Théoden - Bernard Hill

Több
17 éve 9 hónapja #314127 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill

cortez71 írta: Igen, az új DVD-n van bakiparádé, szerintem ez onnan van (a színből ítélve is - elég erős tónusok vannak a videóban, ez pedig amerikai transzferre vall)

Nem hiszem (bár lehetséges, hogy rajta van, Dorwiniont kérdezzétek), volt pár ilyen videó korábban a neten, ez azok közül az egyik. Mindjárt megkeresem.

Szerk: Meg is van.
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_677.php

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #314125 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill

Thereon írta: Skaccok ezt mindenki nézze meg:

Nagyon rövid, de tudni szeretném, hogy honnan lehet megszerezni? Mert nincs rajta a bővített dvd-ken, de.... ezek kellenek!!!!

(Talán azon a dvd-n van rajta, ami mostanság jelent meg és amiről nem tudok bővebb info-t, de a lordoftherings.net hírdeti?)

Igen, az új DVD-n van bakiparádé, szerintem ez onnan van (a színből ítélve is - elég erős tónusok vannak a videóban, ez pedig amerikai transzferre vall)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #314123 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
Skaccok ezt mindenki nézze meg:

Nagyon rövid, de tudni szeretném, hogy honnan lehet megszerezni? Mert nincs rajta a bővített dvd-ken, de.... ezek kellenek!!!!

(Talán azon a dvd-n van rajta, ami mostanság jelent meg és amiről nem tudok bővebb info-t, de a lordoftherings.net hírdeti?)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
18 éve 9 hónapja #281466 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
Jah, az a táncos rész tényleg Király. Mint a mi Teddynk.

(Annedun: Eärendil...)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 10 hónapja #281101 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
kösz...
amúhy BÚÉK mindenkinek :wink:

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 10 hónapja #281084 Írta: Thereon
RotK bővített DVD asszem a 4.CD

Több
18 éve 10 hónapja #281066 Írta: Annedun
Aha...
és ezt hol láttátok?

Több
18 éve 10 hónapja #281051 Írta: Thereon
Énis, d eutána meg elkezdtem röhögni a fejelésen :D

Több
18 éve 10 hónapja #281046 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
Amikor a kaszkadőr csapat Hakkát táncolt neki és viggónak, láttam nagyon meghatódtak...
És én is, amikor a vezető azt mondta. "mert királyok vagytok mindketten" bizony én is meghatódtam... :oops:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 10 hónapja #281038 Írta: Annedun
az nem tánc... szerintem lesteppel :P
az utóbbit nem láttam...

Több
18 éve 10 hónapja #281022 Írta: Thereon
öhm láttad azt a részt amikor jelmezben kijön egy lakókocsiból és letáncol a lépcsőjén? asszem a TTT bővítettjében van. Meg van a RotKban is egy klassz amikor Aragornt megtréfálja és a buszt beviszi a stúdióba :)

Több
18 éve 10 hónapja #280973 Írta: Annedun
most néztem meg először a 4lemezes bővítetten az egyik + lemezt, azt mondjék, neki van a legjobb humora...
Sztem egy kicsit vicces, hogy neki kellett eljátszania az egyik legkomorabb szerepet... :)

Több
18 éve 10 hónapja #280957 Írta: Thereon
Szerintem nagyon jól tartja magát.

Több
18 éve 10 hónapja #280894 Írta: Noredhel
A Mi királyunk... úgy szeretem... mert :theoden1:

Toujours pur

Több
18 éve 10 hónapja #280703 Írta: Annedun
te jóég...
már 61?? pedig nem is tűnt olyan öregnek...

Több
18 éve 10 hónapja #280316 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
Megkésve bár, de
Valin 61. Nostare, Bernard!!! :hello:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 4 hónapja #260989 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
A kép nagyon klassz, ezt még úgy hiszem nem láttam. Köszi!

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
19 éve 5 hónapja #259543 Írta: Noredhel
Théoden nagyon fess rajta! *szívecskésikon*

Toujours pur

Több
19 éve 5 hónapja #259431 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill

Telperien(Ithil) írta:

Gilgolwen Nimrandir írta: Ezt keresed? Katt Ide!

EZ NAGYON JÓ! Ilyenem van, csak AragornosArwenesÉowynos.

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 5 hónapja #259259 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
Elég rég jártam már errefelé...

Telperien(Ithil) írta:

EZT!! Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!! :hello: :up:

Igazán nincs mit ;)

Thereon írta: U már mióta keresem ezt a képet. Kicsit nagyobban nincsen meg?

Kicsit felnagyítottam, majd átküldöm.

Több
19 éve 5 hónapja #259149 Írta: Thereon
U már mióta keresem ezt a képet. Kicsit nagyobban nincsen meg?

Több
19 éve 5 hónapja #258850 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill

Ízisz írta: Hát ez tényleg nagyon szép kép!
Olyan rohani.... :D

[size=9:1shehaku]nah, ez lesz a végleges avatarom, talán... bocsi, h mindig változtatom..[/size]

Télleg szép kép!!!
[size=9:1shehaku](Ízisz: ezt az avatarodra is értheted)[/size]

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
19 éve 5 hónapja #258846 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
Hát ez tényleg nagyon szép kép!
Olyan rohani.... :D

[size=9:sk2htkcs]nah, ez lesz a végleges avatarom, talán... bocsi, h mindig változtatom..[/size]

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 5 hónapja #257698 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
Hú, ez tényleg jó kép! :itscool:

Több
19 éve 5 hónapja #257692 Írta: Telperien(Ithil)
Telperien(Ithil) válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill
A warofthering-et pont nem néztem meg. :roll: :lol: :oops:

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"

Több
19 éve 5 hónapja #257689 Írta: Telperien(Ithil)

EZT!! Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!! :hello: :up:

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"

Több
19 éve 5 hónapja #256898 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill

Gilgolwen Nimrandir írta: Ezt keresed?
Katt Ide!

De gyönyörű kép!!! :P

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 5 hónapja #256605 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill

Telperien(Ithil) írta: Egy kis help,plíz!Keresem és sehol nem találom azt a képet,amin Théoden,Éomer és Éowyn van együtt(Théoden van elől,mögötte félig takarva Éowyn a bal oldalán,Éomer a jobbon).Előre is köszi a segítséget. :cry:

Ezt keresed?
Katt Ide!

esetleg itt egy másik is:

shipofdreams.net/lotr/jpegss/rohan1_800x600.jpg
shipofdreams.net/lotr/jpegss/rohan1_1024x768.jpg
(sajnos, csak bemásolva jönnek be)

Több
19 éve 5 hónapja #256596 Írta: Telperien(Ithil)
Egy kis help,plíz!Keresem és sehol nem találom azt a képet,amin Théoden,Éomer és Éowyn van együtt(Théoden van elől,mögötte félig takarva Éowyn a bal oldalán,Éomer a jobbon).Előre is köszi a segítséget. :cry:

Több
19 éve 6 hónapja #253674 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Théoden - Bernard Hill

Lagoril/Niéla írta:

olorin.papa írta: Nem! Ő flottát vezeti felfelé az Anduinon, a teljes stábbal karöltve! :P

Akkor vajon ki az?

Annak a 200 helybelinek az egyike, akit felkértek, hogy lovaikkal, beöltözve, vágtassan pár100 métert, közben meg hadonásszon kardjával.

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.222 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére