MTT Kórus

Több
18 éve 1 hónapja #304540 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedden kocsmázni megyünk, és te is jössz.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #304474 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Kórus
az kéne, hogy a jövő héten már összeüljön egyszer a nép valahol megbeszélésre, bepróbálásra, ilyenek.
ehhez kell egy időpont és egy hely.
Valószínűleg célszerű az egyéb produkciók próbáira figyelemmel lenni, mert sok az átfedés.
hétfőn LEP megbeszélés, kedden Fornost, szerdán Gondolin, pénteken Színitosz és minden :D a táncosokról meg még nem is esett szó. de ezek álétalában, péntek kivételével hattól vannak.

mittomén, kedden, öttől lenne-e rá 8-10 ember?

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #304459 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Háttő... összeszervezni nem tudom de résztvevőként résztvennék.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 1 hónapja #304453 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én a dalárdára jelentkeznék

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 1 hónapja #304451 Írta: gillz

Rabyn írta: Privibe jelentkezzek vagy jó itt is?: )

melyikre jelentkezel?
összeszervezed a népet? :ugri: :mrgreen:

Több
18 éve 1 hónapja #304450 Írta: Rabyn
Privibe jelentkezzek vagy jó itt is?: )

Több
18 éve 1 hónapja #304398 Írta: gillz
muhaha.

szóval, önként jelentkezőt várok széles vigyorral és vértől csöpögő fogakkal, aki szeretne éneklős vonalon összefogni éneklős embereket, és megénekeltetni a bandát Tolkien vonalon.
Kell némi önbizalom, meg lelkesedés hozzá, illetve az, h meg tudja mondani, mikor van próba. Oké, zenei érzék sem árt.

ugyanide dalárdában éneklőket is várok. ehhez az kell, hogy elég próbára tudjon járni ahhoz, h a kórus fel tudjon lépni.
Jelige: "Régen énekeltük a Fürdő-nótát!"

Több
18 éve 6 hónapja #292815 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Brisa írta: Máj. 26-áig várom azokat az információkat a csoportokról, amiknek bele kell kerülniük a Hírlevélbe és a Hírmondóba. Címem: brisa@tolkien.hu

Több
18 éve 8 hónapja #289912 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Kórus

GalenEszter írta: Ezek szerint nincs színpadi fellépésünk se teljesítményünk? :twisted:
Zsír.

He-he-he... Én csak annyit mondtam, h nem erre helyeződne a hangsúly. Megbizonyosodtunk már párszor a volt-kórus színpadképességéről és teljesítményéről. :wink:

Rabyn, én azt simán el tudnám képzelni, hogy mondjuk a Tolkien Fogadó végén szívesen énekelgetne együtt jó pár emberke pusztán a hangulat, az élvezet kedvéért. Egyelőre a TF lehetne a dalárda terepe, aztán úgyis önállósodik majd.

Olyan ember kellene jelenleg, aki tud hangulatot teremteni, képes közösségi élményt létrehozni az énekléssel, zenéléssel. Szerintem a régi kórus tagjai között is van ilyen ember.

Nos?

A szombati TF-en is beszélhetünk erről az önként jelentkező, bátor emberkével. :D

Brisa

Több
18 éve 8 hónapja #289519 Írta: Rabyn
Brisa: az a gond, hogy már próbáltuk és hát... De ha te találsz olyan embert aki ezt összefogja...

Több
18 éve 8 hónapja #289517 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ezek szerint nincs színpadi fellépésünk se teljesítményünk? :twisted:
Zsír.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 8 hónapja #289495 Írta: Brisa
Jaj, de sok itten a jókedvű, ambár cinikus emberke. :D

Mi lenne, ha a kórus inkább daládra stílusban születne újjá? Azaz nem a színpadképesség és a teljesítmény lenne a lényeg, hanem az együtténeklés, zenélés öröme. (Ha jól emlékszem, Pók álmodott meg valami ilyesfélét.)

A Tolkien Fogadó kész minden hónapban teret biztosítani ennek az új fajta kórusnak. (A réginek is természetesen.)

Csak kéne pár emberke, aki összefogná az egészet.

Brisa

Több
18 éve 8 hónapja #289492 Írta: Rayan

Brisa írta: Jó lenne a májusi közgyűlésen arról beszámolni, hogy a Kórus újra működik...

Úgy érzem, röhög a vakbelem.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 8 hónapja #289488 Írta: gillz

GalenEszter írta: Ezek szerint Gillz az a lelkes, bátor önkéntjelentkező! :twisted:
:D

peeeerszeeee :rotfl:
de akkor nem lesz Kórus. Bár nem hiszem, h így lenne.... :twisted:

Több
18 éve 8 hónapja #289484 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ezek szerint Gillz az a lelkes, bátor önkéntjelentkező! :twisted:
:D

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
18 éve 8 hónapja #289475 Írta: gillz

Brisa írta: Sziasztok!

A csoport-nyilvántartást átnézvén rájöttem, hogy Kórusnak nincsen hivatalos alakulópapírja. Ezt pótolni kellene. Mivel ehhez kell egy csoport-koordinátor, jó alkalom, hogy egy bátor, lelkes, önként jelentkező emberke kézbe vegye a Kórust és életre lehelje.

Ami pedig az alakuló papírt illeti: készítettem egy könnyen, egyszerűen és fájdalommentesen kitölthető formanyomtatványt, ami letölthető innen: www.tolkien.hu/mtt/csoportalakitashoz.doc .

Jó lenne a májusi közgyűlésen arról beszámolni, hogy a Kórus újra működik...

:lol: :twisted:

Több
18 éve 8 hónapja #289470 Írta: Brisa
Sziasztok!

A csoport-nyilvántartást átnézvén rájöttem, hogy Kórusnak nincsen hivatalos alakulópapírja. Ezt pótolni kellene. Mivel ehhez kell egy csoport-koordinátor, jó alkalom, hogy egy bátor, lelkes, önként jelentkező emberke kézbe vegye a Kórust és életre lehelje.

Ami pedig az alakuló papírt illeti: készítettem egy könnyen, egyszerűen és fájdalommentesen kitölthető formanyomtatványt, ami letölthető innen: www.tolkien.hu/mtt/csoportalakitashoz.doc .

Jó lenne a májusi közgyűlésen arról beszámolni, hogy a Kórus újra működik...

Brisa

Több
18 éve 8 hónapja #288240 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kicsit OFF: jön valaki szombaton (márc. 25.) Kaláka koncertre? :wink: (Marczibányi tér)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 8 hónapja #288231 Írta: Brisa
Ha a Kórusnak vannak tervei, programjai, akkor írjátok meg lécci nekem ezen a héten, hogy berakhassuk az ápr. 1-én megjelenő hírlevélbe.

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #286890 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Kedves Mindenki!

Szükségünk van a véleményetekre, a részvételetekre! Tudjuk, hogy várjátok a következő ÉLŐ GONDOLATOK beszélgetést. Az előző alkalommal nagyon jót beszélgettünk huszonegynéhányan. Szeretnénk ezt megismételni, együtt gondolkodni.
A témánk ezúttal a kreativitás mibenléte, holléte és jövőképe, avagy hogyan ne dögöljünk bele a kedvtelésünkbe. Továbbá kiknek, mit és milyen szinten adjunk elő; igények és elvárások tisztázása; az elkötelezettség kérdéséről; szervezési, próbamenedzselési kérdések; dramatizálásról és Tolkien-történetek lehetőségeiről és csapdáiról, vagy amit akartok.
Minderről egymás véleményét március 4-én hallgatjuk meg délután 3 órától Rákos mezején. TALÁLKOZÓ KETTŐ ÉS FÉL HÁROM KÖZT AZ ÖRS VEZÉR TÉREN A METRÓNÁL.
A szünetben lehetőség lesz a talált tárgyak osztályának árverésére, ld. Színművek topik.
Szeretettel várunk mindenkit!

A GoMunCs

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 9 hónapja #286883 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Figyelem!!

Fontos!!!

Gillz billentyűzete és egere eltűnt a farsangi pakolási kavalkádban.
[/size] Addig van infonk róla, hogy az ipartestületi földszintjére még lejutott, valahova a hangfalak közelébe. sajnos nem tudom ki pakolta szét a gépet, de kérem jelentkezzen!!!

Kérek mindenkit, aki pakolt, vagy vitt haza farsangról bármit, hogy nézze meg otthon, hátha hozzácsapta esetleg a dolgai közé, vagy bármi...

Köszönöm Mindenkinek!!!

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
18 éve 9 hónapja - 18 éve 8 hónapja #286574 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Ja igen, pozitív visszajelzés: 2-3 különböző ember mondta, h. tök szépen énekeltünk... 8O :roll: éljen a nemhozzáértő közönség :) a hangulat végülis megvolt :P

[size=9:15h14yyp]A LEP télleg poén volt, de végülis paradicsom és záptojás hálistennek nem volt a nézőknél :P [/size]

[size=9:15h14yyp]Újraösszeállásban pedig benne lennék, ha kedd vagy csütörtök, vagy péntek 2-4-ig. [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 9 hónapja #286563 Írta: Rayan

gillz írta: Kicsit többet próbáltunk volna, talán jobb lett volna...

Ha legközelebb nem egy-két héttel előtte lesz megbeszélve, hogy fellépnénk, természetesen ránk is lehet számítani :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 9 hónapja #286554 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: MTT Kórus
[size=9:18ew23fb]Esetleg én is beállnék...[/size]

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
18 éve 9 hónapja #286547 Írta: Rabyn
Úgy, hogy muszáj volt:))
Egyébként ha lenne kedv és idő akkor szerintem elkezdhetnénk a jelenlegi felállásban újfent működni. Nekem lenne kedv

Több
18 éve 9 hónapja #286544 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Én üvöltős voltam, elnézést kérek, szóltak is utána, hogy nagyon lelkes voltam, és ha lelkes vagyok, kevésbé figyelek a hangok egymáshoz viszonyított helyzetére:-) Igyekeztem pótolni Drizztet is.
Igen, valóban mondták, hogy jobb volt, mint LEP-en. Azóta sem tudom hogy volt képünk és merszünk kiállni a Millenárison olyan előkészületekkel...

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 9 hónapja #286526 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Kórus

Felagund írta: Hmm...

Andrissal (gyk.: a Bálkirály ;) ) kb két napja a Lollipopot énekeljük fennhangon, akárhányszor találkozunk.

Ez gáz?

:mrgreen:

edzésen is?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 9 hónapja #286518 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Hmm...

Andrissal (gyk.: a Bálkirály ;) ) kb két napja a Lollipopot énekeljük fennhangon, akárhányszor találkozunk.

Ez gáz?

:mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 9 hónapja #286494 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT Kórus
Sokkal jobbak voltatok, mint az idei LEP-en. :wink: Örülök, hogy kezditek újra összeszedni maagtokat, mindent bele!

Több
18 éve 9 hónapja #286482 Írta: gillz
Hehh. Hallottam pozitív visszajelzést!
És szvsz jobbak voltunk, mit a lepen :twisted:
Meg jó volt a hangulatunk.

ööö... több pozitívum nem jut eszembe. Kicsit többet próbáltunk volna, talán jobb lett volna...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.678 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére