- Köszönetek: 0
Gandalf (Sir Ian McKellen)
- Agoura
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem,angoltudással,mert Lara erre gondoltNiphredil/Szméagol írta: Lara: nem némettudással?
Amúgy tényleg nagyon jó a kép.Lara írta: Aki rendelkezik kellő angoltudással,lefordíthatná ezt
a köz javáért !Köszi
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
A cikk teljes lefordítására nem mernék vállalkozin, de a lényeg, hogy Sir Ian Új_Zélandon van, és a honlapján beszámol az utóforgatások élményeiről. Új jeleneteket nem vesznek fel vele, csak néhány mondatot (a többit nem egészen értem). És ír még egy jelenetről, amiben Trufa és Pippin egy rohani bulin az asztalon táncolnak .
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- primula
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- primula
- Nem elérhető
- Lyana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Köszönöm a válaszokat. Szerintem sincs semmi rossz a dologban. Mindneki olyan amilyen.
Én különben nagyon szeretem őt, mert jó színész és sok jó filmben játszott, a többi meg kit érdekel?
Az pedig, hogy ő hozta nyilvánosságra, igazán tiszteletre méltó.
U.I.: Még egyszer köszönöm a válaszokat és kicsit még mindig szégyenlem magam a kérdés miatt.
U.I.2.:Hálás vagyok kedvességedért Angelina.
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Lyana írta: Hello mindenki!
Hallotam egyszer, pontosabban olvastam, hogy Sir Ian McKellen meleg. Szeretném egtudni ez tényleg így van, vagy csak vmelyik újságnak már megint meglodult a fantáziája.
U.I.: Kicsit szégyenlem magam, hogy ilyet kérdezek, de kíváncsi vagyok a dologra.
Hali !
Noigen;az orok tema... !
Megigertem Svindlernek,mikor topicgazdava tett,hogy ha megegyszer valaki felhozza,annak leharapom a fejecskejet !
De most nem teszem,csakhogy ne ijedj meg tolunk !
Amugy Primula;enis nagyonnagyon irigyellek!!!!Mindenkepp rakd majd be a fotot!!
Es Neked is udv;Nilraen!
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Én meglepődtem, mikor megtudtam róla, hogy meleg, de mivel semmi bajom a melegekkel, ezzel sincs bajom. Az a lényeg, hogy nem állandóan azon izélek, hogy meleg, ha nézem a LOTR-t vagy az X-Ment. Mint Magneto, fenomenális, de mint Gandalf.......... nem tudok észhez térni tőle.
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Nilraen
- Nem elérhető
Primula:hogy te micsoda egy mázlista vagy....én bezzeg soha nem voltam Angliában,pláne nem ugy h. egy autógrammal és egy fotóval tértem volna vissza,Gandalf mestertől.(persze egy Viggo aláirást sem utasitanék vissza....sőt!megyek is Új-Zélandra...(max. álmomban)..)
1 szó mint 100 MÁZLISTA vagy..
Engem nem zavar Ian magánélete,attól még ugyanolyan jó szinész...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lyana
- Nem elérhető
Hallotam egyszer, pontosabban olvastam, hogy Sir Ian McKellen meleg. Szeretném egtudni ez tényleg így van, vagy csak vmelyik újságnak már megint meglodult a fantáziája.
U.I.: Kicsit szégyenlem magam, hogy ilyet kérdezek, de kíváncsi vagyok a dologra.
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- primula
- Nem elérhető
- Voronve
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ezt nevezem, primula! De tényleg, mit csináltál Londonban : Ezek szerint a ROTK-hoz is fognak még forgatni, úgy, mint a TTT-hez.Ez is jó!
Hát, én is mennék Új-Zélandra, ha lehetne , most azonnal!
A Tanácsban az a rész nekem is nagyon tetszik
"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Ez csodálatos! Komolyan mondom, a legszívesebben én is repűlnék (szó szerint) megnézni Iant. Igaz, nem írtam még ebbe a topicba, de ő az, aki mindig megsíratott az eddigi két LOTR filmben. A Legkedvesebb részem vele, mikor a Tanácsban Frodóra néz, amikor Frodó szól, hogy ő viszi el a Gyűrűt Mordorba.
Képzelem milyen nagyszerű érzés lehetett őt látni. Mit nem adnék, ha a színpadon láthatnám
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Artemisz
- Nem elérhető
Méghozzá az ingyenes főpróbán Kriszanával, Míriellel, _Neóval és Morganával.
( Élménybeszámolók-topic)
Csodálatos volt!
Affene mákos primula! Nem tudod felszkennelni a képet? Megnézném!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Carnimirie
- Nem elérhető
Nem nézi meg valaki az Operaház fantomját? (mellesleg Tuomas Londonban nézte meg,mielőtt megcsinálták a Century Childre a Phantom of the Opera c.számot)
Car
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Arden Borough
- Nem elérhető
amúgy mit csináltál Londonban?
Örökké nem eshet...
- primula
- Nem elérhető
Tudomasom szerint Juni.14-ig jatszik meg ebben a darabban es aztan megy vissza Uj -Zelandra ROTK-ot forgatni.
Bocs hogy hosszura sikerult a hozzaszolasom.
- Voronve
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"
- shaira
- Nem elérhető
- Agoura
- Nem elérhető
:dance: Boldog szülinapot!! :dance:
Niq
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Ma lett 64 éves. Gratulálok!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
www.bagendinn.com/honorees/may2002serena.asp
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Agoura írta: Tudja vki,hogy miről is szól az új filmje?
A fiatalkori képei közül néhányan elég mókásan néz ki
Az Emile cimu moziban Sir Ian jatsza a cimszerepet ,de szerepel meg a stabban Deborah Kara Unger,Tygh Runyan,Chris William Martin,Ian Tracey es Theo Crane.A rendezo Carl Bessai.
a tortenetrol ennyit talaltam;
Emile egy gazdalkodo kozossegben szuletett Saskatchewan-ban;kivandorolt,hogy egyetemi eletet eljen az Egyesult Kiralysagban,ahol negyven evig tartozkodott.Mikor nyugdijba vonult,ujra meglatogatta szulofoldjet es felkutatta ottani csaladjat.
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Agoura
- Nem elérhető
X-MEN 2.
A jó mutánsok megvédték az emberiséget a rossz mutánsoktól,úgyhogy végre szent a béke,Magneto is lakat alatt.Ezzel ért véget a 2000-ben készült X-Men,amelynek a folytatása természetesen arról szól,hogy a dolgokat korántsem lehetett ennyivel megoldani.Mert az úgynevezett normális emberek soha nem fogják elviselni a mutánsok különcségeit,és félni fognak tőlük,amire pedig egyes mutánsok nem fognak kellő tekintettel reagálni.
Szóval újra ott vagyunk,ahol az első rész elején tartottunk,egy politikus hadat üzn a mutánsoknak,akik ezúttal egészen más felállásban kötnek szövetséget.Erről most legyen annyi elég,hogy műanyag börtönbe zárt Magneto kiszabadul,de nem a rossz oldalra áll.A szerelmi 3szög,ami az első részben kezdett felállni Farkas,Jean Grey és Küklopsz között,most egyre mélyebb konfliktusokba torkollik,és újabb részleteket zudunk meg Farkas múltjáról.Ez a cselekményszál egyébként az X-Men 2. legizgalmasabb része.Amit az 1. részben kurta bevillanások mutattak,itt végre láthatóvá válik:kiderül,milyen titkos kísérlet áldozata volt Farkas,és hogyan kerültek fémkarmok a testébe.A fő ideológiai konfliktus ismét X professzor és Magneto között zajlik,akik jellemük különbözőségéből adódóan most is más megoldásokat képzelnek el a mutánséletet érintő konfliktusra.
A már ismert szuperhősök mind visszatérnek(kivéve azokat,akik a múltkor a fűbe haraptak,mint a Varangy vagy a Kardfogú),viszont előkerül néhány új figurais,mint például az a fémes nőszemély,aki a film leghevesebb harci jelenetéről gondoskodik,amellyel néhány igen feszült percet szerez Farkasnak.
Az X-Men 2. hosszabb és látványosabb,mint elődje volt-hogy jobb is,arról nektek kell döntenetek.
folyt.
Niq
- shaira
- Nem elérhető
- Agoura
- Nem elérhető
Niq
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Shaira, a fiatalkori képek... Borzasztóan teccenek, na!
Az X2-ről volt valami werkfilm a pro7-en de Sir Ian nem sokat szerepelt benne.
Gandalf
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.