Csicsergés
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
*Orosz szólás (de komolyan!)
- Elrenor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Addigis hobbitkodjatok ügyesen
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Én lassan elteszem magam holnapra, titeket meg szeretettel várunk csütörtökön. Nagyon jó lesz én érzem!!!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Nem is írtam a jó hírt (már ha nektek ez jó): a kolléganőm ma volt varratszedésen, és holnaptól teljes erőbedobással dolgozik. (Megjegyzem: hős!) Szóval úgy tűnik, hogy elhárult minden akadály, és jövök!
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Aki nem múlt el 14 éves és nincsen személyije az hozzon valamit amivel átlépheti a határt, a kiránduláshoz ugyanis ki fogunk menni az országból, és bár nincsen határellenőrzés, biztos ami biztos.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Csaszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- yoloka
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Rabyn írta: Jah a Lachensárgáról jut eszembe. Megkapjuk a sátorponyvának varrt lachensárga cuccost, ebből lesz tető a fejünk fölé
Akkor elkérem hozzá a békasormintás ugyanilyen anyagból lévő zászlót. Mint vízi izé.
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Narbeleth
- Nem elérhető
Mindjárt indulok életmentő gumicsizmát vásárolni és papucsot, amit Rabyn kért. Én még nem tudok ilyenben menni, de hirtelen megtanulok.
Valamint professzionalizálom a jövőbeli egyik csapat-tárgyatok dizájnját.
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Kezdek átmenni mentálhobbitba...
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Dorka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Rabyn írta: Jelentem megvettem az anyagot a mellényekhez. Nekem tetszik, viszont festeni nem biztos, hogy lehet rá. (még ki kell próbálni).
Milyen árnyalatú az anyag?
- Namarie
- Nem elérhető
Amikor írtam, hogy nem jövök, az okot nem írtam meg. Most a fő tábori topikban megtettem.
Ezzel együtt a barátaim vagytok, és nagyon szeretlet Titeket. Jó utata és szép napokat Nektek! Eru Iluvatar és minden angyala óvjon Titeket!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Ja igen, azt a helyet, amit eredetileg kinéztem elmosta az árvíz, így másikat kell találni, mire lejöttök ez is meglesz.
Az első napot arra szánom, többek között, hogy elkezdjük kiszabni a mellényeket, ha sikerül varrógéphez jutni el is kezdjük varrni, ha nem, akkor a zászlóval fogunk foglalatoskodni.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A lényeg az egészben az, hogy mi ismerjük a tabu szavakat, így akkor semmi poén, ha egymás között csapunk le rá. Akkor kellene "reagálni", ha más csapatok / népek mondják ki őket. És ezért is kellene több, hogy kellőképpen ne tudják, hogy már megint mit mondtak, ami tabu! (Szerintem egy ideig lenne hasonló hatása, mint a "Vesztettem!" játéknak.) Értelemszerűen, akár menet közben is érdemes és érdekes lehet újabb tabu szavakat felvenni. Érdemes továbbá némi késleltetéssel reagálni (Mondjuk 3–5 másodperc már elegendő lehet.)Dodiee írta: Sú ez az ötlet nagyon ott van. Már a konkrétnak nem örülök, mert viszonylag gyakran használom :/
Damien: sajnos ezt még nem lehet tudni, egyelőre nem jött róla hír. Szerintem Kincsővel, vagy Celebrommal vedd fel a kapcsolatot e-mailben. Úgy emlékszem, hogy Kincső elérhetősége a 2. táboros levélben benne volt.
- Damien
- Látogató
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Niph
- Nem elérhető
Tiszta családias egy nép leszünk.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Dorka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
A kutyákat meg én is szeretem, rendelkezem is eggyel, mondjuk Ő 4szer-5ször akkora mint Szeder
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Szedert most vittem le dokihoz, táborkompatibilis, kapott albérlők elleni szert is, már csak világító nyakörve nincsen. (lesz neki, hogy lássuk a sötétben).
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Más: mit szólnátok néhány tabu szóhoz? Arra gondoltam, hogy néhány szóra (azért többre, hogy a többieket jobban össze lehessen zavarni vele) felkiáltanánk, hogy "Kimondta! Kimondta a tiltott szót!" Ilyen lehetne például a "konkrét" (és ragozott alakjai), az "indokolatlan". Meg amit még kitalálunk hozzá. Tetszik az ötlet?
Azon kívül random megkérdezhetnénk másokat, hogy mikor lesz a következő étkezés. (Lehetőleg kaja után. Az még félszerzetebb.)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.