Gandalf (Sir Ian McKellen)

Több
20 éve 10 hónapja #164199 Írta: gandala
gandala válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Imádom Gandalfot! Még mindig. Nagy taktikus az öreg! Ahogy szervezi a csatát, és közben még Pippinbe is nyom egy kis lelkierőt... Nagy zseni az öreg! Egy mágusba oltott hadvezér és pszichológus! :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #163667 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Letöltöttem egy videoklipet a Kazaaról, Pet Shop Boystól a Heart címűt, és meglepetten vettem észre, hogy a klipben szereplő vámpírt Ian McKellen alakítja. Utána is néztem, tényleg Ő az.

Gandalf, te mint netes, ha van valami ötleted, hova, akkor feltölthetném, ha van rá igény!

H.

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #163160 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Gandi naon jól harcol a 3. filmben a botjával és a kardjával, csak néztem tátott szájjal! A nazgúl-elijesztő "varázslata" is jó volt!

Több
20 éve 10 hónapja #163097 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Nekem úgy tűnik, mintha ott Pip egy lépcsőn álna. :wink: Vagy... Vag ő van feljebb. Hisz Gondor utcái emelkednek! 8)
KÖRÖZÉS: ki nyújtotta ki a topicot? Mert mostanában az összes ki van nyúlva... :roll:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 10 hónapja #163052 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
És Gandalf öregszik... és rohamosan megy össze! :lol:

*****by KÁJ*****

Több
20 éve 10 hónapja #163047 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Trufa megyei rekordot is döntött a magasságával. :-)

Több
20 éve 10 hónapja #163030 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Elessar király... írta: Volt róla szó a könyvben, hogy Pippin és Trufa megnőttek. Ki tudja?

"Ki tudja?" Jó helyen kérdezed. :wink:
Igen, volt róla szó. :) Nem több fejjel lettek magasabbak, de azért nagyobb termetűek lettek.

Minden megtörténhet... még az is ami nem.

Több
20 éve 10 hónapja #163024 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Aldarion írta:

Nimrodel Melian írta:

Elessar király... írta: Jó kép:
www.warofthering.net/photos/rotk ... age3.shtml

Ezen a képen Pippin nem néz ki túl aprónak, még Gandalfhoz képest sem. 8O :? Valószínűleg a kép hibája.

Gandalf még közlebb is van mint Pippin. 8O De ettől függetlenül szvsz szuper kép :itscool:

Volt róla szó a könyvben, hogy Pippin és Trufa megnőttek. Ki tudja?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 10 hónapja #162975 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Nimrodel Melian írta:

Ezen a képen Pippin nem néz ki túl aprónak, még Gandalfhoz képest sem. 8O :? Valószínűleg a kép hibája.

Gandalf még közlebb is van mint Pippin. 8O De ettől függetlenül szvsz szuper kép :itscool:

Más lett a világ

Több
20 éve 10 hónapja #162809 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Nimrodel Melian írta: Ezen a képen Pippin nem néz ki túl aprónak, még Gandalfhoz képest sem. 8O :? Valószínűleg a kép hibája.

Az ent-ital után ezek a félszerzetek inkább 3/4szerzetek lettek :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.

Több
20 éve 10 hónapja #162751 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 10 hónapja #162746 Írta: .Elessar király.
Jó kép:

rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 10 hónapja #162153 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
www.imdb.com/features/rto/2004/poll/bestresults Sir Ian is jelölt a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában! Aki szívügyének érzi, mejen szavazni (bár Sean nagyon sokkal vezet :wink: )

Több
20 éve 10 hónapja #161923 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Gandalf

Név: Gandalf
Angol elnevezés: Gandalf
Nemzetség: istar (maia?)
Idő: ismeretlen
A név nyelve: -
A név jelentése: -
Egyéb nevek: Mithrandir, Szürke Vándor, Szürke Zarándok, Thark

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 10 hónapja #161913 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Ian McKellen szövegkönyve a RotK utószinkronjához, s.k. ceruzás javításokkal:
www.theonering.net/scrapbook/group/1263
(Az utószinkron: azokat a jeleneteket, amikhez eredetileg nem sikerült megfelelően rögzíteni a hangot, később egy stúdióban újraszinkronizálnak. Az utószinkronnál egyszerre egy szereplővel dolgoznak, ezért a színészek szövegkönyve ilyenkor csak a saját soraikat tartalmazza.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #159536 Írta: Ancalima Anarórë
Oh, igen, köszi, Sil! :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #158495 Írta: Sil

Ancalima Anarórë írta: GyU- s pénzérmék? Keresek képeket, de nincs sok időm!!! :lol:

www.theonering.net/scrapbook/group/1092/
www.empireonline.co.uk/news/news.asp?story=5144

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #158483 Írta: Ancalima Anarórë
GyU- s pénzérmék? Keresek képeket, de nincs sok időm!!! :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #156839 Írta: Coralie
members.fortunecity.com/crucidet ... eadly.html
mediagrant.com/catalog/band/?b=2321 (ua.)
Erről hallottatok már? 8O Van egyáltalán olyan Gyűrűk Urás szereplő, akiről nem neveztek el rockbandát? 8)

És mégvalami: arról hallottatok, hogy adtak ki Gyűrűk Urás pénzérméket aranyból, amiket hivatalosan Ian McKellen mutatott be? :)

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #156317 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Még egy cikk a King Kongról és McKellen-ről

Egyébként erre kíváncsi leszek, hogy kit fog alakítani a filmben Sir Ian?

Több
20 éve 11 hónapja #155871 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Szegény Ember neki mindig az ilyen szerepek jutnak?? :D :D

[size=9:j2jobydd]Persze átlagon felülien jól csinálja, de így soha sem láthatjuk a helyes képét! :oops: [/size]

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
20 éve 11 hónapja #155615 Írta: Sil

Lara írta: Klikk Ha minden jól megy,Ian szerepelni fog a King Kong-ban,amit PJ rendez.Nézzétek csak,a föbb szerepekben már Andy Serkis is benne van :P :D !

Igen, Serkis játssza majd King Kong-ot, mert Gollammal már bizonyított, hogy milyen jól hozza az ilyen digitális, motion capture-ös figurákat.

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #155589 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Klikk Ha minden jól megy,Ian szerepelni fog a King Kong-ban,amit PJ rendez.Nézzétek csak,a föbb szerepekben már Andy Serkis is benne van :P :D !

I make my own luck.

Több
20 éve 11 hónapja #155284 Írta: Coralie

sherry írta: Ez kircsi!! Azt tudtam, hogy a hobbitkáknak és Liv-nek egyen tetoválásuk van, de hogy Gandalf is beszállt azt nem tudtam, de akkor is nagyon kircsi!! :D :D

Én úgy tudtam, hogy a "Gyűrű Szövetségének" minden tagja csináltatott egy ilyen [size=9:3mondzh5](ez mondjuk elvileg Viggo-é)[/size] tetoválást, csak John Rhys-Davies nem. Persze lehet, hogy nem jól tudom...

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #155263 Írta: sherry
Ez kircsi!! Azt tudtam, hogy a hobbitkáknak és Liv-nek egyen tetoválásuk van, de hogy Gandalf is beszállt azt nem tudtam, de akkor is nagyon kircsi!! :D :D

Több
20 éve 11 hónapja #155005 Írta: Sil
Nocsak, nocsak, mit találtam Finarfiel képei között 8O :
kep.tar.hu/marchi/images/pic2731890.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #154467 Írta: sherry
Cuki! Talán ez rá a legmegfelelőbb szó!!
Nekem a rámenős, erős, öntudatos Gandalf jobban tetszik!! :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #154347 Írta: Neniel
Neniel válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Viduljatok, fórumozók: itt egy tündéri, aranyos kép Gandalfról, remélem
még nem volt :lol: :up:

www.valinor.com.br/gallery/displ ... m=50&pos=3

"To the Sea, to the Sea! The white gulls are
crying,
The wind is blowing, and the white foam is
flying."

Több
21 éve 1 napja #151605 Írta: Ancalima Anarórë
Nálam ez volt az első dolog, amit közöltek velem, mikor a filmet néztem... 8) Épp a napokban jutott eszembe, hogy megkérdezzem, de én is magánügynek tartom, úgyhogy inkább hagytam. :wink: Egyébként nem izgat, sőt: harcoljon csak a jogaikért!!! :D

[size=9:2hxdutok]200. hozzászólásom? :hein: Május óta? Nem vagyok túl buzgó... :oops: [/size]

Több
21 éve 1 napja #151601 Írta: .Elessar király.

Mornambar írta: Komoly?? :) Én ezt nem is tudtam! Mondjuk én nem olvasok "ifjúsági újságokat"... :)
S Orlando hogy tűrte? :)

Teljesen berágott rá! Még jó, hogy ez nem a Lotr forgatása közben történt, mert akkor még az is előfordulhatott volna, hogy feloszlatják a stábot. Örülök, hogy nem így történt. De akkor is! Azon gondolkodtam, hogy vajon mi járhatott a fejében, mikor pl: Frodóval beszélt Móriában, vagy Aragornnal a Rotk előzetesében. Én ezt eddig nem tudtam Ianról, úgyhogy eléggé meglepődtem.

rajta a béke napjaiban!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.591 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére