Keretmese

Több
14 éve 4 hónapja #389817 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Keretmese
Hatalmas lájk az indulóra és a címerre is :D
A részletek pedig majd kiderülnek, addig nem érdemes agyalni hogy most hogy meg mint meg izé.

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389812 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Keretmese
SÚ : nagyon jó az induló.

Narb: nagyon tetszik a címer.

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389789 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Keretmese
Egyáltalán, csereberélni, tárgyakat és híreket ;) Mint ahogy a többi nép is.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389787 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Keretmese
Halat eladni jöttünk, és csecsebecséket szerezni helyette!:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389774 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Keretmese
Kezdetnek egész jó a címer is. :D

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389768 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Keretmese
Akkor jó. Bár magunkat, mint MTT-t ismerve, no meg a keretjáték-írók személyét ismerve, nem nagyon hiszem, hogy lenne olyan csapat, akiknek nincsen titkos küldetése. Szerintem sejteni fogják, hogy ennyi félszerzet nem két ásóért meg néhány horogért jött el ilyen messzire a Folyó partjáról... :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389749 Írta: Rabyn
Sú: Nem tudnak róla. Elvileg mindenki csak a vásárra érkezik, eladni és venni a dolgokat.

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389744 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Keretmese
SÚ: ilyen kérdést akartam feltenni én is, csak a megfogalmazás nem volt jó úgy látszik.

A címer nagyon tetszik! Szép színes és halacka! :D

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389736 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Keretmese

Dorka írta: Nagyon jó az induló és a címer is :)

Egyetértek! :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389734 Írta: Sötét Úr
A levelektől függetlenül az azért egy fontos kérdés, hogy a többi nemzetség mennyit tud a küldetésünkről? Tudják egyáltalán, hogy van nekünk olyan? Tudják azt, hogy miben rejlik a küldetésünk, mi a feladatunk?
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389731 Írta: Dorka
Dorka válaszolt a következő témában: Keretmese
Nagyon jó az induló és a címer is :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389730 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Keretmese
Wow! Dodie, SÚ, ezek nagyon jók! :)

Emitt pedig látható a
Sztúr címer béta verzió
filctollal csináltam a villamoson, úgyhogy lesz ez még kidolgozottabb is, de az ötletet akartam megosztani.
Tavirózsa és koi hal (ami majdnem olyan, mint az aranyhal, csak nem olyan gimb-gömb).

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389712 Írta: Grondir
Ja, azt a levelet már megkaptam. :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389698 Írta: Rabyn
A második táboros levélben van benne elvileg egy csomó infó, de lehet, hogy tévedek és kapni fogtok még egy levelet. (illetve, hogy még úton vannak a levelek)

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389696 Írta: Grondir
Én sem kaptam még semmit.

Lacho calad! Drego morn!

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389695 Írta: Rina
Rina válaszolt a következő témában: Keretmese
Amúgy milyen levelet? :O Én nem kaptam semmit... :?

"A mosoly egy olyan görbe, amely mindent kiegyenesít."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389694 Írta: Rina
Rina válaszolt a következő témában: Keretmese
Nekem is nagyon tetszik :D Meg az ötlet is, hogy úgy beszéljünk :)

"A mosoly egy olyan görbe, amely mindent kiegyenesít."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389688 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Keretmese
Sú! Nagyon-nagyon jó lett!!!!! :lol:
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389686 Írta: Rabyn
Mindenki megkapta levélben azt amit tudnia kell. :)

Sú: Nekem tetszik az iromány. :)

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389684 Írta: Grondir
Nekem is nagyon tetszik, a könnyfakasztó nevetés is megvolt. :D :D :D

Lacho calad! Drego morn!

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389679 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Keretmese
Jó kis, szép kis versike és könnyfakasztó nevetést idézett elő nálam :D Szerintem könnyen megjegyezhető. A torkosorkos versszaknál a jószágos verzió jobban tetszik, a másiknak firifuri a ritmusa.
Mennyit tudhat a többi nép a mi küldetésünkből?

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389676 Írta: Sötét Úr
Nos, akkor szöveg. Jó hosszú, de azért nem vészes, no meg szerintem teljesen hobbit-dolog, ha időnként összekeverjük, kifelejtünk belőle, elrontjuk, stb. (Bár azért túlzásba nem kell vinni.) Arra gondoltam, hogy a mindenféle vonulásoknál lehetne énekelni úgy, hogy mindig valaki elkántálja a rá eső (vagy eszébe jutó) versszak első két sorát, a többiek meg mondják a második két sort. Amikor írtam, folyton az amerikai katonai filmekben hallható induló-szerűség dallama járt a fülemben, és végül is, arra is lehet az első két sorokat kántálni - miért is ne? (Nem tudok rendesen szolmizálni, és a hallásom is evangélikus, de azért egy próba: mi do do lá do do mi, mi do do la do re do)

Hogy ne foglaljon olyan sok helyet, mint amennyit valójában igényel, becsukható izébe tettem, katt a gombra, és csicseregjetek, ha van véleményetek, további ötletetek, vagy esetleg satöbbi. Mert az is jó ám!

Sztúrok indulója
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389430 Írta: Sötét Úr

Narbeleth írta: Nekem tetszik! Jópofa ritmusa van. Esetleg valami szövegötleted is van már? ;)

Mit szóltok ehhez:

Rrrim-bim-bim! Rrrrom-bom-bom!
Rrrimbim-daba-daba-dom-bom-bom!

Kerítsünk valami témát hozzá, és akkor írhatunk szöveget is neki! :) Ki kellene alakítani az identitásunkat, és arról "énekelni" hozzá.

Ha szeretjük a vizeckét, akkor a halackát isz szeretjük, igaz, drágaszágaim? Ész mit szeretünk még? Haszackánkat? Nyugalmat? Rabyn Nagyanyót? :D Az orkokat nem szeretjük, az cúfak ész büdöszek, úgy ám! Ész még durvák isz, letaposszák a virágainkat, ellopják a cigákat. Tényleg, a cigákat isz szeretjük?

Jaj, Dodiee, Pálpiszta kontakt üregiLOL! :D
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389424 Írta: Dodiee
Kis hangulatcsinálók, hogy ne feledjétek: a folyó a mindenünk. Éltető anyánk, szerelmesünk ;)

browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=river#/dm8go8
browse.deviantart.com/?q=river&order=9&offset=24#/d29l488

De ez persze csak az én elképzelésem, mármint hogy a folyó ennyire fontos lenne. Vétózni szabad :)

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389417 Írta: Dodiee
Hát, ha üreg, én meghajtom a fejem. Szerzek kontaktot Pálpistához, ti meg hozzatok ásót!
:D

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389408 Írta: Grondir

Narbeleth írta: A matriarchátus nem azt jelenti, hogy csak csajok vannak, hanem azt, hogy a férfiak azok, akik kedvesen mosolyognak, ha a családfő mond valamit, és aztán ők mennek a saját fejük (jó esetben - khm... én kérek elnézést...) után. :)

Ebben egyetértek SÚ.

Egyébként a zene nagyon lol. :lol:

Egyébként Gandalf azt írta, hogy 2460-at írunk, tehát ez lesz az Éber Béke utolsó éve, Déagol 3 év múlva találja meg az Egy Gyűrűt.
Szerintem mi is üregben lakunk, mert a nekem meglévő könyvben az áll, mikor Gandalf elmondja Frodónak Gollam történetét, hogy a nagyanyja az üregéből tiltotta ki őt.

Lacho calad! Drego morn!

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389369 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Keretmese
Nekem tetszik! Jópofa ritmusa van. Esetleg valami szövegötleted is van már? ;)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389358 Írta: Sötét Úr
Namarie hozzászólására válaszul: A matriarchátus nem azt jelenti, hogy csak csajok vannak, hanem azt, hogy a férfiak azok, akik kedvesen mosolyognak, ha a családfő mond valamit, és aztán ők mennek a saját fejük (jó esetben - khm... én kérek elnézést...) után. :) Ez a rendre és háziasságra vonatkozott. A család, mint legfőbb rendezőerő és világképet meghatározó központi elem, nos, az teljesen hobbit dolog. A hobbitok családcentrikusságát szerintem még a szicíliai keresztapák is irigylik!

Volt valami ostoba javaslatom az indulóra. Néztétek? Nagyon gáz? Vagy esetleg tetszik?

Látszik, hogy közeleg a tábor, beindult nálam az illegális, avagy partizán-fórumozás. :D
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389347 Írta: Rabyn
Keretmese téma létrehozva Rabyn által
Itt lehet mindenféle keretjátékkal kapcsolatos dologról beszélni (identitás, színek, sztori akármit ami eszetekbe jut).

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.203 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére