Gandalf (Sir Ian McKellen)

Több
21 éve 8 hónapja #107398 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Arnyelf írta: Angie:

Akkor is beteg vagy :) Bár nem kimondottan Gandira gondoltam :) ---<--@

Amugy okés, Gandalf tényleg jo volt....tényleg angie, mi van ha szerzünk iutt neked egy olyan gandalfos férjet? Kb 60 felett, hosszú szakáll :) Meg nagy bot :) (baj ha fehér? :) )

Na pá, a válaszbombákat és rivallókat Minas Morgul alá várom, Pf. -10. .

Arnyelf dragam;kuldtem rad egy labzar-bubajt meg par jokis rontast,de szerintem rosszabbat erdemelnel :twisted: !azert az a feher-botos-dolog eleg durva volt...
es kulonbenis;mar megszoktam Toled,hogy mindent ketszer mondasz ketszer mondasz,de azert negyszer megiscsak enyhe tulzas.... :lol:

Arnyelf írta: Angie:

Amugy okés, Gandalf tényleg jo volt....tényleg angie, mi van ha szerzünk iutt neked egy olyan gandalfos férjet? Kb 60 felett, hosszú szakáll :) Meg nagy bot :) (baj ha fehér? :) )

Na pá, a válaszbombákat és rivallókat Minas Morgul alá várom, Pf. -10. .

Arnyelf dragam;kuldtem rad egy labzar-bubajt meg par jokis rontast,de szerintem rosszabbat erdemelnel :twisted: !azert az a feher-botos-dolog eleg durva volt...
es kulonbenis;mar megszoktam Toled,hogy mindent ketszer mondasz ketszer mondasz,de azert negyszer megiscsak enyhe tulzas.... :lol:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107397 Írta: angelina

kriszana írta:

angelina írta: Kriszana;VEGRE VALAKI,AKI NEM TART BETEGNEK!!!! :lol: :lol: :lol: koszikoszikoszi!!! :D

Betegnek? Méghogy betegnek? Hisz Gandalf egy nagyszeru teremtmény...
Nem bírjuk a tündéket, tündéket, tündéket, mert megfoghatatlanok, elképzelhetetlenek, szokék, és pelyhesek, mint a naposcsibe.
Azt szeretjük, ha egy férfi eros dalia, okos, bölcs (amit ugye csak a korral lehet megszerezni), férfias, borosta vagy szakáll jöhet, sötét haj nem hátrány, és mindenképp idosebb korosztály. Úgy 30 fölött... Angelina, mit gondolsz? Vagy idosebbek legyenek? 40-50 körül?

hmm...inkabb 60-70!vagy esetleg 3000... :D !
de komolyan;nem a kor szamit;de szerintem egy olyan ferfi,mint Gandalf vagy Theoden sokkal karakteresebb,markansabb,mint 10 tunde-ficko egyuttveve! :)
a tundek szepsegesek;es ezzel nem akarok egyik Haldir-rajongo lelkebe taposni(ugye,Arnyelf?),de en nem ajulok el a gondolattol,hogy egy ferfi tobb feminim vonassal rendelkezzen,mint en :tongue: :lol: !

Gondolom, azt tudjátok, hogy nem Sír Ian lesz az következo HP-ben Dumbledoore... sajnos.

hat nem tudom;en azert orulok neki... :roll: nagyon mas a ket karakter;es ahogy megjelenne a szinen;felsikkantanek;hogy GAAANDAAALF!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #107328 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 8 hónapja #107247 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Arnyelf írta: Amugy meg, kikérem magamnak, hogy itt valaki Haldirt(TM) anyázza :) Haldir nagyon is jol el volt találva... a teljes 10 perces szerepe alatt évekkel jobb volt, mint LEGO :) (csak az a baj hogy nem lehet újraépíteni, meg szétszedni :) ) 8)

Khirály vagy, Árnyelf :lol: :itscool:

Több
21 éve 8 hónapja #107242 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Angie:

Amugy meg, kikérem magamnak, hogy itt valaki Haldirt(TM) anyázza :) Haldir nagyon is jol el volt találva... a teljes 10 perces szerepe alatt évekkel jobb volt, mint LEGO :) (csak az a baj hogy nem lehet újraépíteni, meg szétszedni :) ) 8)

A sz&#337;ke tünde meg PJ marhasága... de ha jobban szétnézel van ott nem fehér is... tejóég.... mit néztél a moziban? :)

( Árnyelf ma gonosz, mert eddig annyira jólelk&#369; volt, hogy megfenyegette a mordori vezet&#337;ség, hogy megvonják a m&#369;ködési engedélyét :) )

Na pá, a válaszbombákat és rivallókat Minas Morgul alá várom, Pf. -10. Angie:

Amugy meg, kikérem magamnak, hogy itt valaki Haldirt(TM) anyázza :) Haldir nagyon is jol el volt találva... a teljes 10 perces szerepe alatt évekkel jobb volt, mint LEGO :) (csak az a baj hogy nem lehet újraépíteni, meg szétszedni :) ) 8)

A sz&#337;ke tünde meg PJ marhasága... de ha jobban szétnézel van ott nem fehér is... tejóég.... mit néztél a moziban? :)

( Árnyelf ma gonosz, mert eddig annyira jólelk&#369; volt, hogy megfenyegette a mordori vezet&#337;ség, hogy megvonják a m&#369;ködési engedélyét :) )

Na pá, a válaszbombákat és rivallókat Minas Morgul alá várom, Pf. -10.

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #107241 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Angie:

Na pá, a válaszbombákat és rivallókat Minas Morgul alá várom, Pf. -10. Angie:

Na pá, a válaszbombákat és rivallókat Minas Morgul alá várom, Pf. -10.

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #107237 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

angelina írta: Kriszana;VEGRE VALAKI,AKI NEM TART BETEGNEK!!!! :lol: :lol: :lol: koszikoszikoszi!!! :D

Betegnek? Méghogy betegnek? Hisz Gandalf egy nagyszer&#369; teremtmény...
Nem bírjuk a tündéket, tündéket, tündéket, mert megfoghatatlanok, elképzelhetetlenek, sz&#337;kék, és pelyhesek, mint a naposcsibe.
Azt szeretjük, ha egy férfi er&#337;s dalia, okos, bölcs (amit ugye csak a korral lehet megszerezni), férfias, borosta vagy szakáll jöhet, sötét haj nem hátrány, és mindenképp id&#337;sebb korosztály. Úgy 30 fölött... Angelina, mit gondolsz? Vagy id&#337;sebbek legyenek? 40-50 körül?
Gondolom, azt tudjátok, hogy nem Sír Ian lesz az következ&#337; HP-ben Dumbledoore... sajnos.
Elrond, milyen új szerep? Nekem sem jön be a link :)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #107176 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Elrond: nekem sem jön be a link...
angelina: végre valaki, aki nem kizárólag a szöke tündékért meg borostás emberekért rajong! Mint már említettem, színészi szempontból nekem Ian volt a csúcs [size=9:7nw4pgsg](na jó, meg Boz)[/size]. Persze én mindenkit szeretek! :) www.ninecompanions.net/gallery_p ... alf_22.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... alf_20.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... alf_16.jpg
www.ninecompanions.net/gallery_p ... dalf_3.jpg

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #107162 Írta: angelina

Elrond írta: Ian új szerepben.

... :oops: ezt most nem vagom;hol maradt a cim??vagy csak nekem nem jon be?

Több
21 éve 8 hónapja #107161 Írta: angelina

kriszana írta:

angelina írta:
Angie, hogy csinálod, hogy az avatarod pont úgy néz ki, mint te éloben? :wink:

es noigen;cseles vagyok am :wink: :) !
es koszi eztis :) !

Több
21 éve 8 hónapja #107159 Írta: angelina

kriszana írta:

angelina írta: BAH! latjatok; ez itt a gond!Ti nem tudjatok, mi a jo :tongue: :shake: !!!
Csak az ilyen kis nyikhajok, mint Legolas,meg az a hihetetlenul gazos Haldir... :dead:
Amikor a ferfiassag legaprobb szikraja is hianyzik beloluk!! :evil3:
BEZZEG GANDALF!!! :D
akkoris o a kiraly;ezta kepek is alatamasztjak :wink: :D !

Ez az Angelina, ne hagyd magad! A korral csak bölcsebbek és megfontoltabbak lesznek férfiaink. Én is imádom, ha egy pasi idosebb... :P
És nem olyan az arcbore, mint a babapopsija...

Kiszana;VEGRE VALAKI,AKI NEM TART BETEGNEK!!!! :lol: :lol: :lol:
koszikoszikoszi!!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #107092 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 8 hónapja #106861 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

angelina írta: BAH! latjatok; ez itt a gond!Ti nem tudjatok, mi a jo :tongue: :shake: !!!
Csak az ilyen kis nyikhajok, mint Legolas,meg az a hihetetlenul gazos Haldir... :dead:

Ez az Angelina, ne hagyd magad! A korral csak bölcsebbek és megfontoltabbak lesznek férfiaink. Én is imádom, ha egy pasi id&#337;sebb... :P
És nem olyan az arcb&#337;re, mint a babapopsija...

Angie, hogy csinálod, hogy az avatarod pont úgy néz ki, mint te él&#337;ben? :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #106841 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
:lol: Angelina, ha te az öregembereket szereted... legyen a tiéd Gandalf! :lol: Én maradok Haldírnál, aki egyáltalán nem gázos, és nagyonis férfias... persze a magyar hangját el kell felejteni :P

Több
21 éve 8 hónapja #106835 Írta: angelina
BAH!
latjatok;ezitt a gond!Ti nem tudjatok,mi a jo :tongue: :shake: !!!
Csak az ilyen kis nyikhajok,mint Legolas,meg az a hihetetlenul gazos Haldir... :dead:

Több
21 éve 8 hónapja #106726 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
jók a képek, bár én inkább maradok aragorn meg legolas meg éomer meg faramir meg boromir mellett.......... :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #106311 Írta: Agoura

Több
21 éve 8 hónapja #105676 Írta: Supersonica

Több
21 éve 8 hónapja #105613 Írta: Saczy
hát igen....úgymond "megalázta" volna gandalfot.......

Több
21 éve 8 hónapja #105502 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Azért lett volna rossz, ha ö játsszak Dumbledore-t, mert ö Gandalf másolata, s elég ciki lett volna...

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #105272 Írta: angelina

Undómiel írta: Ebben lehet valami! :D :D :D
De Sir Ian amilyen nagyszeru színész, ki tudja, milyen lett volna az új Dumbledore... :D

hat akkor Sir Ian-nek a szineszet mellett mar lenne egy masodik mestersege is;az aktualis "bolcs-jo-magus" :lol: ..

Több
21 éve 8 hónapja #104952 Írta: Saczy
lehet h jó lett volna, de akkor se lett volna tekintettel gandalfra....

Több
21 éve 8 hónapja #104950 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Ebben lehet valami! :D :D :D
De Sir Ian amilyen nagyszer&#369; színész, ki tudja, milyen lett volna az új Dumbledore... :D

Több
21 éve 8 hónapja #104944 Írta: Saczy
jó oksa!!!
de akkor is jobb!!
és akik nem így gondolják azok nem is ittvannak hanem a hp oldalon.... :D

Több
21 éve 8 hónapja #104941 Írta: Undómiel
Tartózkodjunk kérem az ilyen kinyilatkoztatásoktól! Más téma, és nem biztos, hogy mindenkinek ez a véleménye!!! :oops: Mondhatni ne itt... :D

Több
21 éve 8 hónapja #104937 Írta: Saczy
de nem is az!hanem hogy szerintem ezzel "meggyalázta"volna gandalf szerepét....a GYU százszor jobb mint a hp....

Több
21 éve 8 hónapja #104933 Írta: Undómiel
Hát nem tudom... Ciki lett volna két apókát eljátszani egymás után...

Több
21 éve 8 hónapja #104928 Írta: Saczy
hál istennek nem gandalf!!!!
jaj de rossz lett volna ha &#337; lesz! :evil:

Több
21 éve 8 hónapja #104918 Írta: Undómiel
Aki mellesleg Sir Ian cimborája! Ha nem tévedek! :D

Több
21 éve 8 hónapja #104759 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Na, csak hogy végre lezárhassuk a HP-témát, muszáj egy kicsit offolnom... :oops:

Michael Gambon lesz Harry Potter professzora

február 24. 14:39
[BBC]

Végleg eldőlt, hogy Michael Gambon fogja játszani Dumbledore professzort a Harry Potter széria harmadik részében. Az agg professzor szerepére azóta keresik a megfelelő színészt, hogy az első két részben őt játszó Richard Harris tavaly 74 éves korában hosszú betegség után elhunyt.

A 62 éves Gambon az egyik legkeresettebb angol színész, aki az utóbbi három évben mindig hazavihetett valamilyen díjat a Brit Film- és Tévéművészeti Akadémia Bafta-díjkiosztóján. Legismertebb filmjei a Bennfentes, vagy a tavalyelőtt Oscart nyert Gosford Park.

A szerepre már több színészt is kiszemeltek, de most már biztos, hogy Gambon marad Dumbledore, hiszen a Harry Potter és az azkabani fogoly forgatását ma már el is kezdték egy angliai stúdióban.
[index.hu]

~ Une lumi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.589 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére