Tolkien HU Szerkesztőség

Több
17 éve 4 hónapja #333157 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség

Ulmo írta:

Gandalf írta: De hát ez már megtörtént!

Hónapokig kint is volt, csak azóta kiszedték a főoldalról.

Ulmo, visszatennéd Kincső kedvéért? :)

Gandalf, én visszatenném, de sehol nem találom azt a verziót a főoldalból, ahol még szerepelt ez a cikk. Lehetséges, hogy anno a tavaly novemberi szerver-elszálláskor eltűnt a kérdéses file. A hírhez tartozó kis képet megtaláltam. Kérnék szépen egy kis szöveget, amit kitehetek, és megcsinálom.

Én megtaláltam a Könyvek/Híreknél már a múltkor, mikor Gandalf mondta h. fent van :) klikk

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #333083 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség

Gandalf, én visszatenném, de sehol nem találom azt a verziót a főoldalból, ahol még szerepelt ez a cikk. Lehetséges, hogy anno a tavaly novemberi szerver-elszálláskor eltűnt a kérdéses file. A hírhez tartozó kis képet megtaláltam. Kérnék szépen egy kis szöveget, amit kitehetek, és megcsinálom.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #332837 Írta: Kincső

Nem csak az én kedvemért, majd meglátjátok :) de köszi :)

Több
17 éve 4 hónapja #332836 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
De hát ez már megtörtént!

Több
17 éve 4 hónapja #332829 Írta: Kincső
Halihó!

Az Európa Kiadóval való tárgyalás során azzal a kérdéssel fordultak hozzánk, hogy a nemrég megjelent Alan Lee vázlatkönyet hirdessük, ajánljuk mi is. Nagyon jó lenne, ha sürgősen (mondjuk még a hétvégén?...) tudna valaki írni egy rövid ismertetőt, ajánlót a főoldali cikkek közé, amit esetleg majd kis képecskével a tábor meg a többi főhír közé is kitehetnénk, mert igen gyümölcsöző lenne a kapcsolat a kiadóval. ;)

Köszike!

Több
17 éve 5 hónapja #325900 Írta: Gandalf

Több
17 éve 6 hónapja #323167 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Na tök jó!Én most olvasva itt értesültem a hibáról, pedig télleg átolvastam :lol: .Legalább vki tudja rendesen a nevem.Köszi Panni!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 6 hónapja #322867 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség

Remzymama/Tünde írta:

Panni írta: egy apróság :oops: Celebrom polgári neve Doncsecz Zoltán és nem Doncsesz. A "c" el lett gépelve...

tudod hogy átolvasta vagy 3x ? :P és jóváhagyta... de átírom köszönöm

Mostmár tudom ;) :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 6 hónapja #322842 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség

Panni írta: egy apróság :oops: Celebrom polgári neve Doncsecz Zoltán és nem Doncsesz. A "c" el lett gépelve...

tudod hogy átolvasta vagy 3x ? :P és jóváhagyta... de átírom köszönöm

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 6 hónapja #322767 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
egy apróság :oops: Celebrom polgári neve Doncsecz Zoltán és nem Doncsesz. A "c" el lett gépelve...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 6 hónapja #322698 Írta: Tünde
segítséget szeretnék megint kérni
csak a tolkien.hu -n (és egy ismerőskereső oldalon) nem ugrik ki az előreugró ablak a gépemen, pedig engedélyezve van
Celebrom interjút feltettem, de a képeket nem tudom feltölteni hozzámegtenné nekem valaki, mielőtt engedélyezi?
Gandalf?
előre is nagyon köszönöm :P

Több
17 éve 6 hónapja #321772 Írta: Gandalf

Remzymama/Tünde írta: Celebrom interjút kb 2 hét múlva teszem fel csak, sajnos kissé sűrű az életem

mi van mogyéval? addig nem mehet az?

Még bele sem kezdtem. Elvileg Gilloth ígérte az Ádám-interjút...

Több
17 éve 6 hónapja #321771 Írta: Tünde
Celebrom interjút kb 2 hét múlva teszem fel csak, sajnos kissé sűrű az életem

mi van mogyéval? addig nem mehet az?

Több
17 éve 6 hónapja #321769 Írta: Gandalf

Ulmo írta: Könyvek/Tudomány - Uhrmann Iván (neki nem tudom a felhasználónevét, ezért nem tudtam jogokat adni neki)

Iván e-mail címe (a szóközöket a robotok megtévesztése miatt írom bele csak!):
uivan @ enternet . hu

Kérlek, nézz utána, van-e ilyen e-mail címre felhasználó regisztrálva, ha nincsen, írj neki levelet és kérdezz rá! Köszi!

Több
17 éve 7 hónapja #320643 Írta: Tünde
köszönöm :oops:

Több
17 éve 7 hónapja #320624 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Ez a Rabyn-interjú nagyon-nagyon meleg hangvételű lett. Nagyon jó volt olvasni. Egy kicsit közelebb hozza az olvasóhoz Rabynt, sőt magát az MTT-t is. Egyszóval szuper lett!

[size=9:aeaaiot8](Pár hiba van a szövegben, érdemes lenne kijavítani.)[/size]

Brisa

Több
17 éve 7 hónapja #320562 Írta: Tünde
hálás köszönet :P

Több
17 éve 7 hónapja #320561 Írta: Gandalf

Több
17 éve 7 hónapja #320550 Írta: Tünde
fel tudsz jönni msn?
aztán ezt ki is törölheted :P
hiába engedélyezem a felufró ablakot, nem jön ki :(

Több
17 éve 7 hónapja #320547 Írta: Gandalf
Megpróbáltam én is beleszerkeszteni a cikkedbe, nekem megjelent a felugró ablak a feltöltéshez. Nem lehet, hogy a böngésződ blokkolja? Nézd meg a beállításait!

Ha másképpen nem megy, küldd át nekem a képeket, mondd meg, mit hova és hogyan tegyek, és beleszerkesztem!

Több
17 éve 7 hónapja #320543 Írta: Tünde

Gandalf írta:

Remzymama/Tünde írta: Miért nem tudok képet tenni az interjúhoz??? Amikor feltöltöm nem ugrik fel az ablak :( Ilyenkor van valami más megoldás erre?
Majd kiegészítem képpel, ha működik, addig ne hagyja jóvá a felelőse légyszíves. Köszönöm

Azóta próbáltad már újra a képfeltöltést, most sem megy?

sajnos nem

Több
17 éve 7 hónapja #320538 Írta: Gandalf

Remzymama/Tünde írta: Miért nem tudok képet tenni az interjúhoz??? Amikor feltöltöm nem ugrik fel az ablak :( Ilyenkor van valami más megoldás erre?
Majd kiegészítem képpel, ha működik, addig ne hagyja jóvá a felelőse légyszíves. Köszönöm

Azóta próbáltad már újra a képfeltöltést, most sem megy?

Több
17 éve 7 hónapja #320412 Írta: Tünde
Miért nem tudok képet tenni az interjúhoz??? Amikor feltöltöm nem ugrik fel az ablak :( Ilyenkor van valami más megoldás erre?

Több
17 éve 7 hónapja #320358 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Kérem a T. Szerkesztőséget, hogy legyetek kedvesek és nézzetek utána az eldaryon-nak, ugyanis hetek óta nem megy... ( eldaryon.tolkien.hu/ ) Tavaly a szerver váltáskor már volt ilyen jellegű probléma. Kár lenne, ugyanis meglehetősen sok, értékes írás szerepel az oldalon.
Kérem Amanibhavam (az oldal készítője) és a saját magam (mint szerkesztő) nevében (plusz akik még oda-odatévednének), hogy intézkedjetek, plz.

Köszönöm!

Több
17 éve 7 hónapja #319967 Írta: Gandalf
Brisa: köszi!

Rossz helyre töltötték fel a Tündejáték című verset, valaki pakolja át a nyelvek és írásokból a fan fiction/kreatív szekcióba, köszi! :wink:

gilloth, mi újság az Ádám-interjúval?

Több
17 éve 7 hónapja #319834 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Tolkien HU Szerkesztőség
Hanna, gratulálok az Ankalimon-interjúhoz. Nem is annyira az íráshoz (mert az természetesen szupi), inkább azért a tényért, h sikeresen meginterjúvoltad és kipréselted belőle a végső verziót. :D :D :D

Tünde, élveztem a Melian-interjút is.

Gandalf, a Középföldét Rana vállalta be még anno.

Brisa

Több
17 éve 7 hónapja #319280 Írta: Tünde

Gandalf írta: Vezetőségi interjúk:

A hétvégén kikerül az Ankalimon-interjú Hannától, 2 hét múlva pedig Tünde rakja fel a Rabynnal készített interjút.
Utána Celebrom jön, őt szintén Tünde vállalta el emlékeim szerint.
Már csak Mogy van utána hátra. Ha más nem vállalja, én meginterjúvolom.

már kész is, csak az időd várom
Celebromot meg vezetőképzés után szeretném vagy előtte, majd beszélek vele

Több
17 éve 7 hónapja #319277 Írta: Gandalf
Vezetőségi interjúk:

A hétvégén kikerül az Ankalimon-interjú Hannától, 2 hét múlva pedig Tünde rakja fel a Rabynnal készített interjút.
Utána Celebrom jön, őt szintén Tünde vállalta el emlékeim szerint.
Már csak Mogy van utána hátra. Ha más nem vállalja, én meginterjúvolom.

Több
17 éve 9 hónapja #314556 Írta: Tünde
Melián interjú fenn van, engedélyezére vár
Nekem már csak Rabyn van hátra :P

Több
17 éve 9 hónapja #314252 Írta: Gandalf
Ulmo, köszi!

Ivánról nem tudom, hogy regisztrálva lenne a Tolkien.HU-n. Nem kéne inkább valaki jobban ráérő, rendszeresen netező egyén? :roll:

Mintha a Középföldét átvette volna valaki Brandirtól, vagy csak rosszul rémlik?

JRR Tolkien rovatnak sürgősen gazdit keresünk!!! :!: Ha nem kerülne elő...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.500 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére