Gomuncs
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta: Ha majd elkészül a végleges beszámoló, lehetne arról szó, hogy ne csak ide a topicba tegyétek be, de cikként feltöltsétek a főoldalra is? Köszi!
Megtaláltam a beszámolót, de inkább csak a főoldalra menne.
Sőt, inkább Word fájlként valahová...
Miért nem lehet fájlokat feltölteni a Tolkien.hu-ra?
Olyan nehézkes a php szerkesztőfelület.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Leguanember
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
Leguanember írta: Mondjuk február 23-án, pénteken este?
Én is jönnék, ha szabad!
Egybe lehetne kötni esetleg egy farsangos meghallgatással azon szerencsétlenek számára, akiknek a szombat nem jó? (pl. én:oops:)
Ez nem az én döntési jogköröm, Laut kérdezd (privi)!
Gyakorlati akadálya nincsen.
Egyébként jó, hogy felvetetted a problémát, majd szólok ez ügyben én is.
Két meghallgatás jobbat tenne.
Artemisz, elnézést kérek, hogy beleszerkesztettem a válaszomat a hozzászólásodba, most kijavítom a csorbát.
Minden más hiábavalóság.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Helyanwe Uivadel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Bár én sem vagyok GOMUNCS tag és max. kezdő MTT-s,de én:D is szívesen csatlakoznék a febr.23-ra!
A smile costs nothing, but gives much.
...none needs a smile so much as who has no more to give...
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Leguanember írta: (Na, hol vannak a vesszők? Ma vigyori vagyok és hallgatom a szél erejét.)
A vesszőket a főnököm szokta lenyúlni, aztán ad hoc beszórja a beadványaiba. Időnként megregulázom őket, ha még időben észreveszem a tömörülést.
Pénteken elvileg este 6-ig van a munkaidőm, de Eru tudja, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sikerült 8 előtt lelépnem.
Nem baj, most lesz az egyik ilyen alkalom.
Ha kések kicsit, előre is bocsi. De akkor maradjon a febr. 23. péntek 7 óra, ha találtok pofás helyszínt.
Mire hegyezzük a találkozót? Csak hogy lehessen ötletelni addig is.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Artemisz
- Nem elérhető
Én is jönnék, ha szabad!
Egybe lehetne kötni esetleg egy farsangos meghallgatással azon szerencsétlenek számára, akiknek a szombat nem jó? (pl. én:oops:)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Leguanember
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta: Lehet inkább hétvége? Eru tudja, meddig kell bent lennem pénteken...
(Persze a többség döntsön.)
Humma, humma.
Pénteken inkább későre tenném, mondjuk héttől tízig. Úgy se esélyes?
Hétvége most nem játszik.
Minden más hiábavalóság.
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
(Persze a többség döntsön.)
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Leguanember
- Nem elérhető
Még a végén kibérelhetjük a SYMA rendezvénycsarnokot. Illetve azt nem, mert ott valódi szekták üléseznek...
Szóval lasszóval nem kell fogni senkit úgy látom a február 23-a pénteki nap megfelelő addig kerítek valami kedves helyet. (Na, hol vannak a vesszők? Ma vigyori vagyok és hallgatom a szél erejét.)
Ajánlom figyelmetekbe a zárt topikot, és hogy járjatok nyitott szemmel-füllel-orral!
Minden más hiábavalóság.
- gillz
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Leguanember írta: Nekem például nagyon szimpatikus az 5. MTT születésnap megszervezése, szívesen pályáznék rá Veletek.
Szintén nem vagyok GOMUNCS-tag, csak szimpatizáns, de ez a része mindenképp érdekelne (a többi is, csak nem feltétlenül szervező-irányítóként :kapacitáshiány: ). Szóval ha mehetek, megyek.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Aeglos
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Foglalunk majd helyet, hogy legyen.
Akinek nem jó az időpont, csak az jelezzen!
[size=9:10ey0mb1]halkan jelzem, hogy nálam valószínűleg csak szombat jöhet szóba, de mivel amúgyis mindig minden az utolsó pillanatban dől el nálunk, azt javaslom, hogy ha a többségnek jó, akkor csak miattam ne legyen módosítás.[/size]
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Celebrom
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Foglalunk majd helyet, hogy legyen.
Akinek nem jó az időpont, csak az jelezzen!
Minden más hiábavalóság.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Leguanember
- Nem elérhető
Cueddo írta: szerintem már most ideje konkretizálni a nagytali paramétereit, hogy mindenki fel tudjon készülni. tehát javaslom:
FEBRUÁR 3 ., szombat 14.30 -tól találkozó a Dózsa György úti metrómegállóban, aztán jövünk hozzánk. (azért írtam f3-at, hogy 3-kor el tudjuk kezdeni. tart, ameddig akarjuk, akár 8-9-ig is lehet.)
Témák:
1. Videózás és kritikai értékelés: Gondolin, Fornost. jó lenne, ha a kritizálást valahogy ügyesen megszerveznénk, a sima elmondogatás helyett. gillz, Gandalf: tudtok ebben segíteni? sztem az lenne a legcélszerűbb, ha mi hárman lennénk az est moderátorai, és összeálllítanánk egy napirendet, ill. figyelnénk rá, hogy tartsuk. erről előzetesen még egyeztetnünk kellene.
2. Tervek 2007-re:
TüT - rendezés, szereposztás, időbeosztás, meg ami még kell
Gondolin - hogyan tovább? rendezői koncepció, stb.
Fornost - hogyan tovább? további előadások, stb.
SYNITHOS - hogyan tovább? ki vezesse a színkört, mikor legyen, hogyan legyen? Synithos/nem-Synithos előadások, elkülönítsük-e, stb. (Jó hír: úgy tűnik, ADS még egy darabig lesz, mert oda hirdették meg ismét az angolos óráinkat.)
Sen-jün - próbaidőpont egyeztetése
lényeges, hogy mindenre jusson idő, ezért írtam ennyire kötötten, és majd a helyszínen is nagyon kell moderálni. kiegészítő megoldás lehet még, hogy időnként munkacsoportokra bomlunk. (majd meglátjuk, hogy a személyi átfedések ezt mennyire engedik meg. mindenesetre van elég szoba a hangorkán elkerülésére )
ha bárkinek van még javaslata, amit szeretne szóba hozni, feltétlenül szóljon! ill. ha vmit pontatlanul írtam, helyesbítsen. minél hamarabb, hogy elkerüljük a félreértéseket.
Minden más hiábavalóság.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Nem lehet. Sajnos, teszem hozzá. Miért, lenne egyéni kívánságod? Halljam, akár priviben is!
"A mosoly a leger
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Gandalf
- Nem elérhető
Javaslom a zárt topicban is felvetett "Hogyan javíthatnánk az MTT kommunikációján?" kérdéskör bevételét a megvitatandók közé! Hátha tudnánk vele hatni egymásra.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Panni
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
A Gomuncsot szeretném öszehívni február elején valamikor, a vizsgaidőszak után, hogy akad-e teendőnk, van-e ötletünk a 2007-es évre.
Nekem például nagyon szimpatikus az 5. MTT születésnap megszervezése, szívesen pályáznék rá Veletek.
A természetközeli programok nem túrázós részét is kézbe kellene venni, múltkor felmerült sok jó dolog.
Kérem, jelentkezzetek be itt a topikban, ha eljönnétek Gomuncsolni februárban!
Minden más hiábavalóság.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Ha nem csal a megérzésem, az őszi grandiózus szemétszedés a tatai rendezvény helyszínének kitakarításává avanzsál át.
A két és fél hete tartott Hogyan tovább, MTT? megbeszélésen felvetődött dolgokról Kincsőtől várható egy összefoglaló, beszámoló.
Tömören: vitaindító megnyitó beszédem után sorra vettük a fogalmi ellentétpárokat, de a beszélgetésben zavart okozott, hogy nem ugyanazt értettük a közösség, társaság, ismeretterjesztő tevékenység, stb alatt. Mivel 20 körüli létszámmal voltunk, és a vélemények többnyire nem voltak ellenpontozva, nem váltunk nagy vitafórummá. Jómagam el is feledkeztem az így rám háruló moderátori feladatokról, némi mellébeszélés után többek között Lau figyelmeztetett erre. Javasolta, hogy definiáljuk az MTT-ről szóló eszmecserében használt fogalmakat. Ez szerintem gyümölcsöző volt, az eredménye hamarosan olvasható lesz itt.
Beszéltünk az elérhető célközönségünkről, a tagsági viszonyrendszer reformjáról, más egyesületek működéséről, és egy esetleges szervezeti átalakítás kérdéséről -úgy emlékszem, arra lyukadtunk ki, hogy rengeteg ötletünk van a jelenlegi rendszer olajozására, ezért nincs szükség nagyobb volumenű változtatásokra.
Ezután konkrétumokra tértünk át, a Hogyan tovább? kérdésre úgy hiszem válasz lehet az áttekinthetőség, az írott médiumaink átszervezése, rendbetétele, tisztázása. Főként kommunikációszervezés.
Ötletekből nincsen hiány, a kreatív potenciál nem csökkent, Tolkien nem merült ki, inkább az emberek. Vérfrissítés vagy -átömlesztés szükséges, bár egy (a napfényben) elenyésző kisebbség a -szívást támogatta.
A közgyűlést is előkészítő elnökségi ülésre várhatóan október 18-án, szerdán kerül sor, az ülés -mint mindig- nyilvános.
Az alapszabály rendbetétele, módosító javaslatok gyűjtése folyamatban van.
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Jövő hét kedden (október 10.) délutánra-estére várható egy kis bevezetés a rendezvényszervezésbe, melyre sok szeretettel várunk minden szervezni vágyó entitást!
Egyelőre tegyétek szabaddá az időpontot! Különösen ajánlott ez azok számára, akik a nyári táborra adtak be pályázatot, hiszen két napra rá, csütörtökön lesz meghallgatás, ahol a frissen tanultak is kamatoztathatók.
Természetesen az összejövetel céljai között szerepel a tatai rajongói találkozó előkészítése is, mint önpróba-lehetőség.
Részletek nemsokára.
SZTORNÓ, sajnos. Egyelőre emilben kommunikálunk a potenciális szervezőkkel.
Ádám
Minden más hiábavalóság.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.