Csicsergés

Több
14 éve 2 hónapja #391547 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Csicsergés
Akkor arra a napra nem tervezek semmi :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 2 hónapja #391527 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csicsergés
A táboros tali 2010. szeptember 4-én, szombaton lesz!:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
14 éve 2 hónapja #391522 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Csicsergés
Nagyon jók a jépek SÚ, és köszi hogy ilyen gyorsan feltetted őket! :)
A csiga is jó :D

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
Téma zárolva.
Több
14 éve 2 hónapja #391519 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Csicsergés
Aranyos :D

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Téma zárolva.
Több
14 éve 2 hónapja #391518 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Csicsergés
Ezt meg kell osztanom Veletek! :D Szökellve száguldozó csiga! (Kinagyítva jobb!)
[center:3q6np77m]
Melléklet:

Kattintásra megnyílik nagy méretben!
[/center:3q6np77m]
Téma zárolva.
Több
14 éve 2 hónapja #391501 Írta: Sötét Úr
Köszönöm szépen! :D Sajnálom, ha nem tudsz jönni, de még lesz tábor-tali is valamikor augusztus utolsó, vagy szeptember első hétvégéjén. Arra azért gyere légyszi! ;)
Téma zárolva.
Több
14 éve 2 hónapja #391499 Írta: Dorka
Dorka válaszolt a következő témában: Csicsergés
SÚ - nagyon jók a képeid, feldobtad a napom ;)

20-án már teljesen biztos, hogy nem tudok menni :cry: és nagyon úgy néz ki, hogy a csütörtöki találkozóra sem :cry: Szépen lassan újra elsüppedek a tábor utáni depresszió mocsarában. :(

Remélem, azért lesz még a nyár folyamán valamikor táboros tali, nem jön közbe semmi és el tudok majd menni :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391457 Írta: Sötét Úr
Nokéremszépen, régi nyomdász mondás, hogy ne fessed az ördögöt a falra, mert rászárad... Addig mondogattam, hogy egy héten belül nem lesznek készen a képek, hogy – igaz, az egész hétvégémet rászánva – megcsináltam és fel is töltöttem őket. Már csak a céhes képek, portrék, hogyishíjjákos izék vannak hátra, nemsokára mennek fel a 3D SZRÓ-n készült felvételek is. (Remélem, hogy előbb-utóbb Sirgon is felteszi a képeit. Elvileg csinált rólatok fotót, amikor mindenki anaglif szemcsiben virít, nos, az nagyon mókás látvány volt! :D )

Szóval aki még nem látta a mindegyik képet, az keresse meg az előző hozzászólásomban a linket (lehet az aláírásomban lévőt is használni, csak két kattintással körülményesebb), és nézze meg a második felét is.

Narb, ha nem jössz (avagy jöttök az Uzsonnással együtt) 20-án, olyan szomorú leszek, hogy a lakásban található összes winchestert folyamatos, személyes felügyelet mellett töredezettségmentesítem bánatomban! (Közel 2 terabyte-nyi van – aki csinált már ilyet, tudja, hogy mennyire szomorú és unalmas dolog...)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391455 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Csicsergés

tehdreamer írta:

Sötét Úr írta: Ápdét: Az első adag kép fent van már a képMutatón!

Sztúrván jók a képek SÚ, köszönjük szépen.. :) a csoportképünkön majdnem besírtam :D

Narb anyu, téged meg felvettelek MSN-re, és tök jó lenne, ha jönnétek az Uzsonnással 20-án! : )

Ó, igen, át is javítom. ;)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391454 Írta: Lior
Lior válaszolt a következő témában: Csicsergés

Sötét Úr írta: Ápdét: Az első adag kép fent van már a képMutatón!

Sztúrván jók a képek SÚ, köszönjük szépen.. :) a csoportképünkön majdnem besírtam :D

Narb anyu, téged meg felvettelek MSN-re, és tök jó lenne, ha jönnétek az Uzsonnással 20-án! : )
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja - 14 éve 3 hónapja #391450 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Csicsergés
Fúúúú már az előzetesek (fényképek) is tök jók!

Kedves nép!

Naaaagy naaagy köszönet a táborért :!: :!: :!: Én még csak most kezdek emberi formát ölteni. Az eddigi napjaimat tényleg jó hobbit módjára szinte kizárólag evéssel és alvással, majd pedig az elmúlt pár napot, nem annyira jó hobbit módjára - de ez talán az én esetemben megbocsátható - az Uzsorással (aki szerencsére immár Rovurságát is átlépve, visszaváltozott AlewDanivá) töltöttem. :)

Nagyon furcsa nekem is, hogy nem 7 ember vesz körül már kora reggel, kifejezetten frusztrálóan egyedül éreztem magam eleinte, bár azért a saját higiénikus kádam és a saját nem szétrohadó ágyam kicsit hiányzott.
Szintén furcsa volt, hogy nem szervezőként majd faluőrként/nappali őrként kezdem a reggelt, és nem válok ebéd után sztúr matriarchává és esténként nem örvendezhetek azon, hogy Ti mennyire zseniálisan olvadtok bele, majd alakítjátok tovább a keretjátékot. 8-)

Hazaérve én is szembetalálkoztam azzal a problémával, hogy kérdezik tőlem, hogy milyen volt és képtelen vagyok mesélni érthetően, mert az EGÉSZET egyben csak merengővel tudnám átadni, szavakban nehezen, sőt leginkább sehogy. :?

20-án szeretnék menni, de itt jön képbe ismét az Uzsonnás: terveink között szerepelt még a közelmúltban, hogy Savaria karnevált látogatunk, ami valami aljas ármány folytán 20-án kezdődik. Nem tudom még, hogy mi mikor fogunk indulni, így tehát azt sem, hogy tudok-e menni, de NAAAGYON szeretnék. Igyekszem megoldani.

Ha olvastam volna fórumot, akkor láttam volna hogy van filmnézés. Brühü. Iszonyúan hiányoztok!
Köszönök minden kreatív/mulatságos/zseniális/evéssel töltött percet Nektek!

Amennyiben úgy érzitek szükségetek van az egyik sztúr nagyanyátok társaságára, azaz az enyémre is msn-en, akkor a profilomban hirtelen meg fogjátok találni az msn címem. Amennyiben ez nem sikerül visítsatok! Köfi!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Utolsó szerkesztés: 14 éve 3 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391410 Írta: Sötét Úr
Hááát... nyers méretben, illetve RAW formátumú képekkel együtt, amiket a rendi foglalkozásra lőttem, összesen 30GB-ot hoztam haza. A feltöltendő képek úgy kb. 150MB lesznek összesen, de ez még nem végleges, mert még szedek ki közülük. A gépem képformátuma miatt 1280×853px-es képeket töltök fel.

Ápdét: Az első adag kép fent van már a képMutatón!
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391385 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Csicsergés
Úr Isten... :shock:

Mennyi hely kell ennyi képnek???

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391373 Írta: Sötét Úr
Nekem már vannak... :D Komolyra fordítva a szót: a héten még rájuk nézni se nagyon volt időm, és a hétvégére is többen igénylik az időmet, mint amennyi rendelkezésemre áll, úgyhogy nem tudom. Nagyjából kiválogattam eddig kb. 850 képet, amelyekből még szűrni akarok, és utána jön az időigényes része: kezelhető méretűre lekonvertálni a 15Mpx-es képeket (ez akkora méret, hogy nyomdai minőségben A3-as plakátot lehetne nyomtatni róluk), majd a még szükséges utómunkálatokat elvégezni. Szóval nem túl valószínű, hogy egy héten belül meglesznek. De majd azt fogom csinálni, hogy részletekben töltögetem fel őket, úgy talán megnézni is kellemesebb.

Másik hír, hogy már olvasható a tolkien.hu-n A csudálatos Gyöngyházcsiga története is, abban a formában, ahogy először hallhattátok. Köszönet Aeglosnak, hogy megreparálta, mert első nekifutásra nem lett látható valamiért.
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391370 Írta: Elrenor
SÚÚÚÚ, mikor lesznek hol a fotóid :?:

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391355 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Csicsergés
Sziasztok :)
Hát hazaértem...

Bocsi a trágár kifejezésért, de kurvára hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
A nyár legjobb 10 napja volt ez a tábor, és nagyon-nagyon élveztem!!!
Legyen minél előbb tali ;)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391348 Írta: Rabyn
Gery: megvárunk ne aggódj:)

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391341 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Csicsergés
Dedede gyertek sokan mert én csak holnap tudok jönni :(
Ja és ugye nem egyből délben kezditek a filmet? Kb fél kettőre tudok ott lenni.

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391340 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Csicsergés
Én is mennék holnap szívesen, de nem tudok. Sőt 20-a se biztos, mert apu névnapja, és nem hiszem, hogy eltudok jönni, de megpróbálok... :(

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391339 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Csicsergés
Mennék, nézném, de elutazunk... 20-án viszont megyek!

Lacho Calad
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391337 Írta: Rabyn
Eszter: szuper!:))

A Secret of Kells-t fogjuk nézni.

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391335 Írta: Elrenor
milyen filmet? (amúgy nemhiszem hogy holnap mennénk..)

örülök hogy meggyúgyultál Niph! :)
én ma voltam a gyerkőcökkel egy szintél 2 gyerkőcös barátnőmnél és olyan sokat meséltem a táborról neki hogy kedvet kapott és azt mondta lehet hogy jövőre ők is eljönnek :D (szereti a GYU-t is, csak nem olvasta mind, de azsinta ha jönnek előtte elolvas mindent ;) )

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391332 Írta: Rabyn
Holnap is lehet jönni hozzánk 11től fimetnézni:)

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391317 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Csicsergés
Amennyiben, nem jön semmi közbe, illetve Adel is ráér és rá lehet venni, úgy én is érkeznék tűzijáték nézőbe. ;)
Jelentem a láz elhagyott, visszatérek lassan a sztúr létbe. És büszkén mesélek népünkről, és érdeklődnek az egész iránt. ;)

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391315 Írta: Sötét Úr

Elrenor írta: SÚ, végül nem Dorwinionba mentünk (egyébként megvan már Dorw babája?)

Mostanság jelezte fqqdk, hogy megérkezett, és az András nevet kapta. Nem túl sztúros, de azért nagyon szép név. Legalábbis addig, amíg nicket nem választ magának ;)
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391312 Írta: Sötét Úr
Péntek dél??? Hihetetlen, mikor képesek ráérni emberek... Én olyankor ebédelni szoktam (az elsőt). És, mivel négyig tart a munkaidőm, már készülök arra a három órás munkára, amit fél négykor sóznak a nyakamba. ;)
What a pitty...!
Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391300 Írta: Rabyn
Nem gond, hozzátok őket nyugodtan:)

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391296 Írta: Elrenor
[OFF]

Anglachel/Gurthang írta: Nekünk meg jönnek finn vendégeink (szám szerint 3).

valójában 2 finn meg egy német, de valójában mindegy...

[/OFF]

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391293 Írta: Rabyn
Akinek nem jó a 20-a azt várom szeretettel most péntek délre hozzánk. (akinek jó az isjöhet) egy nagy közös filmnézésre.
Jellezze aki gyönne.

Téma zárolva.
Több
14 éve 3 hónapja #391288 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Csicsergés
Grt és Csülök is jelezte, hogy nem jó nekik. Nekünk meg jönnek finn vendégeink (szám szerint 3). Gond lenne ha elhoznánk őket is tüzijátéknézőbe? Másik dolog hogy mit vigyünk? (kaja, pia, keksz, süti?)

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.462 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére