Előkészületek

Több
14 éve 3 hónapja #391054 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Előkészületek

Aeglos írta:

Stara írta: Mil, nagyon szépek a medálok!

Amit pedig otthon szoktunk hagyni: elosztó/hosszabbító, telefontöltő, biztosítótű, pohár, íróeszköz, (bár nem tudunk írni :mrgreen: ), pont az a ruhadarab/zene/kotta/akármi, ami az előadáshoz kellett volna, gumicsizma (ha meg visszük úgysem esik). :D

Ezen kívül figyeljetek, hogy a fejenkénti 2 guriga WC-papír se maradjon ki, mert idén azt nem adnak, valamint a pizsamát, törülközőt se hagyjátok otthon.
+ akinek van lovaglócsizmája hozza el! Én is azt hozom a gumicsizma helyett! :D (Mármint nem igazi lovaglócsizma csak hasonlít.)

Én idén is reménykedtem mások és a transzcendens dolgok erejében, így a kötelező dolgok egy jó részét nem hoztam el - már Budapesten vagyok -. Eddig mindig bejött, idén sem lesz belőle remélhetőleg probléma. :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391052 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Előkészületek

Stara írta: Mil, nagyon szépek a medálok!

Amit pedig otthon szoktunk hagyni: elosztó/hosszabbító, telefontöltő, biztosítótű, pohár, íróeszköz, (bár nem tudunk írni :mrgreen: ), pont az a ruhadarab/zene/kotta/akármi, ami az előadáshoz kellett volna, gumicsizma (ha meg visszük úgysem esik). :D

Ezen kívül figyeljetek, hogy a fejenkénti 2 guriga WC-papír se maradjon ki, mert idén azt nem adnak, valamint a pizsamát, törülközőt se hagyjátok otthon.
+ akinek van lovaglócsizmája hozza el! Én is azt hozom a gumicsizma helyett! :D (Mármint nem igazi lovaglócsizma csak hasonlít.)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391051 Írta: Aeglos

Esgal írta: Aeglos, ennek annyira örülök, hogy grátisz fel is szerellek :) viszek kendőket, misztikus göncöt, ékszert :) (oké, amúgy is megtettem volna, de azért kihangsúlyoznám, h azért örvendek :) )

Az nagyon jó lesz, mert nekem semmilyen misztikus ruhám nincs sajna. :D

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391048 Írta: Attila
Uhhhh, köszönöm, ezek közül egyik se jutott volna el Szanticskáig. Felírtam őket...a bepakolás meg még várat magára. :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391045 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Előkészületek
Aeglos, ennek annyira örülök, hogy grátisz fel is szerellek :) viszek kendőket, misztikus göncöt, ékszert :) (oké, amúgy is megtettem volna, de azért kihangsúlyoznám, h azért örvendek :) )

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391042 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Előkészületek
Igen, és zseblámpa, papucs, törölköző. nekem ezek a toplistások :D

annyira cukik vagytok hogy mindenki úgy kezdi amit beír, hogy szépek a medálok:D

nem az én érdemem teljesen, bevallom, rányomtattam a lovacskákat a fóliára, mert így sokkal egyszerűbb a helyzet, de azért így is át kell rajzolni alkoholosfilccel, és kiszínezni és kilyukasztani és kisütni és felkarikázni, szal azért dolgozok is vele picit. :) de megéri, abszolút.

Nya, én még mindig pakolok, jóéjt, aztán holnap (ma!) mik megyünk, tik meg jöttök utánunk, és majd nagy lelkesen várunk titeket odalenn!

húdeizgiiii :D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391039 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Előkészületek
Mil, nagyon szépek a medálok!

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391026 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Előkészületek

Attila írta: Szinte biztos vagyok benne, hogy valamit itthon fogok hagyni. Valaki nem érez magában ambíciót, hogy elmondja, hogy mit ne hagyjak itthon? Mármint, mi kell a népnek? :oops: :D

Fülöp

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391025 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előkészületek
Hát Attila, én is így érzem...
Bár én már 80%-osan be vagyok pakolva, kb. a fél szobámat sikerült valahogy belegyömöszölni a táskákba.. : ))
Hajrá a pakolásnál, csütörtökön várunk titeket!!! : )

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391023 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Előkészületek
Kúl, Aeglos a jósnőnk :D
Szerezz be misztikus ruhadarabokat, és rekedtesd be a hangod :D

Missy: Hol az ülésen? Buszon?
Ahogy gondolod :)

Attila: a levélben le van írva pár dolog, most nem emlékszem fejből, de ott fontos dolgokat találsz :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391020 Írta: Attila
Szinte biztos vagyok benne, hogy valamit itthon fogok hagyni. Valaki nem érez magában ambíciót, hogy elmondja, hogy mit ne hagyjak itthon? Mármint, mi kell a népnek? :oops: :D

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391017 Írta: Aeglos
Hahó!

Én is csak most értem haza Balatonról.

Mil: a medálok fantörpikusak!!! :D

Esgal: én nagyon szívesen leszek jósnő, ha senki más nem akar. Mindig is szerettem volna kipróbálni, amióta az iskolafarsangon volt jósda valamikor 2001-ben. :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391013 Írta: Missy

Idhren írta: Esgal: toborozz :D

Hozzatok polifoamot, vagy pokrócot, hogy legyen mire ülni a fűben!

Nekem nincs egyik sem itt Pesten(amit hoztam volna, azt meg lent felejtettem), majd "nyuszi ül a fűben"-t játszom. Pedig direkte előskészítettem a bébipokrócomat, ami már 22 éves. És rózsaszín, és fehérkutyáslabdás. :cry:

Jóslás: Ha csak az a gond, akkor olyat nem lehetne, hogy jóslásra a jósnőnek megírjuk úgy saccperkábé mit jósoljon, és ő egyszer átolvassa és jósolja? Úgy már szerintem többen jelentkeznének. (Nem , én nem jelentkeztem, én már egyszer szerepelek majd.)

Idhren: olyat lehet, hogy magam helyett a hárfa csücsülne az ülésemen én meg állnék? Mert sajnos olyan a cucc, hogy tökmindegy hova teszem(ha a hárfatokban nincs acélbetét vagy deszkalap, ebben márpedig nincs), de fogni kell, mert, ha erősebben hozzáér valami, akkor a húroknak annyi. Nem nagy, csak 1 méteres.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391010 Írta: Idhren
Esgal: toborozz :D

Hozzatok polifoamot, vagy pokrócot, hogy legyen mire ülni a fűben!

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390996 Írta: Esgal
Eh Idhrennél a lényeg, csak a lényeget felejtettem ugyanis ki, hogy a tábvezeknek a jóslás tetszene, csak pont azt nem írtam.

Hát nézzétek, ha nagyon nem akar senki, akkor oké, de... megint én? Félre ne értsetek, szeretek szerepelni, meg imprózni, na de ennyi elég belőlem, legyen már másnak is tere... tuti van a csapatban olyan, aki szívesen csinálna ilyesmit... léééééégyszi... :D

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390980 Írta: Missy

Minerva írta: Előadáshoz: nagon szép fa meg statiszta meg ilyesmi tudok lenni, csak megszólalni ne kelljen... :)

Én is szintén !!!
:P

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390971 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előkészületek
Nincs ződ ruhám, úgyhogy majd tarhálni fogok... :(
Mil, szépek a medálok nagyon! :)
Előadáshoz: nagon szép fa meg statiszta meg ilyesmi tudok lenni, csak megszólalni ne kelljen... :)

Ja, és csak 26-án érkezünk Fioval együtt.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390957 Írta: Idhren
Esgal: JÓSNŐ!!!
Nagyon fontos, mert ezt is szívesen vennék a tábvezek ;)
Legyél vajákos asszony, aki mesét most, meg jövőt is :D
De ha vki más akar jósnő lenni, az is jó :D

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390951 Írta: Esgal
Nu, akkor mikkel is akarunk jönni első este a vásáron? Mesemondás lesz általam, zene Missy, Attila és mások által, még valami? Bocs, h hazabeszélek, mert saját ötlet volt, de csiripelték a verebek, h a táborvezetőség bírná az ötletet, ha megcsinálnánk, nem vállalná be valaki? Csak dumálni kell, és kreatívnak lenni. Én meg eleget beszélek, ha mesélek :)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390947 Írta: Missy

Idhren írta: Én már meg is kaptam az enyémet, és nagyon KÚL!! :D

Felvágóóóóóós! :P Addig örülj, amíg nekünk nincsen! :P

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390942 Írta: Antathor
Antathor válaszolt a következő témában: Előkészületek
Üdv mindenkinek,

sorry h ilyen későn jelentkezek újra eddig bajcsin voltam.

1, Mil nagyon szépek a medálok

2, Akkor most miket hozok én le? Sziszi (Athramien) igért mindenfélét én most meg csak kapkodom a fejemet; jelmezek, 2db bogrács, és Mil említett valami dobot is... és ezek mind fellelhetőek lesznek Ring-nél?

3, nekem sincs sok ződ cuccom, drapp/"bézs" színű belefér? Abból sok van :) vagy barna cuccok...

4, én is paprikás krumpli párti vagyok.

- Charm is a learned art.
- So is murder.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390937 Írta: Idhren
Én már meg is kaptam az enyémet, és nagyon KÚL!! :D
Menők leszünk velük :)

Téma zárolva.
  • Byris
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 3 hónapja #390925 Írta: Byris
Byris válaszolt a következő témában: Előkészületek
:shock: Csodaszépek lettek a medálok :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390848 Írta: Esgal
Milc, ez nagyon király! :)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390826 Írta: Idhren
Ja, kedveseim, most szólok, hogy hozzatok valamennyi pénzt, ha tudtok/akartok, mert lesz büfé, első és utolsó este a fieszta, és még Olosta és Narb ékszereket is lehet venni :D

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390824 Írta: Attila
Mil, ezek nagyon szépségesek. :) Borzasztó jók. :)

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390814 Írta: Missy
Nagyon szépek!!!!!

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390809 Írta: Idhren

Milendoria írta: Minden kedves éothéodfi, íme a zsugorka-medálok !
egyenlőre ennyi van kész, középen van már bőrszíjra felfűzve, a többinek még csak karikája van, de folyamatban van mind! :)
remélem tetszik!

Imádlak, profi vagy!!! :D

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390808 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Előkészületek
Mil: ezek nagyon jók!!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #390789 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Előkészületek
Minden kedves éothéodfi, íme a zsugorka-medálok !
egyenlőre ennyi van kész, középen van már bőrszíjra felfűzve, a többinek még csak karikája van, de folyamatban van mind! :)
remélem tetszik!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.221 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére