Elrond (Hugo Weaving)

Több
22 éve 3 napja #87002 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Látom a II. kép jobban tetszik mindenkinek! /nekem is!/ :wink: olyan jópofi! :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 napja #86948 Írta: Sagrat
Sagrat válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Ragoran írta: civilben:
img.www.tolkienonline.com/galler ... eaving.jpg

wow, ez a kép nagyon édes... :) egész helyes fiú rajta. ezt nem gondoltam volna róla. persze a beállítások, fények, retusálás sokat tud segíteni...
amúgy Elrondnak egész jól jött ki. a Mátrix után fura volt, de hamar meg lehetett szokni :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 napja #86893 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
nomeg a stablistakon is kiirjak a hangokat,mint a rajzfilmeknel :wink:
es egyebkent nem vagyok Hugo-fan :tongue:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
22 éve 4 napja #86864 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Elég, ha megnézed a filmjeinek listáját bármelyik rajongói oldalon. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hete #86240 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
tudtatok,hogy Hugoka szinkronizalta Rex-et a goromba,amde erzoszivu pasztorkutyat a Babe c.(egyebkent tunderi) filmben??? :D
amugy 25-en lesz a Babe a Tvben,csakhat szinkronizalva.. :roll:
de sztem ugy is erdemes megnezni;nagyon husi :wink: :lol: !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
22 éve 1 hete #86105 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
A Mátrixban sztem is nagyon jó, megnéztem vagy 3x!
Tanácsban:
img.www.tolkienonline.com/galler ... lpaper.jpg
civilben:
img.www.tolkienonline.com/galler ... eaving.jpg

Több
22 éve 2 hete #84585 Írta: Telumehtar

Több
22 éve 2 hete #84511 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Nah, má ezér is érdemes volt megfőzni anyát... :D Úgyértem, karácsonyi ajándékok terén. :wink:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 3 hete #83800 Írta: Minerva
És olyan kis husi a DVD-n! A gilraenes jelenetben majd' megzabáltam. Meg a búcsú Völgyzugolytól... 8O :itscool:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #83682 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hát igen... egy szép fejes, és PUKK! :roll: Hát, nem volt túl boldogító látvány...

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 3 hete #83671 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ja! Én is ott sajnáltam amikor szétpukkadt :roll:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 3 hete #83623 Írta: Minerva
Ja, mki ott szurkol Neónak, én meg Smith-nek... Néztek is hülyének rendesen. :D

Több
22 éve 3 hete #83604 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Most megnéztem a Mátrixot... nagyon Aragorn benne, de Elrond az igazi' :D

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 3 hete #83240 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
rendben :lol: , jogod van hozzá,hogy ne érts velem egyet, viszont sztem Elrondként így is tökéletes volt :P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 4 hete #83074 Írta: Minerva
Bocs, de nem. :(
Sztem a kopaszodás cseppet sem szexis. :?

Több
22 éve 1 hónapja #82672 Írta: kriszana
Min, dehogy kár, az lesz a szexepilje :?
Még mindig nem gondoltad meg magad? Nem utazol le hozzánk szombaton este :?: vagy délután :?:

Több
22 éve 1 hónapja #82086 Írta: Minerva
Men are virus. LOL ;) ;) Ügynök rulz! Csak kár, hogy kopaszodik. :( :o

Több
22 éve 1 hónapja #82084 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Főként a kis előadása az emberi fajról... hehehehe. :twisted:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 1 hónapja #82033 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hódica, nem véletlenül asszociált Smith ügynökre mindenki. Agent Elrond rulez :cool2:

Több
22 éve 1 hónapja #81970 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
hihi, tegnap volt smith ügynök a tv-ben :wink:

a szemüldöke olyan mint Elrondként, pedig én azt hittem, hogy azt csak a tünde-style miatt van :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 2 hónapja #80655 Írta: Minerva
Kedvenc ügynökünk. :)
www.morpheus.hu/szereplok/bo/hugo.jpg
Egy tök jó Mátrixos oldal :!: :itscool:
www.tar.hu/frameset.phtml?path=/matrixneo/

Több
22 éve 2 hónapja #80508 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
sok-sok kép:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... elrond.php

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 2 hónapja #79830 Írta: Minerva

Rayan írta: Észrevettétek már, hogy minden pasit A Gyűrűk Urából szexisnek találunk, kortól, nemi identitástól, szépségtől függetlenül? :heu: :itscool:

Minerva, isteniek! :D

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én pl. McKellent nem találom vonzónak... ;)
Egyébként köszi. Igyexik az ember... :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #79625 Írta: kriszana
Hódica :P csoportos DVD nézé - elvileg - nálam lenne, ha minden ok, november vége felé. De most lehet,hogy ki kell ábrándítsam a társaságot, mert haza kell költöznöm Debrecenbe :bawling: és akkor max. oda tudom meghívni a csapatot. Ami jó lenne, és ott is aludhatnátok,de nemhiszem,hogy sok ember vevő lenne rá :cry: szal nemtommicsináljak. :crying:

Több
22 éve 2 hónapja #79492 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Észrevettétek már, hogy minden pasit A Gyűrűk Urából szexisnek találunk, kortól, nemi identitástól, szépségtől függetlenül? :heu: :itscool:

Minerva, isteniek! :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #79491 Írta: Minerva
Kéééééépek! :!: Egyik jobb, mint a másik. Nekem másfél óráig tartott végignézni őket... 8O
Akkor kezdjük is...
Ohmigod! :itscool:
www.geocities.com/webmasterstardome/Eddie.jpg
Nocsak, nocsak! ;) (De bűn ocsmány az a nő... Szegény Hugo... :cry: )
www.geocities.com/webmasterstard ... _Devil.jpg
Matrix Teaser poster:
hugoweaving.tripod.com/poster7_s.jpg
OHMYERU! Ezek a képek! Tessék azonnal megnézni!!! (a konyhafőnök ajánlata: a Matrix képek... 8O :itscool: :bounce: Csak nem egy félisten mászkál a Gyuban álruhában?
)
www.nuli.net/gal.html
Ezt a mániákus fejet! :mrgreen: :itscool:
www.nuli.net/gal/m2/m-007.jpg
Ezek tök jó Elrond képek ;) :itscool:
www.nuli.net/gal/g-lotr01.html
Ehehehehehehehe... :oops: 8O ;) :itscool: Sexy... ;) :P Csak ne nézne ilyen rémülten... 8O
www.nuli.net/gal/cus/cus-025.jpg
Már megint kezdi... 8O :oops: Javít6atlan. ;) (Ez a bajusz rémes... 8O)
www.nuli.net/gal/bor/bo-008.jpg
Mondom, hogy gyanús!... Úhhh, de vad... 8O ;)
hugoweaving.tripod.com/misc01.jpg
Laza vagyok, szétesem, kezem meg a dzsekimben... :D
hugoweaving.tripod.com/misc05.jpg

Több
22 éve 2 hónapja #79014 Írta: kriszana
Morgana, azt gondolom, hogy ha két ember szereti egymást, akkor természetes, hogy fájdalmat okoz az elválás, kérdés persze, hgoy ezt a tündék, hogy élték meg önmagukban.

Min: ezek szerint te láttad már a DVD-t? Extrákkal, mindenestöl? Akkor már nem is jösz velünk novemberben a csoportos nézésre?
(Megnéztem a nyári, tábori képeket, és láttalak ratjuk téged is, nem is tudtam, hogy ott voltál.
Hogy sikerült a szalagavató? Vagy még csak most lesz?

Több
22 éve 2 hónapja #78659 Írta: Minerva

Több
22 éve 2 hónapja #78657 Írta: Minerva

angelina írta: draga,Min,a priscilla is etalon am :lol: :lol: !

Nekem mondod? ;)

[qupte]es ha mar a traviknal tartunk;lattatok ti a moulin rouge-t?nekem nagy kedvencem,de csak most tudtam meg,hogy david wenham(faramir) jatszotta audrey-t,a transzvesztita-bohem-szindarabirot 8O 8O 8O 8O 8O oltari :lol: :lol: :lol: [/quote]
Tényleg??? Meg kell néznem... ;) :oops:

Több
22 éve 2 hónapja #78654 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Minerva írta: ÁHHHHH! :mrgreen: Ezt a fejet! Ments meg, drága Eru! :lol:
www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA

Elrond, a gizda... :sungl: :pimp: [size=9:1hx770na]...de amúgy :crap: :dead: :quasi: [/size]

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.643 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére