Logisztikai Csoport

Több
18 éve 7 hónapja #292814 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport

Brisa írta: Máj. 26-áig várom azokat az információkat a csoportokról, amiknek bele kell kerülniük a Hírlevélbe és a Hírmondóba. Címem: brisa@tolkien.hu

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 8 hónapja #289766 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport
Ingyenes pályázatíró tanfolyam!!!!!!
Majd vezetőségin is elmesélem, Ery, kérlek nyilatkozz, hogy szükséágünk van- e erre! :)
w3.fisz.hu/files/fisznew/rop312/leirat_civil.doc

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #288360 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport
Szerintem meg pont fordítva volt. :D

Ery, esetleg itt a fórumon lehetne érdeklődni, hogy van-e valakinek ismerőse, rokona, barátja stb. a témában.

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #288351 Írta: Panda
Én úgy emlékszem, Pók ajánlkozott, Ankalimon meg helyiségkeresésre. De valszleg hétfőn vezetőségin lesz róla szó.

Több
18 éve 9 hónapja #288338 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport

Brisa írta: Ery, volt arról szó, hogy esetleg keresünk egy profi pályázatírót. Azzal mi a helyzet?

Ankalimon vetette fel de még nem jelentkezett. Két hete erről is szerettem volna beszélni...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 9 hónapja #288335 Írta: Brisa
Ery, volt arról szó, hogy esetleg keresünk egy profi pályázatírót. Azzal mi a helyzet?

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #288285 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport

Ery írta:

Panni írta:

Brisa írta: Mi lesz a csoporttal? Megint lecsúszunk a pályázatokról?

Holnap küldöm amit találok :oops: :oops: :oops:

Sajnos a legtöbb már használhatatlan, mert ma jár le a határidejük, azonban ezt érdemes volna megnézni. Igaz necces a határidő, de talán!

www.kultura.hu/nkom/tenders/arti ... 43997.html

A Civil szigetet is érdemes szvsz, annak áprilisban van a határideje ha jól emlékszem

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 9 hónapja #288283 Írta: Ery

Panni írta:

Sajnos a legtöbb már használhatatlan, mert ma jár le a határidejük, azonban ezt érdemes volna megnézni. Igaz necces a határidő, de talán!

www.kultura.hu/nkom/tenders/arti ... 43997.html

Καναπή!

Több
18 éve 9 hónapja #288235 Írta: Panni

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 9 hónapja #288232 Írta: Brisa
Mi lesz a csoporttal? Megint lecsúszunk a pályázatokról?

Brisa

Több
18 éve 10 hónapja #286205 Írta: Panni

Panda írta: Hírviár. :D
A pályázatfigyelőket és vidékieket kérem, jelentkezzenek munkára! :wink:
Megvan 3 pályázat, amit sasolni kéne, ezek: az ifjúsági alap, az NCA és a NKÖM pályázatai. Konkrétan a határidő, a kiírás szövege és a pályázati űrlapok kellenek. Netes keresnivalók. :wink:
Na, ki a leglelkesebb?

holnaptól végre otthon vagyok, vidékinek vidéki vagyok, netem van, ha elunom a tanulást akkor időm is :arrow: magamra ismerek....

Több
18 éve 10 hónapja #286146 Írta: Panda
Hírviár. :D
A pályázatfigyelőket és vidékieket kérem, jelentkezzenek munkára! :wink:
Megvan 3 pályázat, amit sasolni kéne, ezek: az ifjúsági alap, az NCA és a NKÖM pályázatai. Konkrétan a határidő, a kiírás szövege és a pályázati űrlapok kellenek. Netes keresnivalók. :wink:
Na, ki a leglelkesebb?

Több
18 éve 11 hónapja #284125 Írta: Panda
Erytől kaptam jegyzeteket Telco gyorstalpalójáról.
Nem tudom, kik voltak ott, de aki nem, az írjon nekem és továbbküldöm!

Több
18 éve 11 hónapja #283705 Írta: Ery
A szerdai megbeszélésen végülis csak hárman voltunk, ezért február 8-án 20:00-ra újra összehívom a csoportot. Szinhely továbbra is az MSN.

Az eddigi döntéseink a következők:

A pályázatfigyelés és a Dokumentáció elkészítését Panda felügyeli és koordinálja (itt számitunk azokra akik vidékiek és főleg neten tudják tartani a kapcsolatot a többiekkel).
A pályázatok megírása ill. azok "beillesztése" Remzy mama és az én feladatom.

Amit nem sikerült megoldani de sürgősséget és relatív sok szabadidőt igényel, azok a pályázatokhoz szükséges hivatalos iratok beszerzése és koordinálása. Erre még nem sikerült embert találnunk.

Továbbá hasznos lenne egy tolkien.hu -s emailcím és csoportcím.

Καναπή!

Több
18 éve 11 hónapja #283156 Írta: Panni

Ery írta: Nos akkor szerdán 20:00-ra összehívom az MSNre az értekezletet.

Időközben kiderült, hogy /me akkor színházban lesz(:oops:), de addig nézek pályázatokat és Erynek meg Pandának elküldöm, amit találtam.

Több
18 éve 11 hónapja #283155 Írta: Ery
Nos akkor szerdán 20:00-ra összehívom az MSNre az értekezletet.

Καναπή!

Több
18 éve 11 hónapja #282883 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport
Mi lenne, ha szerdán élőben taliznánk és megírnánk a tehenes pályázatot?
Már 25.-e lesz másnap feladhatnám, addig meg begyűjtenénk a terveket. De akkor felhívás kell, hogy szerdáig mindenki rakja fel netre amit gondol.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 11 hónapja #282845 Írta: Panda
Nekem shimán, élőben és msn is.

Több
18 éve 11 hónapja #282535 Írta: Panni
Nekem a jövő hét végig síszünet, úgyhogy körülnézek a pályázatok között. MSN elméletileg bármikor megfelel (gyakorlatilag az ilyen megbeszélések előtt szert elszállni a netem), élő talira biztos, hogy nem megyek/mehetek.

Több
18 éve 11 hónapja #282491 Írta: Brisa
A jövő hét szerda nekem is jónak tűnik. És inkább a messengerre szavaznék. Utána úgy is össze kell ülnünk megírni a pályázatokat.

(Addig össze kéne szedni a számunkra megfelelő pályázatokat is.)

Brisa

Több
18 éve 11 hónapja #282488 Írta: Tünde
Jövőhét szerda jó. Akár élőben is. 14 óra után.

Több
18 éve 11 hónapja #282487 Írta: Ery
Remélem mindenki kipihente már a LEP fáradalmait. Illendő tehát munkához látnunk. Szükség lenne egy eligazító találkozóra - akár MSN-n.

Részemről a szerdai időpontok a megfelelőek. Esetleg jövőhét szerdán?

Καναπή!

Több
19 éve 2 hete #279728 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport
Egy kérdésem volna a csoportot illetően: Általánosan logisztikai csoport, vagy a szó jelentését csak érintitek? Mert ugye egy logisztikus feladata inkább a szervezkedés előkészítése (pl. megmondani, hogy ahhoz, hogy lehessen a LEPen könyveket eladni, mik kellenek (könyvek (engedély), helyszín, kassza, nyugtatömb, személyek, miegymás....)), a pályázatfigyelés tudtommal picit más.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 3 hete #279600 Írta: Tünde
Nekem is nagyon tetszett, köszönjük.
Sokkal okosabb lettem :lol:

Több
19 éve 3 hete #279597 Írta: Brisa
Telco megtartotta ma 15 és 19 óra között az előadását a pályázatírásról és nagyon jó volt. :D

Januárban hozzálátunk a nagy munkához. Erről bővebben majd Ery.

Brisa

Több
19 éve 1 hónapja #278617 Írta: Brisa
Az alakuló szöveg:

Pályázatíró Csoport
(Logisztikai)

A csoport célja - az MTT anyagi helyzetének javítása érdekében - pályázatok írása és egyéb anyagi források feltárása, székház* keresése.

*Hivatalos rendezvények lebonyolítására alkalmas helyiség, ill. megfelelő raktár.

Az igényelt fórumos topik címe: Logisztikai Csoport.

A csoport alapítói:
Ery - Molnár Gyula
Panda - Fazekas Anna
Panni - Hajnal Anna
Alyr - Tóth Gergely
Rózsa - Vass Rózsa
Ankalimon - Füzessy Tamás
Brisa - Sándor Éva

Koordinátor: Ery

Átneveztem a topikot. Elnézést, hogy nem néztem meg a papírt, mielőtt megnyitottam a topikot... :oops:

Brisa

Több
19 éve 1 hónapja #278573 Írta: Panda
Nekem sajnos nem jó a dec. 11.
Az anyagokat majd megnézem, és esetleges időben bővelkedő embert :D megkérek rá, hogy nagyon röviden foglalja össze.

Több
19 éve 1 hónapja #278512 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Logisztikai Csoport
Akkor ezt megbeszéltük. A várható időpon
Mindenki, aki ír nekem egy levelet a tkrieger@infinitumx.hu címre, kap a jövő héten egy kis anyagot amit előzetesen át kellene nézni és lehetőség szerint kinyomtatva magatokkal vinni. A tartalma néhány link lesz ahol pályázatokat találtok, ott kell böngészgetni saját szakállatokra és néhány nyomtatvány amit hozzatok magatokkal.

Több
19 éve 1 hónapja #278508 Írta: Brisa
Jaj, de jó! Nekem is jó az a hétvége! :hello:

Brisa

Több
19 éve 1 hónapja #278503 Írta: Ery
Részemről megfelel.

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére