Elrond (Hugo Weaving)

Több
22 éve 3 hónapja #69102 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
DEJÓDEJÓDEJÓ!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira rég szerettem volna, hogy legyen egy Elrond(Hugo) topic.A könyvben Elrond az egyik kedvencem.Ő nekem a tökéletes tünde, és a filmben Hugo tökéletesen formázza meg.
Millió köszönet Svin. :P

www.astrochick.com/bedrooms.html 8O 8O 8O 8O :!: :roll: oppá!

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68750 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Szasztok!

Ha már Elrond 8) ,
ki ne hagyjátok ezt az oldalt:
www.elveanna.net

Egyik kedvencem. Jó hír: elfeket is lehet örökbe fogadni! Nagyon arik :)
Örökbefogadásra fel! (Bár még mindig várom az én Elladanomat: még mindig nem érkezett meg :roll: )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68571 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Köszkösz :)
Pontosan? Születési év, hónap nap? :P
Ja, a feleségéről annyit tudok, hogy az orkok rabolták el, és a fiai mentették meg, de annyira mély nyomott hagyott benne, hogy elhajózott. Világosítsatok fel, ha tévedek...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #68568 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ancalimon szerint 6500 éves.

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #68564 Írta: Minerva
Mi ez a pangás, emberek?! Elrond rajongók, hová lettetek? V mki utálja szegény csórikát három emberen kívül? :(
Na jó, akkor kérdés: Hány éves Elrond? És mi történt a feleségével, Celebiannal pontosan? Mert én nemtudom... :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #68546 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Minerva: Tök jók a képek!!!
Ide is berakok rajzot:
www.glassgriffin.com/fanart/images/FANElrond.jpg

Több
22 éve 3 hónapja #68201 Írta: Minerva

Több
22 éve 3 hónapja #67813 Írta: Minerva
Csak ugrattalak! :D
Nekem is tecc a Mátrixban... csak miatta néztem +... :oops:

Több
22 éve 3 hónapja #67812 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Mi ne legyek????? :lol: Tessék: :roll: :P
A képek nem semmik....nrekem jobban tetszenek a Mátrixos képek....

Több
22 éve 3 hónapja #67811 Írta: Minerva

Telumehtar írta: Apám...most néztem a képeket.... 8O :nono: :shake: :confused2: :down: :crap:

Jaj, ne legyél ilyen kis szűzies szemforgató! :D

Több
22 éve 3 hónapja #67774 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Bocs, lemaradt az előzőről:
a szemöldökének köszönhetően olyan, mintha mindig morcos lenne.
Ezért elneveztük Morcinak. Aranyos, nem?

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 3 hónapja #67773 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hm, hát nem ez a legnépszerűbb téma...
De azért vannak, akik szeretik Elrond bácsit!

Megnéztem ezeket a képeket, hát mit ne mondjak... :shake:
Nekem van egy jó képem róla, csak nemtom, hogyan kell ide berakni.
Mert nem ilyen linkes, hanem saját.
Pedig az jó kép. :up:

Én legjobban a szemöldökét szeretem. Annak a húzogatásában mester! :up:
(hm, most nézem csak a For Love Alone-ban... Az nem olyan rossz!) :itscool:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 3 hónapja #67543 Írta: Minerva

Több
22 éve 3 hónapja #67527 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Naná, hogy nem! De ma láttam egy film bemutatóját tékás kazin és mondták, hogy ennek a filmnek a rendezőjének az új filmje... Mit ne mondjak, nem voltam elájulva! :down:

Több
22 éve 3 hónapja #67525 Írta: Minerva
Hát... láttad a Priscilla, a Sivatag Királynője c.- filmet...?
8O 8O 8O 8O

Több
22 éve 3 hónapja #67505 Írta: Undómiel
Érdekes??? :hein: Az nem kifejezés!!! :eek4:
Ez most komoly???
www.astrochick.com/bedrooms.html
Min rakta be! Mármint ez onnan van!!! Azt az állat!

Több
22 éve 3 hónapja #67501 Írta: Minerva
Ezt tessék megnézni... érdekes képek... ;)
www.astrochick.com/tolkien.html
Igen,én (is) voltam. :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #67384 Írta: Undómiel
Annyit találok! Kicsit uncsi itt egyedül, de remélem leszünk többen is!
Van itt egy mailing list, tessék feliratkozni!
www.ibiblio.org/erika/hugoweaving/

Itt van ez is, a theoneringnet-en ennyit tudhatunk meg róla... Aki még nem látta volna! :oops:
www.theonering.net/movie/cast/weaving.html

És van egy interjú is, ha valakit érdekel... :oops:
www.thei.aust.com/film97/hugo.html

Több
22 éve 3 hónapja #67377 Írta: Undómiel
us.imdb.com/Name?Weaving,+Hugo
Itt aztán szinte minden van Hugóról! Életrajz, képek, filmek, angolosok előnyben... :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #67375 Írta: Undómiel
Köszi ezerszer, Svindler! Nem tudom, kinek a hatására nyitottad a topicot, de tényleg nagyon hiányzott a fórum palettájáról! Azt hiszem minden Hugo- és Elrond-fant irtó boldoggá tettél vele... :D

Több
22 éve 3 hónapja #67299 Írta: svindler
Elrond (Hugo Weaving) téma létrehozva svindler által
Ezzel a temaval egy ideje ados vagyok...
Elrond rajongok! Most aztan mindent bele!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.529 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére