- Köszönetek: 0
Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
- Cueddo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
9-kor pedig Gálaest. 9-re legkésőbb jöjjön, akinek számít az első nap!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Köszönöm a figyelmet.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Leguanember
- Nem elérhető
NIDO EMAIL-CÍME:nido írta: Sziasztok!
A befizetés módja, amivel tartoztam:
Erre a számlára utaljátok a részvételi díjakat október 19-ig:
11709002 – 29900837 - 00000000
Légyszíves fizessetek átutalással.
A részvételi díjak a teljes rendezvényre:
Teljes árú: 6000, Pártoló tag: 5700 Rendes tag: 5100
Aki nem tud végig jönni, azzal külön megbeszélem, mennyit fizessen.
dorka'KUKAC'umann'PONT'hu
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Julcsi_
- Nem elérhető
Nido!anyuszi írta: Kedves Nido!
Írtam neked a freemailes címedre, lehet hogy nem oda kellett volna (?)
Én is a freemail-re írtam, de itt is kérdezek: Panna péntek délelőtt jön (mínusz egy éjszaka és mínusz egy reggeli), nem tag, mennyit fizessen?
Addig nem tudunk ugye utalni...
argh
- Adanedhel
- Nem elérhető
köszönömfqqdk írta:
A prioritásaidat átírtam, betettem első helyre a táncolást, és az általad második helyen megjelölt kézműveskedést pedig második helyre.Adanedhel írta: Jelentkeztem! Csak ha lehet, szeretnék átíratkozni táncosnak Köszönöm!
- sebcsaba
- Nem elérhető
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
Hozzám jelentkezz nyugodtan, csak azt kérem, hogy előző nap legkésőbb jelezd e-mailben, ha mégis inkább máshová mennél, hogy szombat reggel ne várjunk rád. (E-mail helyett jó a maradi módszer is, hogy megkocogtatod a vállad és verbálisan mintegy a tudtomra adod. ) Egyébként, hogy könnyebb legyen a döntés, eddig négy jelentkező van fotózni, a tematikából pedig a szabadtéren modellt fotózás a nyerő.Metaflora írta: Ezzel a fotós meg programozós szabad rendi órával az az izé, hogy persze nagyon érdekesen hangzik, de fogalmam sincs, mi lesz még vele egy időben, ami esetleg még érdekesebb. Na ilyenkor hogy előjelentkezzek? Inkább igen akkor is, ha aztán majd mégse, vagy ha nem biztos, akkor semmiképp?
- anyuszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Írtam neked a freemailes címedre, lehet hogy nem oda kellett volna (?)
Én csak pénteken és szombaton mennék, nem alszom ott, nem eszem ott, mennyit utaljak?
(jellapot már elküldtem)
Köszi!
Anyuszi
aranynyuszi@gmail.com
- fqqdk
- Nem elérhető
A prioritásaidat átírtam, betettem első helyre a táncolást, és az általad második helyen megjelölt kézműveskedést pedig második helyre.Adanedhel írta: Jelentkeztem! Csak ha lehet, szeretnék átíratkozni táncosnak Köszönöm!
code a rat the monster on doom in it
- Kincső
- Nem elérhető
Meg a nevedet, mint mindig.Metaflora írta:
Sztem csak azt, hogy KÖMT 2009.Attila írta: Komolyan, verjetek meg, de úgy emlékeszem, hogy a közleménybe kell írni valamit, de nem találom sehol. Vagy ez csak az én stikkem?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Adanedhel
- Nem elérhető
Köszönöm!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Sztem csak azt, hogy KÖMT 2009.Attila írta: Komolyan, verjetek meg, de úgy emlékeszem, hogy a közleménybe kell írni valamit, de nem találom sehol. Vagy ez csak az én stikkem?
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
sorry a késésért, csak most derült ki, hogy szabad leszek-e jövő hétvégén...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Encsi
- Nem elérhető
Csak erre a megerősítésre vártam Ma vagy holnap utaljuk a pénzt is ( a Live tartozással együtt)Alyr Arkhon írta:
Igen, még lehet.Encsi írta: Lehet még jelentkezni, vagy ez ilyen vérhatáridő volt ez az október 8?
Csak nagyon-nagyon ajánlott minél előbb megtenni.
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- sebcsaba
- Nem elérhető
Egy kis szintfelmérésként válaszold meg (abban a nekem küldött emailban) a következő kérdéseket:
1. Számítástechnikai ismeretek:
a) Láttam már számítógépet.
b) Használtam már excelt.
c) Tudom hogy kell egy parancssort használni.
d) Mnemomikokkal kommunikálok a processzorral.
2. Webes ismeretek:
a) Használom az explórert.
b) Van honlapom/blogom.
c) Már nyúltam bele css fájlba.
d) Csináltam már dhtml menüt firebugban.
3. Algoritmikai ismeretek:
a) Az valami gyógyszer?
b) Reggel végiggondolom hogy mit mi után kell aznap csinálni.
c) Matekházit általában meg tudtam csinálni.
d) Turing-teljes vagyok.
4. Hova szeretnél fejlődni a nap során?
a) Ne töröljem le a gépemet.
b) Hello, world!
c) Valami aminek értelme is van és működik.
d) Windows 9.
5. Hozol-e laptopot?
6. Sorold fel azon számítástechnikai ismereteidet, tapasztalataidat, amiket fontosnak tartasz (lehetőleg a témával kapcsolatban)
7. És ha nagyon ráérsz, töltsd ki ezt a tesztet is... ;]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Igen, még lehet.Encsi írta: Lehet még jelentkezni, vagy ez ilyen vérhatáridő volt ez az október 8?
Csak nagyon-nagyon ajánlott minél előbb megtenni.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- nido
- Nem elérhető
küldd mégDindae írta:
ím a kérdésre a válasz. másik kérdés: ha holnapig nem tudok utalni, és várhatóan szerdán tudnék, akkor tegyem meg, vagy inkább fizessek helyszínen?nido írta: Sziasztok!
Erre a számlára utaljátok a részvételi díjakat október 13-ig:
- Dindae
- Nem elérhető
ím a kérdésre a válasz. másik kérdés: ha holnapig nem tudok utalni, és várhatóan szerdán tudnék, akkor tegyem meg, vagy inkább fizessek helyszínen?nido írta: Sziasztok!
Erre a számlára utaljátok a részvételi díjakat október 13-ig:
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leguanember
- Nem elérhető
(értelmezési gyakorlat)
Okt. 22. Cs 15 órától Dekorálás, színpadépítés
16-20h Nyílt nap meglepetés játékkal, vetítéssel
Gálaest
Megnyitó
8h Ébresztő
Reggeli (közös)
Városbújócska/Szabad rendi programok
13h Ebéd (saját)
Szieszta
Alkotóműhelyek, rendi munka
19h Vacsora (saját)
Teaházi kisprogramok, sport, szabadidő péntek este
/BEMUTATÓ EST, KIÁLLÍTÁS és KÓSTOLÓ szombat este
/BULI szombat késő estétől
Másnap hazautazás // Városnézés a külföldiekkel (Visegrád)
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
- Kuvasz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
(KÖMT-re sajn nem tudok menni )
"A tápolás a szerepjátszás halála.
A szerepjátszás a karakteré."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.