 9 hónapja #92317 Írta: Nory
Nory válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Hali!
Lenne egy elég fontos kérésem! :oops: Még nem sokkal azután, hogy megjelent A Gyűrű Szövetsége film a mozikban, én találtam az egyik honlapon, egy elég részletesnek és jól kidolgozottnak mondható forgatókönyvet. A tünde szövegek is jól le voltak írva.
Ez az oldal persze azóta megszűnt, és amellett már nem is emlékszem, mi volt a címe.
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e vki olyan honlapot, ahol A Két Torony forgatókönyve szerepel! Nagyon jó lenne, ha sikerülne! A legjobb az lenne, hogyha vki talál ilyet, akkor tudna privátot, vagy e-mailt küldeni ez ügyben! Előre is köszi! :roll:

'O mór henion i dhú:
Ely siriar, él síla.'

Több
21 éve 9 hónapja #92284 Írta: Ragoran
Brisa:Hát ebben van vmi! :wink:
wega:a Szil egy kicsit nehezebb olvasmány,a babó inkább mese...

Több
21 éve 9 hónapja #92185 Írta: kriszana
Wega: Ajánlom a 3 kötetes verziót (3600Ft). Antikváriumokban tuti, hogy nem találsz egy darabot sem :(
Az Európa Könyvesházban biztos, hogy van belőle jó néhány példány: Bp, V. kerület, Bajcsy Zsillinszky úton, az Arany János utca és a Nyugati között a Nagy Térképbolt mellett van. S ráadásul, ha ott vásárolsz, akkor 15 % kedvezményt is kapsz 8)
Ahogy Brisa mondja: kezdd A Gyűrűk Urával, majd haladj sorrendben.
Jó szórakozást!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 9 hónapja #92147 Írta: Brisa
wega: Menj be egy nagy könyvesboltba jó sok pénzzel. Keresd J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura című könyvét. Nagy a választék belőle:

:arrow: 3 kötetes formátum
:arrow: 1 (jó vastag) kötetű, díszkötéses verzió
:arrow: 6 kötetesben is megtalálhatod
:arrow: és akár angol nyelven is olvashatod.

Ha nincs sok pénzed, akkor javaslom az antikváriumokat.

Ha a GyU már megvan, és kiolvastad, beszerezheted A szilmarilok, A Gyűrű keresése, valamint A babó című műveket.

Szólj, ha kiolvastad már ezeket, és mondom tovább. :wink:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #92145 Írta: wega
wega válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
csokoládés hamutartó!!!
segítsetek légyszives!
láttam a filmet és magával ragadott a világ amiben játszódik
szeretnék olvasni de nem tudom mivel kezdjem
hol lehet a könyvet megvenni!!
éredekel a téma igy lécci segítsetek nekem!!!
köszi

Több
21 éve 10 hónapja #91760 Írta: Brisa
Ragoran\n

V csak egy grafikonnal,hogy mikor-hányan... ]

A titok nyitja: sokan a suliból, ill. könyvtárből neteznek. Hétvégén általában ezek zárva tartanak. :wink:

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #91748 Írta: Telumehtar
Nem lehetne moderálni azt a "Gyűrűreklámot"??? Mármint elég idegesitő hogy szinte majdnem minden topicban benne van...plííz tegyetek valamit!!!!

Több
21 éve 10 hónapja #91596 Írta: Ragoran
birefi:Én se tok... :oops: :roll:

fenwick írta:

Svindler írta: A forum latogatottsagarol nem keszul statisztika. Kb 1.5 evig keszult reszletes az oldal latogatottsagarol de meg en sem nagyon neztem :)
Mi erdekelne benneteket?

Éngem az, hogy mikor hányan vannak a fórumon - mondjuk órás illetve napos bontásban, átlag- illetve maximum- értekkel. Ez mondjuk az utóbbi pár hónapra, meg esetleg még egy összevont napszakonkénti statisztika - tehát az, hogy hány órakkor hányan szoktunk fent lenni...

Kezdetnek :)

V csak egy grafikonnal,hogy mikor-hányan... :roll: Egyébként érdekes,hogy 7végén gyakran tök pangás van...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.815 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére