Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17290 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Olórin te is gyere c6re!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17288 Írta: Anonymous
Írok valamit, hogy témába vágó legyen a beírásom: ma két lány az előkészítőn csillogó szemmel tanulmányozta a GYU térképét... :o )<br> <br> És ez már off: most komolyan, nem jöttök? Nehogy itt hagyjatok minket!!! Vic, Aragorn, Morgana, MINDENKI!!!!! :o ((

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17287 Írta: Anonymous
Sziasztok, nekem mennem kell, mert lassan 2 órája vagyok a net előtt, és ingem-gatyám erre fog rámenni. Búcsúzóul itt van még két Orlandos kép, most találtam:<br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/candid08.jpg> Orli sállal a nyakában

Orli homlokát ráncolja

Jó képnézegetést, vagy chatelést - de ez utóbbit most már ne itt :) )) (szerintetek mi van a nyakában???)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17286 Írta: Anonymous
hát igen, ez így elég gáz.... gyertek már!!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17284 Írta: Anonymous
Ezeket a könyveket már én is láttam, de a Gyűrű keresése nekem egy kicsit magas volt... Még öregszem hozzá egy kicsit :-) Vagy nyugisabb helyen olvasok bele és nem az utca kellős közepén. :-) <br> <br> A képeket nagyon szívesen, az én két képem semmi itt... :-) <br> <br> Nem jó ez így, be kéne írnom a mail címem. De nem szeretném... :-) Na mindegy... :-) <br> <br> Sajnos mára mennem kell, holnap korán kelek, megyünk a Máltai Szeretetszolgálathoz segíteni... Már most majd' elalszom, mi lesz reggel? :-) <br> Du. jövök, legyetek jók, jó éjt! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17285 Írta: Anonymous
Egy röpke off-toppic kérdés: nem jöttök csetelni? :o (<br> Olyan rossz, hogy a társaság egyik fele itt, a másik meg ott van... :o (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17283 Írta: Anonymous
Vic:Köszi a tippet!:-)Te aztán nemsemmi csaj vagy!:-)<br> Ilyet ,még nemhallottam!:-))Videokamerával,felvenni monotorról!<br> Nem semmi!:-)<br> Morganat épp mostkell felmosni,mert elolvadt a monitor előtt:-)<br> Szuperek vagytok!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17282 Írta: Anonymous
off topic: Aragorn: én mindig úgy csinálom, hogy nem én gépelem be a jpg nevét, hanem ráklikkelek fent a pontos címre, és azt mondom, hogy másolás. Utána pedig a hozzászólás ablakába beillesztem. Így tuti, hogy nem gépelem el, ha egy honlap neve pl. számokat és krikszkrakszokat is tartalmaz.<br> <br> Morgana, ha még itt vagy: sikerült megoldanom a Critics Choise Awardsot. Tudod, itt adta át Orli annak a cuki kislánynak a díjat, és tartotta vagy három percig, amíg a kislány megköszönte az egész stábnak a díjat...<br> Nos, a 20 megányi anyagot lementettem a gépemre otthon, fogtam a videokamerámat, a monitor elé tettem, és szépen felvettem a díjkiosztót egy videokazettára. Most átmásolom a GYU-s kazettámra, és így meg lehet nézni a TV-n is :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17281 Írta: Anonymous
:-) Akkor elvagytok látva mindennel!:-)Legalább nemkell vittakozni,hogy melyikőtök nézegesse:-D<br> Na jó,csak vicceltem!<br> Én még nemláttam e könyveket,de ha alkalmam lesz biztosan megnézem:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17280 Írta: Anonymous
Morgana: én még nem olvastam el, csak belelapoztam, és a kemény kötés miatt vettem meg... Sajna majdnem ugyanazok a képek vannak benne, mint a másikban. (Igaz, hogy a filmkönyvet a húgomnak vettem karácsonyra, ez pedig most az én saját példányom...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17279 Írta: Anonymous
Vic:<br> Jaj elfelejtettem volna,megkaptam a leveled,és nagyon köszönöm!:-)<br> Persze hogy neked is küldök sokat,de valószínű,ahogy ismerlek,hát nemhiszem,hogy újakat találok amiket te nemláttál!:-))<br> Egyébként amit írtam ott lennie kellene képnek,hisz megnyitottam,és onnan másoltam ki.Nemtudom miért nemjönnek be:-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17277 Írta: Anonymous
Lhunhrive: off topic: küldök Neked is egy e-mailt....<br> <br> Morgana: írd meg mailban légyszi az új telefonszámodat nekem, hogy el tudjalak érni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17278 Írta: Anonymous
Azt hiszem, azt a hönyvet én is nézegettem ma a boltban, de szerintem kész becsapás, csak még egy bőrt lehúznak a filmről és a témáról. A Hivatalos Filmkönyv viszont profi. Az előbbi inkább azoknak való, akik nem értették a filmet, bár az ilyen megnyilvánulások szerintem kamuk, ami a képes könyvben van, annyit més egy hét éves gyerek is fel tud fogni...<br> >:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17275 Írta: Anonymous
Any: én most láttam a Libri könyvesboltban, hogy ki fognak adni egy Tolkien enciklopédiát, amiben minden benne lesz - magyarul! De még tervezés alatt van. Az is Szukits könyv lesz, mint most a Gyűrű keresése...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17276 Írta: Anonymous
Vic: Írtam Neked a szerelmem, Liv... topikba. Légyszi olvasd el. (Hogy miért pont oda, azt nem tudom.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17274 Írta: Anonymous
Aragorn: visszaírtam Neked, hogy Legolas nálam minden mennyiségben jöhet :) ))<br> Nagyon jó az a kép, amikor rendezgeti a nyilait... Nem is mondtam még, hogy ma megvettem a Képes útmutatót, de sajnos ugyanaz a kép van róla, ami a Filmkönyvben is + oldalról egy kép.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17273 Írta: Anonymous
Hát, legépelheted neki Te is, csak nekem könnyíted meg a dolgom, de erről majd még konzultálunk. :) <br> Szerintem az író is rajongó, de arról egészen biztosan meg vagyok győződve, hogy olvasta a Könyvet, mi több, szereti is. Egyébként biztos írt volna valami rosszat és ennyire pontos és világos sem lett volna.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17270 Írta: Anonymous
Morgana: én ugyan nem nevetek, hanem helyette Vic bólogat, bólogat, bólogat :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17271 Írta: Anonymous
Morgana:sziaa!:-)<br> Küldtem pár aprócska képet!:-)<br> Remélem örülsz neki!:-)<br> Megkaptam a leveled!:-)<br> Köszi,és nagy pussz!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17272 Írta: Anonymous
Megkaptam szülinapomra a GYŰRŰ KERESÉSÉT, tök jó!!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17269 Írta: Anonymous
Vic, ez a drágaságom gyanúsan emlékeztet Gollamra... :) <br> Én azt hiszem, megmaradok a ... na jó, nevessetek ki, titkos szerelemnél...<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17267 Írta: Anonymous
Svindler: Örök hála a chatért, magam és itt sokunk nevében! :) <br> Most kaptál egy hatalmas puszit!<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17268 Írta: Anonymous
Morgana: baromi jó a cikk, mi? Én is teljesen meg voltam rökönyödve. Filmvilágban még ilyet nem olvastam amerikai filmről... én is gondoltam rá, hogy legépelem, de Te megelőztél :) )) Tényleg ki kellene tennie Svindlernek a többi közé...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17264 Írta: Anonymous
Tinúviel: A homályos képet ismerjük és nagyon-nagyon szeretjük. :) Igaz, ekkorra méretben még nincs meg, így ha hazamegyek (hétfő), rögtön el is mentem. Köszi!<br> <br> Vic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugyanezt a cikket olvastam ma is. Ajánlom mindenki figyelmébe mert <br> 1.: Érthető és intelligens összefoglalót ad A szilmarilokról és a Könyvről.<br> 2. TÉNYLEG dícsérik a filmet, én majd' leájultam a székről, mikor olvastam, hogy a 'főesztétaurak' végre nem szapulnak valamit. El tudjátok ezt képzelni?! Mert én eddig képtelen voltam rá! :) Szóval vegyétek meg mindenképp - ettől függetlenül is nagyon jó szám. Szóval EGYETLEN elmarasztaló mondat sem volt benne, és hát a befejezés, az igazán megható...<br> 3. Valaki végre FELKÉSZÜLTEN írt a két könyvről és a filmről, nem voltak benne logikai bukfencek, hülyeségek!!!!<br> <br> Mindenképpen olvassátok el!<br> Svindler: Ezt a cikket feltétlenül fel kell rakni a Honlapra!!! Ha addig nem kerül el hozád, kedden vagy szerdán legépelem, és elküldöm e-mailben, OK?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17265 Írta: Anonymous
Dodie: itt vagy még? Bár, nem hinném... Elmentem chatelni, életemben először!!!! Hát, biztos, hogy néha arra fogok vetődni, de ez a fórum akkor is a szívem csücske marad, Legolas pedig az én kedves, egyetlen drágassságom!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17266 Írta: Anonymous
Morgana!!!! El ne menj, kérlek!!!! Maradj még egy kicsit, könyörgök!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17263 Írta: Anonymous
Vic: nem tudod elküldeni azt a cikket Svindlernek, hogy rakja fel az oldalra? amúgy a Tolkien-évek nekem is megvan, a legjob az, amikor Frodó húzza fel a Gyűrűt, és kezde ltűnni, meg amikor a Fűzfa-apó van rajta:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17262 Írta: Anonymous
Ja, és előszedtem az összes régi Newsweeket, Times-ot, stb. és előbányásztam belőlük a LOTR-os cikkeket... aztán rohantam lefénymásolni. Az új Filmvilágban pedig olyan hihetetlen cikket olvastam a GYU-ról, hogy azt hittem, káprázik a szemem. Képzeljétek el, csoda történt, mert nem szapulják a filmet!! Előtte pedig van egy összefoglaló a fantasy filmekről is, az a cikk is jó szerintem, bár a GYU-t is a fantasyk közé sorolja :( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17261 Írta: Anonymous
Sesy, Tinúviel: köszönjük szépen a képeket :) )) <br> off topic: Svindler: I-M-Á-D-U-N-K-!!!!<br> Ígérjük Neked, hogy csak hosszú, és szép mondatokat fogunk ezentúl produkálni, és ha ellenállhatatlan vágyat érzünk a chatelésre, megyünk a chatre.... Én mindenesetre inkább maradok itt :) <br> <br> Képzeljétek, ma voltam a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban, és ki tudtam venni 3 Tolkienes könyvet is:<br> Tegnap annyira belelkesültem a Legolas festmények láttán, hogy levadásztam a Gyerekkönyvtár részből (!!!) egy gyönyörű könyvet, amit többezer forintért vesztegetnek a könyvesboltokban. <B>Greg és Tim Hildebrandt: Tolkien-évek </B> c. képes albumáról van szó, ami hemzseg a gyönyörűbbnél gyönyörűbb illusztrációktól és festményektől. A Hildebrandt testvérek egyébként a Ballantine Books kalendáriumát festették minden évben, és a stílusuk ugyan más, mint Lee vagy Nasmith stílusa, de akkor is gyönyörű... és szerintem Jackson is 'lopott' tőlük néhány ötletet... Legolas pedig isteni a festményeken, csak sajna nem tudom ide beklikkelni őket...<br> <br> A másik két könyv németül van, egyszerűen nem bírtam ellenállni a kísértésnek, hogy Tolkient olvassak németül :) A két mű pedig a Der kleine Hobbit (gondolom, nem kell fordítani), és a Die Geschichte der Kinder Húrins, azaz, Húrin gyermekei - amelyet ugyan külön jelentettek meg, de az Unfinished Tales egyik fejezete. <br> Beleolvastam mindkettőbe, hát, entbe vágtam a fejszémet, azt már biztos :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17260 Írta: Anonymous
Húú de rég voltam már itt! de megnéztem minden képet és mind csúúúcs! örök hálám érte!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.729 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére