- Köszönetek: 0
Kósza Kommandó
- Ardeth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Gábor Áron... Áucs.
"A halál csupán a kezdet."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Azt hiszem ott lehetett a baj, hogy nem melegedtünk be előtte és egyből a meredekkel kezdtünk... punnyadtak vagyunk naAlyr Arkhon írta: Melian: Ha az ilyet lájtos tavaszi sétának nevezed, nem merek elmenni arra amit már kirándulásnak hívsz...
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Tegnap ahogy hazaértem vad, cserzett arcú hegyiembernek éreztem magam, akinek kisujjában van az erdő.
Aztán fürdés után elmúlt.
Melian: Ha az ilyet lájtos tavaszi sétának nevezed, nem merek elmenni arra amit már kirándulásnak hívsz...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
Köszönet és hála a szervezésért. Végülis túléltem és csak egyszer pattantam fel az ágyról, hogy szanaszét görcsölte magát a lábam.
Köszönet Rabynnak a kutyiért és mindenkinek a sok finom nasiért No és természetesen a jó társaságért!!
Brisával beszéltem, jótékonysági célra megy a nagyothalló készülék...
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Melian
- Nem elérhető
ezúton is szeretném megköszönni, hogy az év első kószatúráján (az Ördögtől a Tündérig) ilyen nagy számban és lelkesen jelentetek meg, név szerint pedig:
Tündének
Adimnak
Rabynnak
Alyrnak
Metaflorának
Patiszonnak és az ő Oroszlánjának
Sirgonnak
Ardethnek
Emesének és
Jeffnek
na meg Szeder kutyának
Noha a túra elején és végén valóban volt néhány nem annyira lájtos méter azért bízom benne, hogy mindannyian jól éreztétek magatokat és szívesen jöttök a következő túrákra is!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Tünde
- Nem elérhető
ki után is rohannánk tüdőkiköpve, ha te nem jönnél? :D:D:D:DSirgon Esgalnor írta: Természetesen én is jövök! Érkezésemre számítsatok. Napszak adott, írány a metro lépcső kibúvása, hadsereget nem hozok. (Valahol elkallódot, és még nem került elő takarításkor.)
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Ééés minden KJFG No.5 rajnogónak www.studiobaestarts.com/ (a short films alatt találjátok)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Amúgyis, ha esik az eső, legalább nem lesz ott a sok buta városi ember.Patiszon írta: Rám számíthattok, jó időnk lesz Jajj, ő az a kuty, aki vmi köntös ujjába mászkált bele, és ott is ragadt? Zabálnivaló Ma jó idő volt, holnapra is hasonlót mondanak a met.hu-n, szóval senkit ne tartson vissza a rossz idő rémképe Mellesleg bármikor ki lehet szállni, mert végig közel leszünk a tömegközlekedési eszközök megállóihoz, szóval akár rövidíteni is lehet, csak gyertek
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Rabyn
- Nem elérhető
Gyertek sokan!!!Melyanna írta: Kedves Kispajtások,
először is azt még nem tudhatjuk, hogy a jövő hétvégén milyen idő lesz (van néhány szakmai jellegű akadálya az öt napnál hosszabb intervallumú hiteles előrejelzésnek, ezért magára valamit is adó, komoly meteorológus ilyet soha nem tesz, ha ilyet olvastok, ne higgyetek neki).
Sajnos nekem a jövő vasárnap nem jó, de szombatra terveztünk egy évadnyitó, könnyed KószaKommandó túrát, csak itt a közelben.
A tervezett útvonal a következő: Farkasvölgy (Ördög-szószék) - Frankhegyi menedékház - Makkosmária - Normafa (érintőlegesen) - Tündérszikla.
Időpont: 2009.03.14. szombat.
Gyülekező helye és időpontja: a 8-as busz megállójában a Ferenciek terén (a Károlyi Mihály utca felé, a könyvtár bejárata előtt!!!), délelőtt 10:00 órakor.
Az útvonal nem érint meredek részeket, tulajdonképpen csak egy jó nagy séta lesz. (Az év első Kósza Kommandóján nem akarok senkit riogatni )
A felszerelés a szokásos: kényelmes öltözék, túracipő, megfelelő mennyiségű elemózsia és innivaló.
A kirándulás vége várhatóan 5 óra körül lesz.
Várunk minden Kószalelkűt!
Több jó is van benne. Megismerhetitek az én végtelenül ütődött de aranyos kutyámat, meg séééétálunk egy nagyot végre:) Ma is olyan gyönyörűen sütött a napocska, remélem szombaton is így fog.!
- Melian
- Nem elérhető
Kincső, lesz vasárnap is, csak ez a mostani nekem nagyon nem jó (egyébként a helyzet az, hogy nekem sajnos általában a szombatok jobbak, de azért lesz vasárnap is - bár azt nem tudom megígérni, hogy már a következő is :/)Kincső (Thilanna) írta: Éééés ugye nem mindig szombaton lesz?! *szépenkéri*
(Nóli, Neked írtam MSN-en, láttad?)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hí, dejó! Majd lesz ottanokon Nóli&BiGFooT jelentkezés is, csak szombaton iccsapám épp vénülési évfordulót tart Pedig már nagyon kirándulnánk.Melyanna írta: Ben, Ery: a tervek szerint mostanában gyakran lesz KószaKommandó, akár egymást követő hétvégéken is, szóval biztosan lesz több olyan alkalom is, ami sokaknak jó lesz.
Kósza Kommandót, sokatsokatsokat
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Melian
- Nem elérhető
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Melian
- Nem elérhető
Metaflora, a KFKI-nál vagy a Normafánál le tudsz válni rólunk (A Normafánál érdemesebb, mert a KFKI még az első harmadban lesz).Metaflora írta: TLV-döntő szervezői megbeszélés 2009. március 14-én szombaton 15:30-tól az MTT helyiségben :'(
Az útvonal ad lehetőséget arra, hogy a kellő időben lecsatlakozva gyorsan megközelíthessem a civilizációt és elinduljak veletek, mégis odaérjek a fent említett programra, vagy éppen az erdő közepén leszünk?
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ardeth
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Az útvonal ad lehetőséget arra, hogy a kellő időben lecsatlakozva gyorsan megközelíthessem a civilizációt és elinduljak veletek, mégis odaérjek a fent említett programra, vagy éppen az erdő közepén leszünk?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Annyira rég voltam kirándulni, hogy szégyellem bevallani. (pedig van egypár börzsönyi túraútvonal amit kívülről tudtam még régen)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Melian
- Nem elérhető
először is azt még nem tudhatjuk, hogy a jövő hétvégén milyen idő lesz (van néhány szakmai jellegű akadálya az öt napnál hosszabb intervallumú hiteles előrejelzésnek, ezért magára valamit is adó, komoly meteorológus ilyet soha nem tesz, ha ilyet olvastok, ne higgyetek neki).
Sajnos nekem a jövő vasárnap nem jó, de szombatra terveztünk egy évadnyitó, könnyed KószaKommandó túrát, csak itt a közelben.
A tervezett útvonal a következő: Farkasvölgy (Ördög-szószék) - Frankhegyi menedékház - Makkosmária - Normafa (érintőlegesen) - Tündérszikla.
Időpont: 2009.03.14. szombat.
Gyülekező helye és időpontja: a 8-as busz megállójában a Ferenciek terén (a Károlyi Mihály utca felé, a könyvtár bejárata előtt!!!), délelőtt 10:00 órakor.
Az útvonal nem érint meredek részeket, tulajdonképpen csak egy jó nagy séta lesz. (Az év első Kósza Kommandóján nem akarok senkit riogatni )
A felszerelés a szokásos: kényelmes öltözék, túracipő, megfelelő mennyiségű elemózsia és innivaló.
A kirándulás vége várhatóan 5 óra körül lesz.
Várunk minden Kószalelkűt!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Rabyn
- Nem elérhető
Szerintem elsőre valami könyedebb túrával kezdjünk. Valami könnyed nem egésznapos dologgal.
- Kincső
- Nem elérhető
Nem mintha ismerném a túraútvonalakat, de hátha akad vállalkozó túravezető *szépennéz*
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
De a következő két hétre esőt mond a koponyeg.hu
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
(Ahhoz képest, hogy már Völgyzugoly fórumon is külön topic kellett, mert úgyis előbb kirándulunk, mint hogy a fórum meglenne, még mindig sehol semmi... )
- Ardeth
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
Drága telcontar, köszönjük a fotót, és köszönjük, hogy onnan a messzeségből is gondolsz ránk...telcontar írta: Ezt a kepet nektek csinaltam Burgosban. Azota Terradilla de los Templariosig jutottam, ahol a neve ellenere semmi templomost nem talaltam, csak a ket zarandokszallas neveben.
zarandok.blog.hu/media/image/camino2/DSCF9731.JPG
További jó zarándoklást és lelki feltöltődést Neked!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Telcontar
- Nem elérhető
zarandok.blog.hu/media/image/camino2/DSCF9731.JPG
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.