Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17409 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic,király, hogy mennyi képpel szolgálsz nekünk. Az istenek tartsák meg az egészen kiváló szokásokat! :-) <br> Eszméletlen, hogy mennyire más Orlando, mint Legolas. Ha nem tudnám, hogy ő alakítja, rá nem jönnék. <br> Ez a LA-be költözés eléggé ciki. Dehát az ember fia nem ingázhat London és LA között, ha az otthona ide, a munkája oda köti. Elég messze van a kettő egymástól. Ez még önmagában nem kiakasztó. Végül is melyikünk tudhatja, hogy miért lett ezt teendő? Az, hogy mennyire száll el a gyorsan jött sikertől csak azon múlik, hogy mennyire érett a személyisége. Én bízom benne, hiszen a horoszkópja bak, mint Jézusé! :-) És mint az enyém. :-) Ejjj, pedig majdnem ugyanazon a napon is születtünk. Ha még várok egy kicsit, mondjuk csak két órát, akkor most egy napon ünnepelnénk a születésnapunkat! :-) <br> Na, de ez senkit nem érdekel, beszéljünk Legolasról!<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17408 Írta: Anonymous
Kósza Tündelány, ne szenvedj vele, megcsinálom, legalább nem jövök ki a gyakorlatból. Igyekszem még ma feltenni, de legkésőbb holnap. <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17407 Írta: Anonymous
Vic:HáááT,igen!:-)<br> Nemmindig sikerül elsőre!:-)<br> A gyakorlat teszi a mestert!:-)<br> Morgana: Örülök,hogy olvashatom e elbűvölő soraid,melyben méltatod Legolas nagyszerüségét!<br> Én kis Tündéim!Maradjatok ilyen kedvesnek,álmodozóknak!<br> Szólt hozzátok királyotok,és azt üzeni:Legyetek jók,és továbbra is szeressétek Legolast,és mindenkit!<br> És azért a királyotokról sem szabad ám elfeledkezni!:-)))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17406 Írta: Anonymous
Nos, ezt sikeresen elcsesztem... látjátok, így néz ki egy beillesztés, aminél az első kacsacsőrnél becsúszott egy szóköz... és a href-nél lemaradt a 'f' betű... Tehát, a kép, hogy lássátok is:<br> <br> <a href=http://www.tolkien.hu/images2/film/official/uj6/off57.jpg> Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17405 Írta: Anonymous
Ezt is Svindlerék követték el :) )<br> < a hre=http://www.tolkien.hu/images2/film/official/uj6/off57.jpg> Legolas célra tart

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17404 Írta: Anonymous
Ezt a képet pedig Svindlernek kell megköszönnünk, ő tett fel hasonlókat ide, a tolkien.hu-ra:<br> <br> <br> <a href=http://www.tolkien.hu/images2/film/official/uj6/off41.jpg> Legolas a hóban - én még nem láttam ezt :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17403 Írta: Anonymous
Találtam közben még egy képet, ami csak a DVD-n lesz rajta - istenem, ez a 4.45 perc fog a mennybe juttatni engem :) )<br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?obr_url=http://www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/2002_2_5_14_15_14.jpg> Legolas és Gandalf

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17402 Írta: Anonymous
Dalma: bizony, nagyon jól :) <br> De szerintem az édes kis pótfülei is nagyon cukik... juj, kezdek én is hülyülni. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17401 Írta: Anonymous
nagyon jól áll neki a hosszú szöke haj<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17400 Írta: Anonymous
Morgana: detto. De hátha mások megszánnak minket valami hasonlóval és magyar nyelven....<br> <br> <B>Közhírré tétetik :) )</B><br> <br> Minden Legolasról szóló verselőnek ajándék jár (még nem tudom mi, de addig kigondolom)<br> <br> A pályamunkákat ide kérjük leírni, majd mi fogjuk őket elbírálni....<br> <br> Csak bátran, versre fel!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17399 Írta: Anonymous
Amennyit megértek belőle, az nagyon szép... <br> Nem bánnám néha, ha én is tudnék hasonlókat elkövetni, de nekem csak a próza megyeget...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17398 Írta: Anonymous
Sőt, beteszek ide még egy Legolas verset, amit nem én követtem el, de hátha valaki kedvet kap a verseléshez miatta (pl. Olórin...)<br> <br> Legolas<br> by Amy G. Lindsay<br> <br> White tower<br> on a hill in your dreams,<br> drawing closer.<br> I remember you <br> running through a forest,<br> alive with thought,<br> or dancing on the seashore<br> singing.<br> Frozen forever in dreams<br> and haunted by recollections of tomorrow<br> you warned us of deep lakes<br> of obsidian evil<br> lurking behind every tree,<br> but we never heard,<br> walking together with folded hands.<br> Tomorrow you leave <br> and the world dies with you.<br> You'll turn your eyes eastward<br> and leave me<br> standing in the white tower<br> you see only in your dreams.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17396 Írta: Anonymous
Csak miattad, meg a többiek mistt maradtam itt... Beeee...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17397 Írta: Anonymous
Morgana: :) )))<br> Én nem akarok chatelni, de úgy megörültem, hogy még itt vagy. Bocsi. Ezért még hozzáírom azt: hogy, i-m-á-d-l-a-k Legolas.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17394 Írta: Anonymous
Király(nő) vagy, Vic!!!!!!! Valakik kaptak autogrammot... :( <br> De hogy ez a Liv civilben mennyire undorítóan néz ki?! Ebből is látszik, hogy a kamera mannyit tud dobni valakin. Ritka közönséges nő lehet...<br> <br> Orlandon meg ugyan sál van, de szépen félrecsúszva, nyakacskája ki van, így lehet szép megfázást kapni. Persze lehet, hogy neki még az is jól áll... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17395 Írta: Anonymous
Könyörgök, írjátok azt, hogy mindenki a képekbe merült így bele, és ne azt, hogy a chaten dumcsiztok nélkülem.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17393 Írta: Anonymous
Morgana: megbocsátunk Neked, mert én is ezt csinálom :) )<br> <br> Ezért találtam Nektek egy halom baromi jó képek egész sorát:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/picpage3.html> klikk ide

És hogy felviduljunk, a felső jónéhány alig néhány napos, és bizony a sál és Orli piros orra bizonyítja, hogy londoni képekről van szó :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17392 Írta: Anonymous
Ez őrület, állandóan félregépelek, aztán meg nincs türelmem visszanézni. Bocs mindenkitől...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17391 Írta: Anonymous
Én meg vagyok győződve róla... :( <br> De végül is, legyünk realisták (ez nekem valahogy sohasem megy...), ő csak egy álóm, Legolas kézzelfoghazóbb valóság a képzeletünkben. Mit nekünk, hogy Orlando hova satnyul?!?!<br> <br> ...a francba. Ezt még én sem hiszem el...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17389 Írta: Anonymous
Penngaladiel: Én itt egyszer mintha már jártam volna, azaz ezek a képek megvannak nekem. A cikket meg asszem később olvasom el, ha nem gond, most örülök, hogy itt lehetek veletek. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17390 Írta: Anonymous
De a szöveget Ti el tudjátok végig olvasni alatta??? Viggo írása... nos, hát...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17388 Írta: Anonymous
Na, látom, mindenki rámart a témára :) ))<br> <br> Morgana: sajnos egyet kell Veled értenem. Én is attól félek, hogy túlságosan hamar felkapták, ő lett a legsikeresebb az összes szereplő közül- ezt a honlapok és a visszajelzések is mutatják. Sajnos ez a L.A.-be költözés szerintem is csak árt neki...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17387 Írta: Anonymous
Morgana, igazad van. Hogy erre nem jöttem rá, pedig én is kontaktlencsét hordok :) ))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17386 Írta: Anonymous
Morgana: Ne féltsd Orlit, vannak, akik vigyáznak rá, hogy ne szálljon el magától :) ))) Tényleg! Nézd meg a bazaar01.htm-et (a teljes cím lejjebb).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17385 Írta: Anonymous
Ez világos, berakra a kék kontaklencsét. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17383 Írta: Anonymous
Míg olvastam az írásaitokat, annyi minden eszembe jutott, most meg csak vigyorgok itt a kép előtt... :) Azt hiszem, túlzottan leköti most a fantáziámat az a sok kép, amit Svindler legutóbb felrakott. <br> Erről a költözés dologról az jutott eszembe, amiről Vickel beszélgettünk a közös mozi előtt. Kb. röviden arról, hogy míg Elijah már megszokta a felhajtást maga körül, Orlandonak ez most egészen új, és kicsit félünk, hogy nem szalad-e el vele a ló, nem részegíti meg a hirtelen népszerűség és az új életmód. Lehet, hogy csak közel akar lenni az új ismerőseihez és azért vett lakást L.A-ben, de lehet az előbbi is. Sajna nem állunk hozzá közel ... :) , hogy esetleg beszéljünk a szép fejével, hogy talán mégse kéne annyira elszállnia magától, így csak bízzunk a legjobbakban. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17384 Írta: Anonymous
Vic, el tudod olvasni a readying alatti szót? :) ))<br> <br> Van egy tippem, de nem vagyok benne biztos :) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17382 Írta: Anonymous
<B>Ez egy valódi különlegesség, mindenki nézze meg, aztán véleményt kérek róla :) <br> <br> A kép felső sarkát nézzétek meg:<br> Viggo Mortensen fotózta le (!!!!) Orlando Bloomot, és alá a szöveget is saját kezüleg írta!!!!<br> <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/orlando55.jpg> KLIKK IDE!!!!

Viggo sokoldalú művész ugyan, ezt nem kétlem, de mi az ördögöt csinál Orli????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17381 Írta: Anonymous
Vic: én is próbáltam csak kijelölni sem enged, de semmit! tiszta agybeteg leszek pedig már épp ráhangoltam magam egy kis esti kávéházra orlicikkkel!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17380 Írta: Anonymous
Na nekem is mennem kell. <br> Nem tudom kinyomtatni a cikket,pedig már ezzel vacakolok 20 perce, de a glistenest se jogosultsági miatt vagy mi fene, sajnálom, de ha minden jól megy holnap délután leszek és akkor lesz időm így netről olvasgatni, fordítgatni:-)<br> Legyetek jók és szeressétek nagyon Legolast!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.849 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére