- Köszönetek: 1
Tolkien HU Szerkesztőség
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Rana, köszi szépen, megkaptam
Brisa, írtam neked
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
Rana, jó hogy szólsz. Szeretnék olyan embert, ill. embereket, akik vállalkoznak arra, hogy írnak a táborról. Nagyon szeretném elkerülni az élménybeszámoló jelleget (bocs, Rana), inkább tudósításra vágyom. Elvileg mindenkinek megvan, hogy mi is ennek a műfajnak a lényege, tehát fel lehet készülni belőle.
Nos? Ki vállalná be?
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Timona írta: Sajnos nem tudom megnézni a tolkien.hu- s emilemet, mert azt írja ki már jóideje belépéskor, hogy HIBA ...
(Ha elküldöd a timona@citromail.hu - ra is, akkor reagálok )
Ne az onlinemail.hu-ról lépj be, hanem az új címről:
mail.tolkien.hu
Innen se működik?
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Timona írta: Sajnos nem tudom megnézni a tolkien.hu- s emilemet, mert azt írja ki már jóideje belépéskor, hogy HIBA ...
én most elküldtem neked,ha minden igaz
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Ami a Film kategóriát illeti a főoldalon...nos nálam továbbra is probléma,hogy nem tudjuk kikapcsolni a felugróablak blokkoló programom,így nem tudok képet feltölteni,ami nagy mértékben akadályoz...de próbálok most neki esni megint az életrajzoknak...
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- gilloth
- Látogató
- Brisa
- Nem elérhető
Igazából túl sokra nem jutottunk, mert Remzymamával kettesben ugyan nagyon jól eldumcsiztunk, aztán Gandalf is csatlakozott hozzánk, de aztán senki többet. Úgyhogy Ulmot már én mondtam le, hogy feleslegesen nem fáradjon.
Azért pár dolgot megbeszéltünk, de azt majd inkább mailben...
Brisa
- Timona
- Nem elérhető
Fodor Ákos
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
Júli 3. = hétfő, júli 4. = kedd, júli 5. = szerda!
Nekem csak a szerda jó.
- Brisa
- Nem elérhető
Kérek visszajelzéseket, hogy kinek mi felel meg.
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
Minél hamarabb, annál jobb!gilloth írta: Gandalf (v vki más), azt értem, hogy az élő beszélgetésen kívül az interjú más formában is megejthető, de azért van határideje? Hónap végéig, nyár végéig, év végéig... Csupáncsak a miheztartás végett.
Amint a hozzászólásokból látom, mindenki elég elfoglalt, ezért nem kell attól tartani, hogy túl sűrűn jönnének egymás után az interjúk. De jó lenne (ideális eset), ha kéthetente kikerülhetne egy-egy. Képekkel.
- gilloth
- Látogató
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta:
Brisa írta: Rendben Alcar, majd megkereslek messengeren és beszélünk. Ha türelmetlen vagy, akkor egyszerűen csak kukkants be a tolkienes postafiókodba.
Türelmetlen???
Jó. Tudod mit, Brisa? Csináld Te a nyelvi részt. Sok sikert!
Alcar, ne haragudj, bocsáss meg. Igazad van. Egyszerűen most nyakig ülök mindenben, és csak ilyen foghegyről odavetett hülyeségekre van időm, kapkodok meg száguldok mindenfelé, nincs alkalmam átgondolni a dolgokat. Máskor inkább csöndben maradok.
Szóval csak annyit szerettem volna, hogy amikor eljutok odáig, hogy egy időben csak egyetlen egy dologgal kell foglalkoznom, akkor szeretnék veled leülni és megbeszélni a dolgokat, mondjuk messengeren. Akkor szépen utána járunk a dolgoknak, tisztázunk mindent, és rendbe rakjuk, amit kell.
Ha jól sejtem, kábé egyszerre fogunk felszabadulni a tanévzáráskor.
Ez így megfelel?
Ulmo, nem úgy van, h. a rovatvezetok@ és a segítok@ is minden olyan levelet megkapnak, ami a tolkien.hu@-ra írnak?
Brisa
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Brisa írta: Rendben Alcar, majd megkereslek messengeren és beszélünk. Ha türelmetlen vagy, akkor egyszerűen csak kukkants be a tolkienes postafiókodba.
Türelmetlen???
Jó. Tudod mit, Brisa? Csináld Te a nyelvi részt. Sok sikert!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Erre a címre nem kaptam semmi ilyesmit. Ha kaptam volna, reagálok rá. Megismétlem: márciusban tettem fel az utolsó anyagot - én engedélyeztem magamnak - , tehát az általad említett dolognak utána kellett volna történnie, nem? Ismétlem: nem kaptam erről tájékoztatást. És amíg ez nem történik meg, addig nem is fogok kapálózni a nagy megtiszteltetésért...
Már bocsánat.
- Brisa
- Nem elérhető
De majd akkor kereslek messengeren és átbeszéljük a dolgokat.
A TolkienHU egyik nagy-nagy vonzereje mindenképp a Tünde nyelvek". Ezért érdemes lenne valamit kitörpölni ezen a téren.
Brisa
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Brisa írta: Alcar, megkapod az időt. Nagyon-nagyon örülnék, ha folytatódnának a nyelvleckék.
a szótárt is írom, ám nem megy könnyen, pláne egyedül. Márciusban tettem fel írást utoljára, saját verset, sajna kevesen írnak.
Neveket tudnék, ám a válaszukat is előre tudom...A többi nyelv kapcsán szerinted kihez érdemes fordulni?
Ill. tudnád-e koordinálni azt a rovatot? Mert akkor visszakapod a jogosultságokat oda.
Ebben a témában nagyon kevés értelmes új dolog merül fel. Visszakapom? Jajdejóóó!!! Arról sem szóltatok, hogy ELVETTÉTEK...
- Brisa
- Nem elérhető
A többi nyelv kapcsán szerinted kihez érdemes fordulni? Ill. tudnád-e koordinálni azt a rovatot? Mert akkor visszakapod a jogosultságokat oda.
Gilloth, ezt hagy ne én döntsem el. Válaszd ki, hogy számodra ki szimpi, kit tudsz elérni, szórbírni stb.
Brisa
- gilloth
- Látogató
[size=9:dxtx0iu8](az interjúkra gondolok)[/size]
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Brisa, ha adtok kis időt, a quenya nyelvleckéket szívesen beküldöm, vagy felteszem. A szótár is alakul; ha vége lesz a sulinak több időm lesz. Helyesbítek: akkor lesz időm, PPBrisa írta: Alcar, a nyelvleckék folytatásáról, bővítéséről nem lehet szó?
Esetleg sindarin és egyéb nyelvek kapcsán is alkotni valami hasonlót?
Sindarin és a többi nyelvekben nem vagyok otthon; esetleg fordítást vállalok a többi nyelvről HKF nyomán, ha az megfelel.
- Brisa
- Nem elérhető
Esetleg sindarin és egyéb nyelvek kapcsán is alkotni valami hasonlót?
Brisa
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Brisa írta: A Nyelvek és írások rovathoz is szívesen látnék egy hozzáértő emberkét, már nem tudom, Alcar hogy áll mostanság a szabadidejével.
Mostanában sehogy. Ha írok valamit, azt beteszem rögtön, sajna mások nem nagyon írogatnak. Remélhetőleg 1-2 hét és több időm lesz.
Esetleg a LEP-es, ill. korábbi előadás rövid változatát be tudom tenni (a mesterséges nyelvekről), a többi max. pár quenya fordítás.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.