Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 9 hónapja #93920 Írta: Ket
Ket válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ez igaz... végre eltalálták.

Az első rész után nagyon sokat bosszankodtam rajta de úgylátszik mostanra már belenyugodtam. :)

Egyetlen gondom van csak Arwenel (vagyis Livel:)) kicsit... hmm... furi szája van. :roll: De hát ez legyen a legnagyobb gondom vele! :D

"Ébredj minden reggel úgy,
mintha az lenne életed utolsó napja,
egyszer úgyis igazad lesz..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93915 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ma láttam végre a filmet, és szerintem egyik jelenete sem túlzás. Az apjával folytatott vita szükséges is ahhoz, hogy az "olvasatlanok" megértsék, kik is ezek a tündék valójában, és mit gondolnak Középföldéről és az emberekről.

A "folyós jelenetnél" meg nem ő támasztja fel Aragornt, hanem az ő szerelme ad Aragornnak erőt a folytatáshoz. Ahogy Tolkien mondaná, Aragorn számára Arwen a kapaszkodó. A csók és a nyaldosás meg csak szerencsétlen véletlen, nem hiszem, hogy PJ ebből is viccet akart volna csinálni.

Szóval eddig csak szapultam Livet, de most már szimpatikus lett, szerintem pont annyit szerepelt, amennyi fontos volt.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #93850 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem is kellett bele a "szerelmi szál", különben uncsibb lett vona! Mondjuk azt a rész nagyon kihagytam volna, amikor Gornit kiveti a víz a partra, és azt "álmodja", hogy Liv megcsókolja, közben csak a ló nyaldoss a képét! Na, azon a bnőmmel még most is fetrengünk, ha eszünkbe jut!! Liv sztem uolyan szép, mit az 1. részben! A ruhái, és a haj GYÖNYÖRŰ!! (persze 1ik sem az övé! :twisted: ) :wink: 8O

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #93334 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

zsoffija írta: A jövo´´kép nekem is tetszett-nagyon szépre sikerült :!:
Aragorn álmai viszont kicsit bosszantottak. :?
Megjegyzés:most valahogy szebbnem tu´´nt Arwen,mint az elo´´zo´´ részben... :roll: (talán a haja teszi...)

Csak nekem tűnt az fel,hogy az ominózus díványos jelenetnél Liv egy picit kövér?Mert ezeket utólag vették fel,és ugye köztudott,hogy a forgatás vége után Liv 1 pcit meghízott?

Különben sztem Ary álmai nem voltak annyira meredekek,mert most gondoljatok bele,ha valaki elveszti a szerelmét(mert ugye Ary azt hiszi,hogy Arwen elhajózott),akkor akaratlanul is a vele kapcsolatos szép emlékei jutnak az eszébe,nem?

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #93241 Írta: Eliza
Eliza válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sokan azt mondják nem illik a filmbe Arwen és PJ mért rakta bele.
Véleményem szerint azért keült bele:
1. a mai filmekbe kell szerelmi történet - ami benne is volt a könyvbe csak a függelékekben -
2. aki nem olvasta a könyvet nem értette volna meg a 3. részben kit is vesz el Aragorn és miért
3. a forgalmazók arra is gondoltak, hogy ha több a női szereplő és van a filmben szerelem olyanok is megnézik akik - sajnos - csak ilyen típusú filmeket néznek meg.
Az első részbe szerintem jó, hogy berakták Arwent épp eleget szerepelt több nem is kellett volna -csak az volt a hiba, hogy a magyar szinkorn túlontúl nyálasra sikeredett az esetében.
A Két Toronyba is jó volt, csak Aragorn vízbe esési jelenetében volt egy kissé meredek.
A beszéde Elronddal jó volt, hogy választania kell a halandóság és a halhatatlanság között.

Több
21 éve 9 hónapja #93126 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Azaz igaszság nehéz tippelni ,egyszerűen tökéletes volt. Sajnos túl magas női ideált üt meg Arwen... :) )

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 9 hónapja #93125 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Teron írta: zsoffija: szerintem nem a haja teszi, hanem inkább a szép ruhái.

Lehet,de én a hajára tippelnék... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #93055 Írta: undúmiel
undúmiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Jajjjjjjjjjjj!!!!!!

Ezt nem ide akartam írni !!! :oops:
Bocsi!!! :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #93053 Írta: undúmiel
undúmiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Bár én Arwent máshogy képzeltem el mint amilyen a filmben, de szerinte Liv nagyon bele illik ebbe a karakterbe!!! :D

Több
21 éve 9 hónapja #92878 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Telumehtar írta: Igen igen, mert gondoljunk bele...a könyvben az olvasó elolvashatja a Függeléket, viszont a filmben nem tudták volna megcsinálni...ezért is kellett valahogy betenni Aragorn&Arwen szerelmi szálát..és tökéletes lett.. :)

Erről jutott eszembe, hogy valószínüleg(sőt biztos) nem csak Mi GyU rajongók nézzük meg a filmet, és azoknak tisztán kell látniuk, hogy Arwen és Aragorn kötődnek egymáshoz, ráadásul, szerintem az a kis rész amit kapott(kaptak) nem olyan óriási, hogy ne fért volna bele. Így érdekesebb lett.
Aragorn pedig nem halt meg csak lezuhant, sokan úgy állítják be, mintha a halálból tért volna vissza, de nem.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #92862 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Amire a múltkor BIZONYOS ZSŰRI nem ítélt meg BIZONYOS ARANY SZOBROCSKÁT teljesen felháborító módon... :evil:

Én sem úgy értettem, hogy sok a csókjelenet, hogy engem ez zavar,kifejezetten élvezem az ilyesmit, ha ilyen szeretett emberkékről van szó :D :wink: de ha olyasvalaki szemléli, aki az utolsó gondolatig ragaszkodik a könyvhöz, nem valószínű, hogy végigsmárolták a harmadkort... a gondolat, hogy picit talán túlzásnak tűnhet, akkor ötlött kis agyacskámba, mikor Aragorn "fölélesztése" volt...

Még pár napja volt szó róla, hogy Livet sokan buta libának tartják, szerintem nem ez a helyzet, igaz, semmi nem alapozza meg a véleményem, lehet belémkötni, de szerintem csak a stílusával van néha gond. Nekem elég szimpatikus az interjúk alapján, bár előfordulnak tényleg oyan megjegyzéseim, amik után feláll az ember hátán a szőr...

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 9 hónapja #92762 Írta: Teron
zsoffija: szerintem nem a haja teszi, hanem inkább a szép ruhái.

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #92600 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A jövőkép nekem is tetszett-nagyon szépre sikerült :!:
Aragorn álmai viszont kicsit bosszantottak. :?
Megjegyzés:most valahogy szebbnem tűnt Arwen,mint az előző részben... :roll: (talán a haja teszi...)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #92591 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Már máshol is céloztam rá, de most itt is leírom: Szerintem nagyszerű ötlet volt PJ részéről olyan részleteket belevenni a filmbe, amikről vagy a Függelékben van csak szó, vagy rejtett szálként van benne a műben (nincs megírva, de tudunk róla). Ugyanakkor sok plusz jelenetnek szerintem ismeretbővítő szerepe van. Ez azoknak szól akik nem olvasták a könyvet, hogy minnél telejesebb képet kapjanak róla.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #92587 Írta: Narië

Nuinladien(Tünde-lány) írta: Hát, a csókjelenek talán tényleg túl sokan voltak,de amikor Elronddal beszél, és Aragorn halálát stb mutatják szerintem elég szívszorító volt, semmiképpen sem nyálas! És mikor kóborolt a halódó fák között...hát az valami döbbenetes...

Szerintem nem volt sok a csókjelenet...sôt,ha lehet olyat mondani anélkül hogy megköveznétek,sztem ha T.bá' ma élne,ô is fel tudná fogni,hogy ennyi kell bele!Lehet,hogy 1950-akárhányban ezen még felháborodott volna,de most már rájött vona,hogy egy filmbe más kell,mint egy könyvbe.
Meg én más fórumokon olvastam olyan véleményt,hogy azt írják,hogy nagyon jó a film,(a FOTR)de hiányzik egy szerelmi szál.És mivel PJ nem csak nekünk,fanatikusoknak csinálja a filmeket,biztos ô is észrevette,hogy ezt hiányolják belôle.
Meg azért sztem szépek a lávos jelenetek,bárki bármit is mond.

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #92572 Írta: Nuwanda
Nuwanda válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát, a csókjelenek talán tényleg túl sokan voltak,de amikor Elronddal beszél, és Aragorn halálát stb mutatják szerintem elég szívszorító volt, semmiképpen sem nyálas! És mikor kóborolt a halódó fák között...hát az valami döbbenetes...

"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."

Több
21 éve 9 hónapja #92559 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Igen igen, mert gondoljunk bele...a könyvben az olvasó elolvashatja a Függeléket, viszont a filmben nem tudták volna megcsinálni...ezért is kellett valahogy betenni Aragorn&Arwen szerelmi szálát..és tökéletes lett.. :)

Több
21 éve 9 hónapja #92557 Írta: Teron
Telumehtar:
Szerintem is teljesen beleillett. A trailert látva ("you have the gift of foresight, tell me what you've seen") nagyobn féltem, hogy nem odaillő dolog fog a filmbe kerülni.
Már az első résznek is érdeme volt, hogy a sok történést, ami a könyvben meg a világban végbemegy, azt időrendi sorrenbe teszi. A könyvben is valahogy, valamikor megtörtént ez a jelenet. Szerintem a lehető legjobb helyre vágták be a filmbe, és igenis volt létjogosultsága.

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #92554 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

emeldir írta: Jó jelenet volt, de NEM a Gyűrűk Urában. Egy brazil szappanoperába kétségkívül tökéletesen beleillett volna. Szent meggyőződésem, hogy szegény Tolkien bácsi forog a sírjában. Azt megértem, hogy szükség van egy szerelmi szálra, de azért nem kellene túlzásokba esni... én bizony visszasírtam a első részt, bár már ott is sokallottam Arwen nyavalygását. Egy tünde nem lehet ilyen... sokkal nemesebb jelleműek. :roll: :cry:

:) Nem értem mért vagytok felháborodva :) Nem tudom hogy ti tudjátok-e de egy ahhoz hogy valaki egy elfogadott amcsi filmet tudjon csinálni ahoz igenis kell a lamur :) Mmint a szerelmi szál...gondoljatok csak vissza...majdnem mindegyik Oscardíjas alkotásnak a történetében volt szerelmi szál...ez igy van igy kell lennie.. és el kell fogadni :) Szentem nincs eltúlozva a mostani szerelmi szál..ugyanis végig olyan hírek röppentek fel hogy Arwen is lesz Helmszurdokba usw. most gondoljatok bele...ahhoz képest egyálltalán nem volt sok Arwen..és igen is Liv szép volt...

Jah, és nem hoszem hogy csak az amcsi nézők "seggét nyalták" volna...ugyanis a többi országban mért nem ellenezték...ez kell egy filmhez higgyétek el ;)

Több
21 éve 9 hónapja #92551 Írta: Teron
Augustine:

Arwen szép, az hoyg Liv Tyler uncsi azt nem tudom, de hogy a Galadriel szebb lenne Eowynnál? Hát nemár. Szerintem Tolkien akkor forogna a sírjában ha meglátná, hoyg Galadrielt egy ilyen ronda nő játssza.

Szerelmi szál. Nem tudom, én nem éreztem nyálasnak. ost utólag végiggondolva az a látomás lehet, hogy a képek szintjén szappanopera, de valahogy amikor kedves Agent Smith közben a kedvse stílusában beszél, valahogy egyáltalán nem éreztem nyálasnak, inkább riasztó volt.

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #92526 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
emeldir: egyetértek!

még az első részben ok volt a szerelmi szál, szép volt, nem túlozták el. a mostani viszont... egy kicsit sok volt már nekem ez a dolog :? Aragorn halálának megjelenítésekor legszívesebben felordítottam volna... :?

Több
21 éve 9 hónapja #92523 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Jó jelenet volt, de NEM a Gyűrűk Urában. Egy brazil szappanoperába kétségkívül tökéletesen beleillett volna. Szent meggyőződésem, hogy szegény Tolkien bácsi forog a sírjában. Azt megértem, hogy szükség van egy szerelmi szálra, de azért nem kellene túlzásokba esni... én bizony visszasírtam a első részt, bár már ott is sokallottam Arwen nyavalygását. Egy tünde nem lehet ilyen... sokkal nemesebb jelleműek. :roll: :cry:

~ Une lumi

Több
21 éve 9 hónapja #92516 Írta: Narië

Augustíne írta: tem tök szép volt! Mondjuk Gorni tényleg érdekes volt! Enyhén bedo´´ltem röhögni a székbe... :D :wink:

Szerintem is szép volt,de azért Viggo enyhén röhejes.Haa csak a kôszobrot mutatták volna,úgy jó lenne...

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #92514 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Pedig jó jelenet volt, és egyáltalán nem nyálas.
Sőt volt annál nyálasabb is.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #92512 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Augustíne írta:

emeldir írta:

shaira írta: Arwen Aragorn sírjánál:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 155629.jpg
:cry: :(

Húúú, ez a rész annyiraa gáááz volt... :roll:
:oops:

Miért??!

Hát mert úgy Titanic 2... tiszta nyál volt, meg röhejes. Azért ennyire nem kellene az amerikai nézők seggét nyalni! Már bocs! :evil: :roll:

~ Une lumi

Több
21 éve 9 hónapja #92376 Írta: Augustíne

Iowa írta:

Augustíne írta: Shaira: sírjunk 1ütt! :bawling: Mondjuk én inkább Éowynt hoztam volna össze Gornival!! jobban illik.
Iowa: onnan gondolom, hogy hülye, hogy láttam már vele néhány interjút, és végigaffektálja az egészet, és iszonyat uncsi a csaj! Pl. a werkfilmben: "Nem is gondoltam, hogy ilyen hideg van itt, még jó, hogy elhoztam a papa kabátját!" :crazy: Fárasztó liba!
Tök poén! Szépségben a sorrend:

1. Arwen
2. Galadriel
3. Éowyn

Ezzel szemben én fordított sorrendben szeretem őket! :?

Jaj, az a kép tök szép! szerintem az a jelenet nagyon jól meg van csinálva!!! 8O

Hát nem tudom. Én nem tartom ostobának, vagy minek. Na mindnegy.

Nem baj! Legalább abban 1ezik a véleményünk, hogy szeretjük a GyU-t, nem? :roll: :D - + hogy szép Lij szeme! Na, jó, befejeztem!

Shaira: igen, elég érdekes... De jó! :)

Több
21 éve 9 hónapja #92361 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én még nem láttam a Két Tornyot. Benne volt Aragorn halála??

Több
21 éve 9 hónapja #92345 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Augustíne írta: Shaira: sírjunk 1ütt! :bawling: Mondjuk én inkább Éowynt hoztam volna össze Gornival!! jobban illik.
Iowa: onnan gondolom, hogy hülye, hogy láttam már vele néhány interjút, és végigaffektálja az egészet, és iszonyat uncsi a csaj! Pl. a werkfilmben: "Nem is gondoltam, hogy ilyen hideg van itt, még jó, hogy elhoztam a papa kabátját!" :crazy: Fárasztó liba!
Tök poén! Szépségben a sorrend:

1. Arwen
2. Galadriel
3. Éowyn

Ezzel szemben én fordított sorrendben szeretem őket! :?

Jaj, az a kép tök szép! szerintem az a jelenet nagyon jól meg van csinálva!!! 8O

Hát nem tudom. Én nem tartom ostobának, vagy minek. Na mindnegy.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #92344 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
nekem nem tetszett ez a rész.. szvsz ez már enyhény túlzás volt... :? húztam is a számat rendesen a film alatt :?

Több
21 éve 9 hónapja #92343 Írta: Augustíne
tem tök szép volt! Mondjuk Gorni tényleg érdekes volt! Enyhén bedőltem röhögni a székbe... :D :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.693 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére