Kósza Kommandó

Több
15 éve 4 hónapja - 15 éve 4 hónapja #379433 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Ömm dehát hogy legyen külön, ha a Líthas a szentivánéjhez legközelebbi hétvégén szokott lenni, amikor pedig az MTT szülinap lesz? :D
Sőt elvileg kifejezetten Líthassal egybekötött Szülinapra kaptátok a szervezői megbízást :) ezért is lesz a Fenyőgyöngyénél. Egy héten belül két tábortüzezés kicsit furcsa lenne, nem? Szerintem pont emiatt lenne kevésbé jelentős mindkét rendezvény...

Kitől származik az a bizonyos felvetés?
Csak azért kérdem, mert ha érvénybe lép az új elnökségi felelőségterület-beosztás (még Hanna és Gandalf véleménye hiányzik hozzá), akkor én vagyok az MTT szülinap megbízott felelőse, szóval minden ilyen kérdéssel engem lehet zaklatni. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Utolsó szerkesztés: 15 éve 4 hónapja által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 4 hónapja #379431 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Ebben nem annyira vagyok olyan biztos, mivel volt egy olyan felvetés is, hogy ne legyen egyben a két rendezvény, mivel akkor nem lehetnek külön-külön olyan jelentősek. Nem tudom, hogy hogy lesz, de mindenképpen meg fogjuk beszélni. :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 4 hónapja #379421 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Alison West írta: Srácok, Líthas mikor lesz? Sajnos erről most lemaradtam :(

Az MTT-szülinappal egybekötve júni 20.-án. :)
Van egy topik nekie: www.tolkien.hu/index.php?option= ... Itemid=442

" írta: MTT Születésnap 2009

Idő: 2009. június 20-21.(szombat-vasárnap)
Hely: Katlan (Oroszlánszikla)

Bárki eljöhet, legyen az MTT-s, vagy nem tag, nem fontos, a lényeg, hogy együtt ünnepelhessünk.

Közösen fogunk kajálni, mégpedig úgy, hogy aki szeretne enni, az valamilyen csekély összeget belead, mi megvesszük és elkészítjük belőle a lecsót, mert hogy az lesz. :D
Néhány dolgot kell hozni a hely adottságai miatt:

legalább 2 l víz, különböző gyümölcsök (mivel desszert gyanánt szeretnénk gyümölcssalátát készíteni), evőeszköz, pohár, tényér, kenyér, az ott alvóknak pedig polifoam vagy hálózsák vagy sátor.

Jelentkezni az attila kukkac tolkien pötty hu e-mail címen lehet.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
15 éve 4 hónapja #379418 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Hahó Kószák! Melyan! Lehetne valami olyat csinálni, hogy becsorgunk a túra/séta végére a katlanba a többiekhez. (Már amennyiben lesznek.)

Több
15 éve 5 hónapja #379055 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Srácok, Líthas mikor lesz? Sajnos erről most lemaradtam :(

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
15 éve 5 hónapja #378814 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Sirgon Esgalnor írta: u.i. Bocs Minerva! Javítottam.

Na jól van, megjegyeztem ám, hogy elsőre nem jegyeztél meg! :P :) :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
15 éve 5 hónapja #378800 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Melian, drága, és a videóhoz egyetlen szavad sincs? :D :D :D

Több
15 éve 5 hónapja #378753 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
SÚ, Sirgon, köszönet a képekért!

És köszönet mindenkinek, aki ott volt és megszépítette az estét!

No meg SÚnak a közös sétát az elején és a farkasmályi borocskát, Jevgenyijnek a sztorikat, Aeglosnak a sajtos cukkinit, Felhőnek hogy a nyakába vett (több értelemben ;) )

Líthas mindenképpen lesz, és augusztus elsejére hullócsillagnézős-mezőnheverős Lammasra készüljetek!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
15 éve 5 hónapja #378749 Írta: Sirgon Esgalnor
Akkor mint ígértem a Beltaines képeim:
Foto Album: beltaine09.patp.fotoalbum.hu/ / válogatás 44 db. 800x600-as kép.
MammutMail: www.mammutmail.com/?action=download&sid=...d32d522845c67dd0a2e7 / Akinek megtetszett, bővebben 67 db. 1632x1224-as kép összesen 20 Mb, mától fogva 7 napig letölthető.
(Eredetileg 87 db. kép készült.)

u.i. Bocs Minerva! Javítottam.

Több
15 éve 5 hónapja #378747 Írta: Aeglos
Köszönöm a szervezést Meliannak, a hangulatot mindenkinek, SÚ-nak a bort, Sirgonnak a sert, Rabynéknak a fűben ülést a réten meg a fahordást, stb... :)
Nagyon jól éreztem magam, már a Líthast várom. :D

U.I.: Jevgenyij, GYERE TÁBORBA, please!:cool:

Több
15 éve 5 hónapja #378735 Írta: Sötét Úr
Én is köszönöm, hogy veletek lehettem, és a kellemes estét is, meg hogy elértem még a vonatot. A képek már fent vannak a képMutatón , és akad egy kis videó összeállítás is!

Több
15 éve 5 hónapja #378728 Írta: Minerva
Mi (Viktor és én) is köszönjük az utolsó egy órát, amit eltölthettünk tűzközelben... :P :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378725 Írta: Sirgon Esgalnor
Köszönöm minden megjelentnek: Melyan és Fehő, Sötét Úr, Raby és Szeder, Aeglos és Ankalimon, Finwe, Metaflora, Jevgenyij a Stalker; valamint a átutazó vendégeinknek: Kincső, Mau és barátja, és végül Minerva és Viktor - a tegnap késő estébe nyúló hagyományos tábortüzezést, sütögetetést...
Ja és a sziklamászóknak a sok pók a szikla falon, fákon, és mindenütt kötelek (hálók) látványt. Teljes bakacsin erdei előjáték. De aztán a tüzünk fényére visszahúzódtak a távoli városba.
Képekek a jövő hét elején várhatóak.
Utolsó szerkesztés: 15 éve 5 hónapja által.

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378678 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
azért nincs az olyan messze... az Oroszlánszikla pontosan a Kecske-hegy túloldalán van. ha vki sétálni akar és arról jönne, akkor kb. annyit kell tennie, hogy a szikla tövéből elindul egyenesen felfelé a hegyoldalon (nem túl meredek, és a sziklák miatt elég lépcsőszerű, szóval nem igényel extra kondíciót:), amikor felér, talál egy füves placcot meg egy keresztet, és onnan kb. harminc méterre me fogja találni a katlan tetejét, és le tud ereszkedni mellette. a hűvösvölgytől legfeljebb két óra kellemes séta. a hegyoldaltól eltekintve jelzett turistapálya van végig.

amúgy itt van egy térkép amin van piros x, ha valakinek segít. a piros x-tól jobbra levő településdarabig visz föl a 65-ös busz.

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
15 éve 5 hónapja #378668 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Nagyon jó volt a kis piknikezős kirándulás! Különösen emlékezetes a meredek homokos lejtőn való lemászás/lecsúszás. ;) Na, meg a répás süti és Adim szóviccáradata!

Köszönjük, Melian!:)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
15 éve 5 hónapja #378647 Írta: Melian
Jön Jevgenyij, most beszéltem vele :D

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
15 éve 5 hónapja #378636 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Ha melegebb lesz mint ma akkor sanszos, hogy ellátogatunk Szederrel, de este mi is jövünk haza, szintén tanulás miatt.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
15 éve 5 hónapja #378632 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Aha, ha megyek akkor a 7 az már elég kései, mert nem akarok kinn éjszakázni, viszont 10kor meg jönni kéne lefele :/

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
15 éve 5 hónapja #378622 Írta: Aeglos
3-4 óra körül én is megjelenek a katlanban. :)
Viszont max 7-ig maradok, megyek haza tanulni.

Ha minden összejön, hozok sajtos cukkinit!:cool:

szerk: na ki is derült, hogy csak később. de azért leszek!:P

Több
15 éve 5 hónapja #378621 Írta: Minerva
Dodie, szerintem én hét körül megyek (mikor máskor van dolgom, mint aznap délután háromtól :) ). Az már nagyon késő neked?

Több
15 éve 5 hónapja #378605 Írta: Dodiee
Hát, az egy elég kedvelt sziklamászó hely a környéken, sokszor előfordul hogy napokig maradnak. De ha felmentek előbb tudtok szólni a többieknek hogy vízzel készüljenek :D D

Több
15 éve 5 hónapja #378602 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó

Gandalf írta: Jó korán ki kéne menni elfoglalni a katlant, mert megint úgy járunk, mint múltkor, hogy kereshettünk másik helyet.

Nappalra felhős, de meleg időt mondanak, éjszaka viszont 8 fokig lehűl majd a hőmérséklet.

Tali a szokásos: a Kolosy téri buszállomáson.

múltkor már több napja ott táboroztak és még több napig maradtak, azért annyival mégse menjetek fel korábban :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
15 éve 5 hónapja #378598 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én még nem bizti, hogy megyek, de a 14:26-os buszt tuti nem érem el (2-kor indulok a Rákóczi tértől), szóval velem lehet eggyel későbbi menetben jönni, ha megyek (pénteken megmondom). :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
15 éve 5 hónapja #378597 Írta: Dodiee
Azért az oroszlánszikla odébb van, meg nem is abból az irányból tervezitek a hely megtámadását, uh ha lehet senki se arra felől jöjjön aki nem ismeri a környéket, vagy ha mégis, 2-3 napi hideg élelem... vagy egy mobiltelefon :3 Jah amúgy a tervek szerint én is megyek, de lehet h nem ezzel a 14:15ös bagázzsal, van valaki aki későbbre tervezi a buszhoz gyűlést?

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378592 Írta: Sötét Úr
Ha esetleg lehet kicsit később az indulás, nagy segítség lenne, mert a menetrend szerint (minden) óra egészkor ér a Nyugatiba a vonatom, amire még rá szok' jönni pár perc késés, és rendszerint a busz sem azonnal jön... Szerintem akképp fogok cselekedni, hogy ha már a vonaton vagyok, jelzem valamiképp, hogy "nehaggyatokittt!" - például egy telefonhívással. Azért nagyon bízom abban, 'ogy :26-ra oda tudok érni, de biztos, ami sicher...

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #378590 Írta: Melian
SÚ, igen, az az, a kecske-hegyi kőfejtő, új turistatérképen a Kecske-hegy és az Oroszlán-szikla közé lehet belőni a helyet (a parkolókat is jelzi a térkép).
De ha felhívsz majd engem (nullahathúsz-kilenc-négytizennégy-nyolcharminchárom), akkor pontosan el fogunk irányítani :)

Gyülekezési időpont (ahol én ott leszek): 14:15, a 65-ös busz Kolosy téri megállójában (a 14:26-kor indul a busz), és akkor ez a társaság 3 óra után fel is ér.

Természetesen, aki szeretne hamarabb felmenni, annak semmi akadálya :P

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
15 éve 5 hónapja #378589 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Jó korán ki kéne menni elfoglalni a katlant, mert megint úgy járunk, mint múltkor, hogy kereshettünk másik helyet.

Nappalra felhős, de meleg időt mondanak, éjszaka viszont 8 fokig lehűl majd a hőmérséklet.

Tali a szokásos: a Kolosy téri buszállomáson.

Több
15 éve 5 hónapja #378588 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
Én szeretnék menni, és egyelőre nem is látom semmi akadályát, de mindenképp legyen valami gyülekezési időpont valahol a civilizáció közismert mélyén, mert esélyem nincs ez alapján odatalálni :D

Több
15 éve 5 hónapja #378586 Írta: Dodiee

Sötét Úr írta: (Csak nem a kecske-hegyi régi kőfejtő? Vagy el vagyok tájolódva?)

De, az, én kb 2-3 éves korom óta járok oda uh elég fix az infóm ;)

Több
15 éve 5 hónapja #378570 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kósza Kommandó
hát lehet, hogy ez nekem most kimarad :vigasztalhatatlan:

Sirgon: ezer köszönet és hála :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.601 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére