- Köszönetek: 0
Csicsergés
- Csaszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- yoloka
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Elrenor
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
A csiga is jó
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
[center:3q6np77m]
Kattintásra megnyílik nagy méretben! [/center:3q6np77m]
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Dorka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
20-án már teljesen biztos, hogy nem tudok menni és nagyon úgy néz ki, hogy a csütörtöki találkozóra sem Szépen lassan újra elsüppedek a tábor utáni depresszió mocsarában.
Remélem, azért lesz még a nyár folyamán valamikor táboros tali, nem jön közbe semmi és el tudok majd menni
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Szóval aki még nem látta a mindegyik képet, az keresse meg az előző hozzászólásomban a linket (lehet az aláírásomban lévőt is használni, csak két kattintással körülményesebb), és nézze meg a második felét is.
Narb, ha nem jössz (avagy jöttök az Uzsonnással együtt) 20-án, olyan szomorú leszek, hogy a lakásban található összes winchestert folyamatos, személyes felügyelet mellett töredezettségmentesítem bánatomban! (Közel 2 terabyte-nyi van – aki csinált már ilyet, tudja, hogy mennyire szomorú és unalmas dolog...)
- Narbeleth
- Nem elérhető
tehdreamer írta:
Sötét Úr írta: Ápdét: Az első adag kép fent van már a képMutatón!
Sztúrván jók a képek SÚ, köszönjük szépen.. a csoportképünkön majdnem besírtam
Narb anyu, téged meg felvettelek MSN-re, és tök jó lenne, ha jönnétek az Uzsonnással 20-án! : )
Ó, igen, át is javítom.
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Lior
- Nem elérhető
- MTT tag
Sötét Úr írta: Ápdét: Az első adag kép fent van már a képMutatón!
Sztúrván jók a képek SÚ, köszönjük szépen.. a csoportképünkön majdnem besírtam
Narb anyu, téged meg felvettelek MSN-re, és tök jó lenne, ha jönnétek az Uzsonnással 20-án! : )
- Narbeleth
- Nem elérhető
Kedves nép!
Naaaagy naaagy köszönet a táborért Én még csak most kezdek emberi formát ölteni. Az eddigi napjaimat tényleg jó hobbit módjára szinte kizárólag evéssel és alvással, majd pedig az elmúlt pár napot, nem annyira jó hobbit módjára - de ez talán az én esetemben megbocsátható - az Uzsorással (aki szerencsére immár Rovurságát is átlépve, visszaváltozott AlewDanivá) töltöttem.
Nagyon furcsa nekem is, hogy nem 7 ember vesz körül már kora reggel, kifejezetten frusztrálóan egyedül éreztem magam eleinte, bár azért a saját higiénikus kádam és a saját nem szétrohadó ágyam kicsit hiányzott.
Szintén furcsa volt, hogy nem szervezőként majd faluőrként/nappali őrként kezdem a reggelt, és nem válok ebéd után sztúr matriarchává és esténként nem örvendezhetek azon, hogy Ti mennyire zseniálisan olvadtok bele, majd alakítjátok tovább a keretjátékot.
Hazaérve én is szembetalálkoztam azzal a problémával, hogy kérdezik tőlem, hogy milyen volt és képtelen vagyok mesélni érthetően, mert az EGÉSZET egyben csak merengővel tudnám átadni, szavakban nehezen, sőt leginkább sehogy.
20-án szeretnék menni, de itt jön képbe ismét az Uzsonnás: terveink között szerepelt még a közelmúltban, hogy Savaria karnevált látogatunk, ami valami aljas ármány folytán 20-án kezdődik. Nem tudom még, hogy mi mikor fogunk indulni, így tehát azt sem, hogy tudok-e menni, de NAAAGYON szeretnék. Igyekszem megoldani.
Ha olvastam volna fórumot, akkor láttam volna hogy van filmnézés. Brühü. Iszonyúan hiányoztok!
Köszönök minden kreatív/mulatságos/zseniális/evéssel töltött percet Nektek!
Amennyiben úgy érzitek szükségetek van az egyik sztúr nagyanyátok társaságára, azaz az enyémre is msn-en, akkor a profilomban hirtelen meg fogjátok találni az msn címem. Amennyiben ez nem sikerül visítsatok! Köfi!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ápdét: Az első adag kép fent van már a képMutatón!
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Mennyi hely kell ennyi képnek???
AURE ENZULUVA!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Másik hír, hogy már olvasható a tolkien.hu-n A csudálatos Gyöngyházcsiga története is, abban a formában, ahogy először hallhattátok. Köszönet Aeglosnak, hogy megreparálta, mert első nekifutásra nem lett látható valamiért.
- Elrenor
- Nem elérhető
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
Hát hazaértem...
Bocsi a trágár kifejezésért, de kurvára hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!
A nyár legjobb 10 napja volt ez a tábor, és nagyon-nagyon élveztem!!!
Legyen minél előbb tali
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Ja és ugye nem egyből délben kezditek a filmet? Kb fél kettőre tudok ott lenni.
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Cellofán
- Nem elérhető
Lacho Calad
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
A Secret of Kells-t fogjuk nézni.
- Elrenor
- Nem elérhető
örülök hogy meggyúgyultál Niph!
én ma voltam a gyerkőcökkel egy szintél 2 gyerkőcös barátnőmnél és olyan sokat meséltem a táborról neki hogy kedvet kapott és azt mondta lehet hogy jövőre ők is eljönnek (szereti a GYU-t is, csak nem olvasta mind, de azsinta ha jönnek előtte elolvas mindent )
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Jelentem a láz elhagyott, visszatérek lassan a sztúr létbe. És büszkén mesélek népünkről, és érdeklődnek az egész iránt.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Mostanság jelezte fqqdk, hogy megérkezett, és az András nevet kapta. Nem túl sztúros, de azért nagyon szép név. Legalábbis addig, amíg nicket nem választ magánakElrenor írta: SÚ, végül nem Dorwinionba mentünk (egyébként megvan már Dorw babája?)
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
What a pitty...!
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elrenor
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Nekünk meg jönnek finn vendégeink (szám szerint 3).
valójában 2 finn meg egy német, de valójában mindegy...
[/OFF]
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Jellezze aki gyönne.
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.