Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21051 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Meg van bocsájtva!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21050 Írta: Anonymous
Jaaa:-)<br> Valami sántított...<br> Neeem,ugyanmár...ő nem 1 szeretetreméltó ember!!!Bocsika Nem figyeltem oda 100%ig...<br> jáááj

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21049 Írta: Anonymous
Dehogy. Dehogy. Háma Theoden testőre (ajtónállója?). Mindenesetre nagyon hűséges és jólelkű ember. <br> Gondoltad, hogy Kígyónyelvet kedveltem?! Ez elszomorít! :( <br> <br> Egyébként, akire Te gondolsz az Grima.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21048 Írta: Anonymous
Háma=Kígyónyelvű?<br> én szegény feledékeny... :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21047 Írta: Anonymous
Háma meghal? Erre nem is emlékszem. Mikor? Pedig őt is nagyon kedveltem. :( ((<br> <br> Érdekes, hogy azt írjátok Denethor nem volt jó. Én itt elsősorban arra gondoltam, hogy a 'jó' oldalon állt. Szerintem, bár maguk a karakterek nem tisztán feketék vagy fehérek, az azért teljesen világos, hogy ki melyik oldal érdekeit szolgálja. Én nagyon nem szerettem Denethort, de amit a Gyűrű keresésében olvastam a Palantírokról szóló fejezetben róla, kezdi megértetni velem az ő személyiségét. Mindig a népe volt fontos számára, sohasem saját maga. Boromirnak viszont azért a saját dicsősége is fontos volt. Igaz, így is sokkal jobban szeretem Boromirt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21046 Írta: Anonymous
Vic:Kösz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21045 Írta: Anonymous
És ráadásként egy újság, amiben Sean Beanről lehet olvasgatni + van néhány kép is:<br> <br> <a href=http://www.geocities.com/compleatsb5/mainfeatures-17.html> klikk ide a beszkennelt képekért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21044 Írta: Anonymous
Megvan.<br> Azért Elijah korántsem alakított akkorát, hogy ő vezessen...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21043 Írta: Anonymous
ja, de azt hozzá kell még tennem, hogy a onering.neten szabály, hogy csak egyszer lehet szavazni, tehát gondoljátok meg :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21042 Írta: Anonymous
Dwin: Szívesen.<br> Ha valaki szavazni akar még, az a pontos címen tegye: <br> <br> <a href=http://www.theonering.net/pollpage.html?vote+here.x=39&vote+here.y=4> klikk ide

Tehát az oldal pontos neve: www.theonering.net <br> (nekem a kedvencek között van, tehát azért írtam az előbb rosszul)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21041 Írta: Anonymous
Kösz Vic! Te egy istennő vagy. rohanok, térülök fordulok!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21040 Írta: Anonymous
Denethornak is a büszkeség volt a végzete. Erős volt, de erején felül tette próbára magát a palantírral. Szauron még így sem tudta a hatalmába keríteni, 'csak' azzal tudta befolyásolni, hogy kétségbeejtő dolgokat mutatott neki, ami megfosztotta őt a reménytől...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21039 Írta: Anonymous
Dwin: a www.onering.neten lehet szavazni, hogy melyik színésznek hiányoltad az oscar jelölését. Go és x-eld be Sean Beant. Ő áll a második helyen, első Elijah.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21038 Írta: Anonymous
Én le voltam taglózva, hogy Bean-t nem jelölték Oszira! Ez csalás, bunda, meg minden.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21037 Írta: Anonymous
Ami mondjuk főként Bean fantasztikus alakításának köszönhető, de azért az egész rendezés, meg minden bennevolt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21036 Írta: Anonymous
Som, egy régi hozzásdzólásodra visszatrve-ne hidd azt, hogy aki nem olvasta a könyvet, az azt hiszi, hogy Boromir gonosz, stb., mert én mikor láttam messze nem jutottam el még Boromirig, és ígyis ő volt az egyik kedvencem a film alapján...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21035 Írta: Anonymous
Boromirnak meg kell halnia, hogy tisztára moshassa a nevét, csak ezzel teheti jóvá megtévelyedését. <br> (komolyabb irodalmi művekben így szoktak járni szegény önmagukkal vívódó hősök)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21034 Írta: Anonymous
Turin: sajna nem. De egy pár éve már használom ezt a nevet és nem szeretnék lemondani róla... :) )<br> Szerintetek Théoden nevét hogy fogják kiejteni? Széoden? Remélem nem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21033 Írta: Anonymous
Hat igen, Denethort tulzas lenne jonak jellemunek tartani, csak azert mert Gondor helytartoja.<br> Ha volt is benne nemes szandek, a hatalom sulya, es Szauron a <br> palantiron keresztul mar regen eltorzitotta azt...<br> <br> Alyr, Te az rpg.hu-s Alyr vagy?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21032 Írta: Anonymous
Denethor meg nem...<br> Nekem az összes szerep közül Boromiré lett a leghitelesebb...<br> A hobbitokkal való vívás: engem csak az zavart hogy se Frodó, se Samu nem vett részt benne, még egy kicsit se...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21031 Írta: Anonymous
Ja, a Denethort, meg a Théodent! Ez azért nem teljesen így van: a Háma is jó...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21030 Írta: Anonymous
Én negyedszeri nézésre vettem észre, hogy eltörött a kürtje, és nagyon örültem neki, hogy ezt is beletették a filmbe.<br> Amikor elkezdtem olvasni a könyvet, megnéztem a tartalomjegyzéket, és olvastam, hogy 'Boromir halála'. Végig azon izgultam, hogy hátha az nem is azt jelenti, hogy meghal, csak jelképes vagy nem is tudom. De persze éreztem,hogy neki meg kell halnia, hiszen ő csak így tud ellenállni a gyűrűnek. <br> Észrevettétek, hogy a könyvben egyedül ő hal meg a jók közül? ( A két öreget nem számítva)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21029 Írta: Anonymous
Gyüjjön valaki ircűni mán!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21028 Írta: Anonymous
Boromir kürtje a csatában hasadt ketté, de erről részleteket nem olvashatunk a könyvben.<br> <br> Egyébként Boromir túlságosan büszke volt, ez okozta a vesztét. Nem lehet árulónak nevezni, mert jót akart, de azt hitte, hogy ő tud bánni a Gyűrűvel... Bár nekem nagyon fájt a halála, megnyugtató volt látni, hogy megbánta a tettét és szándékait, és becsületesen halt meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21027 Írta: Anonymous
A filmben is kettétörik? Ezt eddig még nem vettem észre, pedig emlékeztem, hogy a könyvben ez történt. Még egy dolog, amiért újra (és újra :) meg kell néznem a filmet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21026 Írta: Anonymous
Nem egészen, bár az övé is lehetett volna. Boromir kürtjének darabjai végül eljutnak Minas Tirithbe, Denethor ekkor sűlyed a legmélyebb kétségbeesésbe.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21025 Írta: Anonymous
Az nem Lehelé volt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21024 Írta: Anonymous
Észrevettétek hogy a filmben mielőtt meghal Boromir, a kürtje kettétörik?? Nem emlékszem már hogy a könyvben van-e valami erről, mert régen olvastam. Nem tudjátok hogy törik ketté?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21023 Írta: Anonymous
Gondoljatok csak abba bele, hogy egy egyszerű paraszt bácsika, aki otthon műveli a földet mitsem tud a gyűrűről és az egész cirkusztról. Ő csak azt látja, hogy jönnek az orkok és letapossák a terményt és jobb esetben csak az állatait ölik le. Gondorban azért a többség ilyen. Egyszerű halandó, aki el van foglalva a mindennapi élet gondjaival. <br> Nincs örök élete, hogy aggassza a távolabbi jövő és világmegváltó céljai lennének.<br> Hát kérdem én: El lehet - e ítélni valakit, aki 1jó gazda módjára' meg akarja védeni a népét?<br> Az már más kérdée, hogy a Gyűrű ki tudta használni ezt a 'függőséget' a hazától és megkísérteni Boromirt.<br> De hiába kísértette meg és csábította el pár pillanatra. Amikor kellett helyén volt az esze és a szíve. És szerintem csak abban az utolsó hősies pillanatban látta át azt az egész dolgot, amit Elrond és a többiek már az elejétől fogva tudtak.<br> <font size=3> Hát ez az igazi hősiesség!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #21022 Írta: Anonymous
Nekem az első részben Boromir volt a kedvenc. Butaság árulónak nevezni. Ki az áruló? Aki a hazája ellen fordul? De hisz Boromir minden tettét a hazaszeretet vezeti! Azért akarja a Gyűrűt is. Vagy az, aki a barátai ellen fordul? A fiatal hobbitokért hal meg, sőt, mondhatom, a lelkiismeretfurdalása sodorja az orkok nyilai elé. A halála a legmeghatóbb jelenet volt, az tuti. Már azért megadnám az Oscart a Filmre...Én is mormoltam a fogam között, hogy királyom...Hogy nyögje már ki...Egyébként szerintem ami a hazaszeretet ragadékonyságát illeti, az Aragorn azért nem mert a Fehér városba menni, mert félt, hogy meginogna, de miután látta Boromir, a megingó halálát, és tudta, hogy jó halált halt még így is, már nem volt vesztenivalója, hiszen az ő szíve mentes volt a Gyűrű utáni vágyakozástól...Na, ezt jól megaszondtam... Tényleg cuki volt, amikor Boromir+Pippin+Trufa vívni tanultak:):)Bárhogy is került a Filmbe.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.699 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére