Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
- Orsie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
köszi!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Celebrom
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ezt nem fogom elérni, mert vasárnaponként nem jár az a nagyonhajnali buszom, a következő meg 9:40-re ér be a Népligethez. (( Az út eleje, ahogy nézem, az ahogy a Katlanhoz szoktunk menni, a Fenyőgyöngye az a buszvégállomás a nyuszis házzal, ugye? Odáig még valahogy elkeveredek egyedül is, de utána hova, merre? :vidéki: ánikpánik:dorwinion írta: Jó lenne, ha közösen tudnánk elindulni a menetrendszerint 9:46-kor induló busszal, aminek a menetideje 15 perc, ezért ha egy mód van rá kérlek ne késsetek!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- dorwinion
- Nem elérhető
És itt következnek a várva várt pontos információk a tábor taliról!
A talit augusztus 30-án tartjuk a Rekettyés étteremben. A hely megközelíthető a Kolosy térről induló 65-ös busszal, amivel a végállomásig fogunk menni, és onnan laza 30-40 perces séta után érkezünk meg a helyszínre.
Jó lenne, ha közösen tudnánk elindulni a menetrendszerint 9:46-kor induló busszal, aminek a menetideje 15 perc, ezért ha egy mód van rá kérlek ne késsetek!
A tervek szerint a közös séta 10 órakor kezdődik a Fenyőgyöngye étteremtől (ez a 65-ös busz végállomása), 11-től táboros képek és videók nézegetése és sztorizgatás lesz. Ezek után ha a nemzetségek igénylik, akkor lehet külön elvonulni, saját programot csinálni, stb...
Kaját, ellátmányt hozzatok , de a helyszínen is lehet venni!
(Fizetnünk nem kell a helyért, de ha veszünk 1-2 pohár üdítőt akármit biztosan fognak jobban fognak örülni nekünk.)
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Sil
- Nem elérhető
Rabyn: az enyémekből az első 7 nap fent van a tábori szerveren, a többit meg odaadtam ickének CD-n (mivel eddig arról volt szó, hogy hozzá kell eljuttatni).
Tears unnumbered
- Cellofán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
*még valamikor a táborban
IKEÁ-s vágódeszkám. Vékony műanyag, sötétszürke és kb. A4es méretű.
Előre köszi.
Ha már jeleztétek hogy megvan akkor bocsi.
Lacho Calad
- Aeglos
- Nem elérhető
Rabyn, az enyém picasan van, onnan le tudod szedni.Rabyn írta: FONTOS!!!!
MINDENKI NEKEM KÜLDJE EL A TÁBOROS KÉPEIT!! (a picasacokon kívül nem tudom őket leszedni, sőt van amit meg se jelenít a gépem...)
picitig@msn.com ra jöhetnek
jelezzétek előtte!!!
msn s lehet küldeni, sőt élőben is oda lehet adni nekem.
picasaweb.google.com/kuszogeb/Sz ... Tabor2009#
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
- Nem elérhető
MINDENKI NEKEM KÜLDJE EL A TÁBOROS KÉPEIT!! (a picasacokon kívül nem tudom őket leszedni, sőt van amit meg se jelenít a gépem...)
picitig@msn.com ra jöhetnek
jelezzétek előtte!!!
msn s lehet küldeni, sőt élőben is oda lehet adni nekem.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Orsie
- Nem elérhető
kérek szépen mielőbb önként jelentkezőket a lassi kukac tolkien pont hu címre! köszi^^
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Rabyn
- Nem elérhető
Eddig minden évben volt képes dvd is, ami nagy segítség az mtt arcíhvumnak is. Ezért kéne vhogy megoldani, hogy legyen az is.
- Sil
- Nem elérhető
Hmm... Alább pontosan hol említett? Visszalapoztam egész a táborig, de nem találok erről említést.icke írta: Valószínűleg az alább említett Rekettyésben tartjuk,
Uhh... Hát, ez kicsit szoros, egymás után két hétvégén utazgatni. :vidéki: Még gondolkozom rajta, meg tudom-e oldani. (Meg hogy lesz-e még Live előtt fizetés, mert Soča+tábori tali+Live kicsit húzós egy hónapra.) Szeptemberben amúgy lett volna Live-on kívül (ami viszont még az augusztusi költségvetést terheli) még valami nagyobb program, ami miatt nem akartátok halasztani? Csak mert volt már máskor is szeptemberben tábori tali, az nem annyira szokatlan.icke írta: éspedig augusztus 30-án, vasárnap. Igen, szerettük volna szombati napra rakni, de 29-e sajnos országos munkanapnak minősül, a következő szombaton a live-val konkuráltunk volna, és nem akartuk szeptember közepéig halasztani.
Tears unnumbered
- Kincső
- Nem elérhető
De hogy előremutató legyek, akár lehet tartani egy teaházas/margitszigeti talit, én felajánlom h. viszem a notebookom, és pendrive-val át lehet töltögetni.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Ryana
- Nem elérhető
(A méretezéssel járó minőségromlásról: ha valakinek nagyon kell egy kép nagyban, még simán elkérheti a tulajtól, nézegetni pedig valóban bőven megteszik a kisebb képek is.)
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- icke
- Nem elérhető
No. Visszaértem Sočáról, és közzétennék néhány infót - megkésve bár, de törve nem.
1. Tábori tali
Valószínűleg az alább említett Rekettyésben tartjuk, éspedig augusztus 30-án, vasárnap. Igen, szerettük volna szombati napra rakni, de 29-e sajnos országos munkanapnak minősül, a következő szombaton a live-val konkuráltunk volna, és nem akartuk szeptember közepéig halasztani. A helyszín jelenleg 95%-os, a következő pár napban válik 100%-ossá.
2. DVD
A videóanyagokat tegnap kaptam meg, hamarosan nekikezdek bedigitalizálni, és a tábori talira attól függően készül el a DVD, hogy a technika balrogja hányszor/milyen mértékben pofázik ebbe bele. (Illetőleg SÚ felvételei kérdésesek még, de elvileg ő is rajta van az ügyön.)
A képek összeszedése kicsit kínosabb, a Picasából, ha jól láttam, tényleg le tudom tölteni (ezt majd este, otthonról tudom ellenőrizni); aki viszont nem oda rakta fel, azzal valahogy majd kontaktolok, és kisütünk egy eljuttatási formát. A legbiztosabb talán tényleg a DVD-re kiírt, kézbe adott eljárás, ugyanakkor ez a legnyakatekertebb is. Gigabyte-os nagyságrendről beszélünk, itt az FTP már rég nem játszik.
Viszont akárhogy is, én a masterpéldány elkészítéséig tudom vállalni a DVD-t, a sokszorosítást ellenben (mint már jeleztem a vezetőség felé) nem tudom megoldani, ergo erre várok ötleteket, javaslatokat, horribile dictu felajánlásokat.
Volt még valami? =
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ó jessz, a szentképes ház. Hátbizony.Esgal írta:
:D "What would Jesus do?" Óanyám...Rabyn írta: Ó igen:DDD
picasaweb.google.com/sandorandra ... 5055977186
Jövőre - ha oda megyünk - majd beiktatjuk össztáborilag.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Esgal
- Nem elérhető
:D "What would Jesus do?" Óanyám...Rabyn írta: Ó igen:DDD
picasaweb.google.com/sandorandra ... 5055977186
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
De nem neon volt neki hanem villogó piros:DD
- Zsodoo
- Látogató
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Maglor
- Nem elérhető
a maradék képek megtekinthetők itten: picasaweb.google.com/sandorandras85
ha vkinek gondja lenne vmelyik képpel, akkor írja meg a számát és leszedem.
jó böngészést!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Az alapján, amit a szervezésből előzetesen alkalmanként megpillanthattam, arra számítottam, hogy ez a tábor valami olyasmi lesz, hogy minden szervezőnek lesz egy - kisebb-nagyobb - gyertyája, amit a tábor előtt szépen meggyújtanak egy közös tűznél ; amelyekkel aztán bevilágítják a többieknek a tábort, és bárki, akinek pislákol vagy elalszik a gyertyalángja, újraélesztheti majd valaki más lángjáról...
Ezek után a táborban inkább valami olyan érzésem lett, hogy a dolog úgy néz ki, hogy van egy jó nagy kályha, csukható ajtóval, ahová a szervezők tűzifaként járnak be napjában többször; ahol aztán - ki mekkora szerencsével - igyekeznek táplálni a tüzet, a kályhát pedig nemigen érdekli, hogy ki hogyan ég, lényeg, hogy kifelé meleget adjon. Annyiban talán effektívebb ez a mód az előzőnél, hogy egy kályha bizony alkalmasabb egy tábor befűtésére, mint a gyertyalángok - de világítani csak az tud, akinek a tűzifája olyan helyre kerül a kályhán belül, ahonnan kijőve szép láng loboghat a végén, ameddig bírja (egy gyertyához képest viszonylag rövid ideig, ezért is kell naponta visszamászni a kályhába) aki pedig rosszabbul járt, azon legfeljebb annyi látszik, hogy parázslik; mindenesetre mindenki füstszagúvá és üszkössé válik a tábor végére, és legfeljebb vigaszként éli meg, hogy a kintieket legalább melegen tartották. Hatalmas riszpekt mindenkinek, aki ezt bevállalta idén, de gondolom, kevesen vannak, akiknek a gyertyás megoldás ne lett volna szimpatikusabb.
A tábor a fentiek értelmében számomra azért sikerült nagyon jól, mert a mi nemzetségünk kb. fáklyáról működött, úgyhogy fényt is kaptunk, meg meleget is :cool: ; de néha bizony nem esett jól látni, hogy milyen áron. :/
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
Erre várok már, mióta hazajöttünk
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.