Bemutatkozások - fontos infók

Több
13 éve 6 hónapja #400066 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Bemutatkozások - fontos infók
Sziasztok!
Celebrom (Doncsecz Zoltán, vagy Zotya) vagyok!
Nekem is ez a 9. táborom, de kb 4 éve aktívan szervezgetek az MTT-ben. 2 éve végeztem a BME-n és jelenleg gépészmérnökként tengetem napjaim. Általában jó humorú, türelmes embernek ismernek. Tolkien-ben viszonylag jártas vagyok. A táborban még íjaszat kapcsán találkozhattok velem. A gyengém az éneklés és a vega koszt :) .
Én vagyok főszervezői szinten a közösségért illetve közösségvezetésért felelős szervező. Ez azt jelenti, hogy minden csapatban bent vagyok , és minden vezető mellett ott állok. Ezt fizikaileg nehéz lesz megvalósítani a táborban, de dolgozom a feladaton:). Bármi kérdésetek , kérésetek, problémátok van, forduljatok ugyanolyan bizalommal hozzám, mint a csapatvezetőitekhez vagy bármely más szervezőhöz. Ha nem is tud mindenki segíteni, de az adott problémáért felelős emberhez tud irányítani. Ha magán jellegű a dolog, akkor pedig a csapatvezetőiteket és/vagy a főszervezőket keressétek (pl engem). Nagy segítségemre van még Ringbearer (Várszegi Éva), de majd ő is jelentkezik.
Velünk többször fogtok találkozni népi-, családi vagy rendi alkalmakon.
A nép-, család- és rendvezetőkkel már hónapok óta készülünk a táborra, készülünk rátok, hogy minél jobban érezzétek magatokat a táborban és egy nagyonjó közösség részesei lehessetek.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #400020 Írta: zs.gothpunk
zs.gothpunk válaszolt a következő témában: Bemutatkozások - fontos infók
Én Zsolt vagyok, a netes világban a gothpunk a másik név, amit használok. 31 éves, pszichológus, de nem kell megijedni. :D Piackutatással foglalkozom, hogy pénzt keressek, viszonylag régóta dolgozom már a marketing különböző területein. Nyáron ugyan nem lesz aktuális, de PhD-zom a Közgázon. A téma, ami foglalkoztat, az a videojáték és az, ahogyan az átalakítja a szabadidős, médiafogyasztásra szánt szabadidőnket. Következik belőle, hogy szeretek játszani a gépen és az asztal mellett is. Lassan két évtizede szerepjátékozom, elsősorban mesélek, mindenféle horror-fantasy-sci-fi környezetben.

Lau/Szozsi/Zsófi kapcsán kerültem kapcsolatba az MTT-vel és a táborral, tavaly voltam először és Radagastként szerepeltem. Idén az egyik kis közösséget fogom vezetni Tucsi mellett, amiről a másik topikban olvashattok majd bővebben. Bár kedvelem Tolkien munkáit, valószínűleg bármelyikőtök többet tud nálam róla, de ez azt jelenti csak, hogy meghagyom nektek a kreatív részét a közös munkának és segíteni foglak benneteket a kiteljesedésben. :)

Szükség esetén itt a fórumon vagy a zs.gothpunk kukac gmail.com címen értek el leggyorsabban.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #399981 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Bemutatkozások - fontos infók
El is kezdem a sort; Milendoria/Mil/milc vagyok, civilben Kiss Renáta, táncos-turizmusos-pörgős-tündérlelkű energiabomba. És idén Híriel is, a Dol Amroth-i nemzetségfő. ;)
21 évemmel nem vagyok túl öreg, és bár néha nehezen hiszem el én is, ez már bizony a 8. (!) táborom leszen. (Bizony, még 2004 nyarán kaptam el a fertőzést, és azóta csak súlyosbodott :D )

Amit rólam tudni kell: szívem-lelkem a táncé; írszteppelek, lassan 8 éve szintén (igen, a kettő összefügg :D ), jazzbalettozom, és nemmellesleg van egy társulatom, akikkel turnézunk, illetve éppen egy új darabon dolgozunk (Coincidance, kortárs ír tánc, nyugodtan keressetek rá ha érdekel :D ). Idén fejeztem be a közgáz turizmus-vendéglátás szakának tanulós-vizsgázós részét, már csak egy szakdolgozat, egy szakmai gyakorlat, és egy nyelvvizsga hiányzik a diplomához. Szeptembertől egy két éves táncos 'Elitképzés'-en fogok résztvenni, ami remélhetőleg magas szintű táncos csinál belőlem:)

Amúgy sok-sok helyen dolgoztam már, éppen egy hotelban vagyok recepciós-mindenes, amit a körülmények ellenére is imádok. A mindennapokban nincs túl sok időm, ha mégis akad, akkor sokat olvasok, ékszereket gyártok, pólókat festek, vagy valami bugyuta számítógépes játékot nyomkodok. Szeretek énekelni, főzni-sütni, sminkelni és főleg utazni; Írország az én imádott második otthonom, ahová minden alkalommal úgy érkezem, mintha hazatérnék. Remélem egyszer még fogok tudni élni ott hosszabb ideig :)

Egyenlőre ennyi, ha bármi kérdésetek, óhaj-sóhajotok felmerül, itt megbeszélhetjük, valamint emailben (milendoria''gmail.com), privát üzenetben, skypeon (milendoria) és facebookon (/milendoira) (igen, bénamód elírtam anno :P ) is keressetek bátran, több mint örömmel fogok válaszolni minden kérdésre!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
13 éve 6 hónapja #399979 Írta: Milendoria
Bemutatkozások - fontos infók téma létrehozva Milendoria által
Kedveseim!

Üdvözöllek Benneteket a Dol Amroth-i csapatban! Remélem, máris repes a szívetek, hogy büszke házunk tagjait gyarapítjátok! ;) (bevallom, nekem nagyon.)

Szeretném, ha itt egy pár szót mesélnétek magatokról, hogy még a tábor előtt legyen alkalmunk egy rövid körképet kapni egymásról. Annyit meséljetek, amennyi jól esik; elsősorban olyan információkra vagyunk kíváncsiak, amit ti magatokról fontosnak gondoltok! (Ezért hát nem kell ragaszkodni a hogy hívnak-honnan jöttem-hova járok-mi a hobbim szokásos sémához, noha nyilván hasznos információk ezek. de még hasznosabbak azok, amik a leginkább jellemzőek rátok!)

Ha ez csak 3 sor, akkor három sor. A tábor során úgyis lesz 11 szemetgyönyörködtetően intenzív napunk, hogy egymás lelkének mélyére áshassunk ;)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.142 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére