Galadriel (Cate Blanchett)

Több
21 éve 2 hónapja #136588 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Sil írta: Galadriel fanart:
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... gift_1.jpg

Nekem nagyon tetszik, olyan szép kép!

Örülök, hogy kicsit "Galadrielesedik" ez a topic. [size=9:qlwq8x9a](Talán érthető, hogy mire gondolok, legalább is remélem.)[/size]

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #136477 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Galadriel fanart:
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... gift_1.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #136383 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Szvsz Legolas, Elrond, és Galadriel lett jól eltalálva színész-szempontból a tündék közül, Lórien nekem egyáltalán nem tetszett, de mindegy, ne vitatkozzunk ezen újra :roll:

Nekem van egy-két helyszín filmekből, amikhez valahogy kötődöm... :roll: Nálam ilyen az Elfújta a szél-beli Tara, és Völgyzugoly is :roll:

Pár kép Völgyzugolyról:
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /view/7556
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /view/2099
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /view/3621
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /view/1212

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #136313 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Nimrodel Melian írta: Szerintem is Völgyzugoly és Lórien lett a legszebb, bár tény, hogy Völgyzugolyból többet láttunk, így jobban is lett kidolgozva. Szerintem a tünde helyszíneket és a tündék tárgyait nagyon szépen megcsinálták.

Egyetértek :) .
Sőt, magukat a tündéket is nagyon szépen ábrázolják, kitűnő színészekkel, de asszem jobb, ha itt lestoppolok, mert... :roll:

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 2 hónapja #136310 Írta: Coralie
Szerintem is Völgyzugoly és Lórien lett a legszebb, bár tény, hogy Völgyzugolyból többet láttunk, így jobban is lett kidolgozva. Szerintem a tünde helyszíneket és a tündék tárgyait nagyon szépen megcsinálták.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136274 Írta: Lalaith Scarlett
Nimrodel, Sil: fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjj :down: :eek4: :blackeye: :quasi: :dead: az ilyenektől hánynom kell :crazy:

Elf: egyetértek, Völgyzugoly szerintem Hobbitfalvával együtt a legszebben kidolgozott helyszín :roll: :wink:

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #136233 Írta: elf
Itt pedig néhány kép Völgyzugolyról:
szerintem nagyon gyönyörűre csinálták meg, nem értem egyeseknek miért van vele annyi bajuk...
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... _42_32.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 8_42_7.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... _41_39.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... _41_16.jpg

Több
21 éve 2 hónapja #136223 Írta: Sil

Több
21 éve 2 hónapja #136211 Írta: Coralie

Gyémánt_Hajnal írta: Nos nagyon vékony, a frizurája sirály, kancsója is van, meg köpenye, ami rendes textilből készült, és azt bírom benne a legjobban, hogy karjait nagyon jól lehet mozgatni.

Nyugtass meg, hogy nem ilyesmikről van szó:
www.travelerinthyme.com/Dolls/Co ... adriel.jpg
pages.sbcglobal.net/jchokey/mini ... driel.html
Ez már annyira nem rossz, de ez sem nyerte el a tetszésemet:
www.dolls-n-daggers.com/Dolls/OOAKGaladriel.html
www.lostworldproductions.com/zgaladriel.jpg
Ennél meg aztán tényleg nincs szörnyűbb:
es.geocities.com/fairies_another ... adriel.htm :down: :dead: :bawling:

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136209 Írta: Coralie
A második kép nekem nagyon tetszik, az első már nem annyira.

Képek Galadrielről:
www.dracoblu.com/gestin.html
reborn-by-design.com/galadriel2.html
reborn-by-design.com/galadriel1.html
reborn-by-design.com/galadriel4.html
www.cd.chalmers.se/~celeb/celeb.html (itt nem csak kép van nem csak róla)
www.cedmagic.com/featured/tolkie ... driel.html (mesés! - persze csak szó szerint értve) :dead:
www.411games.com/comicon2k/toyva ... adriel.jpg (ISZONYATOS!) :evil:
www.donatoart.com/galadriel.html :?
digilander.libero.it/quattroelem ... adriel.jpg (érdekes...)
www.keepsakesofvanburen.com/images/galadriel.jpg (egy baba - szép, csak ne hívnák Galadrielnek!) :x
mirkwood7.tripod.com/galadriel.html (a Filmbéli alapján)
www.angelfire.com/nm/merentha/galadriel.jpg

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136144 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: Egyre jobban érdekel az a baba :)

engem szintúgy :lol:
remélem minél hamarabb lesz róla fénykép 8)

Több
21 éve 2 hónapja #136102 Írta: Lalaith Scarlett
Egyre jobban érdekel az a baba :)

Ez szörnyű:
www.fantasyplanet.cz/lotr/wallpa ... asp?id=438
Ez már jobb:
www.fantasyplanet.cz/lotr/wallpa ... asp?id=460

Több
21 éve 2 hónapja #136101 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Ezek szerint a Galadriel baba, jobban sikerült, mint úgy átlagban a többi?

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 2 hónapja #136056 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Nos nagyon vékony, a frizurája sirály, kancsója is van, meg köpenye, ami rendes textilből készült, és azt bírom benne a legjobban, hogy karjait nagyon jól lehet mozgatni.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 2 hónapja #135927 Írta: elf

Gyémánt_Hajnal írta: Mondtam már, hogy van Galadriel babám? Totál poén, majd próbálok róla képet betenni :D

Wow az nagyon izgi lehet!!! És mekkora, miből van, milyen fejet vág?:))
remélem hamar lesznek róla képek, mert nagyon kíváncsivá tettél:))

Több
21 éve 2 hónapja #135867 Írta: Gyémánt_Hajnal
na jó, utolsó off: Lenox híres énekesnő, a 80"as évek Eurithmix egyik tagja.

Jesszusom! Inkább Galadriel szövege!

Mondtam már, hogy van Galadriel babám? Totál poén, majd próbálok róla képet betenni :D

Több
21 éve 2 hónapja #135845 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

elf írta: Miért? bocs, ez biztos hülye kérdés lesz, de ki ez az Annie Lenox? Nincs jó hangja, vagy mi a baj vele?

Elf, nézz be a Filmzene topicba, nem is igazán kell visszalapozni... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #135830 Írta: elf

Gyémánt_Hajnal írta: Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy Galadriel fog mondani valamit a végén, mert az egész film ezzel kezdődött..... habár ki tudja.........

De én a beszédre voksolok, biztos lesz a legvégén zene is..... csak attól akadtam ki, hogy állitólag Annie Lenox (bocs, nem tom, hogy kell irni) fog énekelni a köv.filmben..... ha pont a végén, én meghalok........

Inkább Galadriel, mint Lenox - bocs, nem akarok ezzel senkit sem megsérteni

Miért? bocs, ez biztos hülye kérdés lesz, de ki ez az Annie Lenox? Nincs jó hangja, vagy mi a baj vele?

Több
21 éve 2 hónapja #135809 Írta: Gyémánt_Hajnal
Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy Galadriel fog mondani valamit a végén, mert az egész film ezzel kezdődött..... habár ki tudja.........

De én a beszédre voksolok, biztos lesz a legvégén zene is..... csak attól akadtam ki, hogy állitólag Annie Lenox (bocs, nem tom, hogy kell irni) fog énekelni a köv.filmben..... ha pont a végén, én meghalok........

Inkább Galadriel, mint Lenox - bocs, nem akarok ezzel senkit sem megsérteni

Több
21 éve 3 hónapja #135749 Írta: Lalaith Scarlett

elf írta: Szerintem az minden szónoklatnál többet mondana, ha egy hang nélkül, valami extra cool zenével - mondjuk valami tündés énekkel - aláfestve a búcsúzkodást mutatnák Szürkerévnél. Nem kell oda Galadriel beszéde. Azért nem olyan központi figura szerintem, hogy neki kéne lezárnia a trilógiát. Már azt se értettem teljesen, hogy miért ő kezdte. Miért nem mondjuk Gandalf vagy Elrond? Azt már jobban megérteném :wink: .
A tündék még jó, hogy nem mennek Kürtvárba... :roll:

Énis Szürkeréves befejezésre voksolok, szerintem senkinekse kellene a végén beszédet mondania... :roll: :wink:
A tündék meg csak maradjanak a seggükön, ne menjenek Kürtvárba :D

Több
21 éve 3 hónapja #135739 Írta: elf
És Galadriel jellemében mit fog változtatni, aki elvállalja:)?

Több
21 éve 3 hónapja #135733 Írta: elf
Szerintem az minden szónoklatnál többet mondana, ha egy hang nélkül, valami extra cool zenével - mondjuk valami tündés énekkel - aláfestve a búcsúzkodást mutatnák Szürkerévnél. Nem kell oda Galadriel beszéde. Azért nem olyan központi figura szerintem, hogy neki kéne lezárnia a trilógiát. Már azt se értettem teljesen, hogy miért ő kezdte. Miért nem mondjuk Gandalf vagy Elrond? Azt már jobban megérteném :wink: .
A tündék még jó, hogy nem mennek Kürtvárba... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #135718 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Szuper! A végén még tényleg lesz valami a dologból!

Nem mondom biztosra, de Vilya és én beválalnánk Tomát meg Aranymagot.

És egy kérdés a végére:
A tündék mennek majd Helm szurdokba, vagy nem mennek Helm szurdokba?

[size=9:18wkxcmo]((Csak mert a filmben igen a könyvben nem!))[/size]

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 3 hónapja #135702 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Tényleg gyönyörű az a kép,csak egy kicsit túl fiatal.nem látszik rajta a több ezer éves bölcsesség...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #135701 Írta: Lalaith Scarlett
Nilraen:oks, abszolút könyvhűség a lényeg :wink:

Még Aranymagot és Tomát is csinálhatna vki :wink: :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #135698 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
hát, szerintem, beszélhet a végén Galadriel, rám az ilyesmik mindig hatással vannak... de ne zöldüljön... és addig-addig nézegettem azt a képet, a mangásat, amit Sil rakott be (mert sajna a másik semilyen módon nem jön be, még cél mentése más néven se)... szóval, én nem keresnék tovább, mert megvan Galadriel... egyszerűen csak át kéne rajzolni Tolkien-stílusban, és meg is volnánk... azért ezt már csak megpróbálom...

Több
21 éve 3 hónapja #135690 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

elf írta: És nem kéne, hogy Galadriel beszéljen a végén.

És az elzöldülés sem kéne... :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #135670 Írta: Lalaith Scarlett
Oks, de Glorfindel az enyém :lol: Majd keresek valami király pasit a szerepére :lol: :)

Több
21 éve 3 hónapja #135658 Írta: elf
Na nem :lol: !!
Arwent feltétlenül én rendezem 8) ...
Kiszedem az összes nyálas jelenetét Aragornnal. És nem kéne, hogy Galadriel beszéljen a végén. ÉS persze lesz Megye megtisztítása meg csomó minden:))

Több
21 éve 3 hónapja #135639 Írta: Lalaith Scarlett
Nilraen: igen :) Ha már Arwent megcsinálom, megcsinálom Glorfindelt is :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.594 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére